logist13 Публикувано: 13 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2022 В момента курса за покупка на евро е много добър, някой ако му трябва да се възползва 🙂 2 1 Връзка към коментар
Zlia Публикувано: 13 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2022 Мдаа сработиха автоматичните поръчки. 🙂 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 13 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2022 преди 4 минути , logist13 каза: В момента курса за покупка на евро е много добър, някой ако му трябва да се възползва 🙂 Успях да се включа (~194.6) , но май вече го "оправиха". Мерси! 1 Връзка към коментар
Redyred Публикувано: 13 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2022 преди 13 минути , ven62 каза: Успях да се включа (~194.6) , но май вече го "оправиха". Мерси! и аз и аз 🙂 1 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 13 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2022 отървах го 🤬 Връзка към коментар
Zlia Публикувано: 14 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2022 На 12.10.2022 г. в 13:56, bronco каза: Първо блокира средствата по фиксинга, но осчетоводяването след няколко дни ще стане при 1.959 лв Потвърждавам- при осчетоводяване превалутира на 1.959 лв за евро. Още веднъж се извинявам ако съм подвел някого 😞 4 Връзка към коментар
phristova Публикувано: 17 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2022 Здравейте, колко мога да тегля без такса на месец от банкомат при стандартен план в България? Досега зная беше 400 лева. Има ли някаква промяна в момента? При последното ми теглене от банкомат на Райфайзенбанк са ми удържани 7 лева такса. Благодаря! Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 17 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2022 450 е, 400 не е било все още. Май райфайзен са голямото изключение с такси, пиб и пощенска със сигурност нямат. Проверено тази седмица. 1 Връзка към коментар
vino4erpec Публикувано: 20 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2022 Здравейте, Миналата седмица пробвах да купя онлайн самолетни билети в мексиканско песо и ми отхвърли транзакцията. Някой има ли представа каква може да е причината? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 20 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2022 много трудно да се каже без информация, но в приложението не фигурира ли отказаната транзакция с някакво обяснение? появява се пуш нотификация и евентуално може да коригираш проблема. съвсем напосоки, защитата може да е решила, че е измама ако въобще нищо няма в приложението, може би просто сайта не работи с тези карти Връзка към коментар
vino4erpec Публикувано: 20 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2022 Здравей, @neuromancer, в революта нямам никаква следа за въпросната транзакция. Доколкото си спомням, сайтът на авиокомпанята ми даваше код за резервация със статус pending, докато не бъде завършено плащането. След като ми отказа революта, ме помоли да използвам друга карта. Пробвах кредитна карта на Пощенска банка, с нея също не стана. Чак след като прекарах кредитната карта през paypal, транзакцията мина.... Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 20 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2022 преди 17 минути , vino4erpec каза: Здравей, @neuromancer, в революта нямам никаква следа за въпросната транзакция. Доколкото си спомням, сайтът на авиокомпанята ми даваше код за резервация със статус pending, докато не бъде завършено плащането. След като ми отказа революта, ме помоли да използвам друга карта. Пробвах кредитна карта на Пощенска банка, с нея също не стана. Чак след като прекарах кредитната карта през paypal, транзакцията мина.... Вероятно сайтът не работи с карти, издадени в България. Аз пролетта не можах да платя с карта билети за влаковете OUIGO в Испания и това беше причината /после видях карти от кои държави се приемат/. С пейпал стана и при мен. 1 Връзка към коментар
vino4erpec Публикувано: 20 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2022 В тази връзка, Револют върви ли на място в Мексико? Уточнявам, че нямам физическа карта, а само виртуална на телефона. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 20 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2022 Физическа съм ползвал в Мексико, вкл. за теглене на кеш (банкоматите имат такса). 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 20 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2022 Револют също можеш да използваш за плащания през пейпал, ако директно не става. 1 Връзка към коментар
Seso Публикувано: 21 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2022 Искам да попитам,ако някой си плаща здравните към НАП по банков път,има ли нещо специфично за описанието в reference? За Револют става въпрос. Връзка към коментар
JazzMaster Публикувано: 21 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2022 Тези сметки са бюджетни, не става с "обикновено" нареждане. Връзка към коментар
Seso Публикувано: 21 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2022 Защо,единствената разлика е литовския IBAN?Когато попълвам платежно нареждане в банка към Нап не е ли същото? Връзка към коментар
JazzMaster Публикувано: 21 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2022 Не. В нарежданията към бюджетни сметки има допълнителни И важни полета с кодове за вид плащане, за идентификация на задълженото лице и т.н. Също така в българската банкова система ако напишете "обикновено" нареждане за плащане към бюджетна сметка, системата няма да ви пусна да продължите, ще трябва да смените на "бюджетно" 4 Връзка към коментар
Климент Публикувано: 21 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2022 преди 56 минути , Seso каза: Искам да попитам,ако някой си плаща здравните към НАП по банков път,има ли нещо специфично за описанието в reference? За Револют става въпрос. В сайта на НАП има възможност за плащане с дебитна/кредитна карта на задължение , включително за здравно осигуряване 4 Връзка към коментар
JazzMaster Публикувано: 21 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2022 Да, това е най-удобно. Прехвърля към epay и те друсат с няква таксичка, но поне сумата се намества "където трябва". Или пък данъчните плащания бяха май освободени от такси, ще се види. Връзка към коментар
antea Публикувано: 21 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2022 има виртуален ПОС на сайта, без минаване през ePay, и е директно плащане с карта без такса, май така беше... 4 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 21 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2022 Ревюлютката работи ли в Южният Пасифик за теглене без такса ? Спомням си , че имаше линк за АТМ из света , но го няма закачен най-горе ? Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 21 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2022 преди 38 минути , antea каза: има виртуален ПОС на сайта, без минаване през ePay, и е директно плащане с карта без такса, май така беше... Точно така е. 2 Връзка към коментар
Zlia Публикувано: 21 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2022 преди 2 часа, Seso каза: Защо,единствената разлика е литовския IBAN?Когато попълвам платежно нареждане в банка към Нап не е ли същото? Една от причините е че преводите в лева през Револют излизат от обща сметка в райфайзен и няма как да разберат кой и какво плаща. Но както са казали и другите най удобно е чрез виртуалния пос( може и други задължения да плащаш) Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега