logist13 Публикувано: 20 март, 2018 Сподели Публикувано: 20 март, 2018 Ами освен да им тегля една на български пощи за друго не се сещам. От 3 карти поръчани до момента, нито една получена, две от тях са доста преди промоцията... Дам, вече ще си искам 8-те евро обратно 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 20 март, 2018 Автор Сподели Публикувано: 20 март, 2018 (редактирано) Нашата карта от промоцията дойде - и то само 2 дни след посочения срок. Редактирано 20 март, 2018 от Георги Матеев 3 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 20 март, 2018 Сподели Публикувано: 20 март, 2018 И на майка ми и баща ми картите направени по време на промоцията на 3-ти март дойдоха днес в Хасково (на един и същи адрес двете заедно). Малко е преминал срока (няколко дни), но имайки предвид моята преди половин година като си я заявявах, колко след срока дойде това си е направо геройство за Български пощи :D Недоволството настрана...за без пари Revolut се справят идеално. А пощите...няма да ги коментираме. Тежки са пликовете, пък и пенсии раздават родните пощаляьони... толко пара носят ли се в куфарче....то тежи 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 20 март, 2018 Сподели Публикувано: 20 март, 2018 преди 2 часа, antea каза: като казвате - "дойде", в пощенската кутия имате предвид, нали? Да, в пощенската кутия. 1 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 20 март, 2018 Сподели Публикувано: 20 март, 2018 И моята карта, поръчана по време на промоцията, дойде днес. Беше пусната в пощенската кутия. 1 Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 20 март, 2018 Сподели Публикувано: 20 март, 2018 Моята карта също дойде на 14ти бе датата с 6 дни закъснение, ама става. В пощенската кутия бе пусанта обикновено.Добре, че на входа ни всички са със затваряне и заключване. 2 Връзка към коментар
GlobeRider Публикувано: 20 март, 2018 Сподели Публикувано: 20 март, 2018 (редактирано) И моята карта дойде в посочения срок . Не трябва да хвърляме цялата вина по Български пощи . Никога не съм имал забавяне на пратка, след пристигането й в разпределителен център . Все пак Revolut не изпращат картите през тях Редактирано 20 март, 2018 от IPBurov 3 Връзка към коментар
wilson Публикувано: 20 март, 2018 Сподели Публикувано: 20 март, 2018 И аз доккладвам - две карти получени днес с 6 дни забавяне. 2 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 21 март, 2018 Сподели Публикувано: 21 март, 2018 (редактирано) Моята карта дойде един ден след обявената дата. Бях се обадил предварително в пощенския клон да не я носят на адрес и я взех от там лично. Редактирано 21 март, 2018 от Таньо 1 Връзка към коментар
docsy Публикувано: 21 март, 2018 Сподели Публикувано: 21 март, 2018 Има ли такса при плащане чрез POS terminal с revolut карта (от България и чужбина), както е при теглене от банкомат (при надвишен лимит от 200евро, таксата е 2%)? Връзка към коментар
antea Публикувано: 21 март, 2018 Сподели Публикувано: 21 март, 2018 а който има опит с пощите може ли да сподели възможна ли е проверка в пощ.клон дали е пристигало нещо за даден адресат? поне да локализираме евентуална пробойна - дали някой във входа си краде от кутиите каквото му хареса, или изобщо не са били разнесени такива пликове 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 21 март, 2018 Сподели Публикувано: 21 март, 2018 (редактирано) преди 41 минути , docsy каза: Има ли такса при плащане чрез POS terminal с revolut карта (от България и чужбина), както е при теглене от банкомат (при надвишен лимит от 200евро, таксата е 2%)? Ако надвишиш 200€ изтеглени на банкомат, има такса за горницата на 200 в рамките на същия месец (в случай, че продължиш да теглиш на банкомат). За плащане на ПОС терминал има такса за над 6000€ на месец - таксата е 0.5%. Редактирано 21 март, 2018 от chandni 1 1 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 21 март, 2018 Сподели Публикувано: 21 март, 2018 преди 22 минути , antea каза: а който има опит с пощите може ли да сподели възможна ли е проверка в пощ.клон дали е пристигало нещо за даден адресат? поне да локализираме евентуална пробойна - дали някой във входа си краде от кутиите каквото му хареса, или изобщо не са били разнесени такива пликове Опита ми е дотолкова, че съм ходил 3 пъти да търся пратки (едната от които беше точно картата Revolut). В пощенския клон ми казваха винаги, че пратки които не са препоръчани не могат да бъдат проследявани. 1 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 21 март, 2018 Сподели Публикувано: 21 март, 2018 преди 58 минути , antea каза: а който има опит с пощите може ли да сподели възможна ли е проверка в пощ.клон дали е пристигало нещо за даден адресат? поне да локализираме евентуална пробойна - дали някой във входа си краде от кутиите каквото му хареса, или изобщо не са били разнесени такива пликове Запознай се с районния пощальон. Обясни му кога и как може да ви намери, коя ви е пощенската кутия и т.н. От там нататък проблеми няма да имаш. На стария ми адрес се бях разбал с пощальоните да ми дават нещата на една съседка пенсионерка. Сега ми ги носят в офиса, защото работя близо до дома си. Те откликват на такива капризи, защото и за тях е улеснение да си разнесат пратките от първия опит. И още нещо: в нашия квартал пощальонът минава два пъти на ден - рано сутрин с вестници и брошури и по обяд с писма и малки пакети. Можеш да помолиш например да не ти носят писмата по обяд, когато ви няма, а на следващата сутрин. 4 Връзка към коментар
aikula3d Публикувано: 21 март, 2018 Сподели Публикувано: 21 март, 2018 Днес на обяд си получих картата, трябваше на 21-ви да пристигне. Абсолютно точни бяха при мен! 2 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 21 март, 2018 Сподели Публикувано: 21 март, 2018 След като се получи картата трябва ли някъде да се отбележи в приложението, за да се активира? Или тя вече е активна. 1 Връзка към коментар
Dublin Публикувано: 21 март, 2018 Сподели Публикувано: 21 март, 2018 (редактирано) Активна е ! Задаваш и ПИН код за по сигурно от приложението ! Моята карта дойде с малко закъснение , но я намерих не вътре , а до пощите във входа. Запечатана , но цял късмет е ,че не я е грабнал някой друг.... Даже по малко и печеля от нея. Обръщам Еврата в LTC , когато курса му е нисък и обратно ,като се вдигне.....! Ако обаче не знаете за какво става дума , не го правете ! Заиграването с крипто-валути е високорисково и е за ваша сметка. Редактирано 21 март, 2018 от Dublin Допълнение за риск 2 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 21 март, 2018 Сподели Публикувано: 21 март, 2018 И моята е тук, браво на Revolut 3 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 21 март, 2018 Сподели Публикувано: 21 март, 2018 преди 2 часа, Dublin каза: Даже по малко и печеля от нея. Обръщам Еврата в LTC , когато курса му е нисък и обратно ,като се вдигне.....! Курсовите им разлики са убийствени - от порядъка на 3-4%. Има далеч по-изгодни варианти за този вид "заиграване", 1 Връзка към коментар
Dublin Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 преди 12 часа, Ilian359 каза: Курсовите им разлики са убийствени - от порядъка на 3-4%. Има далеч по-изгодни варианти за този вид "заиграване", Да. Заиграл съм се. Но и тук става . Коментирам само за тази карта във случая. Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 преди 23 часа, antea каза: а който има опит с пощите може ли да сподели възможна ли е проверка в пощ.клон дали е пристигало нещо за даден адресат? поне да локализираме евентуална пробойна - дали някой във входа си краде от кутиите каквото му хареса, или изобщо не са били разнесени такива пликове Вчера минах покрай нашия клон на пощата да питам дали случайно някоя от трите поръчани до момента карти не дреме при тях. Гледаха ме като извънземно когато ги помолих да проверят има ли случайно останали при тях писма. А коментара им като разбраха, че нямам номер за проследяване беше: "ами те затова не пристигат", демек знаят си, че ги крадат... И проблема не ни е в домашната поща, хем си е добре обозначена, хем си е заключена, хем е прилично направена и трудно може да се измъкне нещо оттам. Пък щом Револют ги пращат в малко по-лъскава опаковка ми е съвсем ясно за какво иде реч. Толкова за български пощи... Връзка към коментар
Polina Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 преди 1 минута , logist13 каза: Пък щом Револют ги пращат в малко по-лъскава опаковка ми е съвсем ясно за какво иде реч. Толкова за български пощи... Опаковката е обикновен, бял пощенски плик с написан само адресат, без подател. Така че, дори няма къде да я върнат. По нищо не прилича да има вътре карта или друго, ако не знаеш можеш да предположиш, че има рекламна брошурка... 2 Връзка към коментар
GlobeRider Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 преди 13 минути , logist13 каза: Вчера минах покрай нашия клон на пощата да питам дали случайно някоя от трите поръчани до момента карти не дреме при тях. Гледаха ме като извънземно когато ги помолих да проверят има ли случайно останали при тях писма. А коментара им като разбраха, че нямам номер за проследяване беше: "ами те затова не пристигат", демек знаят си, че ги крадат... И проблема не ни е в домашната поща, хем си е добре обозначена, хем си е заключена, хем е прилично направена и трудно може да се измъкне нещо оттам. Пък щом Револют ги пращат в малко по-лъскава опаковка ми е съвсем ясно за какво иде реч. Толкова за български пощи... Пощенски код написал ли си ? Дали не е възможно някакво объркване да се получава от дублиране имена на улици в населено място и т.н . На твое място бих обърнал повече внимание в начина по който е изписан адресът . 1 Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 В момента, IPBurov каза: Пощенски код написал ли си ? Дали не е възможно някакво объркване да се получава от дублиране имена на улици в населено място и т.н . На твое място бих обърнал повече внимание в начина по който е изписан адресът . Е, адреса ще да е виновен, пощите не... Но съм забелязъл, че по-безинтересните неща си ги получавам безпроблемно на същия този адрес Ама след мистериозното изчезване на наша територия и на 2-3 пратки с номер за проследяване вече абсолютно всичко си поръчвам на адрес в чужбина (да речем с Gabco) и видиш ли, странно, но нищо не ми се е губило. Тъй, че да, проблема въобще не е в български пощи и конкретният им клон дето уж ни "обслужва"... 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега