Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Моята е мастъркард от първите и тогава издаваха веднага безплатно една и съща физическа и виртуална. Сега си направих още една виртуална безплатно, даде ми visa. За disposable иска премиум.

Връзка към коментар
преди 34 минути , mu_ry каза:

картата ми пристигна, но как мога да я активирам 🙂 в приложението стои - очавана доставка 4 август ...

Може да се активира при покупка, като за целта трябва да се използва чипа.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Относно следното условие за стандартните карти - ''ATM Withdrawals up to £200 / €200 / 200USD / 200CHF / 800PLN / 1,500DKK / 2,000SEK / 2,000NOK / 800RON / 4,500CZK or currency equivalent per month are freе.'' Доколкото разбирам за картите издавани в момента се има предвид не календарен месец, а 30-дневен срок. Може ли някой да потвърди това?

Редактирано от zhivko7
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
58 minutes ago, zhivko7 said:

Относно следното условие за стандартните карти - ''ATM Withdrawals up to £200 / €200 / 200USD / 200CHF / 800PLN / 1,500DKK / 2,000SEK / 2,000NOK / 800RON / 4,500CZK or currency equivalent per month are freе.'' Доколкото разбирам за картите издавани в момента се има предвид не календарен месец, а 30-дневен срок. Може ли някой да потвърди това?

Пробвано е ( за всеки случай 🙂 ) и потвърждавам необходимост от 30 дневен период между тегленията, за да са без такса ..

Връзка към коментар

Дава ми възможност за virtual и disposable virtual . И двете виртуални, безплатни. Ще се ползва изключително за покупка на билети и пазаруване в нета. Не знам каква е разликата и коя да избера.

Връзка към коментар
преди 1 час, zhivko7 каза:

Да, на календарен месец са картите издадени преди юни 2017.  

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Има ли някой, който да е тествал:

https://www.starlingbank.com

Условията им са конкурентни на Revolut, като дори по отношение на лимити за безплатно теглене на банкомат (GBP 300 на ден) и по олихвяване на сметките ги бият. Но май са само за британски граждани. 

Редактирано от koliob
Връзка към коментар
На 22.07.2018 г. в 12:14, mu_ry каза:

Я да питам ветераните в темата, мога ли да си изкарам карта Револют и да я ползвам за изплащане на заплата в Англия и така да избегна ужасното има мотаене по банките за правене на банкова сметка, някой с подобен казус да е имало 🙂

Не зная дали си получила отговор, но силно, силно препоръчвам Starling. Тя има банков лиценз - за разлика от Revolut - и е много вероятно да я приемат за разплащане на заплата. Има същите качества на Revolut. Просто е нужен английски адрес, за да я имаш... 

преди 42 минути , koliob каза:

Има ли някой, който да е тествал:

https://www.starlingbank.com

Условията им са конкурентни на Revolut, като дори по отношение на лимити за безплатно теглене на банкомат (GBP 300 на ден) и по олихвяване на сметките ги бият. Но май са само за британски граждани. 

И това ако не е съвпадение 🙂 Тъкмо писах препоръка... Имам я, но не съм я тествала, защото не съм имала нужда. Отзивите й са силно положителни. 

П.П. Само за резиденти. Няма изискване за жителство.

Връзка към коментар
49 minutes ago, Rainy said:

Не зная дали си получила отговор, но силно, силно препоръчвам Starling. Тя има банков лиценз - за разлика от Revolut - и е много вероятно да я приемат за разплащане на заплата. Има същите качества на Revolut. Просто е нужен английски адрес, за да я имаш... 

И това ако не е съвпадение 🙂 Тъкмо писах препоръка... Имам я, но не съм я тествала, защото не съм имала нужда. Отзивите й са силно положителни. 

П.П. Само за резиденти. Няма изискване за жителство.

Предполагам и само на този адрес ще могат да ти изпратят картата?

Връзка към коментар
преди 4 минути , Jorro каза:

Предполагам и само на този адрес ще могат да ти изпратят картата?

Определено.

Но така или иначе е желателно адресът да отговаря на истината, когато иде реч за банкова информация, а не за купуване на еднократен билет, например.

Връзка към коментар
преди 9 часа, Rainy каза:

Определено.

Но така или иначе е желателно адресът да отговаря на истината, когато иде реч за банкова информация, а не за купуване на еднократен билет, например.

Още малко оффтопик - има една N26 немска McDebit и е прозрачна като дизайн. Издават я, ако може да я получиш на адрес в чужбина, където приемат клиенти. Аз писах хотела в Гърция и дойде там без проблем и ме верифицираха 🙂

Редактирано от vinidj
  • Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , vinidj каза:

Още малко оффтопик - има една N26 немска McDebit и е прозрачна като дизайн. Издават я, ако може да я получиш на адрес в чужбина, където приемат клиенти. Аз писах хотела в Гърция и дойде там без проблем и ме верифицираха 🙂

Убедена съм, че има опции за даване на чужд адрес. Аз специално за UK посъветвах, защото тук това се счита едва ли не за доказателство за постоянно местопребиваване и ако се наложи да се оспорват транзакции или да се изпращат оплаквания, би имало определено проблем.

Иначе всеки си решава за себе си, тук сме големи хора 🙂 

Връзка към коментар

Scheduled Maintenance

We'll be doing some essential maintenance on the 14 August between 1-3am BST. We won't bore you with the technical details, but we'll be making some improvements to our infrastructure. Card payments may fail during this time, so please make sure you carry another card with you. ?

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Something big is dropping tomorrow. 

Cut from a single sheet of reinforced steel and at three times the weight of a regular card, we’ll be launching Revolut Metal - our new contactless metal card. 

If we’re being totally honest with you, we’ll only have 10,000 metal cards to begin with, and these will be reserved for our Premium customers. 

Don’t worry though, from tomorrow you’ll be able to pre-register for Revolut Metal on a first come, first serve basis and we’ll let you know as soon as you can upgrade. 

And because there’s no other card quite like it, we suggest you keep an eye on your inbox. bi.gif 

Каква е тая безконтактна карта за която говорят? Някой нещо поръчвал ли е? Информация някаква, че мен не ми става ясно освен това че е безконтактна, какво й е хубавото?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

От рекламата изглежда, че са първите предлагащи метална безконтактна карта. Голям наплив, записвания ,чакане... аз ще почакам на сянка да свърши истерията. 🙂

• Смея се 1
Връзка към коментар
On 8/12/2018 at 11:35 AM, vinidj said:

Имам една приятелка, която ако не се лъжа работи точно в тази банка. Обяснява ми буквално как с телефона си се регистрираш и си вадиш карта, снимаш се с телефона. Въобще всичко е онлайн само. Така че ако имате въпроси предполагам мога да я питам 🙂

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.