boogy83 Публикувано: 12 септември, 2018 Сподели Публикувано: 12 септември, 2018 преди 2 часа, kakadu каза: Револута ми не бачка. Съпорта вика, че има проблем с 4.4.2 андроид версиите. Работели по проблема, хъката мъката, глупости. Това ми е телефона, нямам друг, по модерен. И какво да правя, как да вкарам пари? Някакви идеи? Има вариант доколкото знам да си качиш приложението на компютър и от там да пробваш да заредиш пари, но как точно става не съм пробвал. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 12 септември, 2018 Сподели Публикувано: 12 септември, 2018 (редактирано) преди 3 часа, kakadu каза: Револута ми не бачка. Съпорта вика, че има проблем с 4.4.2 андроид версиите. Работели по проблема, хъката мъката, глупости. Това ми е телефона, нямам друг, по модерен. И какво да правя, как да вкарам пари? Някакви идеи? Може би ще можеш да го флашнеш неофициално до андроид 5. 🙂 Редактирано 12 септември, 2018 от Hollywood 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 септември, 2018 Сподели Публикувано: 12 септември, 2018 преди 4 часа, kakadu каза: Револута ми не бачка. Съпорта вика, че има проблем с 4.4.2 андроид версиите. Работели по проблема, хъката мъката, глупости. Това ми е телефона, нямам друг, по модерен. И какво да правя, как да вкарам пари? Някакви идеи? може с превод към банковата сметка, пейпал... това ако си си записал номера на банковата сметка или с емулатор да пуснеш на РС, или на някой друг телефон/таблет временно 1 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 12 септември, 2018 Сподели Публикувано: 12 септември, 2018 Работи идеално на компютър с инсталиран "MEmu" - допреди няколко месеца беше единственият емулатор на Android 5.0. Компютърът трябва да е поне с i3 процесор и включена виртуализация, иначе е отчайващо бавно. 4 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 13 септември, 2018 Сподели Публикувано: 13 септември, 2018 Хора, да ви питам за Революта - имам 1 карта, от обикновените. До колко виртуални мога да имам без такса (без месечна такса, може еднократна за създаване, ако има (има ли?)? А може ли да направиш карта с друго име на пластиката? Т.е. за някой друг? Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 13 септември, 2018 Сподели Публикувано: 13 септември, 2018 Revolut няма периодични такси. Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 13 септември, 2018 Сподели Публикувано: 13 септември, 2018 2 minutes ago, Ilian359 said: Revolut няма периодични такси. Има, има... Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 19 септември, 2018 Сподели Публикувано: 19 септември, 2018 (редактирано) Дали няма да ни зарадват с левчета🙂 Цитат Revolut lands in Bulgaria and we are happy to invite you to the first ever community event in Sofia! Редактирано 19 септември, 2018 от Hollywood 2 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 19 септември, 2018 Сподели Публикувано: 19 септември, 2018 (редактирано) Май само с леко хапване и пиене... Редактирано 19 септември, 2018 от koliob Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 19 септември, 2018 Сподели Публикувано: 19 септември, 2018 Моля ако някой ходи да ги пита какво става с BGN валутата!!!!!! 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 19 септември, 2018 Сподели Публикувано: 19 септември, 2018 От кога чакам BGN... дано ни изненадат наистина! Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 19 септември, 2018 Сподели Публикувано: 19 септември, 2018 преди 49 минути , koliob каза: Май само с леко хапване и пиене... Не го виждам при мен това съобщение. Може би не се вижда при всички? Връзка към коментар
koliob Публикувано: 19 септември, 2018 Сподели Публикувано: 19 септември, 2018 (редактирано) преди 28 минути , Яничка каза: Не го виждам при мен това съобщение. Може би не се вижда при всички? Всъшност не е съобщение, а писмо. Провери си пощата. Изпратили са го на много клиенти, но не на всички. Ето линк, за който не го е получил и иска да се регистрира. https://www.eventbrite.com/e/revrally-sofia-tickets-50432423737?aff=ebdshpsearchautocomplete Редактирано 19 септември, 2018 от koliob 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 19 септември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 19 септември, 2018 Мисля да намина, кой ще ходи още, 1 Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 19 септември, 2018 Сподели Публикувано: 19 септември, 2018 Доста странно/неловко от тяхна страна ще е ако правят официално събитие в БГ и най-питаният въпрос относто валутата остане във въздуха, така че имам доста надежди. Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 19 септември, 2018 Сподели Публикувано: 19 септември, 2018 (редактирано) преди 57 минути , Георги Матеев каза: Мисля да намина, кой ще ходи още, Аз Предлагам и мини Магеланска сбирка на по бирка след ивента Редактирано 19 септември, 2018 от cybersimo 2 Връзка към коментар
vl_stamboliev Публикувано: 19 септември, 2018 Сподели Публикувано: 19 септември, 2018 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Мисля да намина, кой ще ходи още, И аз ще отида! Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 19 септември, 2018 Сподели Публикувано: 19 септември, 2018 да не стане overbooking само Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 19 септември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 19 септември, 2018 преди 6 минути , bad kid каза: да не стане overbooking само А дано, тъкмо ще вземем и по €250 компенсация за да имаме за почерпките после 🙂 1 5 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 19 септември, 2018 Сподели Публикувано: 19 септември, 2018 преди 2 часа, Георги Матеев каза: А дано, тъкмо ще вземем и по €250 компенсация за да имаме за почерпките после 🙂 Щом ще се черпим ще гледам да дойда 🙂 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 20 септември, 2018 Сподели Публикувано: 20 септември, 2018 Ще ходя и аз. Между другото, някой скоро да е правил първа виртуална карта на нов акаунт? Безплатна ли е, както преди? Връзка към коментар
Гост Гост561# Публикувано: 20 септември, 2018 Сподели Публикувано: 20 септември, 2018 (редактирано) преди 21 часа, Георги Матеев каза: Мисля да намина, кой ще ходи още, 25-и ми е малко далеч, но и аз мисля да намина. Даже се рег-нах! 😉 @Георги Дали да не отделим ивента в друга тема, че много разводнихме?... Редактирано 20 септември, 2018 от Гост561# Предложение за нова тема Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 20 септември, 2018 Сподели Публикувано: 20 септември, 2018 Сигурно е писано в темата,но искам да питам защо не успях да прехвърля пари от един Револют на името на майка в мой Револют.Пише такава карта не се поддържа.Благодаря предварително.🙂 Връзка към коментар
foxer Публикувано: 21 септември, 2018 Сподели Публикувано: 21 септември, 2018 (редактирано) преди 21 часа, Яничка каза: Ще ходя и аз. Между другото, някой скоро да е правил първа виртуална карта на нов акаунт? Безплатна ли е, както преди? едит: Виртуалната е безплатна. Помислих, че питаш за физическа 🙂 Безплатно е ако го регистрираш през линка на booking. На един нов акаунт, който изпуснах да регна от там пратиха оферта за безплатна карта един месец след регистрирането има 4-5 транзакции за около 200 евро. "We totally get it. Your phone is cluttered with useless apps. You were going to give us a shot but then something came up. It’s cool, we’re not mad - we just think you made a huge mistake. So, how about a free Revolut card to break the ice? Whether you plan to spend abroad with no fees or instantly buy some cryptocurrencies, we’re pretty confident that Revolut will give you the value, speed and technology that the bigger banks cannot. Simply head on over to the cards tab in the app to order your free Revolut card. Hurry though, this offer ends on the 2018-09-27." Редактирано 21 септември, 2018 от foxer Грешно прочетен въпрос :) 1 Връзка към коментар
Гост Гост561# Публикувано: 21 септември, 2018 Сподели Публикувано: 21 септември, 2018 преди 6 часа, foxer каза: Безплатно е ако го регистрираш през линка на booking. На един нов акаунт, който изпуснах да регна от там пратиха оферта за безплатна карта един месец след регистрирането има 4-5 транзакции за около 200 евро. ВЕрвай ми - нищо не разбрах!... Какъв "линк на booking"?!? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега