Гост Публикувано: 12 юни, 2022 Публикувано: 12 юни, 2022 Ще я спрат, да. А какво пречи да поръчате новата? Идва за около седмица. А и повече да отнеме, предупреждението за спиране е два месеца в аванс
Zaro Публикувано: 12 юни, 2022 Публикувано: 12 юни, 2022 преди 37 минути , EliDion каза: Има ли някой на, на когото са предложили нова карта и не я е заявил. Предлагат ми да я поръчам, но точно когато трябва да я спрат ще сме в Италия и ще е основното ми платежно средство. Та, може ли да не я поръчвам сега и ще спрат ли старата на датата на която пише и без да поръчвам новата. Моята дойде 2 месеца преди датата.
a6olq Публикувано: 12 юни, 2022 Публикувано: 12 юни, 2022 преди 44 минути , EliDion каза: Има ли някой на, на когото са предложили нова карта и не я е заявил. Предлагат ми да я поръчам, но точно когато трябва да я спрат ще сме в Италия и ще е основното ми платежно средство. Та, може ли да не я поръчвам сега и ще спрат ли старата на датата на която пише и без да поръчвам новата. Ще спрат старата карта в деня, който й изтича валидността. Моята нова карта дойде за една седмица.
EliDion Публикувано: 12 юни, 2022 Публикувано: 12 юни, 2022 Принципно нищо не ми пречи. Единствено опита ми от преди -3 пъти я пращаха. Докато дойде наистина отне 3 месеца. Дано сега не е така. 1
bad kid Публикувано: 12 юни, 2022 Публикувано: 12 юни, 2022 Сега ги пращат от София, моята дойде доста бързо. 1
boogy83 Публикувано: 12 юни, 2022 Публикувано: 12 юни, 2022 преди 2 минути , bad kid каза: Сега ги пращат от София, моята дойде доста бързо. Моята преди 10 дни я заявих и все още не е пристигнала. Много е вероятно и да не пристигне, съдейки по предишния ми опит и то не само с Револют, ами и с Curve. Наистина не разбирам защо при някои хора (както при мен) е толкова сложно да си получат банковите карти по пощата.
Doctor Who Публикувано: 12 юни, 2022 Публикувано: 12 юни, 2022 Едната ни карта беше доставена от Спиди с куриер, но може пренасочване към в офис.
Doctor Who Публикувано: 12 юни, 2022 Публикувано: 12 юни, 2022 преди 45 минути , boogy83 каза: Моята преди 10 дни я заявих и все още не е пристигнала. Много е вероятно и да не пристигне, съдейки по предишния ми опит и то не само с Револют, ами и с Curve. Наистина не разбирам защо при някои хора (както при мен) е толкова сложно да си получат банковите карти по пощата. Получавам на служебния адрес и големи пратки, не е имало проблем. Може би да по стриктни.
boogy83 Публикувано: 12 юни, 2022 Публикувано: 12 юни, 2022 преди 2 часа, The Doctor каза: Получавам на служебния адрес и големи пратки, не е имало проблем. Може би да по стриктни. Ами не мисля, че е до размера на пратката или до самите пощи. Възможно е проблема да е в опцията на изпращане, защото от Алиекспрес пак идват с Български пощи, ама досега не е имало загубена пратка, закъсняла с много да, но загубена не. Докато банкови карти от 9 изпратени, 3 пристигнали навреме, 1 закъсняла с месец, 1 чакам сега с малко закъснение и 4 изгубени. А, забравих да спомена, че едната карта от пристигналите беше изпратена с друга куриерска фирма, което предварително се съгласих да таксуват с 6-7 лева за доставката. Това ми е личната статистика и не разбирам проблема....може в нашия клон на пощите да има несъвестен човек дето да краде банковите карти знам ли 😄
Zaro Публикувано: 12 юни, 2022 Публикувано: 12 юни, 2022 преди 3 часа, boogy83 каза: Моята преди 10 дни я заявих и все още не е пристигнала. Много е вероятно и да не пристигне, съдейки по предишния ми опит и то не само с Револют, ами и с Curve. Наистина не разбирам защо при някои хора (както при мен) е толкова сложно да си получат банковите карти по пощата. Едва ли случаят е такъв, но ... живея на улица, която носи името и на квартал. Редовно получаваме пратките до блок със същия номер, като номера на кооперацията ни на улицата. А колко глоби в чужбина сме получили за фирма от същия блок в квартала. 1
boogy83 Публикувано: 12 юни, 2022 Публикувано: 12 юни, 2022 преди 4 часа, Zaro каза: Едва ли случаят е такъв, но ... живея на улица, която носи името и на квартал. Редовно получаваме пратките до блок със същия номер, като номера на кооперацията ни на улицата. А колко глоби в чужбина сме получили за фирма от същия блок в квартала. Напълно възможно е, ама ... пишем някакви пощенски кодове ала бала...абе не знам.
Ivko Публикувано: 13 юни, 2022 Публикувано: 13 юни, 2022 На 18.05.2022 г. в 12:56, kgg каза: Здравейте, някой има ли забавяне в доставката на карта? При очаквана дата 06.05.2022 все още я няма. На 18.05.2022 г. в 13:03, antea каза: възможно ли е някой да я е прибрал преди вас от пощенската кутия? иначе този месец поръчана карта на 6-ти май пристигна на 16-ти Гледам сега се пише, че се пращат от София картите. Моята я вадих една от първите, като тръгна платформата в БГ и идваше от Холандия тогава и пощальона я беше пуснал в съседния вход, а аз до офис-а я поръчах и добре, че Ни знае и ми я донесе съсед.
agenta Публикувано: 13 юни, 2022 Публикувано: 13 юни, 2022 Преди 1 час, Ivko каза: Гледам сега се пише, че се пращат от София картите. Моята я вадих една от първите, като тръгна платформата в БГ и идваше от Холандия тогава и пощальона я беше пуснал в съседния вход, а аз до офис-а я поръчах и добре, че Ни знае и ми я донесе съсед. Днес получих моята заменена физическа карта от следния изпращач - ФУЛ ХАУС ФУЛФИЛМЪНТ ООД. След справка в интернет се открива следния сайт на фирмата - https://fullhouse.bg/ . И преди съм получавал от този изпращач физическа карта, да в началото идваха с DHL от Полша, но доста време се доставят със Спиди от български адреси. Преди време името на фирмата беше друго. 1
EliDion Публикувано: 13 юни, 2022 Публикувано: 13 юни, 2022 Моята -3та поръчана подред дойде в пощата. Предните две не дойдоха въобще и накрая за третата писах с лайфчат. Излезе, че втората (за първата не казаха нищо) е отишла във Видин, защото улицата ми е Видин, а не града. Интересно ми е дали във Видин има улица Русе. 😄. На дъщеря ми изобщо не дойде и тя си направи нова на френския номер с адреса в Париж. Там я получи на 3-тия ден. 1
stanimir Публикувано: 13 юни, 2022 Публикувано: 13 юни, 2022 Някой ще пусне ли пълните условия по застраховките към премиум плановете ,защото изглежда са видими само за клиенти вече преминали към някой от тях ? За останалите са видими единствено по-базови параметри. П.П. Три карти съм получавал, всичките в срок и на точния адрес.
jorrro Публикувано: 13 юни, 2022 Публикувано: 13 юни, 2022 Новите карти на Револют с литовски БИН ли са? При това положение в Гърция дали местните банки ще начисляват такси при теглене от техен банкомат? Мисълта ми е, че старите карти се разпознаваха като UK-ски, а те вече не са в ЕС, докато за карти от ЕС не би трябвало да има подобни такси. Някой пробвал ли е? 1
dimitrov6 Публикувано: 13 юни, 2022 Публикувано: 13 юни, 2022 преди 36 минути , jorrro каза: Новите карти на Револют с литовски БИН ли са? При това положение в Гърция дали местните банки ще начисляват такси при теглене от техен банкомат? Мисълта ми е, че старите карти се разпознаваха като UK-ски, а те вече не са в ЕС, докато за карти от ЕС не би трябвало да има подобни такси. Някой пробвал ли е? Сега пробва в този сайт https://www.bincodes.com/bin-checker/ ,където въведох първите 6 цифри на картата и ми показва,че е американски 1 3
Bellaero Публикувано: 13 юни, 2022 Публикувано: 13 юни, 2022 Моята нова карта дойде за десетина дена. Пощальонът я беше оставил на пейката пред входа обаче. Адресът ми по лк е при майка ми и бях казала на една съседка да следи пощата, защото майка ми я нямаше. Та добре, че момичето там я намери и я прибра. 1 2
Patrick K Публикувано: 13 юни, 2022 Публикувано: 13 юни, 2022 преди 5 часа, jorrro каза: Новите карти на Револют с литовски БИН ли са? При това положение в Гърция дали местните банки ще начисляват такси при теглене от техен банкомат? Спрямо държавата Revolut издава карта с местен BIN. От поне 2г. Revolut издава с БГ BIN картите до България. Така може да се тегли от банкоматите на Райфезен банк без таксата на банката, иначе таксуват 6.90лв. Трябва ти карта с гръцки BIN? Сменяш адреса в Revolut с гръцки, поръчваш картата до този гръцки адрес, връщаш твоя истински адрес в приложението, сменяш и адреса на доставка на картата на твоя в България. Така ще получиш карта с гръцки BIN, но в България. Преди така сменяхме адреса с такъв в UK, но с виртуалните карти, за да можем да ги добавим в Google Pay. Този трик може да се прави за всички държави от ЕС + Исландия, Лихтенщайн и Норвегия. Не блокират акаунти, не блокираха и не сега не блокират, ако някой се притеснява. 4165 9806 е BG BIN, независимо какво показва в сайтовете като горния или в https://binlist.net/ Само аз ли чак сега разбирам, че вече лимитът е 20 виртуални карти и то безплатно? Преди години беше 3 и всяка следваща се плащаше. Това е за безплатния план. 6 1
jorrro Публикувано: 14 юни, 2022 Публикувано: 14 юни, 2022 преди 9 часа, Patrick K каза: Трябва ти карта с гръцки BIN? По-скоро ми трябва карта с BIN на държава от EU с надеждата, че там, където досега в ЕС са искали такси за теглене с предишните Revolut карти, вече няма да има такива. Благодаря за отговора, беше ми много полезен!
iMari Публикувано: 15 юни, 2022 Публикувано: 15 юни, 2022 Револют ме изумиха - в четвъртък (9.06) поръчах картата, вчера са я пуснали в кутията. 1 3
Alexander Публикувано: 15 юни, 2022 Публикувано: 15 юни, 2022 И на жена ми дойде за 3-4 дни, идват от България все пак и не е както преди.
Ivko Публикувано: 15 юни, 2022 Публикувано: 15 юни, 2022 преди 2 часа, iMari каза: Револют ме изумиха - в четвъртък (9.06) поръчах картата, вчера са я пуснали в кутията. А времето друго ли го пише? Аз я заявих вчера и пише срок 27.06
iMari Публикувано: 15 юни, 2022 Публикувано: 15 юни, 2022 преди 8 минути , Ivko каза: А времето друго ли го пише? Аз я заявих вчера и пише срок 27.06 Вероятно съм изтрила мейла, но мисля, че срока беше до 16.06. 2
blueriver Публикувано: 15 юни, 2022 Публикувано: 15 юни, 2022 На 13.06.2022 г. в 15:26, stanimir каза: Някой ще пусне ли пълните условия по застраховките към премиум плановете ,защото изглежда са видими само за клиенти вече преминали към някой от тях ? За останалите са видими единствено по-базови параметри. П.П. Три карти съм получавал, всичките в срок и на точния адрес. Изпратих ти ги на лични. Обърках се,че не мога тук! 1
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега