Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Здравейте,

Искам да направя плащане към английски сайт, който приема само карти регистрирани на адрес в UK (UK registered card registered at a uk address). Revolut виртуална карта би ли свършила работа? Натъкнах се на мнения в интернет, че плащанията минавали с виртуални карти дори издадени от български банки.

Поздрави :)

Връзка към коментар
преди 2 минути , wilson каза:

Здравейте,

Искам да направя плащане към английски сайт, който приема само карти регистрирани на адрес в UK (UK registered card registered at a uk address). Revolut виртуална карта би ли свършила работа? Натъкнах се на мнения в интернет, че плащанията минавали с виртуални карти дори издадени от български банки.

Поздрави :)

Не. Аз съм пробвал в nike.co.uk - и не става. Дори се обаждах на съпорта. Revolut може и да се издава в UK, но се издава на регистрирания ти адрес в БГ. Друг е въпроса, ако имаш адресна регистрация в UK

Връзка към коментар
На 16.02.2018 г. в 10:43, Hollywood каза:

За тези от вас, които нямат смартфон, могат да ползват Revolut и от компютър.  За целта се инсталира програма-емулатор, с помощта на която могат да се стартират  мобилни Android  приложения  под  Windows. :) Има десетки безплатни емулатори в интернет.

При мен изглежда така.

2.png.dbec9e1bf46f36c9710f0ffb6e7de4e7.png1.png.999fbc81d567e9bc9602c3ad4352de88.png3.png.15a143880499e0eb17107b12e4ad58de.png

Здравейте отново.

Ползвах програма-емулатор и всичко беше наред,до като стигнах момента за верификация и качване на снимки на личната карта. Не можах да се справя с това. Избирам паспорт и след като кликна и.... няма нищо,един черен екран и ни напред ни назад. 

Пак за помощ молим:)

Връзка към коментар

Емулатора няма връзка с камерата явно. Защо не превключиш акаунта на телефона към другия револют акаунт временно, колкото да верифицираш?

Зависи с какъв телефон си, но моя има възможност да клонира апове и да имаш две еднакви активни приложения на един телефон.

Връзка към коментар
преди 16 часа, wilson каза:

А някакъв друг вариант има ли при положение, че нямам адресна регистрация в UK ^_^

Дай английски адрес, на който да пристигне картата. Нищо повече. Проверено.

Никъде не ти искат адресна регистрация в Англия. 

Връзка към коментар

При опит да си регистрирам телефона в приложението на Revolut ми изписва, че е грешен?!

Някакви идеи?

+359 въвеждам го и го дава грешен, после пък иска някакъв 4 цифрен код.

Връзка към коментар

Виртуалните карти платени ли са? Доколкото виждам през приложението ми иска 6 евро, пък аз сайта им не видях инфо, само, че може да има до 5 виртуални карти за 1 сметка.

Връзка към коментар
преди 31 минути , neuromancer каза:

първата виртуална е безплатна, после са платени

Кой знае, това може и да не е така вече, точно първа виртуална карта пробвам да извадя.

Връзка към коментар
51 minutes ago, logist13 said:

Да, имам физическа

Аз си направих първо виртуална, която беше безплатна и сега като искам да поръчам физическа ми пише, че е 6 евро. Явно само първата карта е безплатна без значение от вида, а следващите са по 6 евро.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

И аз потвърждавам, първата виртуална карта е безплатна ако нямаш друга. А верификацията  успях да направя, като избрах Passport и ползвах  лична карта (това беше описано по рано в темата).

Връзка към коментар

Да, и аз се интересувам от верификацията и вдигането на годишния лимит. Може ли някой с две изречения да сподели, че английския ми не е добър, за да ги разпитвам. Благодаря!

Връзка към коментар

Типът карта я сменяха няколко пъти периодично. Моята е мастъркард, май напоследък са виза. Лимитът след верификация на документ е 15к евро на година. За по-голям лимит трябва документ за произхода на парите. 

Връзка към коментар
1 hour ago, T.E.Lawrence said:

Типът карта я сменяха няколко пъти периодично. Моята е мастъркард, май напоследък са виза. Лимитът след верификация на документ е 15к евро на година. За по-голям лимит трябва документ за произхода на парите. 

В момента на мен ми излиза, че ще бъде Мастър кард , ако си заявя, а искам Виза.... ще изчакам още малко...

Връзка към коментар
13 minutes ago, ruil4o said:

Изкарах Виза виртуална карта преди 10ина дни, а физическата е масър кард.

Виртуалната е Виза да, но за физическата говорих, че е само мастър кард в момента.

Връзка към коментар

Аз рано скочих на влакчето и имам една и съща виртуална и физическа. Беше златно време с безплатна доставка и безплатно теглене на банкомат без лимит и такса, ама постепенно поорязаха доста неща. Вече ме заболя главата с толкова промени. 

• Браво 1
Връзка към коментар
преди 38 минути , T.E.Lawrence каза:

Аз рано скочих на влакчето и имам една и съща виртуална и физическа. Беше златно време с безплатна доставка и безплатно теглене на банкомат без лимит и такса, ама постепенно поорязаха доста неща. Вече ме заболя главата с толкова промени. 

Вече има ли такса за банкомат? Защото така доста се обезсмисля за мен упражнението.

Връзка към коментар

До 200 евро/паунда/долара на месец няма такса от страна на револют, само от страната на собственика на банкомата. Като цяло картата е ценна за бързо изпращане, получаване на пари и вътрешни превалутирания и разплащания в екзотични валути.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.