Георги Матеев Публикувано: 21 август, 2018 Автор Сподели Публикувано: 21 август, 2018 Само не разбрах защо се води за екстра това, че е 3 пъти по-тежка от обикновена карта? Освен ако човек не държи портфейла му да тежи половин кило, разбира се 🙂 6 4 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 21 август, 2018 Сподели Публикувано: 21 август, 2018 Особено както сме с по безброй карти. Ама а де! 1 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 21 август, 2018 Сподели Публикувано: 21 август, 2018 преди 18 минути , Георги Матеев каза: Само не разбрах защо се води за екстра това, че е 3 пъти по-тежка от обикновена карта? Освен ако човек не държи портфейла му да тежи половин кило, разбира се 🙂 И аз тва се запитах, ама не посмях да го напиша....викам може да съм прост и да не разбирам 😄 5 4 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 21 август, 2018 Сподели Публикувано: 21 август, 2018 преди 39 минути , Георги Матеев каза: Само не разбрах защо се води за екстра това, че е 3 пъти по-тежка от обикновена карта? Освен ако човек не държи портфейла му да тежи половин кило, разбира се 🙂 Само за тежкари 2 1 7 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 21 август, 2018 Сподели Публикувано: 21 август, 2018 Новият слоган "Revolut - не оставяйте спестяванията Ви да ръждясат!" 😄 1 1 10 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 21 август, 2018 Сподели Публикувано: 21 август, 2018 Прозрачни карти, сега метални карти... Ще се впечатля, когато направят карта от прозрачен метал. Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 Дойде времето и при мен да откраднат данни от картата ми. Снощи 5 отказани транзакции - от Щатите, от Швеция, от Дубай и от Пакистан. Картата беше с отметка на location based и явно това е попречило на последната транзакция, която е под 5 евро и имах само толкова налични 🙂 Сега обаче какво правим? Да им пиша ли на тия в съпорта? 3 Връзка към коментар
water Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 По-интересното е, че вече ще предлагат кешбек. Засега супер минимален - 0.1% в Европа и 1% извън Европа. И аз мисля да почакам на сянка обаче, поне докато кешбека не оправдае по-високата premium такса от 13.99 евро/месец или 135 на година. За тези пари може да се избере прилична кредитна карта с по-изгодна лоялна програма 3 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 (редактирано) преди 15 часа, t_petkov каза: Имам една приятелка, която ако не се лъжа работи точно в тази банка. Обяснява ми буквално как с телефона си се регистрираш и си вадиш карта, снимаш се с телефона. Въобще всичко е онлайн само. Така че ако имате въпроси предполагам мога да я питам 🙂 Тези N26 не са ли само за държави в Еврозоната, т.е. ние от България не можем да ги използваме? Редактирано 22 август, 2018 от П.Кръстев Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 (редактирано) Може, зареждаш с революта и ползваш ама с двоен конверс става 🙂 ПП и трябва да имаш някой който да ти прати картата. Редактирано 22 август, 2018 от 招き猫 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 Писах местоживеене в Германия, че там има адрес на който да я пратя, сега ми иска за верификация да ходя до тяхната поща по местоживеене .... Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 преди 15 часа, Георги Матеев каза: Само не разбрах защо се води за екстра това, че е 3 пъти по-тежка от обикновена карта? Освен ако човек не държи портфейла му да тежи половин кило, разбира се 🙂 Във всеки момент можеш да извадиш картата и да си нарежеш салатка - това е голямо удобство! Аз се чудя какво правим с летищните изисквания за безопасност - такава желязна карта ще се води ли за острие? 1 2 Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 Отзад е пластика споко Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 5 minutes ago, Goal & Boss said: Във всеки момент можеш да извадиш картата и да си нарежеш салатка - това е голямо удобство! Аз се чудя какво правим с летищните изисквания за безопасност - такава желязна карта ще се води ли за острие? За салатка не знам, но попаднах на "споделен опит": I like the utility, and have used my Chase Sapphire Preferred to open a door when I locked myself out. It also works well to scrape ice off a car window in the winter. Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 Преди 1 час, П.Кръстев каза: Тези N26 не са ли само за държави в Еврозоната, т.е. ние от България не можем да ги използваме? Аз я ползвам като писах адрес в Еврозоната за получаване само - след това си промених адреса домашния на БГ. Не са искали доказателство за адрес. Админа, ако иска да отдели и направи нова тема. Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 България не се поддържа, на един от Малта му спряха акаунта така. Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 Няма ли накрая да пускат Apple Pay тез 🙂 2 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 преди 13 часа, boogy83 каза: Дойде времето и при мен да откраднат данни от картата ми. Снощи 5 отказани транзакции - от Щатите, от Швеция, от Дубай и от Пакистан. Картата беше с отметка на location based и явно това е попречило на последната транзакция, която е под 5 евро и имах само толкова налични 🙂 Сега обаче какво правим? Да им пиша ли на тия в съпорта? Атаките бяха две седмици в ден петък. Явно се отказаха след неуспехите и вече месец никви ги няма. Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 (редактирано) В какви сайтове съмнителни си въвеждате картите или компютъра ви е овирусен, та толкоз мощтни напъни за източване? ПП поръчвай нова и тази в коша нарязана Редактирано 22 август, 2018 от 招き猫 Връзка към коментар
t_petkov Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 14 hours ago, П.Кръстев said: Тези N26 не са ли само за държави в Еврозоната, т.е. ние от България не можем да ги използваме? Така. Питах я, каза ми, че сметката може да се ползва в целия свят, но за да се изкара, трябва да имаш адрес в една от следните 17 държави: Germany, Austria, Ireland, France, Spain, Italy, the Netherlands, Belgium, Portugal, Finland, Luxembourg, Slovenia, Estonia, Greece, and Slovakia Връзка към коментар
Olia Публикувано: 23 август, 2018 Сподели Публикувано: 23 август, 2018 преди 22 часа, boogy83 каза: Дойде времето и при мен да откраднат данни от картата ми. Снощи 5 отказани транзакции - от Щатите, от Швеция, от Дубай и от Пакистан. Картата беше с отметка на location based и явно това е попречило на последната транзакция, която е под 5 евро и имах само толкова налични 🙂 Сега обаче какво правим? Да им пиша ли на тия в съпорта? Аз писах на съпорта, те ми унищожиха картите и си направих нови, като физическата беше безплатна. Изчаках 7 дни да минат и пуснах клейм за рифънд. За 1 ден ми възстановиха парите( при мен бяха 5-6 неуспешни по 200 евро и два успешни опита по около 40-50 евро). Странното е, че днес ми рифънднаха едната хакерска транзакция от където ми я бяха изтеглили (lee.be) и револют си върнаха това което ми бяха възстановили 🙂 2 2 Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 23 август, 2018 Сподели Публикувано: 23 август, 2018 преди 9 часа, t_petkov каза: Така. Питах я, каза ми, че сметката може да се ползва в целия свят, но за да се изкара, трябва да имаш адрес в една от следните 17 държави: Germany, Austria, Ireland, France, Spain, Italy, the Netherlands, Belgium, Portugal, Finland, Luxembourg, Slovenia, Estonia, Greece, and Slovakia Това е супер - още по-хубаво е , че не искат доказателство за адрес.Да не се притесняваме. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 23 август, 2018 Сподели Публикувано: 23 август, 2018 преди 8 минути , vinidj каза: Това е супер - още по-хубаво е , че не искат доказателство за адрес.Да не се притесняваме. преди 21 часа, 招き猫 каза: България не се поддържа, на един от Малта му спряха акаунта така. Връзка към коментар
t_petkov Публикувано: 23 август, 2018 Сподели Публикувано: 23 август, 2018 2 hours ago, chandni said: Спрели са му акаунта заради какво? Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 23 август, 2018 Сподели Публикувано: 23 август, 2018 Защото е казал че живее в малта а там не се поддържа както и в бг Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега