Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Уж работи, но при мен не. Преди малко пробвах да заредя от обичайната ми Виза и в първия момент даде, че е заредило, но след 1 секунда ми каза, че транзакцията е отхвърлена от моята банка и да се свържа с нея..

Проверих сметката на банката, не е взело нищо.

Сега има ли или няма проблем в Револют?

Връзка към коментар
преди 4 минути , Alexander каза:

Уж работи, но при мен не. Преди малко пробвах да заредя от обичайната ми Виза и в първия момент даде, че е заредило, но след 1 секунда ми каза, че транзакцията е отхвърлена от моята банка и да се свържа с нея..

Проверих сметката на банката, не е взело нищо.

Сега има ли или няма проблем в Револют?

няма. аз заредих от Виза

Връзка към коментар

Първи проблем, днес в Била се опитах да платя, даде отказана транзакция, платих си кеш, след половин час изненада -  и Революта дръпна парите, но от разпечатка от БИЛА ПОС нямаше транзакцията  :(

• Шок 2
Връзка към коментар
преди 17 часа, 招き猫 каза:

Първи проблем, днес в Била се опитах да платя, даде отказана транзакция, платих си кеш, след половин час изненада -  и Революта дръпна парите, но от разпечатка от БИЛА ПОС нямаше транзакцията  😞

Тия Билла са уникални - трудно ще се оправиш с тях. Тук имаше продукт с изтекъл срок и шефката им действа мутренски скъса етикета и каза, хайде сега кажи какво има...разбира се след писане до София и гледане на камери ми замениха продукта с нов.

• Шок 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Здравейте !

Бихте ли ми казали как ще получа в картата си Долари , при положение че имам сметка и IBAN във Евро !

Дали ще трябва да активирам и сметка в Долари или Револют ще ми ги пресметне автоматично във Евро !?

Благодаря !

Връзка към коментар
преди 2 часа, Dublin каза:

Здравейте !

Бихте ли ми казали как ще получа в картата си Долари , при положение че имам сметка и IBAN във Евро !

Дали ще трябва да активирам и сметка в Долари или Револют ще ми ги пресметне автоматично във Евро !?

Благодаря !

Account manager => Доларите постъпват по сметката на Револют, с референтен код се идентифицира получателят. 

Връзка към коментар
На 9.06.2018 г. в 9:46, Zaro каза:

Account manager => Доларите постъпват по сметката на Револют, с референтен код се идентифицира получателят. 

Съжалявам , но не те разбрах ! Възможно ли е по-подробно описание как става това ?

Благодаря !

Връзка към коментар
Преди 1 час, Dublin каза:

Съжалявам , но не те разбрах ! Възможно ли е по-подробно описание как става това ?

Благодаря !

Отиваш на More (трите точки долу вдясно) -> Profile ->Account details -> избираш USD и виждаш данните за получаване на долари - IBAN, BIC, получател!!!!! - тук важното е да отбележиш, че не ти, а Revolut LTD e получател, а за да си получиш ти парите, изпращачът ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да въведе reference кода, който ти е написан там, за да могат да свържат парите с конкретния получател - теб!

• Харесвам 3
Връзка към коментар
На 11.06.2018 г. в 9:10, chandni каза:

Отиваш на More (трите точки долу вдясно) -> Profile ->Account details -> избираш USD и виждаш данните за получаване на долари - IBAN, BIC, получател!!!!! - тук важното е да отбележиш, че не ти, а Revolut LTD e получател, а за да си получиш ти парите, изпращачът ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да въведе reference кода, който ти е написан там, за да могат да свържат парите с конкретния получател - теб!

Всъщност трябва да получа едни долари от реферал във Букинг .

Там съм сложил като ползвана карта , тази на Револют !

Т.е. , доларите ще дойдат по карта и номер на карта , а не като банков превод .

Да , ама аз имам активна сметка във Евро. Няма как да се вкара IBAN  , защото Букинг превежда пари , само по номера на картата .

Затова се питам , как ще се случат нещата ?

Връзка към коментар
В момента, Dublin каза:

Всъщност трябва да получа едни долари от реферал във Букинг .

Там съм сложил като ползвана карта , тази на Револют !

Т.е. , доларите ще дойдат по карта и номер на карта , а не като банков превод .

Да , ама аз имам активна сметка във Евро. Няма как да се вкара IBAN  , защото Букинг превежда пари , само по номера на картата .

Затова се питам , как ще се случат нещата ?

Доларите ти ще пристигнат по картата. Ако нямаш акаунт в USD, ще бъдат автоматично обменени в € (при мен така стана). Ако имаш и доларова, ще влязат като долари. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

След като три пъти не успях да платя самолетни билети и авиокомпанията ми блокира картата ми излезе автоматично съобщение от съпорта на Revolut, че са имали проблем този път с плащанията на mastercard. Уж вече било фикснато, аз продължавам да не мога да платя. 

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
На 14.06.2018 г. в 8:50, starlight каза:

С Standart card VISA може ли да се тегли от нашите банкомати? И каква е таксата?

Тя ли се води безплатна? Гледам има 6 евро за доставка.

За виза не знам, предполагам е както при Мастъркард - може се тегли от банкомати в България и както навсякъде до 200 € е без такса. 

Връзка към коментар

Получих оферта по e-mail от Revolut за безплатна карта. Валидна до 1ви Юли.

Иска ми да вкарам поне 10 паунда за  мога да си я поръчам и/или да си направя виртуална.

Преди се опитвах да topupна акаунта ми но не се получава с HSBC VISA дебитната ми.

Сега си мисля да направя банков трансфер от HSBC акаунта ми в Revolut акаунта ми.

Но ми иска верификаия, че съм аз. Та снимах Английската ми книжка по 2 пъти и от 2те страни та и селфи 2 пъти си правих.

И нищо. А уж щяло да получа потвърждение до максимум час.

Направих същото и с Българската ми лична карта и пак нищо.

Вече си мисля да преинсталирам приложението. И пак да пробвам.

Нямам повече идеи.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.