Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

преди 1 минута , logist13 каза:

всичко си поръчвам на адрес в чужбина (да речем с Gabco) и видиш ли, странно, но нищо не ми се е губило

Наистина е странно, че точно с Gabco нищо не ти се е изгубило.

Връзка към коментар
7 minutes ago, IPBurov said:

Пощенски код написал ли си ? Дали не е възможно някакво объркване да се получава от дублиране имена на улици в населено място и т.н . На твое място бих обърнал повече внимание в начина по който е изписан адресът .

Проблема явно е друг, защото и аз две карти не съм получил, вече поръчах трета на адрес в друг град, та да видим. И няма как на същия адрес, със същия код и т.н. да си получавам други писма, пратки, известия и т.н. вкл. и карта от литва, за няма седмица, а точно революта упорито да не пристига.

Връзка към коментар

и аз не знам вече какъв е проблемът, след като масово хората си ги получиха, а нашите две карти не дойдоха /поръчани през няколко дни/, досега не сме имали проблеми с получаване на кореспонденция, и именно заради това съм озадачена

Връзка към коментар

Е най-накрая и аз получих картата, поръчана в края на февруари, преди промоцията, след като първата не дойде. Е, първата явно няма и да дойде, но не ми и трябва вече :) . Съответно вчера си поръчах друга на друг адрес , и днес тази се оказа, че е деактивирана и не мога да я добавя през приложението като "link existing card". Но съпорта реагира бързо, отмени поръчката и активира тази, само дето близкия банкомат на райфайзен, ми извади съобщение , че не може да прочете картата ..... :lol: , вероятно защото много съм нетърпелив, ама то при толкова много чакане ...

Иначе пробното погасване на Дайнърса мина ...

Връзка към коментар
преди 3 часа, georgebg каза:

Същото активиране от тяхна страна се наложи, поради терминиране на картата.  Добавиха я за секунди и след минути минах на тест през ЦКб атм. Дръпнах 10 лв тестовo за  5.13Е на приложението, а на бележката излезна 5.11Е.

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар

Извините ме за въпроса ако вече е коментиран, но ако на 30 март изтегля 200 евро, на 2 април примерно вече друг месец ли се брои и може ли да се теглят други 200 евро без такса?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Моите дойдоха наведнъж - първата която не дойде и втората. И са различни едната е Маестро едната Виза и се чудя коя да активирам, щото не искам да имам 2 какво да ги правя....

Някакви предпочитания? аз не съм имал проблем нито с Виза нито с Маестро та май няма значение?

Връзка към коментар
преди 6 часа, zory каза:

Извините ме за въпроса ако вече е коментиран, но ако на 30 март изтегля 200 евро, на 2 април примерно вече друг месец ли се брои и може ли да се теглят други 200 евро без такса?

Ако не са променяли нещо, преди няколко месеца като проверявах, имаше трики момент. Моята карта, като стар потребител, е на календарен месец, а за нови потребители, след някаква си дата, месецът се засичаше от датата на теглене. Ако на някой му се рови из общите условия, може да го намери.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , wilson каза:

Някой, който е регвал revolut карта в paypal, ако може да сподели от приложението къде да намеря card statement с 4 цифрения код.

При мен излиза в банковото извлечение на дебитната ми карта, с която си зареждам революта. 

Връзка към коментар
преди 7 часа, zory каза:

Цитат

Please note the billing cycle for all Charges are as follows for users who: Calendar month: joined before 16 March 2017;. Rolling month: joined after 16 March 2017

Това включва и таксите за теглене.

• Харесвам 3
  • Благодаря 2
Връзка към коментар
преди 48 минути , wilson каза:

Някой, който е регвал revolut карта в paypal, ако може да сподели от приложението къде да намеря card statement с 4 цифрения код.

В мобилното приложение излиза веднага.

Връзка към коментар

Странно липсваше такък код, пробвах с виртуална виза. Мисля да изчакам и да пробвам да регна физическа или по-добре да премахна тази и да пробвам пак с нея?

Редактирано от wilson
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.