Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Въпрос. Ще имам ли някакви такси и въобще оправдано ли е, ако си погасявам вноската по дайнърс картата с Революта? По принцип имам удобен клон на ПИБ, но не ми се чака по опашки....

Връзка към коментар

Ще губиш от курсови ралики.

Оказа се, че покупко-продажбата на криптовалути е напълно бутафорна. Няма портфейл, няма възможност за трансфер на криптовалутите. Може единствено да се обмненят напред-назад вътре в приложението.

Редактирано от Ilian359
Връзка към коментар

Изкарах си втора физическа карта на името на майка ми,благодарение на macf1an .Исках да е на друга сметка.Сега трябва да нося още едно устройство ,на което е инсталирано приложението за нея.Защо не направят да се презарежда и през лаптоп ,или от един телефон няколко профила.:)

Връзка към коментар
преди 11 часа, Ilian359 каза:

Оказа се, че покупко-продажбата на криптовалути е напълно бутафорна. Няма портфейл, няма възможност за трансфер на криптовалутите. Може единствено да се обмненят напред-назад вътре в приложението.

За сметка на това е идеална за бърза спекулация, особено ако имаш свободни средства в Revolut-а.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 3 часа, dimitrov6 каза:

Сега трябва да нося още едно устройство ,на което е инсталирано приложението за нея.

Защо ? Приложението не ти трябва за употребата на картата. Стига да знаеш колко пари остават в нея ...

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 35 минути , macf1an каза:

Защо ? Приложението не ти трябва за употребата на картата. Стига да знаеш колко пари остават в нея ...

Само за презареждането ми е необходимо.Може да се превключва между два профила на един телефон,ако е с две сим карти,защото при всеки профил е различен телефонния номер и се получава СМС с 6 цифрен код за потвърждение.Или да се обадиш на твой близък с чийто номер е регистрирана картата,да каже кода.Аз така наравих.

Редактирано от dimitrov6
Връзка към коментар
преди 1 час, neuromancer каза:

може и таблет

евентуално ако си със стара версия на ОС на телефона да изтеглиш нова отнякъде

Да,версията на ОС е стара и утре ще видя дали ще се намери някъде нова,която да отговаря

Мерси

Връзка към коментар

За тези от вас, които нямат смартфон, могат да ползват Revolut и от компютър.  За целта се инсталира програма-емулатор, с помощта на която могат да се стартират  мобилни Android  приложения  под  Windows. :) Има десетки безплатни емулатори в интернет.

При мен изглежда така.

2.png.dbec9e1bf46f36c9710f0ffb6e7de4e7.png1.png.999fbc81d567e9bc9602c3ad4352de88.png3.png.15a143880499e0eb17107b12e4ad58de.png

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 5
  • Благодаря 1
  • Браво 2
Връзка към коментар

Да довърша започнатото:

Пратени 195.46 лв от револют (еквивалент на под 100 Евро към дадения момент) пристигнаха в ДСК като 195.46, от Райфайзенска сметка.

Сумата е умишлено избрана за да е над 100 евро по куса на ДСК (при които СЕПА до 100 евро е безплатна), но под 100 евро по курса на Револют.

Няма никакви суифтове мифтове и т.н. в случая. Уви, отне им 4 дни, за разлика от трансферите в евро, които идват за 4 часа.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Здравейте.Имам и аз едно въпросче.Вчера си открих и аз акаунт в револют.Искат ми да го верифицирам за да получа карта.Проблемът ми е че нямам никаква сметка на мое име за да изпратя пари към революта.Не желая да си отварям сметка в България защото ме грози запор от Чси.Имам обаче пари в борсата Kraken.Та въпросът ми е дали мога да си верифицирам акаунта в револют със захранване директно от кракен ? Идеята ми е да ползвам само революта да за мога да си ползвам парите от борсите.Както казах БГ банка не ми е вариант.Ще съм много благодарен да ми дадете някои друг съвет как да си ползвам фиатните пари.Благодаря

Връзка към коментар
преди 8 минути , bobiholandeca каза:

Здравейте.Имам и аз едно въпросче.Вчера си открих и аз акаунт в револют.Искат ми да го верифицирам за да получа карта.Проблемът ми е че нямам никаква сметка на мое име за да изпратя пари към революта.Не желая да си отварям сметка в България защото ме грози запор от Чси.Имам обаче пари в борсата Kraken.Та въпросът ми е дали мога да си верифицирам акаунта в револют със захранване директно от кракен ? Идеята ми е да ползвам само революта да за мога да си ползвам парите от борсите.Както казах БГ банка не ми е вариант.Ще съм много благодарен да ми дадете някои друг съвет как да си ползвам фиатните пари.Благодаря

Не става ли с виртуална карта от ЦКБ и Easypay.Там мисля ,че може да се открие без сметка.

Връзка към коментар

Чси ще я докопа.Пускат пипала навсякъде.Не ми стига че за 250 лв главница (задължение) са ме натоварили + 1300 за да ми налагат запори наляво и дясно ,наследствени имоти за които даже и аз не знам че имам и т.н ... Извинете че малко извън темата и простете за спама.Та при това положение съм сигурен че и виртуална сметка ще докопат

Връзка към коментар
преди 8 минути , bobiholandeca каза:

Чси ще я докопа.Пускат пипала навсякъде.Не ми стига че за 250 лв главница (задължение) са ме натоварили + 1300 за да ми налагат запори наляво и дясно ,наследствени имоти за които даже и аз не знам че имам и т.н ... Извинете че малко извън темата и простете за спама.Та при това положение съм сигурен че и виртуална сметка ще докопат

Тази карта е предплатена и може да се зареди в брой и купи във всеки офис на Easypay.Може да е на друго име и там не знам да има сметка към нея.

Връзка към коментар
Преди 1 час, bobiholandeca каза:

Проблемът ми е че нямам никаква сметка на мое име за да изпратя пари към революта.

Намираш един човек, който да има револют, даваш му 20 лв и ти праща 10 евро на твоя акаунт за картата .

• Харесвам 2
Връзка към коментар

това 

преди 7 минути , macf1an каза:

Намираш един човек, който да има револют, даваш му 20 лв и ти праща 10 евро на твоя акаунт за картата .

това не е проблем.Ще накарам жената да прати.Проблема е дали минава за ферификация ? Реално сметката не е ползвана все още.Какво би станало ако наредя пари директно от кракен?

Връзка към коментар
3 minutes ago, bobiholandeca said:

това 

това не е проблем.Ще накарам жената да прати.Проблема е дали минава за ферификация ? Реално сметката не е ползвана все още.Какво би станало ако наредя пари директно от кракен?

Ако вече ти дава IBAN значи имаш сметката и можеш да зареждаш, нищо не ти пречи да пробваш с малка сума, все пак сепата на кракен е 9 цента

Връзка към коментар

Бъркаш понятията. Верификация (активиране на акаунта) се прави с паспорт или лична карта, не с превод. За да получиш достъп до личните си банкови сметки трябва да минеш тази процедура.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Тук има хора отдавна с Револют. Искам да ги попитам. Как е сигурността? Бихте ли оставили в акаунта си по-голяма сума пари. Примерно 5-10К в евро за няколко месеца?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.