Branko Публикувано: 28 март, 2023 Сподели Публикувано: 28 март, 2023 преди 6 минути , Topfly каза: Ако някой има пакет Revolut Metal нека да внимава с банкоматите и да не си пъха картата в банкомата, а да го ползва само безконтактно. Картите Revolute metal са по тежки от нормалните карти и това създава често проблем при банкоматите, като картите се гълтат от банкомата. В Унгария на някой банкомати има сложено специално предупреждение към клиентите ползващи Revolute Metal. С Кърв метал карта също,имах подобна драма с банкамат на дск 4 Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 28 март, 2023 Сподели Публикувано: 28 март, 2023 Картата ми на crypto.com, металната /преди да я закрия/ също беше глътната от банкомат във Виетнам. Ще трябва едно наум при такива престижни* пластики. Добре че я ползвах във сградата на банка и отвориха банкомата за да ми я върнат. 2 Връзка към коментар
Hristo Rusev Публикувано: 28 март, 2023 Сподели Публикувано: 28 март, 2023 Здравейте, искам да попитам дали при зареждане на Револют с кредитна карта на Unicredit Bulbank се начислява такса. Търся си банка за нова кредитна карта, с която да няма такси при зареждане на револют и за сега изглежда че Булбанк е такава, поне по тарифата, която са публикували, но все пак питам ако някой има опит 🙂 Връзка към коментар
КОКО22 Публикувано: 28 март, 2023 Сподели Публикувано: 28 март, 2023 Преди 1 час, Hristo Rusev каза: Здравейте, искам да попитам дали при зареждане на Револют с кредитна карта на Unicredit Bulbank се начислява такса. Търся си банка за нова кредитна карта, с която да няма такси при зареждане на револют и за сега изглежда че Булбанк е такава, поне по тарифата, която са публикували, но все пак питам ако някой има опит 🙂 Не ползвам Булбанк, но зареждам с карта на ПИБ /даже е на жена ми😉/ без такси... 3 Връзка към коментар
WanderlustME Публикувано: 28 март, 2023 Сподели Публикувано: 28 март, 2023 преди 2 часа, Hristo Rusev каза: Здравейте, искам да попитам дали при зареждане на Револют с кредитна карта на Unicredit Bulbank се начислява такса. Търся си банка за нова кредитна карта, с която да няма такси при зареждане на револют и за сега изглежда че Булбанк е такава, поне по тарифата, която са публикували, но все пак питам ако някой има опит 🙂 След осчетоводяване "таксата"/разликата би трябвало да се възстанови. 1 Връзка към коментар
bobbyfm Публикувано: 31 март, 2023 Сподели Публикувано: 31 март, 2023 За кредитна карта от Уникредит не знам, с тяхна дебитна зареждам и няма такса. Понякога излиза на апликацията на Уникредит при самото зареждане, че има такава, но реално няма. 2 Връзка към коментар
Patrick K Публикувано: 1 април, 2023 Сподели Публикувано: 1 април, 2023 Разкри се, че в новия план Revolut Ultra ще има безплатен достъп до летищните салони. Месечната такса ще е по-висока от тази на Metal(25.99лв.). 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 2 април, 2023 Сподели Публикувано: 2 април, 2023 Въпрос за смяна на пари в Револют - от левове в южнокорейски. Как става? Няма такава опция в Обмен. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 2 април, 2023 Сподели Публикувано: 2 април, 2023 Не поддържа сметка в тази валута. Става автоматично, когато платиш нещо. 1 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 2 април, 2023 Сподели Публикувано: 2 април, 2023 преди 17 минути , Дани Магелани каза: Въпрос за смяна на пари в Револют - от левове в южнокорейски. Как става? Няма такава опция в Обмен. Гледам в сайта,че има такса 10 лв за обмяна на необичайни валути. 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 2 април, 2023 Сподели Публикувано: 2 април, 2023 преди 8 минути , neuromancer каза: Не поддържа сметка в тази валута. Става автоматично, когато платиш нещо. В интернет или в Южна Корея с физическата карта? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 2 април, 2023 Сподели Публикувано: 2 април, 2023 Предполагам и двете, просто като всяка карта. Баланс в бразилски реали също не поддържа, но може да си плащаш нормално. 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 2 април, 2023 Сподели Публикувано: 2 април, 2023 преди 13 минути , neuromancer каза: Предполагам и двете, просто като всяка карта. Баланс в бразилски реали също не поддържа, но може да си плащаш нормално. А можеш ли да теглиш от физическата карта? преди 25 минути , dimitrov6 каза: Гледам в сайта,че има такса 10 лв за обмяна на необичайни валути. Как го постигна този екран в Револют? Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 2 април, 2023 Сподели Публикувано: 2 април, 2023 Разбира се че можеш. Ако имаш еврова , доларова или левова дебитна карта на произволна банка, как теглиш с нея от банкомат в чужбина? Същото е и с Револут. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 2 април, 2023 Сподели Публикувано: 2 април, 2023 Преди 1 час, Дани Магелани каза: А можеш ли да теглиш от физическата карта? Мога естествено. И мексиканско песо тегля, нищо че нямам в отделна сметка. Като всяка карта. 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 2 април, 2023 Сподели Публикувано: 2 април, 2023 Преди 1 час, Дани Магелани каза: Преди 1 час, Дани Магелани каза: Как го постигна този екран в Револют? https://www.revolut.com/en-US/currency-converter/convert-bgn-to-krw-exchange-rate/ Връзка към коментар
Patrick K Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 преди 15 часа, dimitrov6 каза: Гледам в сайта,че има такса 10 лв за обмяна на необичайни валути. 561×536 png 69 kB Има такса, защото обмена е през почивните дни. В приложението също може да се види курса на тези екзотични валути. Избира се звездата(горе в дясно на началния екран) > Конвертор > добавят се желаните валути и BGN, разбира се, а в полето се изписва колко единици да се обменят. Ето как е днес през сайта: 1 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 6 април, 2023 Сподели Публикувано: 6 април, 2023 От 7ми юни Револют вдига цените за превалутиране за стандартни потребители за суми над лимита от 2000 лева на месец от 0.5% на 1%. 5 Връзка към коментар
zhivko7 Публикувано: 17 април, 2023 Сподели Публикувано: 17 април, 2023 В момента има много добър курс BGN -> EUR, ако някой иска да обръща. 10 Връзка към коментар
КОКО22 Публикувано: 17 април, 2023 Сподели Публикувано: 17 април, 2023 Мога да допълня че и курсът на BGN -> THB е много изгоден 2 Връзка към коментар
Patrick K Публикувано: 18 април, 2023 Сподели Публикувано: 18 април, 2023 Вече може да се ползва по-дълга парола от 4 цифри. Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 19 април, 2023 Сподели Публикувано: 19 април, 2023 Вчера в темата за Дайнърс се жалвах, че са ми дублирали транзакция към Револют направена през Curve. Е днес се чух с хората от Дайнърс и бяха доста услужливи като ми дадоха всички данни (час, дата, номер на транзакцията, те се оказаха две съвсем отделни такива) и казаха да се обърна към Револют, защото ако е авторизация можело да я отхвърлят, но вече осчеводена сума, било по-сложно, още повече че през Curve стои друг номер на карта..... Дори тръгнаха да ми обясняват как точно протича едно такова плащане по веригата от Дайнърс, към Curve та до Revolut...доста услужливи. После като се загледах в Curve приложението установих, че транзакциите наистина са две и едната си беше с нормална иконка на "облаче", а другата с някаква сива такава. Явно парите се бяха изгубили в Curve, та им писах на тях и сега ми отговориха, че по някаква причина Revolut са пратили два рекуеста за транзакцията и съответно Curve са ми дръпнали пари два пъти от Дайнърс. Не обясняват защо, след като Револют е направил два рекуеста само единият е изпълнен, но казаха, че в подобни случаи до 10 дни парите от дублираната транзакция биват въранти. Понеже съм им писал сега, това щяло да стане по-бързо, само за 1-2 дни. 2 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 19 април, 2023 Сподели Публикувано: 19 април, 2023 Преди 1 час, boogy83 каза: Вчера в темата за Дайнърс се жалвах, че са ми дублирали транзакция към Револют направена през Curve. Е днес се чух с хората от Дайнърс и бяха доста услужливи като ми дадоха всички данни (час, дата, номер на транзакцията, те се оказаха две съвсем отделни такива) и казаха да се обърна към Револют, защото ако е авторизация можело да я отхвърлят, но вече осчеводена сума, било по-сложно, още повече че през Curve стои друг номер на карта..... Дори тръгнаха да ми обясняват как точно протича едно такова плащане по веригата от Дайнърс, към Curve та до Revolut...доста услужливи. После като се загледах в Curve приложението установих, че транзакциите наистина са две и едната си беше с нормална иконка на "облаче", а другата с някаква сива такава. Явно парите се бяха изгубили в Curve, та им писах на тях и сега ми отговориха, че по някаква причина Revolut са пратили два рекуеста за транзакцията и съответно Curve са ми дръпнали пари два пъти от Дайнърс. Не обясняват защо, след като Револют е направил два рекуеста само единият е изпълнен, но казаха, че в подобни случаи до 10 дни парите от дублираната транзакция биват въранти. Понеже съм им писал сега, това щяло да стане по-бързо, само за 1-2 дни. Няма ли такса при зареждане на Револют от Дайнерс? Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 19 април, 2023 Сподели Публикувано: 19 април, 2023 преди 4 часа, Marisha каза: Няма ли такса при зареждане на Револют от Дайнерс? Има 🙂 Затова не зареждам от Дайнърс 🙂 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 24 април, 2023 Сподели Публикувано: 24 април, 2023 https://money.bg/business/revolut-zagubi-usd15-miliarda-ot-pazarnata-si-stoynost.html?fbclid=IwAR0JZqVUCTti_CAmgZQRKqWDRxmrrLoClrLfYM1Y4dKMeLUTlyffOiBrRVg 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега