vorbis Публикувано: 10 март, 2018 Сподели Публикувано: 10 март, 2018 Спрямо цената на услугата, Българските пощи предлагат не лошо качество на услугата. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 10 март, 2018 Сподели Публикувано: 10 март, 2018 Нека се върнем към Revolut. Темата не е нито за що е то дебитна карта, нито за пощенските услуги. 3 Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 10 март, 2018 Сподели Публикувано: 10 март, 2018 (редактирано) On 3/1/2018 at 8:32 PM, ruil4o said: А някой от новите клинти имат ли крипто-опция? Ок, да се цитирам, че все още търся отговора... Редактирано 10 март, 2018 от ruil4o Връзка към коментар
antea Публикувано: 10 март, 2018 Сподели Публикувано: 10 март, 2018 за нови юзъри се отключва ако поканищ трима приятели или минеш на премиум акаунт 1 Връзка към коментар
dilkata Публикувано: 11 март, 2018 Сподели Публикувано: 11 март, 2018 преди 3 часа, ruil4o каза: Ок, да се цитирам, че все още търся отговора... реално ,нямаш никаква полза ,защото нито цената е ок ,нито може да ги прехвърляш .За някакви такива кратки ,комарджийски спекулацийки става ! Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 11 март, 2018 Сподели Публикувано: 11 март, 2018 (редактирано) 6 hours ago, dilkata said: реално ,нямаш никаква полза ,защото нито цената е ок ,нито може да ги прехвърляш .За някакви такива кратки ,комарджийски спекулацийки става ! За кратки не става, защото има различни цени за купува/продава. Разликата не е малка, все пак трябва да печелят По-скоро е да купиш и да стоят за по-дълго, докато се вдигне цената по-сериозно. Също е много удобно за купуване директно през приложението, става веднага. Иначе трябва прехвърляне по борси, портфейли... На всяка операция се чака с часове или дни... и полсе обратно в пари, пак е така. Редактирано 11 март, 2018 от ruil4o Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 11 март, 2018 Сподели Публикувано: 11 март, 2018 Някой знае ли как да си поръчам картата на адрес в Англия, когато съм се регистрирал с бг номер и съм верифицирал акаунта с българска карта и е в евро. На адрес за доставка като променя държавата на United Kingdom нямам опцията да си въведа пълния адрес. Имам съмнения, че проблема може да е в това, че : -акаунта ми е в евро - верифицирал съм го с бг карта -адреса в профила ми е бг - ? Някой знае ли какво точно може да е и как да я поръчам на UK адрес. Идеята ми е после да мога с тази карта да плащам в UK сайтове, които имат изискване за плащане с местна карта. ПС. Пробвах при създаването на нова карта да въведа от самото начало адрес в UK, но после имах проблем с верифицирането с картата, който обаче имам подозрение, че от банката издател ( Общинска банка) . Първо там ми искаше 1 Паунд за верифициране , като след въвеждане на данните на картата всичко зацикляше на 3Д верификацията.( Не излизаше прозореца за парола, а просто седеше процесинг.) Получих смс от банката за отказана транзакция от 1 паунд, но след това получих че е минала. В акаунта ми обаче не беше заредено нищо. С много мъки успях да заредя 10 евро като избрах да активирам виртуална карта, там посочих евро и сумата , но пак с много опити.... Та сега се чудя дали не трябваше от там да заредя в паунди и може би щеше да ми даде да поръчам картата на Uk адрес? Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 11 март, 2018 Сподели Публикувано: 11 март, 2018 (редактирано) 23 minutes ago, Jorro said: Някой знае ли как да си поръчам картата на адрес в Англия, когато съм се регистрирал с бг номер и съм верифицирал акаунта с българска карта и е в евро. На адрес за доставка като променя държавата на United Kingdom нямам опцията да си въведа пълния адрес. Имам съмнения, че проблема може да е в това, че : -акаунта ми е в евро - верифицирал съм го с бг карта -адреса в профила ми е бг - ? Някой знае ли какво точно може да е и как да я поръчам на UK адрес. Идеята ми е после да мога с тази карта да плащам в UK сайтове, които имат изискване за плащане с местна карта. ПС. Пробвах при създаването на нова карта да въведа от самото начало адрес в UK, но после имах проблем с верифицирането с картата, който обаче имам подозрение, че от банката издател ( Общинска банка) . Първо там ми искаше 1 Паунд за верифициране , като след въвеждане на данните на картата всичко зацикляше на 3Д верификацията.( Не излизаше прозореца за парола, а просто седеше процесинг.) Получих смс от банката за отказана транзакция от 1 паунд, но след това получих че е минала. В акаунта ми обаче не беше заредено нищо. С много мъки успях да заредя 10 евро като избрах да активирам виртуална карта, там посочих евро и сумата , но пак с много опити.... Та сега се чудя дали не трябваше от там да заредя в паунди и може би щеше да ми даде да поръчам картата на Uk адрес? през приложението - help - chat си опиши проблема на съпорта, имах проблем с един превод, който постоянно ми го отказваше, любезни са и в рамките на деня оправиха проблема ... При зареждане на мен ми мина с 3д и карта на ЦКБ, но и други колеги се оплакват, че не винаги става. Редактирано 11 март, 2018 от Гост 23*6 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 11 март, 2018 Сподели Публикувано: 11 март, 2018 преди 21 минути , Jorro каза: Някой знае ли как да си поръчам картата на адрес в Англия, когато съм се регистрирал с бг номер и съм верифицирал акаунта с българска карта и е в евро. На адрес за доставка като променя държавата на United Kingdom нямам опцията да си въведа пълния адрес. Имам съмнения, че проблема може да е в това, че : -акаунта ми е в евро - верифицирал съм го с бг карта -адреса в профила ми е бг - ? Някой знае ли какво точно може да е и как да я поръчам на UK адрес. Идеята ми е после да мога с тази карта да плащам в UK сайтове, които имат изискване за плащане с местна карта. ПС. Пробвах при създаването на нова карта да въведа от самото начало адрес в UK, но после имах проблем с верифицирането с картата, който обаче имам подозрение, че от банката издател ( Общинска банка) . Първо там ми искаше 1 Паунд за верифициране , като след въвеждане на данните на картата всичко зацикляше на 3Д верификацията.( Не излизаше прозореца за парола, а просто седеше процесинг.) Получих смс от банката за отказана транзакция от 1 паунд, но след това получих че е минала. В акаунта ми обаче не беше заредено нищо. С много мъки успях да заредя 10 евро като избрах да активирам виртуална карта, там посочих евро и сумата , но пак с много опити.... Та сега се чудя дали не трябваше от там да заредя в паунди и може би щеше да ми даде да поръчам картата на Uk адрес? Когато плащаш и ти иска местна карта, не се ли гледа Billing address? Който е адреса на Револют акаунта, а не адреса на доставка. Според мен няма значение каква валута зареждаш, а какъв адрес избираш още при регистрация. Само че ме съмнява как ще работи това, като въведеш UK и после пуснеш български паспорт за верификация. Адреса на доставка си се сменя, аз даже Бразилия можах да избера, не съм забелязал да не може да се въведе пълния адрес Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 11 март, 2018 Сподели Публикувано: 11 март, 2018 Аз съм с малтийски адрес и ферифициран бг паспорт и не си спомням да съм имала проблеми. Картата също я получих в Малта. Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 11 март, 2018 Сподели Публикувано: 11 март, 2018 След като ми напукаха няколко глоби от полицията в Чехия се наложи да затворя моя мега акаунт там. И сега... поръчах револют. Имаше оферта до края на деня за безплатна доставка. Надявам се да нямам гореописаните проблеми. Някъде има ли документ с хубаво описание какво точно се предлага и на какви такси? PS: Извинете ме за невежеството ми. Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 11 март, 2018 Сподели Публикувано: 11 март, 2018 (редактирано) https://www.revolut.com/mt/faq#are-there-any-charges Ето, разгледай тук. Накратко, можеш да я зареждаш безплатно от дебитна и кредитна. От твоята банка обаче могат да ти начислят стандартите такси. След това можеш да правиш безплатни банкови преводи до 6000 евро на месец ( след това има такса за обмяна на валута), можеш да плащаш без допълнителни такси по интернет, и да теглиш безплатно до 200 евро ( или еквивалент) на месец от банкомат. Редактирано 11 март, 2018 от Алекс 1 Връзка към коментар
goldroks Публикувано: 12 март, 2018 Сподели Публикувано: 12 март, 2018 За първи път чета темата за тази карта и се заинтригувах покрай предстоящото ми пътуване в САЩ и Мексико. Не знам как обаче да разбирам частта с USD card - това означава че при зареждане от сметка в долари, има 3% такса? Каква е причината? Top-up Bank Transfer Free Debit card Free Credit Card Free USD debit/credit card 3% Тъй като получавам парите си в долари, на доларова сметка и при положение че за САЩ няма да ми е нужно превалутиране, има ли смисъл да си изкарвам такава карта? Интересува ме главно заради липсата на такса при плащане на ПОС терминали (нали така?) и безплатното теглене от банкомат. Това го сравнявам с картата си на FIBANK, която има 0.25% такса, което пак не е много. Какъв съвет бихте ми дали? Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 13 март, 2018 Сподели Публикувано: 13 март, 2018 Аз го разбирам, че зареждането от щатска кредитна/дебитна карта е с 3% такса, а пък всяка друга карта е free. Връзка към коментар
funny Публикувано: 13 март, 2018 Сподели Публикувано: 13 март, 2018 преди 12 минути , MARTiNSHO каза: Аз го разбирам, че зареждането от щатска кредитна/дебитна карта е с 3% такса, а пък всяка друга карта е free. Написаното е че при USD карта има 3%, а не при USA карта Връзка към коментар
chandni Публикувано: 13 март, 2018 Сподели Публикувано: 13 март, 2018 Ако се зарежда картата в долари, се събира 3% такса, без значение от каква карта. Затова най-изгодно е да се зарежда в евро или британски паунд, след което да се превалутира в щатски долари. Не е изгодно да се внася в долари. Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 13 март, 2018 Сподели Публикувано: 13 март, 2018 (редактирано) преди 34 минути , funny каза: Написаното е че при USD карта има 3%, а не при USA карта :X Трябва ми почивка... вярно е, явно, че всяка карта, чиято валута е USD. Това е по-лошият вариант. Редактирано 13 март, 2018 от MARTiNSHO грешка Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 13 март, 2018 Сподели Публикувано: 13 март, 2018 (редактирано) Ако трети човек/организация ти превежда от Американска сметка към твоя Револют сметка в USD, НЯМА НИКАКВА ТАКСА за теб. За тях не знам! Редактирано 13 март, 2018 от ruil4o Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 13 март, 2018 Сподели Публикувано: 13 март, 2018 Поръчаната карта на 28 фев. така и не дойде.... а трябваше до 9-ти да е тук Като я пускат с обикновенна поща без тракинг то направи со е на късмет да дойде... Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 13 март, 2018 Сподели Публикувано: 13 март, 2018 Да не те отчайвам..., ама моята от 5 февруари още не е дошла Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 март, 2018 Сподели Публикувано: 13 март, 2018 И моята се бави, но може да се дължи и на завишено натоварване покрай промото. Търпение 2 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 13 март, 2018 Сподели Публикувано: 13 март, 2018 16 minutes ago, Георги said: И моята се бави, но може да се дължи и на завишено натоварване покрай промото. Търпение Аз нямам много късмет с Бг пощи, ако въобще нещо дойде то е с поне месец закъснение....не мога да ги разбера как може да са толкова зле..... Аз нямам търпение вече за картата. Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 13 март, 2018 Сподели Публикувано: 13 март, 2018 Ако се праща от англия ако не дойде до края на седмицата я отбелязвам за изгубена и пиша на кол центъра да пращат нова, все пак това не е Алиекспрес да чакам 30-40 дена за поща от Европа. Утре стават 2 седмици и те са си го написали ако я няма има ре-ордър, но ако трябва да плащам пак за доставка 6 евро и ще ми я пращат с обикновенна поща за 1 паунд хич няма да се разправям и приключвам с тях.... Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 13 март, 2018 Сподели Публикувано: 13 март, 2018 Дават някакви 4 дни толеранс. Блокира ли се непристигналата карта след 16 март? Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 13 март, 2018 Сподели Публикувано: 13 март, 2018 2 minutes ago, Hollywood said: Дават някакви 4 дни толеранс. Блокира ли се непристигналата карта след 16 март? На новата поръчка ми взе само 2 евро, ако все пак "старата" карта ти пристигне, съпорта може да ти я активира, и после с "новата" ако и тя дойде, просто ще имаш бекъп карта ... така че, не се колебайте да поръчвате втора ... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега