Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, wilks каза:

Получих нотификация в приложението за до 12 месеца Premium free trial "Get your summer prize".
Някой пробвал ли го е, има ли уловки. Предложението е валидно до 20/05/2022.

Досега уловки не е имало с тази малка подробност, че трябва да се върнеш ръчно към стандартния план преди да изтече пробния период, иначе си продължава Premium плана и ще те таксуват. Веднъж върнеш ли се към стандартния план, губиш останалите дни Premium.

Такова предложение при мен няма. Може да не е за всички.

• Харесвам 2
Мирослав Василев
Публикувано:
преди 8 часа, wilks каза:

Получих нотификация в приложението за до 12 месеца Premium free trial "Get your summer prize".

Аз го получих същото, при мене е един месец безплатно Премиум пакета.

В условията пише, че може да се откажеш преди да изтече този месец и няма да бъдеш таксуван, но ако си поръчал карта и решиш да се откажеш, тогава парите за картата, ще ти бъдат таксувани. 

Публикувано:

Извинявам се първо за въпроса, който може на запознатите да се стори тъп. С въвеждане на новите условия на Револют, стандартният пакет е отново безплатен или има вече някаква такса? Търсих отговор, но не намерих и моля за информация, за което благодаря!

Публикувано:
преди 48 минути , a6olq каза:

Извинявам се първо за въпроса, който може на запознатите да се стори тъп. С въвеждане на новите условия на Револют, стандартният пакет е отново безплатен или има вече някаква такса? Търсих отговор, но не намерих и моля за информация, за което благодаря!

Стандартният план никога не е имал месечна такса, така че не знам какво може да означава "отново" 🙂 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 10 часа, wilks каза:

И аз получих сутринта. Сега ми остана време и влязох в приложението да го видя..............., 😀 има само такова за 3 месеца. А съм абосолютно сигурен, че сутринта видях, че е за 12месеца. Мистерия 😃.

Публикувано:

то си пише, че е "up to 12", но конкретната оферта сигурно е различна при всеки, при мен също е само за 1 безплатен месец

Публикувано:

Това го получават май само потребители на план Standart 🙂  Не може ли и някоя друга промоция за ъпгрейд за 3-12 месеца за Metal план 😄 

Публикувано:

възможно ли е някой да я е прибрал преди вас от пощенската кутия? иначе този месец поръчана карта на 6-ти май пристигна на 16-ти

Публикувано:
преди 17 минути , stormbringer каза:

В Сърбия и Румъния как се таксува революта, някой има ли представа? Курсове и теглене?

Миналата седмица изтеглих 500 леи от първият попаднал ми банкомат в Букурещ - струваха ми 199.12 лева, което беше с няколко стотинки разлика от курса на google. Бях се настроил да обикалям банкомати, за да сравнявам такси, но не се наложи:)

При плащане на градски транспорт 3 леи ми излизат 1.19 лв. 

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, kgg каза:

Здравейте, някой има ли забавяне в доставката на карта? При очаквана дата 06.05.2022 все още я няма.

Аз не я получих. Очаквана дата беше 29 април. Отиваш в приложението и кликваш, че ни си получил картата и пращат нова. Днес имам имейл, че ще я получа със Спиди утре.

• 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

При васима ли го това дава курса в момента 1,953, но като отвориш купува става 1,9558. Забелязвам го вече от известно време

Публикувано:
преди 18 минути , EliDion каза:

При васима ли го това дава курса в момента 1,953, но като отвориш купува става 1,9558. Забелязвам го вече от известно време

Едното е курс продава, другото купува, предполагам. А и доста динамично сменя курса, и това го има. При мен в един момент даде за курс купува 1,950, после 1,953, но докато купя отиде на 1,954. Което също е супер. Кой да очаква петък вечер такова чудо невиждано. Мерси на @Tani, че докладва. 🙂

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 25 минути , EliDion каза:

не,  сриваше се и се купуваше се и на 1,9526 последно докато гледах

Публикувано:
преди 42 минути , EliDion каза:

Това излиза със секунда разлика. Не е до сриване.

Screenshot_2022-06-03-20-20-43-835_com.revolut.revolut.jpg

Screenshot_2022-06-03-20-21-07-670_com.revolut.revolut.jpg

Сложи 1000 евро и ще видиш курса. При едно евро закръглява до стотинка нагоре. Половинки и десетинки от стотинката ли да ти вземе ?!

Screenshot_20220603_210432_com.revolut.revolut.jpg

• Харесвам 4
Публикувано:

Ставало е и преди дума, но да напомня за metal holder-ите - Revolut  дават право на lounge при закъснение на полет над 1 час, като може да се добави придружител, който също получава достъп: Smart delay --- register a flight. Интерфейсът е приятен, лесно си намираш полета и го регистрираш по въвеждане на дата и летище. Мъжът ми беше забравил да добави полета, та го направи някъде час преди излитане, но въпреки това Revolut позволи.

Имахме закъснение около час и нещо и след като го обявиха, той получи нотификация в приложението, заедно с възможните налични  lounge-ове и тяхното местоположение, които може да ползва на това летище (от мрежата на Lounge key).

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 7 часа, ven62 каза:

Само как звучи? A?! - "мъжът ми ...."

👏:clapping:

:wink:

В Бгмама го пишат ММ-моят мъж.

И да не е спам ,купих си от алиекспрес калъфчета с RFID защита за банкови карти.

https://aliexpress.ru/item/4001068167134.html?sku_id=10000014019834833

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 2 часа, dimitrov6 каза:

В Бгмама го пишат ММ-моят мъж.

И да не е спам ,купих си от алиекспрес калъфчета с RFID защита за банкови карти.

https://aliexpress.ru/item/4001068167134.html?sku_id=10000014019834833

Не това, а това трябваше да си купиш:

EZONE Leather Business Card Holder Credit Card Case Anti-theft Anti-magnetic RFID Wallet Credit Automatic Eject Friends Gift | АлиЭкспресс (aliexpress.ru)

Е, то не е късно.:wink:

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 12 часа, Яничка каза:

Ставало е и преди дума, но да напомня за metal holder-ите - Revolut  дават право на lounge при закъснение на полет над 1 час, като може да се добави придружител, който също получава достъп: Smart delay --- register a flight. Интерфейсът е приятен, лесно си намираш полета и го регистрираш по въвеждане на дата и летище. Мъжът ми беше забравил да добави полета, та го направи някъде час преди излитане, но въпреки това Revolut позволи.

Имахме закъснение около час и нещо и след като го обявиха, той получи нотификация в приложението, заедно с възможните налични  lounge-ове и тяхното местоположение, които може да ползва на това летище (от мрежата на Lounge key).

Това е валидно и за Premium потребителите също. Ако има обявено закъснение, а системата не сработи и не Ви изпрати lounge pass за влизане в конкретния салон, при връзка със съпорта на Revolut веднага може да ви помогнат, а ако е минал полета и не са ви пратили lounge pass можете да се снабдите, чрез чат със съпорта с пас за следващо посещение в бизнес салон без срок и без да е упоменато кой като обезщетение.

• Харесвам 7
Публикувано:

Има ли някой на, на когото са предложили нова карта и не я е заявил. Предлагат ми да я поръчам, но точно когато трябва да я спрат ще сме в Италия и ще е основното ми платежно средство. Та, може ли да не я поръчвам сега и ще спрат ли старата на датата на която пише и без да поръчвам новата.

Публикувано:
преди 14 минути , EliDion каза:

Има ли някой на, на когото са предложили нова карта и не я е заявил. Предлагат ми да я поръчам, но точно когато трябва да я спрат ще сме в Италия и ще е основното ми платежно средство. Та, може ли да не я поръчвам сега и ще спрат ли старата на датата на която пише и без да поръчвам новата.

Ще спрат старата, независимо дали поръчате нова или не.

Не знам на коя дата ще спрат вашата, но на мен ми писаха преди няколко дни и крайната ми дата е през август. До тогава новата все ще е пристигнала, вече идват по-бързо.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• BulgarBulgar
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.