T.E.Lawrence Публикувано: 14 юли, 2018 Сподели Публикувано: 14 юли, 2018 Да репортна и аз. Като им показах отново паспорт и снимка от камерата, вдигнаха и моя лимит на 60 000. Хубаво станах красив и аз ,ама няма да ме oдобрят за мистър България, че ме няма много тук. 😄 1 4 Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 14 юли, 2018 Сподели Публикувано: 14 юли, 2018 (редактирано) Мен не ме огря! Вчера ги попитах дали може да ми вдигнат лимита от 15 на 60К Отговориха ми: In order to increase it, you have to provide us with your source of funds confirmation. We have a specific team that deals with these queries. Would you like me to forward you to the relevant team? Отказах да ме свържат с Тима. А може би трябваше?! Редактирано 14 юли, 2018 от ruil4o Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 14 юли, 2018 Сподели Публикувано: 14 юли, 2018 A какъв смисъл има? Верно ли не ти стигат 15000? 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 14 юли, 2018 Сподели Публикувано: 14 юли, 2018 преди 6 часа, ruil4o каза: Мен не ме огря! Вчера ги попитах дали може да ми вдигнат лимита от 15 на 60К Отговориха ми: In order to increase it, you have to provide us with your source of funds confirmation. We have a specific team that deals with these queries. Would you like me to forward you to the relevant team? Отказах да ме свържат с Тима. А може би трябваше?! Трябваше, кажи, че вече имаш приятели с 60к, които са нови потребители и искаш и ти. Най-вероятно ще ти кажат да пратиш пак твоя снимка и снимка на документ за самоличност през камерата на телефона и ще го вдигнат. преди 6 часа, neuromancer каза: A какъв смисъл има? Верно ли не ти стигат 15000? Това не са кой знае колко пари за година. На доста хора не им стигат. На мен не ми стигат, защото аз обикновено организирам и правя резервациите като сме повече хора и те ми пращат парите пак през Револют. 2 Връзка към коментар
wilson Публикувано: 16 юли, 2018 Сподели Публикувано: 16 юли, 2018 Директно си поисках в чата да го вдигнат на 60к, след известно чакане и отговор на въпрос лимита беше вдигнат без никакви други неща да бъдат предоставени. Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 17 юли, 2018 Сподели Публикувано: 17 юли, 2018 Аз да дам малко негативни коментари по револют. Колежка от работата ми е рускиня и не можа да си изкара Revolut, въпреки, че в момента живее в България. Сукаха мукаха и накрая и трябвало някаква специална виза... нищо такова не пише никъде. Отделно се оказва, че трансфери до Русия не може да се правят и това също никъде не е описано. В съпорта един ти казва едно, друг ти казва друго... 2 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 22 юли, 2018 Сподели Публикувано: 22 юли, 2018 Я да питам ветераните в темата, мога ли да си изкарам карта Револют и да я ползвам за изплащане на заплата в Англия и така да избегна ужасното има мотаене по банките за правене на банкова сметка, някой с подобен казус да е имало 🙂 Връзка към коментар
funny Публикувано: 22 юли, 2018 Сподели Публикувано: 22 юли, 2018 преди 17 минути , mu_ry каза: Я да питам ветераните в темата, мога ли да си изкарам карта Револют и да я ползвам за изплащане на заплата в Англия и така да избегна ужасното има мотаене по банките за правене на банкова сметка, някой с подобен казус да е имало 🙂 По добре попитай компанията ти. Дъщеря ми е на стаж в Дъблин и уж изискването към сметката и за да превеждат заплата там беше единствено да подържат директ дебит , но се оказа че не приемат Револют въпреки че отговаря на условията. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 22 юли, 2018 Сподели Публикувано: 22 юли, 2018 По-скоро се насочи към Монзо. Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 22 юли, 2018 Сподели Публикувано: 22 юли, 2018 Четох, ама да питам за всеки случай. Трябва ми Revolut, пък нямам умен телефон. Май не става през компютъра. Може ли да се регистрирам през таблета на детето или с някое мобилно устройство, ама без СИМ карта. Там пращат ли нещо СМС-и, звънят ли за потвърждение, трябва ли ми номер /СИМ/? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 22 юли, 2018 Сподели Публикувано: 22 юли, 2018 Да, трябва ти номер, до който имаш достъп винаги. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 22 юли, 2018 Сподели Публикувано: 22 юли, 2018 преди 3 часа, kakadu каза: Четох, ама да питам за всеки случай. Трябва ми Revolut, пък нямам умен телефон. Май не става през компютъра. Може ли да се регистрирам през таблета на детето или с някое мобилно устройство, ама без СИМ карта. Там пращат ли нещо СМС-и, звънят ли за потвърждение, трябва ли ми номер /СИМ/? пращат СМСи на номера, който си казал и после въвеждаш кода в приложението, няма никакъв проблем телефона да е на друго устройство 2 Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 22 юли, 2018 Сподели Публикувано: 22 юли, 2018 (редактирано) 8 hours ago, macf1an said: По-скоро се насочи към Монзо. а какви са му предимставата пред Револют? мерси! Редактирано 22 юли, 2018 от ruil4o Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 22 юли, 2018 Сподели Публикувано: 22 юли, 2018 Предлагат различни услуги спрямо Револют, малко са им допирните точки. Регистрирани са като банка в ОК и са по-подходящи за получаване на заплата. Не предлагат продукта си в други страни (поне официално...) Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 22 юли, 2018 Сподели Публикувано: 22 юли, 2018 преди 9 часа, mu_ry каза: Я да питам ветераните в темата, мога ли да си изкарам карта Револют и да я ползвам за изплащане на заплата в Англия и така да избегна ужасното има мотаене по банките за правене на банкова сметка, някой с подобен казус да е имало 🙂 Теоретично би трябвало да може, поне Револют се рекламираха по едно време, че може да си получаваш заплатата там. Иначе английска банкова сметка става, като имаш постоянно местожителство (наем), т.е трябва да имаш как да си платиш депозита и първия наем. Но ако си за кратко не става с обикновен наем, а Airbnb не знам дали важи, по-скоро не. Другия вариант е компанията да се свърже с банката да ги убеди, че човека е читав, въпреки, че няма постоянно местожителство. Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 23 юли, 2018 Сподели Публикувано: 23 юли, 2018 (редактирано) Имам информация в Револут: 0 евро -"this authorisation request would be shortly reversed, Hotel de Paris Amsterdam." На този адрес ли Букинг понякога проверяваха дебитни и кредитни карти - имам спомен, че във форума беше писано подобно нещо или греша, ... или някой е резервирал хотел с моята карта? Редактирано 23 юли, 2018 от Таньо Връзка към коментар
chandni Публикувано: 23 юли, 2018 Сподели Публикувано: 23 юли, 2018 преди 3 минути , Таньо каза: Имам информация в Револут: 0 евро -"this authorisation request would be shortly reversed, Hotel de Paris Amsterdam." На този адрес ли Букинг понякога проверяваха картата - имам сп омен, че във форума беше писано подобно нещо или греща? Имам доста такива нулеви преоторизации, но пише само Booking.com - на нито една не излиза име на хотел. 1 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 23 юли, 2018 Сподели Публикувано: 23 юли, 2018 При мен пише Hotel on Booking.com Amsterdam NL проверих няколко такива авторизации 2 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 23 юли, 2018 Сподели Публикувано: 23 юли, 2018 При мен излиза Eden hotel Amsterdam, за резервация на хотел в Германия. Но за друг такъв пак в Германия си му излиза името на хотела. 1 Връзка към коментар
pepi:) Публикувано: 23 юли, 2018 Сподели Публикувано: 23 юли, 2018 8 hours ago, Таньо said: Имам информация в Револут: 0 евро -"this authorisation request would be shortly reversed, Hotel de Paris Amsterdam." На този адрес ли Букинг понякога проверяваха дебитни и кредитни карти - имам спомен, че във форума беше писано подобно нещо или греша, ... или някой е резервирал хотел с моята карта? При мен излизаше същото съобщение, когато запазих и платих един апартамент миналата седмица. Бях се притеснила, че нещо не е наред, но се свързах с Booking. Нямах никакъв проблем с плащането и всичко с резервацията беше наред. Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 23 юли, 2018 Сподели Публикувано: 23 юли, 2018 И за виртуална и за физическа ми дава опции само за Виза, а искам Мастер. Да изчакам ли? Какво да правя? Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 23 юли, 2018 Сподели Публикувано: 23 юли, 2018 С какво ви идват картите в България, искам да я поръчам, но на домашния ли адрес, в офиса ли ... като знам какви са нашите пощи 🙂 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 23 юли, 2018 Сподели Публикувано: 23 юли, 2018 Идват като пощенска картичка - с най-евтината и непроследима пощенска услуга. А какво знаеш за нашите пощи? Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 23 юли, 2018 Сподели Публикувано: 23 юли, 2018 преди 8 минути , Ilian359 каза: Идват като пощенска картичка - с най-евтината и непроследима пощенска услуга. А какво знаеш за нашите пощи? Ами знам, че си чакам пратките дълго време и никога не съм сигурна, че ще пристигнат 🙂 Връзка към коментар
Olia Публикувано: 23 юли, 2018 Сподели Публикувано: 23 юли, 2018 (редактирано) Току що някой си напазарува с моята карта за 2 пъти по 40 евро, едното от Белгия, другото от Лондон. И има опити за още 4-5 транзакции от Германия, Холандия и Белгия за по 200,160 и 150 евро. Пиша на съпорта но са много заети и след няколко часа ще се освободят. Блокирах картата. Проверете си картите. Някой с подобен случай може ли да каже как се разви комуникацията със съпорта? Редактирано 23 юли, 2018 от Olia 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега