Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:

Хах, тези новите карти наистина са дъното на евтинджоса, тънки, без нищо по тях и загърнати в прегъната хартия. :crazy: 

Дано чипът им  качествен. 

Поне дойде една седмица преди датата  и заради размера и тънката "опаковка", този път си я намерих в пощата, не на земята като предишните пъти. 

• Харесвам 4
Публикувано:
На 7.03.2022 г. в 9:19, iMari каза:

Не е зле и малко паунди да обмени човек, особено ако ще ползва opodo.co.uk, че петък купувах билети и още ме боли сърцето от курса паунд/лев.

При тях има ли понеделнишки (или други) оферти? Пътувам другата седмица и свят ми се вие от курса.

Публикувано:

Дойде и при мен новоиздадената Revolut - по пощата, но доста бързо - няколко дни преди обявената за доставка дата. И мен не ме кефи - всичко, включително трицифрения код, е изписано на гърба 😞

• 3 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 10.03.2022 г. в 19:27, T.E.Lawrence каза:

Поне дойде една седмица преди датата  и заради размера и тънката "опаковка", този път си я намерих в пощата, не на земята като предишните пъти. 

Явно ги изработват тук в България - адресът на плика е "София, бул. "Ботевградско шосе 272" Директ Сървисиз ООД. Моята дойде току-що. Беше набутана в процепа на пощенската кутия, но стърчеше отвън (добре, че някой не я е взел). Няма ги вече онези бляскави кутийки от първите карти, при които издърпвайки от едната страна, излизаха "чекмеджета" от двете страни. Картонът, в който е обвита картата, е пълна пародия!

• Харесвам 6
Публикувано:
На 1.04.2022 г. в 13:33, chandni каза:

Няма ги вече онези бляскави кутийки от първите карти, при които издърпвайки от едната страна, излизаха "чекмеджета" от двете страни. Картонът, в който е обвита картата, е пълна пародия!

И едно време в така наречената златна ера на пътуванията (за малцина от елитите, плащащи по кюлче злато) местата са били колкото една гарсониера, а сега пътуваме като в комуналка, ама за двайсе кинта, до другия край на Европата.

А онези отрупани блюда и неизчерпаеми бутилки вино в небето, които ... виждаха малцина, са вече в дестинацията и ги виждаме и ние. И се връщаме отново и отново.

• Харесвам 5
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
преди 2 минути , Dora Petrova каза:

Имат ли приложение за десктоп или това е някаква измама https://app.revolut.com/start

Имат орязана уеб версия. Линкът горе е валиден, не е скам 

Публикувано:

Интересно.

Дигитaлнaтa бaнĸa Rеvоlut плaниpa дa пpeдocтaви дeпoзитнa ycлyгa нa ĸлиeнтитe cи в Бългapия. Toвa cтaвa яcнo oт зaявĸa нa caйтa нa ĸoмпaниятa, cпopeд ĸoятo cĸopo пpeз 2022 г. Rеvоlut щe зaпoчнe дa oтпycĸa eжeднeвнa лиxвa въpxy cпecтявaниятa нa ĸлиeнтитe cи. Bce oщe oбaчe нe ca oбявeни ycлoвиятa пo нoвия пpoдyĸт.

• Харесвам 8
  • Браво 1
Публикувано:

ами чудесно

някои други пазари и сега имат лихва по депозитите (май vault са депозити)

Публикувано:
На 1.04.2022 г. в 13:33, chandni каза:

Няма ги вече онези бляскави кутийки от първите карти, при които издърпвайки от едната страна, излизаха "чекмеджета" от двете страни. 

Има ги бе как не си потърсила не си намерила. Освен да ти пратя моята да й се радваш 😄😄

278455391_723699209064157_5766813655609681407_n.jpg

Публикувано:

Привет,

Вероятно е писано но не можах да намеря отговор за което се извинявам.

Предстои ми пътуване в ЕС за което смятам да използвам Revolut за плащане на на POS в делнични дни и в уикенд.

Трябва ли да ги превалутирам предварително патите от лв. в euro или  мога да ги оставя в лв.?

Целта ми е да си спестя таксата за превалутиране през уикенда (която не знам дали важи за плащане на POS).

Благодаря предварително.

Поздрави,

Публикувано:

Ами за през делнични дни няма нужда да превалутираш, защото е все едно, а за уикенда ако превалутираш предварително ще избегнеш таксата. Ако не превалутираш пак няма да имаш проблеми, освен таксата.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , neuromancer каза:

Ами за през делнични дни няма нужда да превалутираш, защото е все едно, а за уикенда ако превалутираш предварително ще избегнеш таксата. Ако не превалутираш пак няма да имаш проблеми, освен таксата.

Това за таксата ме интересуваше понеже и аз бях стигнал до извода че ще я има и за POS защо реално пак си е превалутиране.

Благодаря за бързият отговор и спокойна вечер.

Поздрави.

Публикувано:

На 25 април ДСК са ми начислили такса паричен трансфер след зареждане на Revolut с Wizz картата. 

Споделям не само за да се оплача (въпреки че е финансово доста болезнено), а и за да си проверите извлеченията, ако някой друг е зареждал така.

Публикувано:

Револют имат опция за пращане на пари по чужда карта, а-ла Curve (допреди време) и paysend.

https://www.revolut.com/en-BG/help/making-payments/sending-money-to-a-bank-account/how-do-i-send-money-to-a-bank-account

С последната версия на всичко съм, но тази опция :

Цитат

In the Card details screen, tap on 'My card' or 'Someone else's'.

при мен я няма.. В моя телевизор ли е проблемът ? Някой друг дали е пробвал?

Пише, че е за определени потребители, но на нито един от акаунтите ми (10тина) го няма..

Публикувано:
преди 45 минути , bad kid каза:

Изскочи ми съобщение, че ще ме пращат в Revolut bank, не запомних от 1 юни или юли беше. Явно вече няма искам не искам

И аз така, дори получих имейл с разяснения какво значи това, но досега не съм искал да се местя в банката, но вече явно ще изместят всички. Да, датата е 1 юли 2022 оттогава влиза в сила.

• Харесвам 2
Публикувано:

До колкото разбрах от мейла се сливат и няма да има друго освен банката. До колкото видях няма други промени, освен депозитите и защитете за тях. Нека някой ме поправи, ако греша.

Публикувано:
преди 1 час, bad kid каза:

... Явно вече няма искам не искам

Преди 1 час, agenta каза:

... досега не съм искал да се местя в банката, но вече явно ще изместят всички. ...

А какъв проблем намирате в това? 
И аз виждам само гарантиране на депозите, което би трябвало да е плюс. 

• Харесвам 4
Публикувано:

Не намирам проблем, странното е, че и на мен са ми изпратили тоя мейл, а вече уж се преместих към банката.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.