Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

7 minutes ago, ruil4o said:

Вариант за сигурно получаване на карта е да станеш премиум юзър. Струва 8 евро на месец. Изпращат ти премиум карта до 3 дни безплатно с DHL. Като получиш картата, се оптказваш от премиума в 14 дневен срок. Ще си платиш само доставката -12 евро и ще ти върнат 8 евро. Дано не беркам, ама май това беше.

Мисля, че това го отмениха, като си "запазиха" правото да ти вземат таксата за 6м. или 1 година.  Аз при 3 поръчани с голямо закъснение получих 2, като на първата си признавам, че обърках пощенския код :) , но отскоро съм "софианец" и впечатленията ми са , че тук се "губят" доста повече пратки/известия/писма , в провинцията съм нямал пропуск за (срам ме да призная колко) много години !

Връзка към коментар
18 minutes ago, georgebg said:

Мисля, че това го отмениха, като си "запазиха" правото да ти вземат таксата за 6м. или 1 година.  Аз при 3 поръчани с голямо закъснение получих 2, като на първата си признавам, че обърках пощенския код :) , но отскоро съм "софианец" и впечатленията ми са , че тук се "губят" доста повече пратки/известия/писма , в провинцията съм нямал пропуск за (срам ме да призная колко) много години !

информацията ми е от началото на март. Нищо не пречи да разпитате в чата.

Връзка към коментар
преди 36 минути , Zornitsa каза:

След дъжд качулка, ама да питам.

За получаване на бонус от букинг дадох номера на виртуалната карта. Да очаквам ли нещо или?

Няма проблем, че е виртуална, съвсем истинска си е и се получава бонуса.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

в крайна сметка тръгнах да поръчвам от опцията за spare card,, при която си пише, че доставкага е 6 евро

е да, ама на следващата стъпка точно преди окончателното одобрение, цената се променя на 26 евро за експресна доставка и 12 евро за нормална доставка?!  или общо опциите са или 22 евро за reorder на карта, която не са изпратили, или 12 евро бавна доставка /съответно 26 евро бърза доставка за нова карта, а на началните екрани и при двете възможности виждам 6 евро, доста тъпо да проигравам нещо толкова елементарно по няколко пъти и цената финално да се вдига до 4 пъти нагоре..

Връзка към коментар

6€ за доставка и 6€ за допълнителна карта, тъй като поръчваш spare, т.е. 2-ра карта. А за неполучената вероятно ти таксуват експресна доставка. Защо не им пишеш в чата? 

Връзка към коментар

защото какво ще промени, ако им пиша в чата при положение че когато избера опцията за 6 евро доставка на неполучената карта, ми излиза програмно съобщение,че тази опция не е възможна за моята държава?

Връзка към коментар

браво, сега хептен ще станат претоварени от съпорта и няма да отговарят с часове /аз все пак писах по съвета на chandni/, като също така бях нещо като петата оплакала се в комюнитито в рамките на последния един час, че опцията за стандартна доставка е невалидна.. похвално е, че развиват такава експанзия, ама този явен недостиг на технически капацитет под формата на бъгове, случайни или не, продължава да ме дразни 

Връзка към коментар

@Jorro тази реклама подканва хората да се присъединяват към Револют или може да се спестяват пари като плащаш с картата. Не е много четим скрииншота и не мога да го прочета. Изкочи ти в реклама или може да се достъпи от някъде?

Връзка към коментар

по моя проблем нещата се развиха така - снощи писах в чата и описах невъзможността да заявя доставка на обичайната цена, докато съм спала, са ми деактивирали първата непристигнала карта и са ме инструктирали да си заявя нова, като ще ми възстановят разходите за доставката, което и направих преди малко - този път ми даде Visa, като при поръчката ми взеха 6 евро, но преди малко ми ги върнаха в акаунта - дотук добре, остава наистина и да я получа този път :) довечера ще го проиграваме същото и с другата заявена карта в семейството

Редактирано от antea
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 26 минути , Георги Матеев каза:

https://www.booking.com/promotions/revolut.en-gb.html

Втори шанс за всеки, който не взе безплатна карта от предната промоция.

за виртуална карта ли става дума?

Връзка към коментар

Остана ли вече някой невзел? :lol: Кво само се лигавят с тея 6 евро тука има, тука няма. Чакаме вече нещо по-сериозно от две мултимилионни компании - двуцифрени отстъпки, кешбеци... :)

• Смея се 1
Връзка към коментар

Аз ги плюх с тези забавени карти, писах по чатове, връщаха пари, поръчвах наново и така 3 карти ... на адреси в СФ и в провинцията ... и резултата от днес е = вече имам 3 карти, пристигнали точно в обратния ред на поръчването им :no2: ... Естествено две са деактивирани , и мисля да не им пиша да ги активират, ще ги хвърля, не виждам смисъл да имам 3 карти към една сума, само ще пълня портфейла си с карти ;) 

Е ще помисля още малко ...

Връзка към коментар
4 minutes ago, georgebg said:

Аз ги плюх с тези забавени карти, писах по чатове, връщаха пари, поръчвах наново и така 3 карти ... на адреси в СФ и в провинцията ... и резултата от днес е = вече имам 3 карти, пристигнали точно в обратния ред на поръчването им :no2: ... Естествено две са деактивирани , и мисля да не им пиша да ги активират, ще ги хвърля, не виждам смисъл да имам 3 карти към една сума, само ще пълня портфейла си с карти ;) 

Пази ги за джеткостовете, не е нужно всички да са ти в портфейла, вкъщи нямаш ли място за тях ? : D

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 11 часа, georgebg каза:

Не ги изхвърляй, преди година така се получи при мен, аз си активирах обявената за изгубена карта и сега имам две. Едната нося със себе си и ползвам, другата пазя вкъщи, ако изгубя първата, блокират я или ми откраднат данни от нея, ще ползвам втората. Все пак са с различни номера. А и за джеткостовете, както вече ти казаха, може да ти свърши работа някой път.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 23 часа, Георги Матеев каза:

https://www.booking.com/promotions/revolut.en-gb.html

Втори шанс за всеки, който не взе безплатна карта от предната промоция.

Вече повече от час не ми изпраща линк, идеи какъв е проблемът?

п.с. Току-що дойде....:)

Редактирано от obsession
  • Браво 1
Връзка към коментар

ами то ти искат парите за доставката, иначе нали виждаш, че картата е free /все едно пък първата карта е била платена някога/ :biggrin: промоция ще е ако и доставката е безплатна, само че не пише такова нещо в онзи линк от букинг....

Връзка към коментар

Ето малко ъпдейт по въпроса за Booking/Revolut промоцията. Безплатна е доставката на физическата карта (виртуалната така или иначе винаги е безплатна). За да си извадите безплатно физическа карта, трябва да ви е първа, т.е. ако имате виртуална, я изтрийте и поръчайте директно физическа, като използвате опцията за доставка за €5.99, след което пишете на съпорта в чата и те мигновено ви refund-ват таксата. :) Току-що поръчах карта на баща ми по тази схема. :)

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.