Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

преди 4 минути , logist13 каза:

В момента курса за покупка на евро е много добър, някой ако му трябва да се възползва 🙂

Успях да се включа (~194.6) , но май вече го "оправиха". 

Мерси!

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 12.10.2022 г. в 13:56, bronco каза:

Първо блокира средствата по фиксинга, но осчетоводяването след няколко дни ще стане при 1.959 лв

Потвърждавам- при осчетоводяване превалутира на 1.959 лв за евро. Още веднъж се извинявам ако съм подвел някого 😞

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Здравейте, колко мога да тегля без такса на месец от банкомат при стандартен план в България? Досега зная беше 400 лева. Има ли някаква промяна в момента? При последното ми теглене от банкомат на Райфайзенбанк са ми удържани 7 лева такса. Благодаря!

Връзка към коментар

Здравейте,

Миналата седмица пробвах да купя онлайн самолетни билети в мексиканско песо и ми отхвърли транзакцията. Някой има ли представа каква може да е причината?

Връзка към коментар

много трудно да се каже без информация, но в приложението не фигурира ли отказаната транзакция с някакво обяснение? появява се пуш нотификация и евентуално може да коригираш проблема.

съвсем напосоки, защитата може да е решила, че е измама

ако въобще нищо няма в приложението, може би просто сайта не работи с тези карти

Връзка към коментар

Здравей, @neuromancer, в революта нямам никаква следа за въпросната транзакция. Доколкото си спомням, сайтът на авиокомпанята ми даваше код за резервация със статус pending, докато не бъде завършено плащането. След като ми отказа революта, ме помоли да използвам друга карта. Пробвах кредитна карта на Пощенска банка, с нея също не стана. Чак след като прекарах кредитната карта през paypal, транзакцията мина....

Връзка към коментар
преди 17 минути , vino4erpec каза:

Здравей, @neuromancer, в революта нямам никаква следа за въпросната транзакция. Доколкото си спомням, сайтът на авиокомпанята ми даваше код за резервация със статус pending, докато не бъде завършено плащането. След като ми отказа революта, ме помоли да използвам друга карта. Пробвах кредитна карта на Пощенска банка, с нея също не стана. Чак след като прекарах кредитната карта през paypal, транзакцията мина....

Вероятно сайтът не работи с карти, издадени в България.

Аз пролетта не можах да платя с карта билети за влаковете OUIGO в Испания и това беше причината /после видях карти от кои държави се приемат/. С пейпал стана и при мен.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Не. В нарежданията към бюджетни сметки има допълнителни И важни полета с кодове за вид плащане, за идентификация на задълженото лице и т.н.

Също така в българската банкова система ако напишете "обикновено" нареждане за плащане към бюджетна сметка, системата няма да ви пусна да продължите, ще трябва да смените на "бюджетно"

thumb6_platejni4.png

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 56 минути , Seso каза:

Искам да попитам,ако някой си плаща здравните към НАП по банков път,има ли нещо специфично за описанието в reference?

За Револют става въпрос.

В сайта на НАП има възможност за плащане с дебитна/кредитна карта на задължение , включително за здравно осигуряване

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Да, това е най-удобно. Прехвърля към epay и те друсат с няква таксичка, но поне сумата се намества "където трябва". Или пък данъчните плащания бяха май освободени от такси, ще се види.

Връзка към коментар
преди 2 часа, Seso каза:

Защо,единствената разлика е литовския IBAN?Когато попълвам платежно нареждане в  банка към Нап не е ли същото?

Една от причините е че преводите в лева през Револют излизат от обща сметка в райфайзен и няма как да разберат кой и какво плаща. Но както са казали и другите най удобно е чрез виртуалния пос( може и други задължения да плащаш)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.