Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:

щото личната карта е картинка и трябва някой специално да ги преглежда всички с тази цел, пък и не знам дали ги съхраняват даже след като са ги проверили

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 часа, Яничка каза:

Някой получавал ли е мейл от Revolut да си въведе ЕГН-то в арр-а във връзка с търгуването с акции? Чисто любопитство, защото ЕГН-то ми отдавна трябва да го имат, още при сканирането на личната карта за активиране на акаунта, а EГН не е нещо, което с времето да се променя.

image.png.fb7a6775aa84abbc867e346f0afaeadb.png

image.png.46dacbbea82174cd08f0bd0860db07fa.png

Да, аз го получих. Преди известно време търгувах с малко акции при тях, но после си затворих всички позиции. Сега и мен ме подканят да си сканирам отново личната карта, ако искам да продължа да ползвам услугите им.

• Благодаря 1
Публикувано:

Сигурно има и по-умен начин 🙂, но като отидеш на трансакции и върнеш назад, виждаш кога е първоначалното блокиране на сума (10 евро) за издаването на картата.

Публикувано:
преди 36 минути , Яничка каза:

бтв къде може да се види в арр-а кога е създаден акаунта?

В профила има секция Documents. Там отваряш, например, Account Confirmation и вътре пише кога е отворен акаунта, заедно с други детайли. 

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 27.10.2021 г. в 18:08, Яничка каза:

Така е. Просто се чудя защо не го взимат от личната ми карта, която със сигурност имат и то откакто имам акаунт.

Защото личната карта може да е от една държава, а да си данъчно задължен в друга.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 30.10.2021 г. в 12:38, Емил Маринов каза:

Защото личната карта може да е от една държава, а да си данъчно задължен в друга.

В Bunq съм дал различно ЕГН няма проблеми 🙂 Ама Револют може да ги натискат тука НАП.

Публикувано:

Днес ми пратиха мейл, добавили са секция Stays, с хотели, частни апартаменти и къщи за гости, дават 7.5% кешбек. Цените ще трябва да сметна доколко са конкурентни, че Револют ми ги дава в лева, пък аз за България сега не гледам и става малко криво. Доста хотели са, но не ги взима от Букинг обаче, по-малко са.

• Харесвам 2
Публикувано:

Явно са определени хотели от Expedia: "Stays allows you to book select Expedia Inc (“Expedia”) accommodation through the Revolut app (“the app”). " На този етап, не ме грабва особено, но бяха казали преди, че планират в бъдеще, да предлагат и полети, освен хотели.

Публикувано:

Здравейте,

опитвам се да направя карта Junior на дъщеря ми, но ми иска да си надграждам стандартния план. А доколкото прочетох тук, Junior може да се върже и към стандартен. Но не ме пуска да продължа към картата след като попълня данните ѝ.

Та- може или не може Джуниър към стандартен план? 🤔

Публикувано:
Преди 1 час, aleksandrina каза:

а- може или не може Джуниър към стандартен план? 

Преди 2-3 месеца при мен можеше, само че доставката на картата е платена.

пп. Помня, че нещо се бях омотал с доставката, уж безплатно, ама за по-високи нива.....

• Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте,

опитвам се да направя карта Junior на дъщеря ми, но ми иска да си надграждам стандартния план. А доколкото прочетох тук, Junior може да се върже и към стандартен. Но не ме пуска да продължа към картата след като попълня данните ѝ.

Та- може или не може Джуниър към стандартен план? 🤔

До колкото виждам, пише че само 3 месеца ще е безплатно 

Image from iOS (7).jpg

• Благодаря 1
Публикувано:

Може да е различно за всеки, на мен ми излиза в апа че за мен е безплатно, без да е свързано с Plus, ама не съм го пробвал

• Благодаря 1
Публикувано:

Благодаря ви за отговорите! Но ми излиза, че е фри и с този план мога да активирам 1 сметка Junior. Все таки- не ме пуска да продължа.

Освен да ги питам в чат... 

Revolut-1.jpg

Публикувано:

Благодаря ви за отговорите! Но ми излиза, че е фри и с този план мога да активирам 1 сметка Junior. Все таки- не ме пуска да продължа.

Освен да ги питам в чат... 

Revolut-1.jpg

Опитай да си смениш езика на телефона от български на английски. Вероятно не възприема формата на датата и затова не те пуска.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 22 минути , IvanNavi каза:

Опитай да си смениш езика на телефона от български на английски. Вероятно не възприема формата на датата и затова не те пуска.

Какво пиеш, човеко?! 🙂 

Стана! Ста-на! Хиляди благодарности!

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 12 минути , aleksandrina каза:

Какво пиеш, човеко?! 🙂 

Стана! Ста-на! Хиляди благодарности!

Има/ше няколко гениални съфорумци.

@IvanNavi е един от тях. 

• Харесвам 9
  • Браво 4
Публикувано:
преди 2 часа, Patrick K каза:

Сега тествах. Трябва да се спазва примера даден от Revolut, тоест след годината да има точка. Автоматично не я добавя.

fdssfdfds.png.efd41fde029cf25c826d97c603cec023.png

Screenshot_2021-11-10-19-58-08-350_com.revolut.revolut.jpg.90d1b429e638e49f0369fe79914e71cf.jpg

Screenshot_2021-11-10-19-58-08-350_com.revolut.revolut.jpg.bec0d4a0ccfc2f39f8b14fc66af36b0d.jpg

Ами точката си седеше, когато телефонът ми беше с меню на български. Дори първият път реших, че аз съм я боднала там. Но ни се маха, ни нищо.

Даже на моята снимка се вижда, че точка има. :) 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 18 часа, aleksandrina каза:

Ами точката си седеше, когато телефонът ми беше с меню на български. Дори първият път реших, че аз съм я боднала там. Но ни се маха, ни нищо.

Даже на моята снимка се вижда, че точка има. 🙂

Виждам на твоята снимка, че няма точка, но качеството е лошо. Точката е в сиво, тоест не е написана, а стои от шаблона на Revolut. Автоматично Revolut не добавя точка след годината.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 минути , Patrick K каза:

Виждам на твоята снимка, че няма точка, но качеството е лошо. Точката е в сиво, тоест не е написана, а стои от шаблона на Revolut. Автоматично Revolut не добавя точка след годината.

Точка има. Автоматично. Даже аз цъкнах една и от мен (т.е. от сива да стане черна), но не стана нищо. 

Screenshot_20211110-161119_Revolut.jpg

Публикувано:
преди 1 минута , aleksandrina каза:

Точка има. Автоматично. Даже аз цъкнах една и от мен (т.е. от сива да стане черна), но не стана нищо. 

Screenshot_20211110-161119_Revolut.jpg

Качи я тук https://imgur.com/upload ако искаш, защото все още я виждам в сиво.

Няма логика при мен да е по-различно от при теб. Нека и друг тества и да каже при него как е.

• Харесвам 1
Публикувано:

Наскоро при регистриране на нов потребител в Револют имахме същия проблем, мисля че след като напишеш датата на раждане (в това число и годината) натиснахме и "-" (тоест тире или минус) и бутона за продължаване се активира. Пробвайте го, мисля че наистина е някакъв бъг, освен ако не са решили да създават нарочно проблеми на хората 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, boogy83 каза:

Наскоро при регистриране на нов потребител в Револют имахме същия проблем, мисля че след като напишеш датата на раждане (в това число и годината) натиснахме и "-" (тоест тире или минус) и бутона за продължаване се активира. Пробвайте го, мисля че наистина е някакъв бъг, освен ако не са решили да създават нарочно проблеми на хората 🙂

Благодарение на @IvanNavi нещата се получиха- смених езика на телефона и стана. 

Но мисля, че на който се инетересува от същото (Junior) и прочете тук, ще му бъдем полезни- аз с въпроса, вие- с отговорите. 🙂

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.