Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

преди 6 минути , Topfly каза:

Ако някой има пакет Revolut Metal нека да внимава с банкоматите и да не си пъха картата в банкомата, а да го ползва само безконтактно. Картите Revolute metal са по тежки от нормалните карти и това създава често проблем при банкоматите, като картите се гълтат от банкомата. В Унгария на някой банкомати има сложено специално предупреждение към клиентите ползващи Revolute Metal.

С Кърв метал карта също,имах подобна драма с банкамат на дск

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Картата ми на crypto.com, металната  /преди да я закрия/ също беше глътната от банкомат във Виетнам. Ще трябва едно наум при такива престижни* пластики. Добре че я ползвах във сградата на банка и отвориха банкомата за да ми я върнат.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Здравейте,
искам да попитам дали при зареждане на Револют с кредитна карта на Unicredit Bulbank се начислява такса. Търся си банка за нова кредитна карта, с която да няма такси при зареждане на револют и за сега изглежда че Булбанк е такава, поне по тарифата, която са публикували, но все пак питам ако някой има опит 🙂

Връзка към коментар
Преди 1 час, Hristo Rusev каза:

Здравейте,
искам да попитам дали при зареждане на Револют с кредитна карта на Unicredit Bulbank се начислява такса. Търся си банка за нова кредитна карта, с която да няма такси при зареждане на револют и за сега изглежда че Булбанк е такава, поне по тарифата, която са публикували, но все пак питам ако някой има опит 🙂

Не ползвам Булбанк, но зареждам с карта на ПИБ /даже е на жена ми😉/ без такси...

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 2 часа, Hristo Rusev каза:

Здравейте,

След осчетоводяване "таксата"/разликата би трябвало да се възстанови.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За кредитна карта от Уникредит не знам, с тяхна дебитна зареждам и няма такса. Понякога излиза на апликацията на Уникредит при самото зареждане, че има такава, но реално няма.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 17 минути , Дани Магелани каза:

Въпрос за смяна на пари в Револют - от левове в южнокорейски.

Как става? Няма такава опция в Обмен.

Гледам в сайта,че има такса 10 лв за обмяна на необичайни валути.

Screenshot 2023-04-02 at 20-44-31 Convert Bulgarian Leva to to South Korean Won Exchange Rate Today Bulgarian Leva to to South Korean Won Conversion.png

• Благодаря 1
Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 8 минути , neuromancer каза:

Не поддържа сметка в тази валута. Става автоматично, когато платиш нещо.

В интернет или в Южна Корея с физическата карта?

Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 13 минути , neuromancer каза:

Предполагам и двете, просто като всяка карта. Баланс в бразилски реали също не поддържа, но може да си плащаш нормално.

А можеш ли да теглиш от физическата карта?

преди 25 минути , dimitrov6 каза:

Screenshot 2023-04-02 at 20-44-31 Convert Bulgarian Leva to to South Korean Won Exchange Rate Today Bulgarian Leva to to South Korean Won Conversion.png

Как го постигна този екран в Револют?

Връзка към коментар

Разбира се че можеш. Ако имаш еврова , доларова или левова дебитна карта на произволна банка, как теглиш с нея от банкомат в чужбина? Същото е и с Револут.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Дани Магелани каза:

А можеш ли да теглиш от физическата карта?

Мога естествено. И мексиканско песо тегля, нищо че нямам в отделна сметка. Като всяка карта.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 15 часа, dimitrov6 каза:

Има такса, защото обмена е през почивните дни.

В приложението също може да се види курса на тези екзотични валути. Избира се звездата(горе в дясно на началния екран) > Конвертор > добавят се желаните валути и BGN, разбира се, а в полето се изписва колко единици да се обменят.

Ето как е днес през сайта:

592298585_Screenshot2023-04-03at12-21-31ConvertBulgarianLevatotoSouthKoreanWonExchangeRateTodayBulgarianLevatotoSouthKoreanWonConversion.png.e28db0eb4b81b7721badb58c2ce61817.png

• Харесвам 1
  • Благодаря 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Вчера в темата за Дайнърс се жалвах, че са ми дублирали транзакция към Револют направена през Curve. Е днес се чух с хората от Дайнърс и бяха доста услужливи като ми дадоха всички данни (час, дата, номер на транзакцията, те се оказаха две съвсем отделни такива) и казаха да се обърна към Револют, защото ако е авторизация можело да я отхвърлят, но вече осчеводена сума, било по-сложно, още повече че през Curve стои друг номер на карта..... Дори тръгнаха да ми обясняват как точно протича едно такова плащане по веригата от Дайнърс, към Curve та до Revolut...доста услужливи.

После като се загледах в Curve приложението установих, че транзакциите наистина са две и едната си беше с нормална иконка на "облаче", а другата с някаква сива такава. Явно парите се бяха изгубили в Curve, та им писах на тях и сега ми отговориха, че по някаква причина Revolut са пратили два рекуеста за транзакцията и съответно Curve са ми дръпнали пари два пъти от Дайнърс. Не обясняват защо, след като Револют е направил два рекуеста само единият е изпълнен, но казаха, че в подобни случаи до 10 дни парите от дублираната транзакция биват въранти. Понеже съм им писал сега, това щяло да стане по-бързо, само за 1-2 дни.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, boogy83 каза:

Вчера в темата за Дайнърс се жалвах, че са ми дублирали транзакция към Револют направена през Curve. Е днес се чух с хората от Дайнърс и бяха доста услужливи като ми дадоха всички данни (час, дата, номер на транзакцията, те се оказаха две съвсем отделни такива) и казаха да се обърна към Револют, защото ако е авторизация можело да я отхвърлят, но вече осчеводена сума, било по-сложно, още повече че през Curve стои друг номер на карта..... Дори тръгнаха да ми обясняват как точно протича едно такова плащане по веригата от Дайнърс, към Curve та до Revolut...доста услужливи.

После като се загледах в Curve приложението установих, че транзакциите наистина са две и едната си беше с нормална иконка на "облаче", а другата с някаква сива такава. Явно парите се бяха изгубили в Curve, та им писах на тях и сега ми отговориха, че по някаква причина Revolut са пратили два рекуеста за транзакцията и съответно Curve са ми дръпнали пари два пъти от Дайнърс. Не обясняват защо, след като Револют е направил два рекуеста само единият е изпълнен, но казаха, че в подобни случаи до 10 дни парите от дублираната транзакция биват въранти. Понеже съм им писал сега, това щяло да стане по-бързо, само за 1-2 дни.

Няма ли такса при зареждане на Револют от Дайнерс?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.