neuromancer Публикувано: 27 октомври, 2021 Публикувано: 27 октомври, 2021 щото личната карта е картинка и трябва някой специално да ги преглежда всички с тази цел, пък и не знам дали ги съхраняват даже след като са ги проверили 2
Guinness Публикувано: 27 октомври, 2021 Публикувано: 27 октомври, 2021 преди 4 часа, Яничка каза: Някой получавал ли е мейл от Revolut да си въведе ЕГН-то в арр-а във връзка с търгуването с акции? Чисто любопитство, защото ЕГН-то ми отдавна трябва да го имат, още при сканирането на личната карта за активиране на акаунта, а EГН не е нещо, което с времето да се променя. Да, аз го получих. Преди известно време търгувах с малко акции при тях, но после си затворих всички позиции. Сега и мен ме подканят да си сканирам отново личната карта, ако искам да продължа да ползвам услугите им. 1
Яничка Публикувано: 28 октомври, 2021 Публикувано: 28 октомври, 2021 бтв къде може да се види в арр-а кога е създаден акаунта?
iMari Публикувано: 28 октомври, 2021 Публикувано: 28 октомври, 2021 Сигурно има и по-умен начин 🙂, но като отидеш на трансакции и върнеш назад, виждаш кога е първоначалното блокиране на сума (10 евро) за издаването на картата.
yordanov Публикувано: 28 октомври, 2021 Публикувано: 28 октомври, 2021 преди 36 минути , Яничка каза: бтв къде може да се види в арр-а кога е създаден акаунта? В профила има секция Documents. Там отваряш, например, Account Confirmation и вътре пише кога е отворен акаунта, заедно с други детайли. 4 1
Емил Маринов Публикувано: 30 октомври, 2021 Публикувано: 30 октомври, 2021 На 27.10.2021 г. в 18:08, Яничка каза: Така е. Просто се чудя защо не го взимат от личната ми карта, която със сигурност имат и то откакто имам акаунт. Защото личната карта може да е от една държава, а да си данъчно задължен в друга. 1
vinidj Публикувано: 1 ноември, 2021 Публикувано: 1 ноември, 2021 На 30.10.2021 г. в 12:38, Емил Маринов каза: Защото личната карта може да е от една държава, а да си данъчно задължен в друга. В Bunq съм дал различно ЕГН няма проблеми 🙂 Ама Револют може да ги натискат тука НАП.
neuromancer Публикувано: 2 ноември, 2021 Публикувано: 2 ноември, 2021 Днес ми пратиха мейл, добавили са секция Stays, с хотели, частни апартаменти и къщи за гости, дават 7.5% кешбек. Цените ще трябва да сметна доколко са конкурентни, че Револют ми ги дава в лева, пък аз за България сега не гледам и става малко криво. Доста хотели са, но не ги взима от Букинг обаче, по-малко са. 2
nomad Публикувано: 2 ноември, 2021 Публикувано: 2 ноември, 2021 Явно са определени хотели от Expedia: "Stays allows you to book select Expedia Inc (“Expedia”) accommodation through the Revolut app (“the app”). " На този етап, не ме грабва особено, но бяха казали преди, че планират в бъдеще, да предлагат и полети, освен хотели.
aleksandrina Публикувано: 10 ноември, 2021 Публикувано: 10 ноември, 2021 Здравейте, опитвам се да направя карта Junior на дъщеря ми, но ми иска да си надграждам стандартния план. А доколкото прочетох тук, Junior може да се върже и към стандартен. Но не ме пуска да продължа към картата след като попълня данните ѝ. Та- може или не може Джуниър към стандартен план? 🤔
Georgi_G Публикувано: 10 ноември, 2021 Публикувано: 10 ноември, 2021 Преди 1 час, aleksandrina каза: а- може или не може Джуниър към стандартен план? Преди 2-3 месеца при мен можеше, само че доставката на картата е платена. пп. Помня, че нещо се бях омотал с доставката, уж безплатно, ама за по-високи нива..... 1
funny Публикувано: 10 ноември, 2021 Публикувано: 10 ноември, 2021 Преди 1 час, aleksandrina каза: Здравейте, опитвам се да направя карта Junior на дъщеря ми, но ми иска да си надграждам стандартния план. А доколкото прочетох тук, Junior може да се върже и към стандартен. Но не ме пуска да продължа към картата след като попълня данните ѝ. Та- може или не може Джуниър към стандартен план? 🤔 До колкото виждам, пише че само 3 месеца ще е безплатно 1
neuromancer Публикувано: 10 ноември, 2021 Публикувано: 10 ноември, 2021 Може да е различно за всеки, на мен ми излиза в апа че за мен е безплатно, без да е свързано с Plus, ама не съм го пробвал 1
aleksandrina Публикувано: 10 ноември, 2021 Публикувано: 10 ноември, 2021 Благодаря ви за отговорите! Но ми излиза, че е фри и с този план мога да активирам 1 сметка Junior. Все таки- не ме пуска да продължа. Освен да ги питам в чат...
IvanNavi Публикувано: 10 ноември, 2021 Публикувано: 10 ноември, 2021 Преди 1 час, aleksandrina каза: Благодаря ви за отговорите! Но ми излиза, че е фри и с този план мога да активирам 1 сметка Junior. Все таки- не ме пуска да продължа. Освен да ги питам в чат... Опитай да си смениш езика на телефона от български на английски. Вероятно не възприема формата на датата и затова не те пуска. 5 1
aleksandrina Публикувано: 10 ноември, 2021 Публикувано: 10 ноември, 2021 преди 22 минути , IvanNavi каза: Опитай да си смениш езика на телефона от български на английски. Вероятно не възприема формата на датата и затова не те пуска. Какво пиеш, човеко?! 🙂 Стана! Ста-на! Хиляди благодарности! 5
Doctor Who Публикувано: 10 ноември, 2021 Публикувано: 10 ноември, 2021 преди 12 минути , aleksandrina каза: Какво пиеш, човеко?! 🙂 Стана! Ста-на! Хиляди благодарности! Има/ше няколко гениални съфорумци. @IvanNavi е един от тях. 9 4
Patrick K Публикувано: 10 ноември, 2021 Публикувано: 10 ноември, 2021 Сега тествах. Трябва да се спазва примера даден от Revolut, тоест след годината да има точка. Автоматично не я добавя. 1
aleksandrina Публикувано: 10 ноември, 2021 Публикувано: 10 ноември, 2021 преди 2 часа, Patrick K каза: Сега тествах. Трябва да се спазва примера даден от Revolut, тоест след годината да има точка. Автоматично не я добавя. Ами точката си седеше, когато телефонът ми беше с меню на български. Дори първият път реших, че аз съм я боднала там. Но ни се маха, ни нищо. Даже на моята снимка се вижда, че точка има. :) 1
Patrick K Публикувано: 11 ноември, 2021 Публикувано: 11 ноември, 2021 преди 18 часа, aleksandrina каза: Ами точката си седеше, когато телефонът ми беше с меню на български. Дори първият път реших, че аз съм я боднала там. Но ни се маха, ни нищо. Даже на моята снимка се вижда, че точка има. 🙂 Виждам на твоята снимка, че няма точка, но качеството е лошо. Точката е в сиво, тоест не е написана, а стои от шаблона на Revolut. Автоматично Revolut не добавя точка след годината. 2
aleksandrina Публикувано: 11 ноември, 2021 Публикувано: 11 ноември, 2021 преди 4 минути , Patrick K каза: Виждам на твоята снимка, че няма точка, но качеството е лошо. Точката е в сиво, тоест не е написана, а стои от шаблона на Revolut. Автоматично Revolut не добавя точка след годината. Точка има. Автоматично. Даже аз цъкнах една и от мен (т.е. от сива да стане черна), но не стана нищо.
Patrick K Публикувано: 11 ноември, 2021 Публикувано: 11 ноември, 2021 преди 1 минута , aleksandrina каза: Точка има. Автоматично. Даже аз цъкнах една и от мен (т.е. от сива да стане черна), но не стана нищо. Качи я тук https://imgur.com/upload ако искаш, защото все още я виждам в сиво. Няма логика при мен да е по-различно от при теб. Нека и друг тества и да каже при него как е. 1
boogy83 Публикувано: 11 ноември, 2021 Публикувано: 11 ноември, 2021 Наскоро при регистриране на нов потребител в Револют имахме същия проблем, мисля че след като напишеш датата на раждане (в това число и годината) натиснахме и "-" (тоест тире или минус) и бутона за продължаване се активира. Пробвайте го, мисля че наистина е някакъв бъг, освен ако не са решили да създават нарочно проблеми на хората 🙂 3
aleksandrina Публикувано: 11 ноември, 2021 Публикувано: 11 ноември, 2021 преди 1 час, boogy83 каза: Наскоро при регистриране на нов потребител в Револют имахме същия проблем, мисля че след като напишеш датата на раждане (в това число и годината) натиснахме и "-" (тоест тире или минус) и бутона за продължаване се активира. Пробвайте го, мисля че наистина е някакъв бъг, освен ако не са решили да създават нарочно проблеми на хората 🙂 Благодарение на @IvanNavi нещата се получиха- смених езика на телефона и стана. Но мисля, че на който се инетересува от същото (Junior) и прочете тук, ще му бъдем полезни- аз с въпроса, вие- с отговорите. 🙂
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега