ruil4o Публикувано: 3 март, 2018 Сподели Публикувано: 3 март, 2018 добре е да имаш виртуална за онлайн плащания по съмнителни сайтове. Ако нещо се компрометира, изтриваш я и си "генерираш" нова 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 3 март, 2018 Сподели Публикувано: 3 март, 2018 Чак пък да я триеш. Блокираш и отблокираш с един клик. Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 3 март, 2018 Сподели Публикувано: 3 март, 2018 1 hour ago, T.E.Lawrence said: Чак пък да я триеш. Блокираш и отблокираш с един клик. идеята ми беше, че може да откраднат данните на картата от някоя база данни на някой сайт, от който си пазарил. Тогава по-добре да не я активираш никога. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 3 март, 2018 Сподели Публикувано: 3 март, 2018 преди 9 минути , ruil4o каза: идеята ми беше, че може да откраднат данните на картата от някоя база данни на някой сайт, от който си пазарил. Тогава по-добре да не я активираш никога. А ако вътре вкарваш пари само преди плащане, какво могат да откраднат? Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 3 март, 2018 Сподели Публикувано: 3 март, 2018 не знам... Аз получавам заплата по нея и винаги има кеш в акаунта Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 3 март, 2018 Сподели Публикувано: 3 март, 2018 Ако те гони толкова параноята, държиш блокирани онлайн плащанията, отблокираш, плащаш и блокираш пак. Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 3 март, 2018 Сподели Публикувано: 3 март, 2018 (редактирано) точно така , сега си играя с visa entropay, и точно такава е стартегията - правиш виртуалка, зареждаш с пари , плащаш, после може да триеш или да я оставиш - като няма пари е все тая Редактирано 3 март, 2018 от Гост 23*6 Връзка към коментар
BulgarBulgar Публикувано: 5 март, 2018 Сподели Публикувано: 5 март, 2018 Опитах се да заредя 10 паунда. За да мога да поръчам безплатната физическа карта. Ма с моята дебитна visa на HSBC на последната стъпка точно приложението на Revolutа ме прецаква. Та се чудя как да вкарам тия 10 паунда. И да поръчам преди да изтече срока. Връзка към коментар
Branko Публикувано: 5 март, 2018 Сподели Публикувано: 5 март, 2018 преди 4 минути , BulgarBulgar каза: Опитах се да заредя 10 паунда. За да мога да поръчам безплатната физическа карта. Ма с моята дебитна visa на HSBC на последната стъпка точно приложението на Revolutа ме прецаква. Та се чудя как да вкарам тия 10 паунда. И да поръчам преди да изтече срока. Друга карта намери Връзка към коментар
BulgarBulgar Публикувано: 5 март, 2018 Сподели Публикувано: 5 март, 2018 1 minute ago, Branko said: Друга карта намери Нямам. Ще трябва май да се мъча с банков трансфер. Връзка към коментар
Branko Публикувано: 5 март, 2018 Сподели Публикувано: 5 март, 2018 преди 2 минути , BulgarBulgar каза: Нямам. Ще трябва май да се мъча с банков трансфер. Някой близък,приятел дай му 10 на ръка и той ще ти ги вкара дебитна,кредитна Връзка към коментар
BulgarBulgar Публикувано: 5 март, 2018 Сподели Публикувано: 5 март, 2018 7 minutes ago, Branko said: Някой близък,приятел дай му 10 на ръка и той ще ти ги вкара дебитна,кредитна И с банков трансфер не става през това калпаво приложение. Нито Българска лична карта не поддържа нито Българска книжка за да може да се идентифицираш. На дебитната карта като мина всички стъпки и стигам до Verified by VISA. Не искам да си права парола за картата. И давам Exit. И нещата стават винаги. Ма щото е клапаво приложение а не web сайт. Просто нищо не става. Връзка към коментар
Branko Публикувано: 5 март, 2018 Сподели Публикувано: 5 март, 2018 (редактирано) преди 3 минути , BulgarBulgar каза: И с банков трансфер не става през това калпаво приложение. Нито Българска лична карта не поддържа нито Българска книжка за да може да се идентифицираш. На дебитната карта като мина всички стъпки и стигам до Verified by VISA. Не искам да си права парола за картата. И давам Exit. И нещата стават винаги. Ма щото е клапаво приложение а не web сайт. Просто нищо не става. Някой беше коментирал,че става с лична карта през лайф чата. Това с паролата за картата не го разбрах. Ама приложението е добро Редактирано 5 март, 2018 от Branko Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 5 март, 2018 Сподели Публикувано: 5 март, 2018 1. Дай пари на приятел, който има такава карта, да ти ги прати като вътрешен превод. 2. Снимаш ли личната карта, вместо паспорт, след това си правиш селфи. Верифицират те след минути. Връзка към коментар
BulgarBulgar Публикувано: 5 март, 2018 Сподели Публикувано: 5 март, 2018 (редактирано) 11 minutes ago, Branko said: Някой беше коментирал,че става с лична карта през лайф чата. Това с паролата за картата не го разбрах. Ама приложението е добро Допълнителна защита. Проблема е че като дам Exit обикновено изскача съобщение да ме пита дали съм сигурен или не. Просто давам OK и всичко винаги е наред. Пазарувал съм и съм зареждал sim карти с пари и такива online неща сумати тъпи. Даже съм си плащал тока тук online с тая дебитна карта. Ма наклапавото приложение съобщението дето трябва да излезе просто го няма. За да приключи процеса. Ще видя и тоя live/bot chat. Редактирано 5 март, 2018 от BulgarBulgar Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 5 март, 2018 Сподели Публикувано: 5 март, 2018 преди 1 час, BulgarBulgar каза: Опитах се да заредя 10 паунда. За да мога да поръчам безплатната физическа карта. Ма с моята дебитна visa на HSBC на последната стъпка точно приложението на Revolutа ме прецаква. Та се чудя как да вкарам тия 10 паунда. И да поръчам преди да изтече срока. Направи си виртуална дебитна карта оттук http://virtualcard.ccbank.bg/, зареди я със 70 лв. примерно. Става на момента. И пробвай да заредиш Revolut. 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 6 март, 2018 Сподели Публикувано: 6 март, 2018 Въпрос може ли на едно име да има 2 регистрации с два различни мобилни номера? Връзка към коментар
Polina Публикувано: 6 март, 2018 Сподели Публикувано: 6 март, 2018 преди 22 часа, BulgarBulgar каза: На дебитната карта като мина всички стъпки и стигам до Verified by VISA. Поддържат само карти, които нямат 3ds код. Или поне това им беше отговора, който ми дадоха с молба да се пробва с друга карта. Връзка към коментар
Branko Публикувано: 6 март, 2018 Сподели Публикувано: 6 март, 2018 преди 19 минути , Jorro каза: Въпрос може ли на едно име да има 2 регистрации с два различни мобилни номера? Не.Правиш втората регистрация и 2-3 мин.след като пратиш снимка на паспорта я блокират 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 6 март, 2018 Сподели Публикувано: 6 март, 2018 преди 26 минути , Polina каза: Поддържат само карти, които нямат 3ds код. Или поне това им беше отговора, който ми дадоха с молба да се пробва с друга карта. Аз съм зареждал от карта с 3Д, сега ми е запаметена и не ми иска 3Д код повече. 2 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 6 март, 2018 Сподели Публикувано: 6 март, 2018 преди 3 минути , Alexander каза: Аз съм зареждал от карта с 3Д, сега ми е запаметена и не ми иска 3Д код повече. При мен е същото. Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 6 март, 2018 Сподели Публикувано: 6 март, 2018 13 minutes ago, Branko said: Не.Правиш втората регистрация и 2-3 мин.след като пратиш снимка на паспорта я блокират А на същия номер на друго име ще стане ли? Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 6 март, 2018 Сподели Публикувано: 6 март, 2018 преди 4 минути , Jorro каза: А на същия номер на друго име ще стане ли? Не 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 6 март, 2018 Сподели Публикувано: 6 март, 2018 преди 11 минути , Alexander каза: Аз съм зареждал от карта с 3Д, сега ми е запаметена и не ми иска 3Д код повече. При мен не мина с две различни карти. Това беше отговора от съпорта им. Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 6 март, 2018 Сподели Публикувано: 6 март, 2018 7 minutes ago, Polina said: При мен не мина с две различни карти. Това беше отговора от съпорта им. преди 2 седмици заредих с Мастъркард на ЦКБ с 3Д парола без проблем. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега