Гост Гост 23*6 Публикувано: 5 април, 2018 Сподели Публикувано: 5 април, 2018 2 hours ago, vinidj said: Получих някакъв имейл , че свалят таксите на 1% за зареждане? На Entropay е, на Revolut няма как да я свалят, като е 0 ... Връзка към коментар
pepi:) Публикувано: 10 април, 2018 Сподели Публикувано: 10 април, 2018 (редактирано) Здравейте! Наканих се да си направя карта Revolut и аз. Стартирах приложението на телефона. За верификация първите 10 евро от сметка , която е на мое име ли трябвше да са? Редактирано 10 април, 2018 от pepi:) Връзка към коментар
Slavimir Публикувано: 11 април, 2018 Сподели Публикувано: 11 април, 2018 22 hours ago, pepi:) said: Здравейте! Наканих се да си направя карта Revolut и аз. Стартирах приложението на телефона. За верификация първите 10 евро от сметка , която е на мое име ли трябвше да са? Не, няма значение от къде ще дойдат парите. Парите може да ти ги прати и приятел, който има карта от Revolut с вътрешен трансфер. 2 Връзка към коментар
Vyara Публикувано: 12 април, 2018 Сподели Публикувано: 12 април, 2018 На всички ли пристигнаха промоционалните карти? Чакам една, която трябваше да дойде на 14.03. ОТ пощата казаха, че нямало как да проверят има ли такова писмо щом не е препоръчано. Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 12 април, 2018 Сподели Публикувано: 12 април, 2018 47 minutes ago, Vyara said: На всички ли пристигнаха промоционалните карти? Чакам една, която трябваше да дойде на 14.03. ОТ пощата казаха, че нямало как да проверят има ли такова писмо щом не е препоръчано. И аз чакам още 2 , които още ги няма в 2 различни пощенски клона. 1 Връзка към коментар
antea Публикувано: 12 април, 2018 Сподели Публикувано: 12 април, 2018 и нашите бяха с дата на пристигане 14 март, така и не дойдоха Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 12 април, 2018 Сподели Публикувано: 12 април, 2018 И аз си чакам 2 карти и то още отпреди промоцията, няма никой. Следваща не виждам никакъв смисъл да поръчвам... Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 12 април, 2018 Автор Сподели Публикувано: 12 април, 2018 Поръчах си втора карта - този път Виза - срещу 2 евро доставка. Картата дойде едва 5 дни след поръчката. Според мен е много вероятно любопитни крадящи съседи да са причина за изчезващите карти. Не мисля, че има проблем с пощите. 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 12 април, 2018 Сподели Публикувано: 12 април, 2018 преди 32 минути , Георги Матеев каза: този път Виза - срещу 2 евро доставка Как така 2€...? Нали беше 6€? Или има някакво промо? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 12 април, 2018 Автор Сподели Публикувано: 12 април, 2018 преди 4 минути , chandni каза: Как така 2€...? Нали беше 6€? Или има някакво промо? Нямам идея, но ми поиска (и взе) само €2 за доставка. Може да е било някакво промо. И аз се изненадах. 2 Връзка към коментар
antea Публикувано: 12 април, 2018 Сподели Публикувано: 12 април, 2018 ами получихме писмо от голяма финансова компания, изпратено от Лондон на 27 март, и никакъв любопитен съсед не го е гепил, така че по-скоро си мисля, че има някакъв проблем с определена партида от поръчани карти, които или не са изпратени или са загубени по пътя, ако е аутсорсната тази дейност се случват такива неща.... както и да е, тези ще ги обявим за неполучени и ще поръчваме нови явно 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 12 април, 2018 Сподели Публикувано: 12 април, 2018 54 minutes ago, chandni said: Как така 2€...? Нали беше 6€? Или има някакво промо? През приложението когато репортнеш непристигнала карта ти дава да поръчаш нова срещу 2 евро. Аз ги поръчах до пощенски клон с идеята да не ги открадне някой, но и там не пристигат. Връзка към коментар
antea Публикувано: 12 април, 2018 Сподели Публикувано: 12 април, 2018 преди 11 минути , Jorro каза: Аз ги поръчах до пощенски клон с идеята да не ги открадне някой, но и там не пристигат. тоест с наета кутия в пощенски клон? че ние точно такъв вариант обмисляме... или друго имаш предвид? Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 12 април, 2018 Сподели Публикувано: 12 април, 2018 преди 4 минути , antea каза: тоест с наета кутия в пощенски клон? че ние точно такъв вариант обмисляме... или друго имаш предвид? Моята карта я поръчах до адреса на пощенския клон. Не дойде в уговорения срок. Все пак, със съдействието лично на началничката на клона, успяха бързо да я издирят и ми я предоставиха. Беше ми обяснено, че след адреса на клона е трябвало да напиша "до поискване". 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 12 април, 2018 Сподели Публикувано: 12 април, 2018 3 hours ago, antea said: тоест с наета кутия в пощенски клон? че ние точно такъв вариант обмисляме... или друго имаш предвид? Не, написах адреса на пощенския клон само . 3 hours ago, rik4o said: Моята карта я поръчах до адреса на пощенския клон. Не дойде в уговорения срок. Все пак, със съдействието лично на началничката на клона, успяха бързо да я издирят и ми я предоставиха. Беше ми обяснено, че след адреса на клона е трябвало да напиша "до поискване". Как я издириха, на мен ми искат адрес и име на подател за да проверят, но не им се занимава честно казано. Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 13 април, 2018 Сподели Публикувано: 13 април, 2018 (редактирано) Огромна е вероятността съсед да я гепи - затова целия входи си има пощенски кутии и се заключват, е с един ключ се отварят , но е друго На всички останали са задръстени от брошури :D Редактирано 13 април, 2018 от vinidj Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 13 април, 2018 Сподели Публикувано: 13 април, 2018 преди 16 часа, Jorro каза: Как я издириха, на мен ми искат адрес и име на подател за да проверят, но не им се занимава честно казано. Не ми се занимаваше да разпитвам, защото вече се бях изчерпал. Трябваше 3 дни всеки ден да обикалям всевъзможни гишета и стаи (препоръчани писма, служебна поща, стаята на пощальоните и пр.) и се поизчерпах. :-) Така че положителният, може би по случайност, резултат напълно ме удовлетвори и побързах да приключа сагата. Направи ми впечатление, че пощенското клеймо за получаване в клона беше с датата на предявеното ми искане, но с по-късен час. Което може и да означава, че наистина е пристигнало в същия ден, но часове след моето официално запитване. А това оневинява Български пощи, поне по моя случай. Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 13 април, 2018 Сподели Публикувано: 13 април, 2018 Аз пък в съседите не се съмнявам, кутиите са ни доста прилични, със заключване, каквото влезе вътре трудно ще излезе Виж, ако пощите не пуснат нищо, няма какво да има... Връзка към коментар
agenta Публикувано: 13 април, 2018 Сподели Публикувано: 13 април, 2018 Някой ползвал ли е Premium услугата на Револют и какви му са впечатленията, има доста придобивки, ако си Premium потребител? Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 16 април, 2018 Сподели Публикувано: 16 април, 2018 Здравейте, Правих наскоро плащания с Revolut в Унгария, а сега и в Израел. При 6 евро сметка, реално при превалутирането разликата между xe.com и курсовете на Revolut беше 20 евроцента. Това не е ли множко или аз съм в заблуда? Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 16 април, 2018 Сподели Публикувано: 16 април, 2018 На 13.04.2018 г. в 14:31, logist13 каза: Аз пък в съседите не се съмнявам, кутиите са ни доста прилични, със заключване, каквото влезе вътре трудно ще излезе Виж, ако пощите не пуснат нищо, няма какво да има... Днес ми се обадиха по телефона от пощата ,че имам 5 пакета от Китай,на които им изтича срока и ще ги върнат.Не съм получил бележки за тях.Преди месец също върнали спечелена награда ваучер от анкети. Връзка към коментар
antea Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 след като месец по-късно поръчаните карти така и не дойдоха, си наехме пощенска кутия в клона и реших да поръчам нови карти, но избирайки I haven`t received my card, Terminate & reorder и сменяйки адреса, единствената достъпна опция за България е доставка на цена 22 евро, което не ми се нрави хич... с другата опция Get new card - таксата е 6 евро, предполагам, че нея използват хората като мен, неполучили първата карта? каква всъщност тогава е разликата между двете опции, за да има такава драстична разлика в цената на доставката? и още един въпрос, в случай че някой е пробвал и знае, за да не тествам напразно - има ли ограничение за възрастта на титуляра - може ли да се направи акаунт и карта на човек под 18 години? Връзка към коментар
Branko Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 преди 17 минути , antea каза: след като месец по-късно поръчаните карти така и не дойдоха, си наехме пощенска кутия в клона и реших да поръчам нови карти, но избирайки I haven`t received my card, Terminate & reorder и сменяйки адреса, единствената достъпна опция за България е доставка на цена 22 евро, което не ми се нрави хич... с другата опция Get new card - таксата е 6 евро, предполагам, че нея използват хората като мен, неполучили първата карта? каква всъщност тогава е разликата между двете опции, за да има такава драстична разлика в цената на доставката? и още един въпрос, в случай че някой е пробвал и знае, за да не тествам напразно - има ли ограничение за възрастта на титуляра - може ли да се направи акаунт и карта на човек под 18 години? Не може под 18,изпробвано.Оставаше 1 м до навършването им и не стана.Блокираха акаунта 1 Връзка към коментар
Zornitsa Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 След дъжд качулка, ама да питам. За получаване на бонус от букинг дадох номера на виртуалната карта. Да очаквам ли нещо или? Все още си чакам картата с доставка 14 март. Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 Вариант за сигурно получаване на карта е да станеш премиум юзър. Струва 8 евро на месец. Изпращат ти премиум карта до 3 дни безплатно с DHL. Като получиш картата, се оптказваш от премиума в 14 дневен срок. Ще си платиш само доставката -12 евро и ще ти върнат 8 евро. Дано не беркам, ама май това беше. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега