lio Публикувано: 15 юни, 2022 Публикувано: 15 юни, 2022 Пращат ги на вълни, на някои хора още не са пристигнали мейли за подновявания даже.
iliana_t Публикувано: 19 юни, 2022 Публикувано: 19 юни, 2022 Моята карта вече 4-та седмица никаква я няма. Не знаех. че вече ги издават в България. Ще поръчам пак, че времето напредва и ще вземат да ми кръцнат и старата и ще стане весело точно преди предстоящото пътуване 1
Дани Магелани Публикувано: 19 юни, 2022 Публикувано: 19 юни, 2022 Предлагат ми 1 месец безплатен Премиум. Заслужава ли си? Има ли уловка? 1
yordanov Публикувано: 19 юни, 2022 Публикувано: 19 юни, 2022 преди 3 минути , Дани Магелани каза: Предлагат ми 1 месец безплатен Премиум. Заслужава ли си? Има ли уловка? Тук имаше коментари относно тази оферта: 1 1
neuromancer Публикувано: 19 юни, 2022 Публикувано: 19 юни, 2022 преди 37 минути , Дани Магелани каза: Предлагат ми 1 месец безплатен Премиум. Заслужава ли си? Има ли уловка? няма уловка, но трябва сама да се откажеш а ако се откажеш предварително привилегиите спират веднага, а не като изтече месеца 3 1
Doctor Who Публикувано: 20 юни, 2022 Публикувано: 20 юни, 2022 На 12.06.2022 г. в 11:03, The Doctor каза: Получавам на служебния адрес и големи пратки, не е имало проблем. Може би да по стриктни. Поръчана на 8 юни и пристигна днес с Български пощи ЕАД. Доставчик Дайрект сървисиз ООД София. Друга карта преди месец дойде по Спиди с куриер до домашен адрес . 2
jorrro Публикувано: 21 юни, 2022 Публикувано: 21 юни, 2022 На 14.06.2022 г. в 9:18, jorrro каза: По-скоро ми трябва карта с BIN на държава от EU с надеждата, че там, където досега в ЕС са искали такси за теглене с предишните Revolut карти, вече няма да има такива. Благодаря за отговора, беше ми много полезен! Да докладвам - с нова карта на Револют, с български BIN, на гръцки банкомат отново иска такса за теглене 😞 Теорията ми пропадна. 1
iMari Публикувано: 21 юни, 2022 Публикувано: 21 юни, 2022 преди 4 минути , jorrro каза: Да докладвам - с нова карта на Револют, с български BIN, на гръцки банкомат отново иска такса за теглене 😞 Теорията ми пропадна. Доколкото си спомням, няма значение къде е издадена картата, щом не е гръцка начислява такса. 3
jorrro Публикувано: 21 юни, 2022 Публикувано: 21 юни, 2022 преди 48 минути , iMari каза: Доколкото си спомням, няма значение къде е издадена картата, щом не е гръцка начислява такса. Така излиза, да. Аз се учудвам на този пропуск в EU регулацията - уж тегленето с карта, издадена в държава от ЕС, в друга държава от ЕС е на същата цена като тегленето от банкомат на друга банка в собствената държава, но чуждата банка има право да начислява такса...Защо, нали не начислява такава такса на гръцките карти? И явно банките добре се възползват от този пропуск...
ДиянаВ Публикувано: 21 юни, 2022 Публикувано: 21 юни, 2022 преди 45 минути , jorrro каза: Така излиза, да. Аз се учудвам на този пропуск в EU регулацията - уж тегленето с карта, издадена в държава от ЕС, в друга държава от ЕС е на същата цена като тегленето от банкомат на друга банка в собствената държава, но чуждата банка има право да начислява такса...Защо, нали не начислява такава такса на гръцките карти? И явно банките добре се възползват от този пропуск... А колко е таксата?
EliDion Публикувано: 21 юни, 2022 Публикувано: 21 юни, 2022 Картата дойде, току що в пощенската кутия. Ура, ура. 🤣😂 1
ven62 Публикувано: 21 юни, 2022 Публикувано: 21 юни, 2022 Скоро не съм теглил от Revolut в чужбина. Така, като чета, си има такси, а нали уж нямаше и това беше супер предимство на тази карта. Ако е така, не е ли по-добре да се тегли с Curve. Те също се кълнат че нямат такси, а не е нужно да се захранва предварително. Даже отзад може да стои и кредитна? Или да взема да напълня Monese и/или TransferWise, които ми седят за красота. 1
zhivko7 Публикувано: 21 юни, 2022 Публикувано: 21 юни, 2022 преди 2 часа, ven62 каза: Скоро не съм теглил от Revolut в чужбина. Така, като чета, си има такси, а нали уж нямаше и това беше супер предимство на тази карта. Ако е така, не е ли по-добре да се тегли с Curve. Те също се кълнат че нямат такси, а не е нужно да се захранва предварително. Даже отзад може да стои и кредитна? Или да взема да напълня Monese и/или TransferWise, които ми седят за красота. Таксата в случая е от банката оперираща съответния банкомат, не от Revolut. Същото е и с Curve, Wise и т.н. В момента остана ли все още някоя гръцка банка, която не начислява такси за теглене от банкомат? 1
vivo Публикувано: 21 юни, 2022 Публикувано: 21 юни, 2022 @ven62 @zhivko7 В нета има един списък с банки, които не взимат допълнителна такса при теглене с Револют. Ще ви свърши работа за ориентир, гледам обаче, че не е ъпдейтван скоро. 2 1
EliDion Публикувано: 21 юни, 2022 Публикувано: 21 юни, 2022 А за Италия как стоят нещата в този ред на мисли. Мисля да си взема кеш от тук, но все пак, ако се наложи. С горния списък по памет мин. година дъщеря ми имаше проблем в Германия, но не помня подробности.
zhivko7 Публикувано: 21 юни, 2022 Публикувано: 21 юни, 2022 преди 5 минути , vivo каза: В нета има един списък с банки, които не взимат допълнителна такса при теглене с Револют. Ще ви свърши работа за ориентир, гледам обаче, че не е ъпдейтван скоро. Да, знам го тоя списък. Все пак, ако някой има по-актуална информация за Гърция, да пише. 1
neuromancer Публикувано: 21 юни, 2022 Публикувано: 21 юни, 2022 преди 2 часа, ven62 каза: Скоро не съм теглил от Revolut в чужбина. Така, като чета, си има такси, а нали уж нямаше и това беше супер предимство на тази карта. Ако е така, не е ли по-добре да се тегли с Curve. Те също се кълнат че нямат такси, а не е нужно да се захранва предварително. Даже отзад може да стои и кредитна? Или да взема да напълня Monese и/или TransferWise, които ми седят за красота. Таксата я начислява местната банка, в случая няма голямо значение с каква карта си. "Кълнат се, че няма такси", значи, че самите Револют нямат такси. Ако имаха, плащаш две такси наведнъж, сега само една. преди 4 часа, jorrro каза: Така излиза, да. Аз се учудвам на този пропуск в EU регулацията - уж тегленето с карта, издадена в държава от ЕС, в друга държава от ЕС е на същата цена като тегленето от банкомат на друга банка в собствената държава, но чуждата банка има право да начислява такса...Защо, нали не начислява такава такса на гръцките карти? И явно банките добре се възползват от този пропуск... То случая може да е различен. Напълно възможно е банкомата да има такси за всякакви карти, освен на неговата банка. Дори е възможно да не е на банка, която има карти и да чарджва такса на ВСИЧКИ тегления (виждал съм такива). А каква е ЕУ регулацията не знам... 1 1
ven62 Публикувано: 21 юни, 2022 Публикувано: 21 юни, 2022 преди 16 минути , neuromancer каза: Таксата я начислява местната банка, в случая няма голямо значение с каква карта си. "Кълнат се, че няма такси", значи, че самите Револют нямат такси. Ако имаха, плащаш две такси наведнъж, сега само една. Да, логично. Ако бях помислил малко, нямаше да напиша този въпрос.
jorrro Публикувано: 21 юни, 2022 Публикувано: 21 юни, 2022 преди 6 часа, ДиянаВ каза: А колко е таксата? Поиска ми 2.30 евро. преди 2 часа, neuromancer каза: Напълно възможно е банкомата да има такси за всякакви карти, освен на неговата банка При нас съм убеден, че Райфайзен не начисляват онази такса от 5-6 лв, която искат от Револют потребителите, ако някой с местна българска карта, издадена от друга банка, реши да тегли пари от техен банкомат.
Patrick K Публикувано: 21 юни, 2022 Публикувано: 21 юни, 2022 преди 14 часа, jorrro каза: Да докладвам - с нова карта на Револют, с български BIN, на гръцки банкомат отново иска такса за теглене 😞 Теорията ми пропадна. А защо очакваш да няма такса? Обясних как може да стане това, което искаш. преди 6 часа, jorrro каза: При нас съм убеден, че Райфайзен не начисляват онази такса от 5-6 лв, която искат от Револют потребителите, ако някой с местна българска карта, издадена от друга банка, реши да тегли пари от техен банкомат. И това го обясних. Отдавна картите на Revolut са с БГ BIN и такса няма на тези банкомати. BIN-ът е важен, а не банката издател на картата. 2
nomad Публикувано: 23 юни, 2022 Публикувано: 23 юни, 2022 Сигурно ли е, че картите ако се поръчат до адрес в друга държава, ще са с BIN съответстващ на държавата в която са поръчани? Моите и двете са поръчани и доставени на адрес в Германия, но на едната ми дава че BIN-а е украински, а на другата че е от САЩ. Пробвах на няколко различни сайта за проверка на BIN и на всеки ми дава същото, което е в противоречие с написаното в тази тема. Може самите сайтове за проверка на номера да дават грешна информация, знам ли.
Patrick K Публикувано: 23 юни, 2022 Публикувано: 23 юни, 2022 преди 3 часа, nomad каза: Сигурно ли е, че картите ако се поръчат до адрес в друга държава, ще са с BIN съответстващ на държавата в която са поръчани? Моите и двете са поръчани и доставени на адрес в Германия, но на едната ми дава че BIN-а е украински, а на другата че е от САЩ. Пробвах на няколко различни сайта за проверка на BIN и на всеки ми дава същото, което е в противоречие с написаното в тази тема. Може самите сайтове за проверка на номера да дават грешна информация, знам ли. Само Revolut могат да ти отговорят на така зададения въпрос. Зависи и кога си я поръчал, а и както казах, тези сайтове не показват на 100% вярна информация. Току-що създадена виртуална карта с германски адрес е с BIN започващ с 5354 5631 и в https://binlist.net/ показва, че съответства на Германия. 2
maia_sg Публикувано: 23 юни, 2022 Публикувано: 23 юни, 2022 Преди време направих на майка ми регистрация. Картата никога не е ползвана. През това време тя си смени личната карта. Сега ни трябва, но е забравил паролата. Опитах се да се свържа със съпорта, но не я разпознава, когато изискаха актуална снимка, съответно и личната карта (те имат старата). Какво мога повече да направя? Мога ли да създам нов акаунт?
EliDion Публикувано: 24 юни, 2022 Публикувано: 24 юни, 2022 Стана ми интересно с тези bin на картите моята старата е БГ, новата я дава САЩ. Погледнах и другите си карти - всички от бг банки са с БГ. Някой ползвал ли е нова с САЩ в чужбина? Имало ли е проблем с таксите? 2
dimitrov6 Публикувано: 24 юни, 2022 Публикувано: 24 юни, 2022 Поръчах смяна на картата на 15.6 и дадох друг адрес ,не по лична карта,и още я няма . Сега получих съобщение за потвърждение на адреса от мен да съм направил.
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега