Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:
10 hours ago, bad kid said:

Вчера не успях да платя в супермаркет през gpay, 2 опита направих. Да видим следващият дали ще мине. Не ми се беше случвало.

Няма да мине. Така е. Някой пос не обичат виртуалната гпей на ревото. Нещо с бин-а на Г. 

Обаче физ рево е ок. 

Съдба...

Публикувано:

За хората, които искат да даунгрейдват от Премиум или пък са си вдигнали плана заради бонусите по новата програма. Поради промени в условията, може да даунгрейднете без да плащате 2 месечната неустойка до 16 септември (махат Smart Delay 😕)

image.png.2622de23dbfd418b36354e7d2905ef6a.png

• Харесвам 1
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 10 часа, Blago каза:

За хората, които искат да даунгрейдват от Премиум или пък са си вдигнали плана заради бонусите по новата програма. Поради промени в условията, може да даунгрейднете без да плащате 2 месечната неустойка до 16 септември (махат Smart Delay 😕)

image.png.2622de23dbfd418b36354e7d2905ef6a.png

Да, и за Метал важи, но аз си поръчах карта преди две седмици и ако го спра септември не знам дали няма да ме таксуват поне за картата.

Публикувано:
преди 1 час, Loverboy каза:

Да, и за Метал важи, но аз си поръчах карта преди две седмици и ако го спра септември не знам дали няма да ме таксуват поне за картата.

В условията пише, че ако се даунгрейднеш в рамките на безплатния период и си поръчал карта ще те таксуват за доставката на картата. Аз мисля да ъпгрейдна до Премиум и да изпълня чалинджа за милите и да се върна пак на стандарт освен, ако много не ми хареса премиума 😄.

Публикувано:
преди 1 час, Loverboy каза:

В случая няма значение дали е поръчана или не карта, защото ти ще се откажеш от плана поради промяна на условията, с които си се съгласил към момента на активиране на Metal, а не защото така си решил. За твое успокоение може да ги питаш в чата като обясниш и причината за отказа от Metal.

Публикувано:

За Метал промяната не касае само махането на Smart Delays. По-неприятното е, че отпада кешбека, който така или иначе в Европа беше смешните 0.1%, но по останалите дестинации 1% не беше лошо. Кешбека от револутските настанявания също отпада, но така или иначе май само веднъж съм ги ползвал, че на други места цените са по-добри за идентични настанявания. Ще добавят още 'безплатни' абонаменти: Enjoy Chess.com, Masterclass and The Athletic.

Публикувано:

Държа премиум план единствено заради застраховката с поне на книга отличните условия , на практика не ползвам почти никоя друга опция над стандартния план.Дано не се наложи да се възползвам и от тази.Smart Delay при Револут и досега беше с много рестриктивни условия.

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Revolut ми бяха дали да пробвам безплатно за 1 месец Premium. Докато ми беше активен, активирах NordVPN като безплатна възможност. В условията пишеше, че автоматично ще се деактивира, ако премина към по-нисък план, но това не случи поне засега. Странна работа.

Screenshot2024-07-30at12-16-09NordVPN-NordAccoun....png.ad212743418825c09599cdd87e9513c2.png

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 51 минути , Patrick K каза:

Revolut ми бяха дали да пробвам безплатно за 1 месец Premium. Докато ми беше активен, активирах NordVPN като безплатна възможност. В условията пишеше, че автоматично ще се деактивира, ако премина към по-нисък план, но това не случи поне засега. Странна работа.

Screenshot2024-07-30at12-16-09NordVPN-NordAccoun....png.ad212743418825c09599cdd87e9513c2.png

Това сега оплакване ли е или хвалба 😉

• Смея се 5
Публикувано:
преди 20 часа, Ardent каза:

Това сега оплакване ли е или хвалба 😉

От двете - хвалба.

Идеята ми беше, ако на някой му трябва и има като мен безплатен пробен период, да активира NordVPN(или някой от другите услуги), пък може да му остане и за след това. Очаквах, че ще се обновява всеки месец абонамента за NordVPN, а те директно го активират за 2 години.

• Харесвам 2
Публикувано:

да споделя малко впечатления

тук в Бразилия има приложения, с които може да се плащат каквито и да е сметки с кредитна карта. И се оказва, че за моя изненада може и с Револют. Това не е важно за другите магеланци, но важното е, че транзакцията излиза отбелязана като финансова транзакция и НЕ се печелят точки от нея, нито влиза в квотите за бонусите. Да си знаете. Предполлагам важи за всички подобни транзакции.

• Харесвам 1
Публикувано:

Тъп въпрос, ама: в момента сме в Грузия и не ни стига кешът, защото на доста места не приемаха КК. Ще теглим от революта. Има ли смисъл предварително да обърнем левове в GEL в app-a или направо да теглим от ATM в работен ден?

Публикувано:
преди 24 минути , Яничка каза:

Тъп въпрос, ама: в момента сме в Грузия и не ни стига кешът, защото на доста места не приемаха КК. Ще теглим от революта. Има ли смисъл предварително да обърнем левове в GEL в app-a или направо да теглим от ATM в работен ден?

Ако е в работен ден няма смисъл от предварителна обмяна.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Имам паунди в сметката, а трябва да правя резервации в букинг и агода в евро. Има ли смисъл да ги обръщам предварително в аппа?

Имам някакъв спомен, че Агода правеше лошо превалутиране, това можеше ли да се избегне с Револют?

Публикувано:

agoda не прави превалутиране, освен ако тръгнеш да сменяш валутата

ако преди плащането пише евро, ще чарджи в евро

ако не е почивен ден трябва да е все едно

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Сега видях, че последния път като съм зареждат пари в револют през карта от пощенска банка, са ми начислили такса. Явно трябва да се избягва зареждане през тази банка.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 57 минути , bobbyfm каза:

Сега видях, че последния път като съм зареждат пари в револют през карта от пощенска банка, са ми начислили такса. Явно трябва да се избягва зареждане през тази банка.

Както написа @JazzMaster , ако правиш зареждането от дебитна карта, отвори си виртуална карта прехвърляй в нея и после в Револют, така няма да имаш такса.

Ако зареждаш от кредитна карта няма как да спестиш таксата , която е 1%. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, Tesh каза:

Както написа @JazzMaster , ако правиш зареждането от дебитна карта, отвори си виртуална карта прехвърляй в нея и после в Револют, така няма да имаш такса.

И аз така правя - само през one wallet и нямам такса. 

Публикувано:

Мерси за съвета. Тази карта почти не я ползвам, явно и все по-рядко ще става това. През уникредит и тби засега няма такси и оттам си зареждам.

Публикувано:
преди 18 часа, Tesh каза:

Това не го разбирам, зареждам револют през кредитната ДСК УИЗ карта, и нямам никога такси. 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• e_krivuleva
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.