Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Ами освен да им тегля една на български пощи за друго не се сещам. От 3 карти поръчани до момента, нито една получена, две от тях са доста преди промоцията... Дам, вече ще си искам 8-те евро обратно :) 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Георги Матеев

Нашата карта от промоцията дойде - и то само 2 дни след посочения срок.

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

И на майка ми и баща ми картите направени по време на промоцията на 3-ти март дойдоха днес в Хасково (на един и същи адрес двете заедно). Малко е преминал срока (няколко дни), но имайки предвид моята преди половин година като си я заявявах, колко след срока дойде това си е направо геройство за Български пощи :D

Недоволството настрана...за без пари Revolut се справят идеално.

А пощите...няма да ги коментираме. Тежки са пликовете, пък и пенсии раздават родните пощаляьони... толко пара носят ли се в куфарче....то тежи :lol:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Моята карта също дойде на 14ти бе датата с 6 дни закъснение, ама става. В пощенската кутия бе пусанта обикновено.Добре, че на входа ни всички са със затваряне и заключване.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

И моята карта дойде в посочения срок .

Не трябва да хвърляме цялата вина по Български пощи . Никога не съм имал забавяне на пратка, след пристигането й в разпределителен център . Все пак Revolut не изпращат картите през тях ^_^

Редактирано от IPBurov
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Моята карта дойде един ден след обявената дата.

Бях се обадил предварително в пощенския клон да не я носят на адрес и я взех от там лично.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

а който има опит с пощите може ли да сподели възможна ли е проверка в пощ.клон дали е пристигало нещо за даден адресат? поне да локализираме евентуална пробойна - дали някой във входа си краде от кутиите каквото му хареса, или изобщо не са били разнесени такива пликове

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 41 минути , docsy каза:

Има ли такса при плащане чрез POS terminal с revolut карта (от България и чужбина), както е при теглене от банкомат (при надвишен лимит от 200евро, таксата е 2%)?

Ако надвишиш 200€ изтеглени на банкомат, има такса за горницата на 200 в рамките на същия месец (в случай, че продължиш да теглиш на банкомат). За плащане на ПОС терминал има такса за над 6000€ на месец - таксата е 0.5%.

Редактирано от chandni
  • Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 22 минути , antea каза:

а който има опит с пощите може ли да сподели възможна ли е проверка в пощ.клон дали е пристигало нещо за даден адресат? поне да локализираме евентуална пробойна - дали някой във входа си краде от кутиите каквото му хареса, или изобщо не са били разнесени такива пликове

Опита ми е дотолкова, че съм ходил 3 пъти да търся пратки (едната от които беше точно картата Revolut). В пощенския клон ми казваха винаги, че пратки които не са препоръчани не могат да бъдат проследявани.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 58 минути , antea каза:

Запознай се с районния пощальон. Обясни му кога и как може да ви намери, коя ви е пощенската кутия и т.н. От там нататък проблеми няма да имаш. На стария ми адрес се бях разбал с пощальоните да ми дават нещата на една съседка пенсионерка. Сега ми ги носят в офиса, защото работя близо до дома си. Те откликват на такива капризи, защото и за тях е улеснение да си разнесат пратките от първия опит. И още нещо: в нашия квартал пощальонът минава два пъти на ден - рано сутрин с вестници и брошури и по обяд с писма и малки пакети. Можеш да помолиш например да не ти носят писмата по обяд, когато ви няма, а на следващата сутрин.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Активна е ! Задаваш и ПИН код за по сигурно от приложението !

Моята карта дойде с малко закъснение , но я намерих не вътре , а до пощите във входа. 

Запечатана , но цял късмет е ,че не я е грабнал някой друг....

Даже по малко и печеля от нея.

Обръщам Еврата в LTC , когато курса му е нисък и обратно ,като се вдигне.....! :biggrin:

Ако обаче не знаете за какво става дума , не го правете !

Заиграването с крипто-валути е високорисково и е за ваша сметка.

Редактирано от Dublin
Допълнение за риск
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 2 часа, Dublin каза:

Даже по малко и печеля от нея.

Обръщам Еврата в LTC , когато курса му е нисък и обратно ,като се вдигне.....! :biggrin:

Курсовите им разлики са убийствени - от порядъка на 3-4%. Има далеч по-изгодни варианти за този вид "заиграване",

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 12 часа, Ilian359 каза:

Курсовите им разлики са убийствени - от порядъка на 3-4%. Има далеч по-изгодни варианти за този вид "заиграване",

Да. Заиграл съм се. Но и тук става . Коментирам само за тази карта във случая.

Връзка към коментар
преди 23 часа, antea каза:

Вчера минах покрай нашия клон на пощата да питам дали случайно някоя от трите поръчани до момента карти не дреме при тях. Гледаха ме като извънземно когато ги помолих да проверят има ли случайно останали при тях писма. А коментара им като разбраха, че нямам номер за проследяване беше: "ами те затова не пристигат", демек знаят си, че ги крадат... И проблема не ни е в домашната поща, хем си е добре обозначена, хем си е заключена, хем е прилично направена и трудно може да се измъкне нещо оттам. Пък щом Револют ги пращат в малко по-лъскава опаковка ми е съвсем ясно за какво иде реч. Толкова за български пощи...

Връзка към коментар
преди 1 минута , logist13 каза:

Пък щом Револют ги пращат в малко по-лъскава опаковка ми е съвсем ясно за какво иде реч. Толкова за български пощи...

Опаковката е обикновен, бял пощенски плик с написан само адресат, без подател. Така че, дори няма къде да я върнат. По нищо не прилича да има вътре карта или друго, ако не знаеш можеш да предположиш, че има рекламна брошурка... 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 13 минути , logist13 каза:

Вчера минах покрай нашия клон на пощата да питам дали случайно някоя от трите поръчани до момента карти не дреме при тях. Гледаха ме като извънземно когато ги помолих да проверят има ли случайно останали при тях писма. А коментара им като разбраха, че нямам номер за проследяване беше: "ами те затова не пристигат", демек знаят си, че ги крадат... И проблема не ни е в домашната поща, хем си е добре обозначена, хем си е заключена, хем е прилично направена и трудно може да се измъкне нещо оттам. Пък щом Револют ги пращат в малко по-лъскава опаковка ми е съвсем ясно за какво иде реч. Толкова за български пощи...

Пощенски код написал ли си ? Дали не е възможно някакво объркване да се получава от дублиране имена на улици в населено място и т.н . На твое място бих обърнал повече внимание в начина по който е изписан адресът .

• Харесвам 1
Връзка към коментар
В момента, IPBurov каза:

Пощенски код написал ли си ? Дали не е възможно някакво объркване да се получава от дублиране имена на улици в населено място и т.н . На твое място бих обърнал повече внимание в начина по който е изписан адресът .

Е, адреса ще да е виновен, пощите не... Но съм забелязъл, че по-безинтересните неща си ги получавам безпроблемно на същия този адрес :) Ама след мистериозното изчезване на наша територия и на 2-3 пратки с номер за проследяване вече абсолютно всичко си поръчвам на адрес в чужбина (да речем с Gabco) и видиш ли, странно, но нищо не ми се е губило. Тъй, че да, проблема въобще не е в български пощи и конкретният им клон дето уж ни "обслужва"...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.