T.E.Lawrence Публикувано: 10 март, 2022 Публикувано: 10 март, 2022 Хах, тези новите карти наистина са дъното на евтинджоса, тънки, без нищо по тях и загърнати в прегъната хартия. Дано чипът им качествен. Поне дойде една седмица преди датата и заради размера и тънката "опаковка", този път си я намерих в пощата, не на земята като предишните пъти. 4
Гост Публикувано: 10 март, 2022 Публикувано: 10 март, 2022 На 7.03.2022 г. в 9:19, iMari каза: Не е зле и малко паунди да обмени човек, особено ако ще ползва opodo.co.uk, че петък купувах билети и още ме боли сърцето от курса паунд/лев. При тях има ли понеделнишки (или други) оферти? Пътувам другата седмица и свят ми се вие от курса.
Яничка Публикувано: 13 март, 2022 Публикувано: 13 март, 2022 Дойде и при мен новоиздадената Revolut - по пощата, но доста бързо - няколко дни преди обявената за доставка дата. И мен не ме кефи - всичко, включително трицифрения код, е изписано на гърба 😞
Zaro Публикувано: 13 март, 2022 Публикувано: 13 март, 2022 Новите карти са lowcost, в духа на времето. 2 1
chandni Публикувано: 1 април, 2022 Публикувано: 1 април, 2022 На 10.03.2022 г. в 19:27, T.E.Lawrence каза: Поне дойде една седмица преди датата и заради размера и тънката "опаковка", този път си я намерих в пощата, не на земята като предишните пъти. Явно ги изработват тук в България - адресът на плика е "София, бул. "Ботевградско шосе 272" Директ Сървисиз ООД. Моята дойде току-що. Беше набутана в процепа на пощенската кутия, но стърчеше отвън (добре, че някой не я е взел). Няма ги вече онези бляскави кутийки от първите карти, при които издърпвайки от едната страна, излизаха "чекмеджета" от двете страни. Картонът, в който е обвита картата, е пълна пародия! 6
Zaro Публикувано: 4 април, 2022 Публикувано: 4 април, 2022 На 1.04.2022 г. в 13:33, chandni каза: Няма ги вече онези бляскави кутийки от първите карти, при които издърпвайки от едната страна, излизаха "чекмеджета" от двете страни. Картонът, в който е обвита картата, е пълна пародия! И едно време в така наречената златна ера на пътуванията (за малцина от елитите, плащащи по кюлче злато) местата са били колкото една гарсониера, а сега пътуваме като в комуналка, ама за двайсе кинта, до другия край на Европата. А онези отрупани блюда и неизчерпаеми бутилки вино в небето, които ... виждаха малцина, са вече в дестинацията и ги виждаме и ние. И се връщаме отново и отново. 5
Мирослав Василев Публикувано: 5 април, 2022 Публикувано: 5 април, 2022 Вие за тези опаковки ли говорите? На мен даже повече ми харесват от предните 😃 2
Dora Petrova Публикувано: 19 април, 2022 Публикувано: 19 април, 2022 Имат ли приложение за десктоп или това е някаква измама https://app.revolut.com/start
WanderlustME Публикувано: 19 април, 2022 Публикувано: 19 април, 2022 преди 2 минути , Dora Petrova каза: Имат ли приложение за десктоп или това е някаква измама https://app.revolut.com/start Имат орязана уеб версия. Линкът горе е валиден, не е скам
Dora Petrova Публикувано: 19 април, 2022 Публикувано: 19 април, 2022 преди 3 минути , WanderlustME каза: Имат орязана уеб версия. Линкът горе е валиден, не е скам Ок Мерси
Георги Матеев Публикувано: 19 април, 2022 Автор Публикувано: 19 април, 2022 Интересно. Дигитaлнaтa бaнĸa Rеvоlut плaниpa дa пpeдocтaви дeпoзитнa ycлyгa нa ĸлиeнтитe cи в Бългapия. Toвa cтaвa яcнo oт зaявĸa нa caйтa нa ĸoмпaниятa, cпopeд ĸoятo cĸopo пpeз 2022 г. Rеvоlut щe зaпoчнe дa oтпycĸa eжeднeвнa лиxвa въpxy cпecтявaниятa нa ĸлиeнтитe cи. Bce oщe oбaчe нe ca oбявeни ycлoвиятa пo нoвия пpoдyĸт. 8 1
neuromancer Публикувано: 19 април, 2022 Публикувано: 19 април, 2022 ами чудесно някои други пазари и сега имат лихва по депозитите (май vault са депозити)
Ivko Публикувано: 20 април, 2022 Публикувано: 20 април, 2022 На 1.04.2022 г. в 13:33, chandni каза: Няма ги вече онези бляскави кутийки от първите карти, при които издърпвайки от едната страна, излизаха "чекмеджета" от двете страни. Има ги бе как не си потърсила не си намерила. Освен да ти пратя моята да й се радваш 😄😄
shamysh Публикувано: 26 април, 2022 Публикувано: 26 април, 2022 Привет, Вероятно е писано но не можах да намеря отговор за което се извинявам. Предстои ми пътуване в ЕС за което смятам да използвам Revolut за плащане на на POS в делнични дни и в уикенд. Трябва ли да ги превалутирам предварително патите от лв. в euro или мога да ги оставя в лв.? Целта ми е да си спестя таксата за превалутиране през уикенда (която не знам дали важи за плащане на POS). Благодаря предварително. Поздрави,
neuromancer Публикувано: 26 април, 2022 Публикувано: 26 април, 2022 Ами за през делнични дни няма нужда да превалутираш, защото е все едно, а за уикенда ако превалутираш предварително ще избегнеш таксата. Ако не превалутираш пак няма да имаш проблеми, освен таксата. 1
shamysh Публикувано: 26 април, 2022 Публикувано: 26 април, 2022 преди 1 минута , neuromancer каза: Ами за през делнични дни няма нужда да превалутираш, защото е все едно, а за уикенда ако превалутираш предварително ще избегнеш таксата. Ако не превалутираш пак няма да имаш проблеми, освен таксата. Това за таксата ме интересуваше понеже и аз бях стигнал до извода че ще я има и за POS защо реално пак си е превалутиране. Благодаря за бързият отговор и спокойна вечер. Поздрави.
kali Публикувано: 28 април, 2022 Публикувано: 28 април, 2022 На 25 април ДСК са ми начислили такса паричен трансфер след зареждане на Revolut с Wizz картата. Споделям не само за да се оплача (въпреки че е финансово доста болезнено), а и за да си проверите извлеченията, ако някой друг е зареждал така.
macf1an Публикувано: 28 април, 2022 Публикувано: 28 април, 2022 Револют имат опция за пращане на пари по чужда карта, а-ла Curve (допреди време) и paysend. https://www.revolut.com/en-BG/help/making-payments/sending-money-to-a-bank-account/how-do-i-send-money-to-a-bank-account С последната версия на всичко съм, но тази опция : Цитат In the Card details screen, tap on 'My card' or 'Someone else's'. при мен я няма.. В моя телевизор ли е проблемът ? Някой друг дали е пробвал? Пише, че е за определени потребители, но на нито един от акаунтите ми (10тина) го няма..
bad kid Публикувано: 28 април, 2022 Публикувано: 28 април, 2022 Изскочи ми съобщение, че ще ме пращат в Revolut bank, не запомних от 1 юни или юли беше. Явно вече няма искам не искам 1
agenta Публикувано: 28 април, 2022 Публикувано: 28 април, 2022 преди 45 минути , bad kid каза: Изскочи ми съобщение, че ще ме пращат в Revolut bank, не запомних от 1 юни или юли беше. Явно вече няма искам не искам И аз така, дори получих имейл с разяснения какво значи това, но досега не съм искал да се местя в банката, но вече явно ще изместят всички. Да, датата е 1 юли 2022 оттогава влиза в сила. 2
EliDion Публикувано: 28 април, 2022 Публикувано: 28 април, 2022 До колкото разбрах от мейла се сливат и няма да има друго освен банката. До колкото видях няма други промени, освен депозитите и защитете за тях. Нека някой ме поправи, ако греша.
Фил Публикувано: 28 април, 2022 Публикувано: 28 април, 2022 преди 1 час, bad kid каза: ... Явно вече няма искам не искам Преди 1 час, agenta каза: ... досега не съм искал да се местя в банката, но вече явно ще изместят всички. ... А какъв проблем намирате в това? И аз виждам само гарантиране на депозите, което би трябвало да е плюс. 4
neuromancer Публикувано: 28 април, 2022 Публикувано: 28 април, 2022 Не намирам проблем, странното е, че и на мен са ми изпратили тоя мейл, а вече уж се преместих към банката.
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега