Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

On 1/5/2018 at 9:59 PM, T.E.Lawrence said:

За долари голямо дърво, бе. Можеш да превеждаш евро и да превалутираш вътрешно. :)

Превеждат ми от банка в САЩ в $. Не ми трябва да превалутирам.

Връзка към коментар

Видях, че един акаунт може да има до 5 виртуални карти. Имам няколко въпросчета в тази връзка:

1. Виртуалните картите Виза или Мастъркард са? 
  2. Някой пробвал ли е с тях схемата с jetcost от една друга магеланска тема?
  3. Непотребна виртуална карта може ли да се изтрие и на следващия ден, да речем, да се създаде нова?
  4. Има ли такса за създаване на нова виртуална карта?

Благодаря!

Връзка към коментар
Мирослав Василев
преди 1 минута , vorbis каза:
  • Виртуалните картите Виза или Мастъркард са? 
  • Някой пробвал ли е с тях схемата с jetcost от една друга магеланска тема?
  • Непотребна виртуална карта може ли да се изтрие и на следващия ден, да речем, да се създаде нова?
  • Има ли такса за създаване на нова виртуална карта?

1. При мен са Visa.

2. Пробвах, но колумбийския jetcost ми каза че вече е използвана, но тя не е.

3. Да, може и веднага да си създадеш.

4. Не.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

1. В различни моменти издават различни. 

2. Да, някой беше пробвал и то успешно. 

3. Може. 

4. Ако не си с премиум акаунт, всяка следваща след първата е 6€. С премиум са безплатни, но имаш 7€ такса на месец. 

Редактирано от chandni
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Здравейте приятели,поръчах си карта Revolut Premium  поръчката се води експресна и по данни в  App-а картата трябва да тръгне на 15ти януари и да е тук на 17-ти.Все още не е потеглила както се вижда отприложението.Въпроса ми е при вас средно за колко време пристигат картите (естествено предполагам,че има висок интерес и трафика по пристигането е малко натоварен).Другия ми въпрос е картите как ги доставят до подадения адрес или ги препращат към най-близката пощенска станция и след това ние си ги взимаме от там.Поздрави на всички.

Връзка към коментар
преди 2 минути , CryptoBG каза:

Здравейте приятели,поръчах си карта Revolut Premium  поръчката се води експресна и по данни в  App-а картата трябва да тръгне на 15ти януари и да е тук на 17-ти.Все още не е потеглила както се вижда отприложението.Въпроса ми е при вас средно за колко време пристигат картите (естествено предполагам,че има висок интерес и трафика по пристигането е малко натоварен).Другия ми въпрос е картите как ги доставят до подадения адрес или ги препращат към най-близката пощенска станция и след това ние си ги взимаме от там.Поздрави на всички.

Revolut Premium ги изпращат с предимство и дори и да не е отбелязано, предполагам че ще дойде на време. Картата се получава на посочения адрес, не е до пощенски клон

Връзка към коментар
11 minutes ago, funny said:

Revolut Premium ги изпращат с предимство и дори и да не е отбелязано, предполагам че ще дойде на време. Картата се получава на посочения адрес, не е до пощенски клон

Благодря много за мигновенния отговор.Друго което ме валнува, нашенските банки как се отнасят към преводи направени от Revolut към тях.Мисля че не би трябвало да има проблем но все пак да попитам защото виждам ,че има доста запознати по темата тук.В общи линии всичко ли минава гладко с експолтацията  (в частност теглене от банкомат с картата,банкови преводи,разплащане в търговската мрежа)Благодара ви,

Връзка към коментар

Британска компания пусна застраховка по GPS-данни 
Британската компания Revolut направи нещата при сключването на пътническа застраховка при пътуване зад граница много лесни.
Тя пусна на пазара продукт Pay Per Day, базиран на данните от GPS-координатите на телефона на клиента. Така се установява със сигурност, че сте в чужбина и получавате исканата пътническа застраховка…
Както подсказва името, с Pay-per-Day, застрахователните полици се таксуват от деня, в който сте преминали границата, което означава, че не е нужно да плащате за повече покритие, отколкото действително се нуждаете. 
Покритието може да струва 1 паунд (около 1,25 щ.д.) на ден и има годишна горна граница, така че в крайна сметка не плащате повече, отколкото бихте платили със средна годишна застраховка за пътуване. Има и гратисен период. 
Ако не искате покритие, но сте забравили да изключите Pay-per-Day на телефона си, имате до осем часа, за да отмените плащанията…

Пълният текст на статията е на http://dnes.dir.bg/news/zastrahovca-ji-pi-es-britanska-kompania-26789715

В нея се цитира оригиналната статия Revolut now lets you automatically buy travel insurance based on your phone’s location на https://thenextweb.com/insider/2018/01/17/revolut-now-lets-you-automatically-buy-travel-insurance-based-on-your-phones-location/

Това   https://www.revolut.com/bg/travel-insurance   е връзка към продукта на сайта на Revolut.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Само да добавя че е включена безплатно в Премиум пакета.

Има excess 75 британски паунда на всяка щета. Покритие 15 млн - медицинско и 300 паунда - дентал.

Редактирано от funny
Връзка към коментар

Aктуално становище на съпорта относно вида на пластиката според регистрацията по документи

Revolut_2018-01-20-22-25-09.png

Редактирано от Marco Polo
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Не ми ауторизира Дебитна Виза на Фибанк? Какъв може да е проблема? Какво да правя?

п.с УСпях... Тва приложение постоянно дава грешки... крашва при опит за връзка в съпорта, опит да се платят 10 евро и тн. Как работите с него?

Редактирано от Vyara
Връзка към коментар

При теб е проблемът. Аз краш не съм виждал от повече от година, на 3 различни устройства.

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 4 минути , macf1an каза:

При теб е проблемът. Аз краш не съм виждал от повече от година, на 3 различни устройства.

Аз също. Но съм го ползвал само на iOS

Връзка към коментар
На 4.01.2018 г. в 18:11, imarev каза:

Получих имейл от Револют,в който един вид като благодарност,че съм един от техните ранни клиенти ми дават право да си поръчам безконтактна карта Виза безплатно.Има уточнение,че това може да стане само през конкретния имейл,а не през приложението.Ами...възползвах се :)

Картата дойде днес,така че офертата си беше съвсем реална.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 11 минути , chandni каза:

Втора карта ли...? Първата беше безплатна и се плащаше само доставката.

Не, първа карта. Специално им писах на чата, защото и аз мислех, че е безплатна. £5 fee за карта и £5 за транспорт. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.