wilson Публикувано: 20 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2018 Здравейте, Искам да направя плащане към английски сайт, който приема само карти регистрирани на адрес в UK (UK registered card registered at a uk address). Revolut виртуална карта би ли свършила работа? Натъкнах се на мнения в интернет, че плащанията минавали с виртуални карти дори издадени от български банки. Поздрави Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 20 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2018 преди 2 минути , wilson каза: Здравейте, Искам да направя плащане към английски сайт, който приема само карти регистрирани на адрес в UK (UK registered card registered at a uk address). Revolut виртуална карта би ли свършила работа? Натъкнах се на мнения в интернет, че плащанията минавали с виртуални карти дори издадени от български банки. Поздрави Не. Аз съм пробвал в nike.co.uk - и не става. Дори се обаждах на съпорта. Revolut може и да се издава в UK, но се издава на регистрирания ти адрес в БГ. Друг е въпроса, ако имаш адресна регистрация в UK Връзка към коментар
wilson Публикувано: 20 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2018 А някакъв друг вариант има ли при положение, че нямам адресна регистрация в UK Връзка към коментар
100-qnov Публикувано: 20 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2018 На 16.02.2018 г. в 10:43, Hollywood каза: За тези от вас, които нямат смартфон, могат да ползват Revolut и от компютър. За целта се инсталира програма-емулатор, с помощта на която могат да се стартират мобилни Android приложения под Windows. Има десетки безплатни емулатори в интернет. При мен изглежда така. Здравейте отново. Ползвах програма-емулатор и всичко беше наред,до като стигнах момента за верификация и качване на снимки на личната карта. Не можах да се справя с това. Избирам паспорт и след като кликна и.... няма нищо,един черен екран и ни напред ни назад. Пак за помощ молим Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 21 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2018 Емулатора няма връзка с камерата явно. Защо не превключиш акаунта на телефона към другия револют акаунт временно, колкото да верифицираш? Зависи с какъв телефон си, но моя има възможност да клонира апове и да имаш две еднакви активни приложения на един телефон. Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 21 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2018 преди 16 часа, wilson каза: А някакъв друг вариант има ли при положение, че нямам адресна регистрация в UK Дай английски адрес, на който да пристигне картата. Нищо повече. Проверено. Никъде не ти искат адресна регистрация в Англия. Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 21 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2018 При опит да си регистрирам телефона в приложението на Revolut ми изписва, че е грешен?! Някакви идеи? +359 въвеждам го и го дава грешен, после пък иска някакъв 4 цифрен код. Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 21 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2018 Виртуалните карти платени ли са? Доколкото виждам през приложението ми иска 6 евро, пък аз сайта им не видях инфо, само, че може да има до 5 виртуални карти за 1 сметка. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 21 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2018 първата виртуална е безплатна, после са платени Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 21 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2018 преди 31 минути , neuromancer каза: първата виртуална е безплатна, после са платени Кой знае, това може и да не е така вече, точно първа виртуална карта пробвам да извадя. Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 21 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2018 32 minutes ago, logist13 said: Кой знае, това може и да не е така вече, точно първа виртуална карта пробвам да извадя. Ама сигурно вече си поръчал физическа,нали? Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 21 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2018 Да, имам физическа Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 21 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2018 51 minutes ago, logist13 said: Да, имам физическа Аз си направих първо виртуална, която беше безплатна и сега като искам да поръчам физическа ми пише, че е 6 евро. Явно само първата карта е безплатна без значение от вида, а следващите са по 6 евро. 2 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 21 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2018 Безплатна е първата карта, само ако е виртуална, но трябва да се заредят 10 евро иначе не става. Пробвано е преди 3 дни. Връзка към коментар
wilson Публикувано: 21 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2018 И аз потвърждавам, първата виртуална карта е безплатна ако нямаш друга. А верификацията успях да направя, като избрах Passport и ползвах лична карта (това беше описано по рано в темата). Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 27 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2018 Какъв тип е първата виртуална карта?! Като се верифицираш вдигат ли лимита от 250Евро на година?! Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 27 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2018 Да, и аз се интересувам от верификацията и вдигането на годишния лимит. Може ли някой с две изречения да сподели, че английския ми не е добър, за да ги разпитвам. Благодаря! Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 27 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2018 Типът карта я сменяха няколко пъти периодично. Моята е мастъркард, май напоследък са виза. Лимитът след верификация на документ е 15к евро на година. За по-голям лимит трябва документ за произхода на парите. Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 27 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2018 1 hour ago, T.E.Lawrence said: Типът карта я сменяха няколко пъти периодично. Моята е мастъркард, май напоследък са виза. Лимитът след верификация на документ е 15к евро на година. За по-голям лимит трябва документ за произхода на парите. В момента на мен ми излиза, че ще бъде Мастър кард , ако си заявя, а искам Виза.... ще изчакам още малко... Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 27 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2018 (редактирано) Изкарах Виза виртуална карта преди 10ина дни, а физическата е масър кард. Редактирано 27 февруари, 2018 от ruil4o Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 27 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2018 13 minutes ago, ruil4o said: Изкарах Виза виртуална карта преди 10ина дни, а физическата е масър кард. Виртуалната е Виза да, но за физическата говорих, че е само мастър кард в момента. Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 27 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2018 Аз рано скочих на влакчето и имам една и съща виртуална и физическа. Беше златно време с безплатна доставка и безплатно теглене на банкомат без лимит и такса, ама постепенно поорязаха доста неща. Вече ме заболя главата с толкова промени. 1 Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 27 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2018 Така е, но за мен са все още по-изгодни от нашите банки. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 27 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2018 преди 38 минути , T.E.Lawrence каза: Аз рано скочих на влакчето и имам една и съща виртуална и физическа. Беше златно време с безплатна доставка и безплатно теглене на банкомат без лимит и такса, ама постепенно поорязаха доста неща. Вече ме заболя главата с толкова промени. Вече има ли такса за банкомат? Защото така доста се обезсмисля за мен упражнението. Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 27 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2018 До 200 евро/паунда/долара на месец няма такса от страна на револют, само от страната на собственика на банкомата. Като цяло картата е ценна за бързо изпращане, получаване на пари и вътрешни превалутирания и разплащания в екзотични валути. 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега