Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

42 minutes ago, savagejo said:

Накой да си е извадил Disposable virtual card? Звучи ми като да ни реши проблемите със сайтовете с ограничение за плащания от една карта? 🤔

Аз. Позвах я един път за тест. След това номера , датата и кода се променят.

Въпрос! Къде в БГ не са ви приели катата. На мен на две места за сега. В Еконт и НАП.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
19 minutes ago, ruil4o said:

Аз. Позвах я един път за тест. След това номера , датата и кода се променят.

Въпрос! Къде в БГ не са ви приели катата. На мен на две места за сега. В Еконт и НАП.

На банкомат на райфайзен ми изписа "непозната карта" , но мисля, че после теглих, вероятно е било временно. Аз имах проблем със задържан превод към Револют - оказа се, че имали годишен лимит за топ-ъп, разбирайте приход по сметката 5к EUR. С помощта на съпорта, който чаках към 20 часа 😉, проблема се реши за 5 мин.

Връзка към коментар
1 hour ago, ruil4o said:

5к евро! И сега махнаха ли ти лимита?

E, аз им пиша - Одобрете превода до лимита, другото върнете, защото  искате много документи за повишаване на лимита , не мога да ги предоставя веднага .... Те ми отговарят - Разгледахме Вашия профил и документи (при верифицирането - други не съм давал) и Ви вдигаме лимита на 60к ... ей така, то и аз си мислех - с на човек по 5к евро оборот докъде ще я докарат, ама явно е нещо, което лесно се коригира, просто да ви предупредя, че никъде наяве не се вижда лимита, а стават изненади, добре, че парите не ми трябваха веднага ...

Връзка към коментар

В профила се вижда лимита. Сега погледах моя е 15к евро, но съм премиум, сигурно за това е повече, без да съм предоставял нищо по-специално, освен първоначалната информация.

Връзка към коментар
преди 8 часа, ruil4o каза:

Проблемът не е от Револют. Еконт приемат плащания само с български карти, така че там е разковничето.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 12 часа, ruil4o каза:

В профила се вижда лимита. Сега погледах моя е 15к евро, но съм премиум, сигурно за това е повече, без да съм предоставял нищо по-специално, освен първоначалната информация.

Моя лимит също ми го показва 15 000 Евро, но не съм премиум. Освен изисканите документи при регистрация също не съм предоставял друго.

Връзка към коментар
Преди 1 час, boogy83 каза:

Моя лимит също ми го показва 15 000 Евро, но не съм премиум. Освен изисканите документи при регистрация също не съм предоставял друго.

същото и при мен

Връзка към коментар
На 6.06.2018 г. в 18:31, antea каза:

ако картата е freeze-ната, това може ли да попречи да се получи refund по нея? 

За refund не знам, но преди малко някой от Бразилия се опита да плати нещо. Картата е freeze-ната, но поради 0 наличност изписа Insuficient balance. Никакъв ефект от  freeze.

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар

А някои хора са уцелили егати бингото. Помогнах на колежката да си направи карта, изпратих ѝ 10 евро от моя револют, първо картата ѝ дойде нереално бързо за няколко дни, второ лимитът ѝ е 60 000 евро. Това е само с верифициран документ за самоличност и моите изпратени 10 евро. Аз съм дългогодишен потребител и моят лимит е  15 0000. Нещата отиват на скандал със съпорта. 😄

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 31 минути , Hollywood каза:

За refund не знам, но преди малко някой от Бразилия се опита да плати нещо. Картата е freeze-ната, но поради 0 наличност изписа Insuficient balance. Никакъв ефект от  freeze.

ами аз веднъж бях забравила да си я infreeze-на, и засилих онлайн плащане, което ми беше отхвърлено веднага

• Харесвам 1
Връзка към коментар
2 minutes ago, T.E.Lawrence said:

А някои хора са уцелили егати бингото. Помогнах на колежката да си направи карта, изпратих ѝ 10 евро от моя револют, първо картата ѝ дойде нереално бързо за няколко дни, второ лимитът ѝ е 60 000 евро. Това е само с верифициран документ за самоличност и моите изпратени 10 евро. Аз съм дългогодишен потребител и моят лимит е  15 0000. Нещата отиват на скандал със съпорта. 😄

Това са някакви абсурдни бъгове в системата им, защото преди да си направя акаунт, четох че лимита е 15к, а на мен са ми сложили 5к, сега без нищо специално го увеличиха - явно новия им лимит по всяка вероятност е 60к ....

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.