Ilian359 Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 преди 1 минута , logist13 каза: всичко си поръчвам на адрес в чужбина (да речем с Gabco) и видиш ли, странно, но нищо не ми се е губило Наистина е странно, че точно с Gabco нищо не ти се е изгубило. Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 7 minutes ago, IPBurov said: Пощенски код написал ли си ? Дали не е възможно някакво объркване да се получава от дублиране имена на улици в населено място и т.н . На твое място бих обърнал повече внимание в начина по който е изписан адресът . Проблема явно е друг, защото и аз две карти не съм получил, вече поръчах трета на адрес в друг град, та да видим. И няма как на същия адрес, със същия код и т.н. да си получавам други писма, пратки, известия и т.н. вкл. и карта от литва, за няма седмица, а точно революта упорито да не пристига. Връзка към коментар
antea Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 и аз не знам вече какъв е проблемът, след като масово хората си ги получиха, а нашите две карти не дойдоха /поръчани през няколко дни/, досега не сме имали проблеми с получаване на кореспонденция, и именно заради това съм озадачена Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 (редактирано) Вчера получихме карта, поръчана началото на февруари. Карта, поръчана на безплатна промоция още я няма. Редактирано 22 март, 2018 от Marisha Връзка към коментар
chandni Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 Съжалвам... Не е за тук, но просто не се сдържах! 1 9 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 Е най-накрая и аз получих картата, поръчана в края на февруари, преди промоцията, след като първата не дойде. Е, първата явно няма и да дойде, но не ми и трябва вече . Съответно вчера си поръчах друга на друг адрес , и днес тази се оказа, че е деактивирана и не мога да я добавя през приложението като "link existing card". Но съпорта реагира бързо, отмени поръчката и активира тази, само дето близкия банкомат на райфайзен, ми извади съобщение , че не може да прочете картата ..... , вероятно защото много съм нетърпелив, ама то при толкова много чакане ... Иначе пробното погасване на Дайнърса мина ... Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 Преди 1 час, georgebg каза: Иначе пробното погасване на Дайнърса мина ... При какъв курс? Връзка към коментар
funny Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 Нови функционалности при Премиум -променяща се виртуална карта : 4 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 (редактирано) преди 3 часа, georgebg каза: Същото активиране от тяхна страна се наложи, поради терминиране на картата. Добавиха я за секунди и след минути минах на тест през ЦКб атм. Дръпнах 10 лв тестовo за 5.13Е на приложението, а на бележката излезна 5.11Е. Редактирано 22 март, 2018 от Hollywood Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 7 hours ago, Ilian359 said: При какъв курс? 200 лв. 102.48 eur = 1.9516 Връзка към коментар
bico Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 на 14.03 я поръчах на 22.03 дойде, 6 евро платих, бяха я оставили на един куп с много други писма/бях дал служебен адрес в офис сграда/. Връзка към коментар
zory Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 Извините ме за въпроса ако вече е коментиран, но ако на 30 март изтегля 200 евро, на 2 април примерно вече друг месец ли се брои и може ли да се теглят други 200 евро без такса? 1 Връзка към коментар
wilson Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 Според мен да, за календарен месец е. 1 1 Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 Със сигурност е за календарен месец, пробвано е многократно. Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 Моите дойдоха наведнъж - първата която не дойде и втората. И са различни едната е Маестро едната Виза и се чудя коя да активирам, щото не искам да имам 2 какво да ги правя.... Някакви предпочитания? аз не съм имал проблем нито с Виза нито с Маестро та май няма значение? Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 преди 6 часа, zory каза: Извините ме за въпроса ако вече е коментиран, но ако на 30 март изтегля 200 евро, на 2 април примерно вече друг месец ли се брои и може ли да се теглят други 200 евро без такса? Ако не са променяли нещо, преди няколко месеца като проверявах, имаше трики момент. Моята карта, като стар потребител, е на календарен месец, а за нови потребители, след някаква си дата, месецът се засичаше от датата на теглене. Ако на някой му се рови из общите условия, може да го намери. 1 Връзка към коментар
wilson Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 Някой, който е регвал revolut карта в paypal, ако може да сподели от приложението къде да намеря card statement с 4 цифрения код. Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 преди 3 минути , wilson каза: Някой, който е регвал revolut карта в paypal, ако може да сподели от приложението къде да намеря card statement с 4 цифрения код. При мен излиза в банковото извлечение на дебитната ми карта, с която си зареждам революта. Връзка към коментар
wilson Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 Ще почакам, за сега нямам нищо. Иначе в Revolut ми взеха 1$ и го върнаха след около 5 минути. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 преди 7 часа, zory каза: Извините ме за въпроса ако вече е коментиран, но ако на 30 март изтегля 200 евро, на 2 април примерно вече друг месец ли се брои и може ли да се теглят други 200 евро без такса? Цитат Please note the billing cycle for all Charges are as follows for users who: Calendar month: joined before 16 March 2017;. Rolling month: joined after 16 March 2017 Това включва и таксите за теглене. 3 2 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 преди 48 минути , wilson каза: Някой, който е регвал revolut карта в paypal, ако може да сподели от приложението къде да намеря card statement с 4 цифрения код. В мобилното приложение излиза веднага. Връзка към коментар
wilson Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 Дръпнаха първоначално 1$ и като натиснах на транзакцията не видях код, след това стана - reverted, и ги върна обратно. Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 Изглеждаше нещо такова: pp*1234 в средата на описанието на авторизацията. Връзка към коментар
wilson Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 (редактирано) Странно липсваше такък код, пробвах с виртуална виза. Мисля да изчакам и да пробвам да регна физическа или по-добре да премахна тази и да пробвам пак с нея? Редактирано 23 март, 2018 от wilson Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 Няма никакво значение каква е. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега