Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Да репортна и аз. Като им показах отново паспорт и снимка от камерата, вдигнаха и моя лимит на 60 000. Хубаво станах красив и аз ,ама няма да ме oдобрят за мистър България, че ме няма много тук. 😄

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Мен не ме огря! Вчера ги попитах дали може да ми вдигнат лимита от 15 на 60К

Отговориха ми:

In order to increase it, you have to provide us with your source of funds confirmation. We have a specific team that deals with these queries. Would you like me to forward you to the relevant team?

Отказах да ме свържат с Тима. А може би трябваше?!

Редактирано от ruil4o
Връзка към коментар
преди 6 часа, ruil4o каза:

Мен не ме огря! Вчера ги попитах дали може да ми вдигнат лимита от 15 на 60К

Отговориха ми:

In order to increase it, you have to provide us with your source of funds confirmation. We have a specific team that deals with these queries. Would you like me to forward you to the relevant team?

Отказах да ме свържат с Тима. А може би трябваше?!

Трябваше, кажи, че вече имаш приятели с 60к, които са нови потребители и искаш и ти. Най-вероятно ще ти кажат да пратиш пак твоя снимка и снимка на документ за самоличност през камерата на телефона и ще го вдигнат.

преди 6 часа, neuromancer каза:

A какъв смисъл има? Верно ли не ти стигат 15000?

Това не са кой знае колко пари за година. На доста хора не им стигат. На мен не  ми стигат, защото аз обикновено организирам  и правя резервациите като сме повече хора и те ми пращат парите пак през Револют.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз да дам малко негативни коментари по револют. Колежка от работата ми е рускиня и не можа да си изкара Revolut, въпреки, че в момента живее в България. Сукаха мукаха и накрая и трябвало някаква специална виза... нищо такова не пише никъде. Отделно се оказва, че трансфери до Русия не може да се правят и това също никъде не е описано. В съпорта един ти казва едно, друг ти казва друго...

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Я да питам ветераните в темата, мога ли да си изкарам карта Револют и да я ползвам за изплащане на заплата в Англия и така да избегна ужасното има мотаене по банките за правене на банкова сметка, някой с подобен казус да е имало 🙂

Връзка към коментар
преди 17 минути , mu_ry каза:

Я да питам ветераните в темата, мога ли да си изкарам карта Револют и да я ползвам за изплащане на заплата в Англия и така да избегна ужасното има мотаене по банките за правене на банкова сметка, някой с подобен казус да е имало 🙂

По добре попитай компанията ти. Дъщеря ми е на стаж в Дъблин и уж изискването към сметката и за да превеждат заплата там беше единствено да подържат директ дебит , но се оказа че не приемат Револют въпреки че отговаря на условията.

Връзка към коментар

Четох, ама да питам за всеки случай. Трябва ми Revolut, пък нямам умен телефон. Май не става през компютъра. Може ли да се регистрирам през таблета на детето или с някое мобилно устройство, ама без СИМ карта. Там пращат ли нещо СМС-и, звънят ли за потвърждение, трябва ли ми номер /СИМ/?

Връзка към коментар
преди 3 часа, kakadu каза:

Четох, ама да питам за всеки случай. Трябва ми Revolut, пък нямам умен телефон. Май не става през компютъра. Може ли да се регистрирам през таблета на детето или с някое мобилно устройство, ама без СИМ карта. Там пращат ли нещо СМС-и, звънят ли за потвърждение, трябва ли ми номер /СИМ/?

пращат СМСи на номера, който си казал и после въвеждаш кода в приложението, няма никакъв проблем телефона да е на друго устройство

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Предлагат различни услуги спрямо Револют, малко са им допирните точки. Регистрирани са като банка в ОК и са по-подходящи за получаване на заплата.

Не предлагат продукта си в други страни (поне официално...)

Връзка към коментар
преди 9 часа, mu_ry каза:

Теоретично би трябвало да може, поне Револют се рекламираха по едно време, че може да си получаваш заплатата там.

Иначе английска банкова сметка става, като имаш постоянно местожителство (наем), т.е трябва да имаш как да си платиш депозита и първия наем. Но ако си за кратко не става с обикновен наем, а Airbnb не знам дали важи, по-скоро не. Другия вариант е компанията да се свърже с банката да ги убеди, че човека е читав, въпреки, че няма постоянно местожителство.

Връзка към коментар

Имам информация в Револут:  0 евро -"this authorisation request would be shortly reversed,  Hotel de Paris Amsterdam."

На този адрес ли Букинг понякога проверяваха дебитни и кредитни карти - имам спомен, че във форума беше писано подобно нещо или греша, ... или някой е резервирал хотел с моята карта?

Редактирано от Таньо
Връзка към коментар
преди 3 минути , Таньо каза:

Имам информация в Револут:  0 евро -"this authorisation request would be shortly reversed,  Hotel de Paris Amsterdam."

На този адрес ли Букинг понякога проверяваха картата - имам сп омен, че във форума беше писано подобно нещо или греща?

Имам доста такива нулеви преоторизации, но пише само Booking.com - на нито една не излиза име на хотел.

• Замислям се 1
Връзка към коментар
8 hours ago, Таньо said:

На този адрес ли Букинг понякога проверяваха дебитни и кредитни карти - имам спомен, че във форума беше писано подобно нещо или греша, ... или някой е резервирал хотел с моята карта?

При мен излизаше същото съобщение, когато  запазих и платих един апартамент миналата седмица. Бях се притеснила, че нещо не е наред, но се свързах с Booking. Нямах никакъв проблем с плащането и всичко с резервацията беше наред.

Връзка към коментар
преди 8 минути , Ilian359 каза:

Идват като пощенска картичка - с най-евтината и непроследима пощенска услуга. 

А какво знаеш за нашите пощи?

Ами знам, че си чакам пратките дълго време и никога не съм сигурна, че ще пристигнат 🙂

Връзка към коментар

Току що някой си напазарува с моята карта за 2 пъти по 40 евро, едното от Белгия, другото от Лондон. И има опити за още 4-5 транзакции от Германия, Холандия и Белгия за по 200,160 и 150 евро. Пиша на съпорта но са много заети и след няколко часа ще се освободят. Блокирах картата. Проверете си картите.

Някой с подобен случай може ли да каже как се разви комуникацията със съпорта?

8D485B03-3663-4789-B1AB-2ED5F283DE08.png

Редактирано от Olia
  • Шок 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.