jul Публикувано: 23 май Публикувано: 23 май На 20.05.2025 г. в 22:07, ДиянаВ каза: Звучи добре Револют за непълнолетни, но не съвсем. Има отделно приложение <18 и като следваш стъпките стигаш дотам, че няма възможност за виртуална карта, само с физическа пластика става с цена на доставка 10 лв. без 1 ст.😉 Накрая зарязах идеята за собствена карта на дъщерята за оставащите 2 години до пълнолетие, инсталирах и моя Револют и й вкарах виртуалната си карта в уолет. Откъм харчене е икономично детето ми😄, а и там рядко имам големи суми пари. По-скоро искам да има на разположение карта за самочувствие. Иначе в тяхното училище стипендиите от 23 лв. се дават в брой😃 Става, моите и двамата бяха с джуниър /един още е/, като от тяхното приложение на телефона са си качили картата в apple wallet. Не може да се качва до 14г. Много е удобно и препоръчвам с 2 ръце. Неудобствата са: само 1 родител /ако не си платен план/ е перънта и другия не може да вижда/праща пари и изобщо никой над 18 не може /но пък децата помежду си могат/. Така сега моите едно на 19 и едно на 17 не могат да си пращат пари едно на друго 😉
ДиянаВ Публикувано: 23 май Публикувано: 23 май преди 13 минути , jul каза: Става, моите и двамата бяха с джуниър /един още е/, като от тяхното приложение на телефона са си качили картата в apple wallet. Не може да се качва до 14г. Много е удобно и препоръчвам с 2 ръце. Неудобствата са: само 1 родител /ако не си платен план/ е перънта и другия не може да вижда/праща пари и изобщо никой над 18 не може /но пък децата помежду си могат/. Така сега моите едно на 19 и едно на 17 не могат да си пращат пари едно на друго 😉 Зяпах, мъчих се и не видях да е възможна виртуална карта. Revolut Junior (now Revolut <18) does not offer virtual cards to their customers. The Revolut <18 card is a physical card that can be used for online and in-person purchases, as well as for ATM withdrawals. Parents and guardians can manage their child's spending and security settings from their Revolut app. Here's a more detailed explanation: Physical Card: The Revolut <18 card is a physical card that needs to be ordered and mailed to the child. No Virtual Cards: There are no virtual card options available for Revolut <18 accounts.
neuromancer Публикувано: 23 май Публикувано: 23 май То не пречи да има физическа карта, пък пак да плаща с телефона, а картата да седи вкъщи. Плаща ли се картата? Май ако имаш някакъв платен план не се плаща. Аз не знам подробности, че съм с адрес в България и няма как да получа физическа карта и без друго.
ДиянаВ Публикувано: 23 май Публикувано: 23 май Картата не се плаща, има 10 лв. за доставка. Вече й вкарах моята виртуална карта в нейния апъл уолет и си действа детето. Вчера, докато работя, транзакциите си вървяха😄, само ми светкаше екрана с нотификации😛 Не ми се занимава повече с този въпрос, нито ми се ходи в банка да откривам и после закривам карта. Това решение ме устройва и ей сега бързо ще изминат 2 години до пълнолетие… 1 3
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега