Patrick K Публикувано: 3 август, 2022 Публикувано: 3 август, 2022 На 13.06.2022 г. в 15:26, stanimir каза: Някой ще пусне ли пълните условия по застраховките към премиум плановете ,защото изглежда са видими само за клиенти вече преминали към някой от тях ? За останалите са видими единствено по-базови параметри. Застраховка при пътуване(включва зимни спортове) Накратко: https://mega.nz/file/yREngAJa#pB9B0A-pcIPv-C5HCalcE00ijakPLfRanpxPcvIC7bY Пълните условия: https://mega.nz/file/KMUVHJbZ#sF5ursBJ1x5xVUQh28MB-NSyFly845ZzbWInMHqlIN8 Застраховка за защита при покупка, възстановяване на средства и при неизползване на билет Накратко: https://mega.nz/file/WQ8gjZqZ#_edZU_gdiv04BCrTU4oF9an6tbajX6Bes9-3RebU0SY Пълните условия: https://mega.nz/file/udUE3BxR#AbPbc5WmBiHyHcXv19ZiIepISj7hwSo2QaY5xHl9fsk 3
Anna Kalinovska Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 Здравейте, Моля за съвет и препоръки. Ако трябва спешно и с минимум разходи да преведете равностойността на ~2800 EUR в Набимия (издадена фактура в намибийски долари NAD 48187,50) , как бихте постъпили? 1. Превод от левова сметка в Revolut към Намибия; 2. Откриване и захранване на еврова сметка в Revolut, след което извършване на трасфера от нея; 3. Банкови преводи от левова/еврова сметка в ПИБ; 4. Интересува ли ме и помага ли ми нещо в случая фактът, че в Намибия върви южноафриканският ранд ZAR? 5. Пропускам ли нещо важно? 6. Има ли технически въпроси, които следва да съблюдавам, като се има предвид, че картата ми Revolut е раздвижена от една седмица и до момента с нея съм плащала само сметки и цигари и съответно опитът ми не е голям? Благодаря и прекрасен петък и край на седмицата!
Георги Матеев Публикувано: 5 август, 2022 Автор Публикувано: 5 август, 2022 @Anna Kalinovska Револют не поддържа намибийски долари, но можеш да направиш ZAR превод директно от левовата си сметка. ZAR и NAD са практически 1:1 като курс и предполагам намибийският търговец няма да има проблем с рандове, но все пак питай изрично. Таксата за този превод ще намериш на https://assets.revolut.com/legal/terms/Int_Pricing_Sheet/1_July_2022/International_Payments_Pricing_Sheet_072022.pdf Отделно от това, ако си с безплатен акаунт Револют ще те таксува допълнително за превалутиране на сумата над 2000 лв (колкото е лимита за безплатно превалутиране). Има голям шанс да ти излезне по-евтино, ако направиш същия трансфер през Wise. Там пращането на 48200 ZAR би струвало 51.68 лв. Въпрос на бакалска сметка е да изчислиш кой вариант ще ти е по-изгоден. При всички случаи гледай да избегнеш превод от българска банка, ще ти излезне златно. Макар че, ако търговецът държи на NAD на всяка цена банката остава единствен избор. 5 1
jorrro Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 Преди 1 час, Anna Kalinovska каза: Превод от левова сметка в Revolut Револют блокират акаунт при транзакция на стойност над 1000к евро (мисля, може и да е по-малък лимитът) до доказване на произход на средствата. Това също е хубаво да се има предвид. 1
EliDion Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 В момента, jorrro каза: Револют блокират акаунт при транзакция на стойност над 1000к евро (мисля, може и да е по-малък лимитът) до доказване на произход на средствата. Това също е хубаво да се има предвид. Това от кога? Предни години топъпвах по-големи суми и нямах такъв проблем. Дали при превод само или е нещо ново откакто станаха банка? 1
agenta Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 преди 1 час, jorrro каза: Револют блокират акаунт при транзакция на стойност над 1000к евро (мисля, може и да е по-малък лимитът) до доказване на произход на средствата. Това също е хубаво да се има предвид. Зависи какъв потребител си, какво е клиентското ти поведение с приложението. Има много неща, които се гледат. Няма конкретни лимити. Презумпцията за това е дали има съмнение за измама, вида доход, съмнения за незаконна дейност и пр. преди 1 час, EliDion каза: Това от кога? Предни години топъпвах по-големи суми и нямах такъв проблем. Дали при превод само или е нещо ново откакто станаха банка? Стига да си ползвал редовно Револют и да имаш история при тях, в която се вижда назад във времето, че това твое поведение с по-големи суми е било регулярно, няма проблеми. Винаги има някакъв тип проблем, спиране на определена транзакция или замразяване на акаунт, само когато поведението ти е нетипично или както по-горе казах подозрение за измама, вида на дохода, съмнения за незаконна дейност и пр. Много комплексно е всичко и един с един клиент, и един с един акаунт не могат да бъдат сложени под общ знаменател и няма единен подход в тези ситуации. 4
IVM Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 На 3.08.2022 г. в 13:07, IVM каза: В момента им тествам застраховката за пътуване за двата ми отменени полета и свързаните с тях разходи за настаняване,изхранване,нови билети и произтичащото от това удължаване на пътуването с три дни.След първоначалното завеждане на иска им отне две седмици да ми отговорят и да поискат документите.След като им ги изпратих към момента вече две седмици нямам никакъв отговор и чакам.По принцип са се застраховали с изречението,че не покриват разходи,които трябва да се покрият от авиокомпаниите,но ще видим,имам и такива които са извън това условие. Получих в крайна сметка отговор и запецнахме на условието от тяхна страна на имейл от авиокомпанията за причината за отмяна на полета,а не просто че е отменен,за да финализират иска( това го има и при Дайнърс).При положение,че УИЗ в повечето случаи дори не си правят труда да отговорят на практика я прави неизползваема ако съответната авиокомпния не прояви добра воля. За друго заведено искане-прекъсване на пътуването по медицински причини все още ги чакам да ми кажат какво да им изпратя като документи и ще видим как ще реагират в тази ситуация. 3
agenta Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 преди 7 минути , IVM каза: Получих в крайна сметка отговор и запецнахме на условието от тяхна страна на имейл от авиокомпанията за причината за отмяна на полета,а не просто че е отменен,за да финализират иска( това го има и при Дайнърс).При положение,че УИЗ в повечето случаи дори не си правят труда да отговорят на практика я прави неизползваема ако съответната авиокомпния не прояви добра воля. За друго заведено искане-прекъсване на пътуването по медицински причини все още ги чакам да ми кажат какво да им изпратя като документи и ще видим как ще реагират в тази ситуация. Миналата година на въпроса за това потвърждение им отговорих така: - Written confirmation from your public transport provider to confirm the reason for your flight delay - I contacted the airline by phone and they did not want to provide me with written information, neither about the reason for the delay, nor the number of hours of delay. Като отдолу добавих, че им прилагам скрииншот от Flightradar24 и така минаха нещата. За протокола тогава се администрираха от Broadspire, Crawford & Company - revolut@broadspire.eu, http://www.broadspiretpa.com/ 5
IVM Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 В момента, agenta каза: Миналата година на въпроса за това потвърждение им отговорих така: - Written confirmation from your public transport provider to confirm the reason for your flight delay - I contacted the airline by phone and they did not want to provide me with written information, neither about the reason for the delay, nor the number of hours of delay. Като отдолу добавих, че им прилагам скрииншот от Flightradar24 и така минаха нещата. За протокола тогава се администрираха от Broadspire, Crawford & Company - revolut@broadspire.eu, http://www.broadspiretpa.com/ Благодаря,ще опитам по този начин.Сега си комуникирам с Алианц,доколкото виждам Холандия. 2
jorrro Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 преди 3 часа, EliDion каза: Това от кога? Предни години топъпвах по-големи суми и нямах такъв проблем. Дали при превод само или е нещо ново откакто станаха банка? Имаше някакви изисквания при еднократни платежни операции и там лимитът беше доста по-нисък от познатите ни 15к евро, за които бг банките искат декларация за произход. Иначе в случая с превод на сума към екзотичната Намибия - мисля си, че може да светне някоя лампа при тях и да спрат превода, но гадая само.
chandni Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 преди 6 минути , jorrro каза: Имаше някакви изисквания при еднократни платежни операции и там лимитът беше доста по-нисък от познатите ни 15к евро, за които бг банките искат декларация за произход. Сумата е 5К €, не 15, За над 10000 лв искат декларация за произход на средствата. 2
ven62 Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 преди 6 минути , chandni каза: Сумата е 5К €, не 15, За над 10000 лв искат декларация за произход на средствата. На мен и за 3К са ми искали декларация (Токуда банк на пл. Македония) Правят си каквото иси искат. А един път с жена ми в мол Сердика Тавекс ни поискаха за около 2К лична карта и декларация. Обяснението беше, че съм гледал мъжа на съседното гише - явно сме били свързани лица. Добре, че не съм гледал някоя мадама, че тогава жена ми как щеше да ме отсвърже от това лице - не ми се мисли. 2 16
jul Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 @ven62, изби рибата с тази категория свързани лица 😁 Истината е, че тези простотии с мерките срещу изпиране на пари и предотвратяване на тероризма нещата ескалират все повече. И тъпото е, че се съмнявам да предотвратяват нещо в действителност. Но често създават големи неудобства. Примерно с Револют - ми не е никак готино да блокират акаунта. Аз по тази причина не държа големи суми там, каквото ми трябва, качвам на момента. Уж банка, ама взаимодействието със съпорта при проблем от този тип е малко като да пишеш на арменския поп. 1
ven62 Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 преди 3 минути , jul каза: @ven62, изби рибата с тази категория свързани лица 😁 Истината е, че тези простотии с мерките срещу изпиране на пари и предотвратяване на тероризма нещата ескалират все повече. И тъпото е, че се съмнявам да предотвратяват нещо в действителност. Но често създават големи неудобства. Примерно с Револют - ми не е никак готино да блокират акаунта. Аз по тази причина не държа големи суми там, каквото ми трябва, качвам на момента. Уж банка, ама взаимодействието със съпорта при проблем от този тип е малко като да пишеш на арменския поп. Да, и аз съм така. Revolut-a освен за обичайните цели го ползвам да привеждам пари по сметките на децата и снахите в Холандия за рожденни дни и т.н. А иначе с блокиран акаунт и доказване на какво ли не съм го "играл" с paypal. Адресът ми: По различните документи и банкови извлечения - Ц-ско шосе, Цар. шосе, Цариградско шосе примесено с кирилица - Ужас беше. 1
ven62 Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 преди 12 минути , jul каза: ... И тъпото е, че се съмнявам да предотвратяват нещо в действителност. ... Е, то е ясно. Този дето със сакове изнесъл половин милион, половин милиард. Вече не си спомням нулите, щото те така ги търкалят по медииите, че ... Та този си е съвсем несвързан с нищо и никой. Свободен електрон. 2
Zaro Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 преди 10 минути , ven62 каза: А иначе с блокиран акаунт и доказване на какво ли не съм го "играл" с paypal. А, още една жертва. Няколко месеца се борих с PayPal да им докажа, че съм аз, след като си смених адресната регистрация по лична карта. Накрая ми писна и ги отсвирих завинаги и така повече от 10 години.
antea Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 преди 1 час, jul каза: Примерно с Револют - ми не е никак готино да блокират акаунта. Аз по тази причина не държа големи суми там, каквото ми трябва, качвам на момента. Уж банка, ама взаимодействието със съпорта при проблем от този тип е малко като да пишеш на арменския поп. и мен това ме притеснява, синът ми ще има да си прехвърля някакви хиляди долари от американска сметка (след бригада), и аз му викам - ооо супер лесно, мяташ ги към револют и от там към БГ сметка, ама ако му блокират акаунта, неволите на "несвързания с мадамата на съседното гише" @ven62 ще ми се видят лесни 🙂 1
neuromancer Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 ами дали ще е Револют или Wise все си искат някакви документи за произход, ако са по-големи суми. Иначе става съвсем разграден двор. Пращал съм декларация за ДОД и готово. Като си помисля, ако пробвате през крипто може и да не искат нищо, то нали уж беше независимо... Ама не съм задълбавал, та да знам.
ven62 Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 преди 36 минути , antea каза: и мен това ме притеснява, синът ми ще има да си прехвърля някакви хиляди долари от американска сметка (след бригада), и аз му викам - ооо супер лесно, мяташ ги към револют и от там към БГ сметка, ама ако му блокират акаунта, неволите на "несвързания с мадамата на съседното гише" @ven62 ще ми се видят лесни 🙂 Така си мислиш, защото не познаваш жена ми. --- И сериозно: Аз съм привеждал максимално 2000 евро наведнъж. Годишно около 4-5000. Както и съм получавал по 200-300-400 като в рамките на година не са надхвърляли 3000. 1
Георги Матеев Публикувано: 5 август, 2022 Автор Публикувано: 5 август, 2022 Принципът на всички финтеци и финансови институции (донякъде без традиционните банки) е горе-долу еднакъв. Трябва да имаш известна история с тях и прилично движение по сметката преди да правиш нещо по-сериозно, иначе е твърде вероятно да поискат допълнителна документация за проверка на средствата. Но за съжаление няма универсално правило. Единственото 100% е, че е силно нежелателно да превишавате €5000 при преводи към европейското икономическо пространство. Такива суми светват. 9
EliDion Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 Не знам вероятно е, "както дойде" Първите ми транзакции през2019 на нов акаунт са 500,1500,4000евра за 3 дни първите 2 бяха с лимити и после превод към университета на щерката на 6500. Никой нищо не ми е искал. Следващата година два пъти по 3000 3500 по същата дестинация. Затова ми стана странно. А ползвам ревото само за чужбина и да превалутирам и изпращам нататък. 😂 Т.е. не боравя постоянно с него.
ven62 Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 преди 15 минути , Георги Матеев каза: Принципът на всички финтеци и финансови институции (донякъде без традиционните банки) е горе-долу еднакъв. Трябва да имаш известна история с тях и прилично движение по сметката преди да правиш нещо по-сериозно, иначе е твърде вероятно някоя червена лампа да им светне и да поискат допълнителна документация за проверка на средствата. Но няма универсално правило. Принципът на всички финтеци и финансови институции (донякъде без традиционните банки) е горе-долу еднакъв. Трябва да имаш известна история с тях и прилично движение по сметката преди да правиш нещо по-сериозно, иначе е твърде вероятно някоя да поискат допълнителна документация за проверка на средствата. Но за съжаление няма универсално правило. Единственото 100% е, че е силно нежелателно да превишавате €5000 при преводи в европейското икономическо пространство. Такива суми светват. Аз го запомних мнението ти още от първото прочитане. Сега най-много да го сънувам. --- Ти като си в Албания, ние да не сме албански реотани. 1
jorrro Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 преди 3 часа, chandni каза: За над 10000 лв искат декларация за произход на средствата По българския ЗМИП искат декларация за произход на средства за операция над 10к лева, ако операцията е в наличност/брой. В случая говорим за банкови преводи, където такава декларация се иска за 15к евро и над тази сума. 4
Patrick K Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 Нашите сметки вече са към банка Revolut. Скоро не бях гледал, но преди в Reddit(https://www.reddit.com/r/Revolut/) основно за блокирани акаунти се пишеше, а сега не виждам такова нещо. Нещата може би са различни и не блокират акаунти, както преди, все пак имат и повече опит. Така или иначе е рисково нов акаунт да зареди такава сума и да я изпрати до екзотична страна като Намибия. 3
Anna Kalinovska Публикувано: 5 август, 2022 Публикувано: 5 август, 2022 преди 14 минути , Patrick K каза: Нашите сметки вече са към банка Revolut. Скоро не бях гледал, но преди в Reddit(https://www.reddit.com/r/Revolut/) основно за блокирани акаунти се пишеше, а сега не виждам такова нещо. Нещата може би са различни и не блокират акаунти, както преди, все пак имат и повече опит. Така или иначе е рисково нов акаунт да зареди такава сума и да я изпрати до екзотична страна като Намибия. Междувременно преведох през Wise. Ще се получи в понеделник следобед. 2
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега