IVM Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 Когато си поръчвах наскоро втората карта,почти месец след датата,на която трябваше да я получа я нямаше.Писах им в чата и се оказа че все още не е издадена.След още две-три седмици дойде.За това моят съвет е първо да се провери какъв е статуса на картата към момента,преди да се поръчват нови Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 (редактирано) От www.topcashback.co.uk ми искат банкови данни,за превеждане на кешбек от един сайт travelsupermarket ,а не Paypal.Имам Revolut,но не знам той дали има тези данни и къде да ги видя. Payout by bank transfer - BACS (Free) Account Holders Name Sort Code Account Number Please note that our payout system supports payouts to bank accounts with six-digit sort codes and eight-digit account numbers only. We cannot pay in to bank accounts with longer account numbers or those requiring a roll number or other additional information to identify them. Редактирано 14 март, 2018 от dimitrov6 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 преди 16 минути , dimitrov6 каза: От www.topcashback.co.uk ми искат банкови данни,за превеждане на кешбек от един сайт,а не Paypal.Имам Revolut,но не знам той дали има тези данни и къде да ги видя. Payout by bank transfer - BACS (Free) Account Holders Name Sort Code Account Number Please note that our payout system supports payouts to bank accounts with six-digit sort codes and eight-digit account numbers only. We cannot pay in to bank accounts with longer account numbers or those requiring a roll number or other additional information to identify them. Не. Revolut не са банка и не правят банкова сметка. Six-digit sort codes and eight-digit account numbers only - това са атрибути на банковите сметки тук. Връзка към коментар
funny Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 (редактирано) Преди 1 час, dimitrov6 каза: От www.topcashback.co.uk ми искат банкови данни,за превеждане на кешбек от един сайт travelsupermarket ,а не Paypal.Имам Revolut,но не знам той дали има тези данни и къде да ги видя. Payout by bank transfer - BACS (Free) Account Holders Name Sort Code Account Number Please note that our payout system supports payouts to bank accounts with six-digit sort codes and eight-digit account numbers only. We cannot pay in to bank accounts with longer account numbers or those requiring a roll number or other additional information to identify them. В банковите сметки в приложението си виж банковата сметка в паунди и сложи нея. Тя е в този формат в който искат в топкешбек и аз вече половин година получавам суми по тази банкова сметка от топкешбек . Може да си видиш тази сметка ( а и другите) като при влизане в приложението , отгоре в ляво на синия екран има две чертички с точка на всяка една от тях. Като ги натиснеш и влизаш в сметките си. В случая те интересува да видиш тази в GBP ПП. За съжаление снимката е от нета и не са моите наличности Редактирано 14 март, 2018 от funny 4 1 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 Става без проблеми, точно както funny показва. Аз използвам по-стара версия на приложението и там се избира Top-up -> Bank transfer ->GBP -> Local. 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 преди 40 минути , Ilian359 каза: Става без проблеми, точно както funny показва. Аз използвам по-стара версия на приложението и там се избира Top-up -> Bank transfer ->GBP -> Local. Цяла сутрин се рових,а не знам английски и разбрах ,че Sort Code са първите 6 цифри от IBAN ,а Account Number са последващите ги 8 цифри от IBAN. Връзка към коментар
funny Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 преди 7 минути , dimitrov6 каза: Цяла сутрин се рових,а не знам английски и разбрах ,че Sort Code са първите 6 цифри от IBAN ,а Account Number са последващите ги 8 цифри от IBAN. В Револют британската ти сметка е дадена точно като Sort code - 6 цифри във формат ХХ-ХХ-ХХ и Acount 8 цифри. Няма нужда да се ровиш 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 преди 1 час, dimitrov6 каза: Цяла сутрин се рових,а не знам английски и разбрах ,че Sort Code са първите 6 цифри от IBAN ,а Account Number са последващите ги 8 цифри от IBAN. Не е така. Местната система на банкови сметки е такава - Sort code, което определя банката и клона и Account, което е сметката.Служи за местни преводи, в UK. Всяка такава сметка си има IBAN за международни преводи, но той не е просто двете сглобени. Револют сметката в паунди ги има и двете, за съответните цели. 1 1 Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 Поръчах втора, и пак получих писмо с "We will send you an SMS soon so you can track your Revolut card’s delivery online." Изобщо пращат ли СМС, за първата която не дойде аз не получих? Връзка към коментар
bobiholandeca Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 Аз преведох сума от 10 евро от сметка в Mistertango към Revolut .Транзакцията мина успешно.Пробвах да поръчам физическа карта но не знам дали съм успял.Как мога да проверя дали пътува към мен карта ? Получих сумати емайли че е беззплатна.Пробвах да поръчам като към края на поръчката за да бъде фрии картата ми искаше премиум нещо си и не знам дали успях да си поръчам.Сега ми дава да си поръчам карта само платена.С мистър танго същата работа.Картата ми стои на статус Ordered и трябваше да е тук за 21 дни.Минаха да не кажа 40 дни и карта нямам все още от там.Съпппорта не ми отговори по същество имам ли изпратена карта или нямам за да знам ако е изгубена да си поръчам друга.Не искам и тук да чакам 2 месеца и да се окаже че карта въобще не е пусната към мен. Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 Аз да попитам тегленето кеш е безплатно (до 200 евро) само за валутите евро и паунди ли, или е безплатно за всички? Връзка към коментар
funny Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 преди 58 минути , bobiholandeca каза: Аз преведох сума от 10 евро от сметка в Mistertango към Revolut .Транзакцията мина успешно.Пробвах да поръчам физическа карта но не знам дали съм успял.Как мога да проверя дали пътува към мен карта ? Получих сумати емайли че е беззплатна.Пробвах да поръчам като към края на поръчката за да бъде фрии картата ми искаше премиум нещо си и не знам дали успях да си поръчам.Сега ми дава да си поръчам карта само платена.С мистър танго същата работа.Картата ми стои на статус Ordered и трябваше да е тук за 21 дни.Минаха да не кажа 40 дни и карта нямам все още от там.Съпппорта не ми отговори по същество имам ли изпратена карта или нямам за да знам ако е изгубена да си поръчам друга.Не искам и тук да чакам 2 месеца и да се окаже че карта въобще не е пусната към мен. Ако не се лъжа промоцията беше до 11 март за безплатна карта. Ако си правил заявката днес , може би за това ти е поискало плащане Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 1 hour ago, MARTiNSHO said: Аз да попитам тегленето кеш е безплатно (до 200 евро) само за валутите евро и паунди ли, или е безплатно за всички? до 200 Евро равностойност е безплатно - грубо 380 лв. на банкомат ... Връзка към коментар
bobiholandeca Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 преди 3 часа, funny каза: Ако не се лъжа промоцията беше до 11 март за безплатна карта. Ако си правил заявката днес , може би за това ти е поискало плащане get free express delivery worldwide for your new cards with premium ! view upgrade options . Избирам премиум понеже нямам друг избор и хоп иска ми 7.99 евро на месец ! Какво да правя ? Връзка към коментар
goldroks Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 преди 7 минути , bobiholandeca каза: get free express delivery worldwide for your new cards with premium ! view upgrade options . Избирам премиум понеже нямам друг избор и хоп иска ми 7.99 евро на месец ! Какво да правя ? Тъкмо си поръчах карта, трябва да избереш опцията за 6Euro доставка. Безплатна е ако имаш Премиум акаунт а той е 7.99 на месец . Между другото днес имат съвсем различна FAQ страница и като че ли отпадна това за 3% такса за зареждане с USD. Пробвах, и май е безплатно. Проблемът е ако зареждаш с банкова сметка, тогава минава през SWIFT и има други скрити такси от банката, а с карта изглежда няма. Връзка към коментар
bobiholandeca Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 преди 4 минути , goldroks каза: Тъкмо си поръчах карта, трябва да избереш опцията за 6Euro доставка. Безплатна е ако имаш Премиум акаунт а той е 7.99 на месец . Между другото днес имат съвсем различна FAQ страница и като че ли отпадна това за 3% такса за зареждане с USD. Пробвах, и май е безплатно. Проблемът е ако зареждаш с банкова сметка, тогава минава през SWIFT и има други скрити такси от банката, а с карта изглежда няма. Така и не разбрах.Има ли начин да си поръчам карта без да имам премиум акаунт за който се плаща по 8 евро ? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 (редактирано) Имаше 3 опции за доставка, безплатен, платен и премиум wirldwide. Ама това докато беше безплатна картата. Да не би да си пуснал адрес извън Европа? Редактирано 14 март, 2018 от neuromancer Връзка към коментар
bobiholandeca Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 преди 2 минути , neuromancer каза: Имаше 3 опции за доставка, безплатен платен и премиум wirldwide. Ама това докато беше безплатна картата. Да не би да си пуснал адрес извън Европа? не до България Връзка към коментар
Branko Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 (редактирано) преди 6 минути , bobiholandeca каза: не до България Безплатното беше до 11.03 Сега е 6€ за доставка и безплатно за премиум акаунт който е 7.99€ на месец Редактирано 14 март, 2018 от Branko Връзка към коментар
bobiholandeca Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 аз желая да платя но не желая да ползвам премиум! Има ли начин или не ? Може ли някой да отговори ? Връзка към коментар
Branko Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 Ами отговорих ти.Избираш стандартно членство и плащаш доставка 6€ .Писано е достатъчно в темата Връзка към коментар
Slavimir Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 (редактирано) 50 minutes ago, bobiholandeca said: аз желая да платя но не желая да ползвам премиум! Има ли начин или не ? Може ли някой да отговори ? Аз лично не съм го пробвал този вариант но ако картата не дойде до края на месеца може да прибегна до него If you cancel your Revolut Premium membership within 14 days of upgrading: If you have used any service exclusive to Premium (as listed here) or Standard services at a level above that is provided free of charge to Standard users, we will issue you a partial refund based on your usage of the Premium Services. So if you order a physical Revolut card and cancel your Premium membership, card and delivery fees of £10/€10 will be deducted from your Revolut account before the Premium fee is refunded. . Поне ще си сигурен че ще получиш картата с експресна доставка. Това ми отговориха днес от чата - трябва да обявиш старата карта за изгубена и да поръчаш нова карта за 8 паунда с регистрирана поща. Редактирано 14 март, 2018 от Slavimir Връзка към коментар
Branko Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 И преди съм го казвал,не бързайте да отписвате картата,освен ако не ви е на зор .Моята дойде след месец и половина та и повече Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 Промоционалните карти не пристигат. От чатовете оферират за платената. Добра реклама за раздвижване. 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 16 март, 2018 Сподели Публикувано: 16 март, 2018 Имам виртуална Revolut и искам да поръчам физическа. Без да имам премиум, ми дава като опция Visa. Има ли вероятност, ако проверявам периодично, в някакъв момент да се появи опция за физическа Mastercard, каквато всъщност ми трябва? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега