Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, bay_kolio каза:

Вероятно е било неделен кур/с.

При мен е нормално

Това е обратния курс.

Иначе да, и друг път е имало курс под фиксинг рано в понеделник. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 18 часа, Яничка каза:

Почнали са да подновяват физическите карти. Безплатно е. Получих мейл и нотификация.

Не ти е изтекла валидността на картата, но те са решили да ти издадат нова?

Публикувано:
преди 19 часа, Яничка каза:

Почнали са да подновяват физическите карти. Безплатно е. Получих мейл и нотификация.

Дано не са такива льольовци като Curve, че пак зор ще видя.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 28 минути , Patrick K каза:

Да моите свършваха 2023 но ги смениха и ги получих, пращат ги с фирма от София. Дизайна е по-хубав без номераотпред.

• Харесвам 2
Публикувано:

В нашето семейство подмениха картите на всички, с изключение на моята, която е най-стара. Като причина изтъкват това, че старите не поддържали най-новите функционалности, каквото и да означава това. 

Направи ми впечатление, че новите карти са по-тънки и леки, без релефни цифри отпред, което по мое мнение дава усещане за ниско качество и евтина разработка.

• Харесвам 2
Публикувано:

За какво са ти тия релефни цифри отпред, та от 10м човек да ги види или снима… И за какво да дават пари за луксозни физически като почти всеки плаща вече с телефона.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 11 минути , WanderlustME каза:

...

Направи ми впечатление, че новите карти са по-тънки и леки, без релефни цифри отпред, което по мое мнение дава усещане за ниско качество и евтина разработка.

Но имат и + .

Събират се повечко в RFID портфейл.

2022 RFID Oix Wax Card Holder Men Woman Brand Rfid Walllet Black Magic Leather Slim Metal Case Money Bag Male Purses Mini| | - AliExpress

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , 招き猫 каза:

За какво са ти тия релефни цифри отпред, та от 10м човек да ги види или снима… И за какво да дават пари за луксозни физически като почти всеки плаща вече с телефона.

Според мен баш релефните не се виждат отдалече, особено ако са отпред и има шарения като фон - за справка КК ми карти на ДСК и Райфайзен, както и Револют. За сметка на това белите цифри на Curve на тъмно син фон се виждат отдалече...

Не бих нарекъл каквато и да е пластмасова карта луксозна 🙂

Публикувано:
преди 9 часа, Patrick K каза:

Да.

image.png.5c5280ce819a7db02eda11c9c77c6e1b.png

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 часа, 招き猫 каза:

Да моите свършваха 2023 но ги смениха и ги получих, пращат ги с фирма от София. Дизайна е по-хубав без номераотпред.

Направи ми впечатление, че дават доста кратък срок на доставка - около 2 седмици. С бг куриер ли имаш в предвид, че доставят или пак по пощата?

• Харесвам 1
Публикувано:

Ааа това лошо, бе. Мислех ,че пак по пощата, щото адресът ми е домашният и предния път не ми даде да го сменя с друг. Сега сигурно куриерът ще дойде и ще я върне. 

Публикувано:

Аз я взех от офиса на Спиди, нещо бяха съкратили адреса та не ме търсиха у нас изобщо. 

Публикувано:
преди 1 час, JazzMaster каза:

в paysera е обратната тенденция, т.е. еврото поевтинява

в моята Пейсера няма абсолютно никаква промяна в курса. 1.9562 до 1000 евро, 1.9585 над 1000 евро

Публикувано:

(Оправи се и при мен, до преди да пишеш беше 1,95)

А револют нещо са омазали валутите според мен, друго обяснение не виждам.

Публикувано:
На 3.03.2022 г. в 12:55, 招き猫 каза:

Моите бяха по пощата преди 3 дена, дойдоха в рамките на 10 дена от датата на повъчка.

Картата на баща ми дойде днес по пощата,която представлява един прорязан отвор в заключената врата на входа на блока.Дойде 6 дни по-рано.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 28.02.2022 г. в 9:20, ven62 каза:

В момента курса на лев към евро е 1.942   

Това нещо временно ли е или и друг път е имало такива курсове рано, в понеделник. :biggrin:

В момента е 1.943лв.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 5 часа, Patrick K каза:

В момента е 1.943лв.

Ясно е кога ще се купува евро - понеделник 9:00-9:30  :biggrin:

Да си пожелаем - всеки, в смисъл всеки понеделник. :grin:

• Харесвам 4
Публикувано:

Не е зле и малко паунди да обмени човек, особено ако ще ползва opodo.co.uk, че петък купувах билети и още ме боли сърцето от курса паунд/лев.

• Смея се 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.