Яничка Публикувано: 10 юли, 2018 Сподели Публикувано: 10 юли, 2018 Днес приятна изненада - физическа карта, поръчана през последният ден от промоцията за безпл. карта и доставка - дойде 2 дни по-рано. 5 Връзка към коментар
Tani Публикувано: 11 юли, 2018 Сподели Публикувано: 11 юли, 2018 Мога ли да направя превод от картата ми Revolut на друга карта (МС), така както правят booking за рефералните линкове? Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 11 юли, 2018 Сподели Публикувано: 11 юли, 2018 преди 6 минути , Tani каза: Мога ли да направя превод от картата ми Revolut на друга карта (МС), така както правят booking за рефералните линкове? Не 1 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 12 юли, 2018 Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 Мога ли да заредя картата си Револют с друга карта, която не е на мое име? Връзка към коментар
Божидар Публикувано: 12 юли, 2018 Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 преди 15 минути , Happy_Traveler каза: Мога ли да заредя картата си Револют с друга карта, която не е на мое име? Не Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 12 юли, 2018 Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 преди 23 минути , Божидар каза: Не Зареждам без проблем. 1 Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 12 юли, 2018 Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 @БожидарНе знам дали от опит се изказа, но това не е вярно. Зареждам Revolut от 20 карти, като само 1-2 са на мое име. 3 Връзка към коментар
savagejo Публикувано: 12 юли, 2018 Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 Накой да си е извадил Disposable virtual card? Звучи ми като да ни реши проблемите със сайтовете с ограничение за плащания от една карта? 🤔 Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 12 юли, 2018 Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 Вчера исках да си поръчам кафе от немския Неспресо но и Виза и МС ми отказа. Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 12 юли, 2018 Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 42 minutes ago, savagejo said: Накой да си е извадил Disposable virtual card? Звучи ми като да ни реши проблемите със сайтовете с ограничение за плащания от една карта? 🤔 Аз. Позвах я един път за тест. След това номера , датата и кода се променят. Въпрос! Къде в БГ не са ви приели катата. На мен на две места за сега. В Еконт и НАП. 2 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 12 юли, 2018 Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 19 minutes ago, ruil4o said: Аз. Позвах я един път за тест. След това номера , датата и кода се променят. Въпрос! Къде в БГ не са ви приели катата. На мен на две места за сега. В Еконт и НАП. На банкомат на райфайзен ми изписа "непозната карта" , но мисля, че после теглих, вероятно е било временно. Аз имах проблем със задържан превод към Револют - оказа се, че имали годишен лимит за топ-ъп, разбирайте приход по сметката 5к EUR. С помощта на съпорта, който чаках към 20 часа 😉, проблема се реши за 5 мин. Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 12 юли, 2018 Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 5к евро! И сега махнаха ли ти лимита? Връзка към коментар
funny Публикувано: 12 юли, 2018 Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 преди 4 часа, Happy_Traveler каза: Мога ли да заредя картата си Револют с друга карта, която не е на мое име? Без проблем. Дъщеря ми основно от моята зарежда 🙂 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 12 юли, 2018 Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 1 hour ago, ruil4o said: 5к евро! И сега махнаха ли ти лимита? E, аз им пиша - Одобрете превода до лимита, другото върнете, защото искате много документи за повишаване на лимита , не мога да ги предоставя веднага .... Те ми отговарят - Разгледахме Вашия профил и документи (при верифицирането - други не съм давал) и Ви вдигаме лимита на 60к ... ей така, то и аз си мислех - с на човек по 5к евро оборот докъде ще я докарат, ама явно е нещо, което лесно се коригира, просто да ви предупредя, че никъде наяве не се вижда лимита, а стават изненади, добре, че парите не ми трябваха веднага ... Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 12 юли, 2018 Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 В профила се вижда лимита. Сега погледах моя е 15к евро, но съм премиум, сигурно за това е повече, без да съм предоставял нищо по-специално, освен първоначалната информация. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 12 юли, 2018 Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 преди 8 часа, ruil4o каза: Въпрос! Къде в БГ не са ви приели катата. На мен на две места за сега. В Еконт и НАП. Проблемът не е от Револют. Еконт приемат плащания само с български карти, така че там е разковничето. 1 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 13 юли, 2018 Сподели Публикувано: 13 юли, 2018 преди 12 часа, ruil4o каза: В профила се вижда лимита. Сега погледах моя е 15к евро, но съм премиум, сигурно за това е повече, без да съм предоставял нищо по-специално, освен първоначалната информация. Моя лимит също ми го показва 15 000 Евро, но не съм премиум. Освен изисканите документи при регистрация също не съм предоставял друго. Връзка към коментар
wilson Публикувано: 13 юли, 2018 Сподели Публикувано: 13 юли, 2018 Първоначалният лимит е различен за различните потребилите.. не знам на каква база го определят. Връзка към коментар
antea Публикувано: 13 юли, 2018 Сподели Публикувано: 13 юли, 2018 Преди 1 час, boogy83 каза: Моя лимит също ми го показва 15 000 Евро, но не съм премиум. Освен изисканите документи при регистрация също не съм предоставял друго. същото и при мен Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 13 юли, 2018 Сподели Публикувано: 13 юли, 2018 (редактирано) На 6.06.2018 г. в 18:31, antea каза: ако картата е freeze-ната, това може ли да попречи да се получи refund по нея? За refund не знам, но преди малко някой от Бразилия се опита да плати нещо. Картата е freeze-ната, но поради 0 наличност изписа Insuficient balance. Никакъв ефект от freeze. Редактирано 13 юли, 2018 от Hollywood Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 13 юли, 2018 Сподели Публикувано: 13 юли, 2018 А някои хора са уцелили егати бингото. Помогнах на колежката да си направи карта, изпратих ѝ 10 евро от моя револют, първо картата ѝ дойде нереално бързо за няколко дни, второ лимитът ѝ е 60 000 евро. Това е само с верифициран документ за самоличност и моите изпратени 10 евро. Аз съм дългогодишен потребител и моят лимит е 15 0000. Нещата отиват на скандал със съпорта. 😄 2 Връзка към коментар
antea Публикувано: 13 юли, 2018 Сподели Публикувано: 13 юли, 2018 преди 31 минути , Hollywood каза: За refund не знам, но преди малко някой от Бразилия се опита да плати нещо. Картата е freeze-ната, но поради 0 наличност изписа Insuficient balance. Никакъв ефект от freeze. ами аз веднъж бях забравила да си я infreeze-на, и засилих онлайн плащане, което ми беше отхвърлено веднага 1 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 13 юли, 2018 Сподели Публикувано: 13 юли, 2018 2 minutes ago, T.E.Lawrence said: А някои хора са уцелили егати бингото. Помогнах на колежката да си направи карта, изпратих ѝ 10 евро от моя револют, първо картата ѝ дойде нереално бързо за няколко дни, второ лимитът ѝ е 60 000 евро. Това е само с верифициран документ за самоличност и моите изпратени 10 евро. Аз съм дългогодишен потребител и моят лимит е 15 0000. Нещата отиват на скандал със съпорта. 😄 Това са някакви абсурдни бъгове в системата им, защото преди да си направя акаунт, четох че лимита е 15к, а на мен са ми сложили 5к, сега без нищо специално го увеличиха - явно новия им лимит по всяка вероятност е 60к .... Връзка към коментар
wilson Публикувано: 13 юли, 2018 Сподели Публикувано: 13 юли, 2018 Не мисля, че е бъг, просто определят лимитите персонално. Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 13 юли, 2018 Сподели Публикувано: 13 юли, 2018 8 minutes ago, T.E.Lawrence said: и моят лимит е 15 0000 Оплакваш ли се или се хвалиш? С тези нули... 😉 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега