Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

преди 10 минути , Mary каза:

С обикновено писмо ли идват картите на български адрес?

Български пощи ли ги разнасят?

Да, при мен дойде с Български пощи с обикновено писмо. И тъй като не бях сигурен в доставката до пощенската кутия на адреса, се наложи да се уговарям с пощальоните да не я пускат до адрес. Взех си я от пощенския клон.

Сега предприех друга тактика, след като прочетох в сайта на Български пощи това:

• „До поискване” - в адреса подателят посочва само пощенска станция, пощенски код и три имена на получател. Колетът се доставя при поискване от получателя в пощенската станция.

Писах адреса на пощенския клон. Да видим... след 10-тина дни ще знам резултата.

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 4 минути , rik4o каза:

Да, при мен дойде с Български пощи с обикновено писмо. И тъй като не бях сигурен в доставката до пощенската кутия на адреса, се наложи да се уговарям с пощальоните да не я пускат до адрес. Взех си я от пощенския клон.

Сега предприех друга тактика, след като прочетох в сайта на Български пощи това:

• „До поискване” - в адреса подателят посочва само пощенска станция, пощенски код и три имена на получател. Колетът се доставя при поискване от получателя в пощенската станция.

Писах адреса на пощенския клон. Да видим... след 10-тина дни ще знам резултата.

Аз доста почаках, но така и не дойде картата, та сега се чудя дали има смисъл да намина през пощенския клон. :) 

Връзка към коментар

аз обърках пощенския код, и съответно я няма вече 20-ти ден, иначе града и адреса са точни и няма друг такъв адрес, но явно се е замотало някъде, положителното е, че поръчката за нова карта е 2 евро, и ако случайно дойде някога изгубената, може да се активира наново и така да имаш бекъп карта ...

Връзка към коментар
преди 10 часа, cybersimo каза:

вчера даде и на брат ми и на още един приятел Виза

А може ли да попиташ дали в самото приложение им е показало Виза или чак след поръчката се е появила ?

Сутринта се разправях с тях, на произволен принцип давало картите, но в следващата версия ще може да си избираш.

Връзка към коментар
преди 16 минути , macf1an каза:

А може ли да попиташ дали в самото приложение им е показало Виза или чак след поръчката се е появила ?

Сутринта се разправях с тях, на произволен принцип давало картите, но в следващата версия ще може да си избираш.

Аз я поръчах и на двамата от телефоните, просто предложи Виза, нямам идея как. А преди това им изтрих виртуалните Визи

• Благодаря 1
Връзка към коментар

На мен ми даде опция само за мастъркард и си поръчах такава. Едва днес в приложението обаче ми излезе опцията за безплатна карта. Отбелязвам, че си имам преди това издадена безплатна виртуална виза и до вчера ми искаше 6 евро за физическа карта. Днес излезе съобщение, че е безплатна. Направи ми впечатление, че като смених държавата за получаване на картата не ми даде да продължа. Предполагам сравнява първоначалния въведен адрес с този за доставка или по-скоро държавата само.

Връзка към коментар
1 minute ago, BulgarBulgar said:

На мене ми иска да top upна 10 паунда.

Нали е уж без пари ?

Все пак това пишеше в e-mailа им до мен.

Тези пари ще ти се заредят в акаунта и ще може да си ги ползваш , няма да ти ги вземат. 

Връзка към коментар
2 minutes ago, Jorro said:

Тези пари ще ти се заредят в акаунта и ще може да си ги ползваш , няма да ти ги вземат. 

Така и предположих.

То евро до сега не ми е трябвало.

Но имам намерение да ходя до Германия та имам поне регистрация на приложението от месеци с никаква валута заредена.

Връзка към коментар
На 3/1/2018 в 18:25, kali каза:

Току-що поръчах и аз, но при мен Мастеркард ги даваше за премиум, само виза беше за обикновен акаунт. 

и аз се предадох след интензивно четене :) само че при мен беше точно наопаки - стандартната беше Mastercard, а премиум с избор на дизайн - Visa 

стандартните са безконтактни също, нали? имаше на дизайна съответния знак

Връзка към коментар
преди 45 минути , antea каза:

и аз се предадох след интензивно четене :) само че при мен беше точно наопаки - стандартната беше Mastercard, а премиум с избор на дизайн - Visa 

стандартните са безконтактни също, нали? имаше на дизайна съответния знак

Като опитах да вкарам 10Евро - 10 минути стоя PENDING, изписа Verification и заби до там.Няма активни бутони повече?!

Връзка към коментар
преди 30 минути , antea каза:

и при мен беше така, с дебитна карта на Уникредит, не мина, смених с друга карта - ПИБ, и се зареди веднага 

Ясно - а който му трябват други карти намерих на Monese - MasterCard 5Eur/година Skrill и Neteller Mastercard -10EUR година.

Връзка към коментар

И аз си поръчах физическа карта, като преди това имах виртуална. Не се наложи да я изтривам. Не ми поиска пари за добавянето на физическата.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Да докладвам и аз: още двама членове от семейството са вече нови клиенти на революта. В единия случай направих физическа карта безплатно и ми я даде на мастъркард без да ме пита. Не ми даде обаче да направя виртуална след това безплатно. В другия случай направих виртуална първо и ми я даде на виза, а след това ми даде и безплатна физическа да направя, която обаче ми я даде на мастъркард.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 23 минути , boogy83 каза:

В единия случай направих физическа карта безплатно и ми я даде на мастъркард без да ме пита. Не ми даде обаче да направя виртуална след това безплатно.

А ако имаш физическа карта, какъв е смисълът да се изкарва и виртуална? Не можеш ли при плащане в интернет да си въвеждаш данните от физическата?

Връзка към коментар
преди 27 минути , Фичо каза:

А ако имаш физическа карта, какъв е смисълът да се изкарва и виртуална? Не можеш ли при плащане в интернет да си въвеждаш данните от физическата?

Можеш, ама ти много добре си чувал за jetcost с намалените билети, които искат определен вид карта. В случая ще имам и виза и мастъркард и ще мога да ползвам тази която е с намаление. Това е едната от идеите. А понякога с една карта може само веднъж да платиш...та ако си с две...по-добре. 

А и като са безплатни, две е по-добре от едно :lol:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.