Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

преди 2 часа, kakadu каза:

Револута ми не бачка. Съпорта вика, че има проблем с 4.4.2 андроид версиите. Работели по проблема, хъката мъката, глупости. Това ми е телефона, нямам друг, по модерен. И какво да правя, как да вкарам пари? Някакви идеи?

Има вариант доколкото знам да си качиш приложението на компютър и от там да пробваш да заредиш пари, но как точно става не съм пробвал.

Връзка към коментар
преди 3 часа, kakadu каза:

Револута ми не бачка. Съпорта вика, че има проблем с 4.4.2 андроид версиите. Работели по проблема, хъката мъката, глупости. Това ми е телефона, нямам друг, по модерен. И какво да правя, как да вкарам пари? Някакви идеи? 

Може би ще можеш да го флашнеш неофициално до андроид 5.  🙂

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, kakadu каза:

може с превод към банковата сметка, пейпал... това ако си си записал номера на банковата сметка 

или с емулатор да пуснеш на РС, или на някой друг телефон/таблет временно

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Работи идеално на компютър с инсталиран "MEmu" - допреди няколко месеца беше единственият емулатор на Android 5.0. Компютърът трябва да е поне с i3 процесор и включена виртуализация, иначе е отчайващо бавно.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Хора, да ви питам за Революта - имам 1 карта, от обикновените. До колко виртуални мога да имам без такса (без месечна такса, може еднократна за създаване, ако има (има ли?)? 

А може ли да направиш карта с друго име на пластиката? Т.е. за някой друг? 

Връзка към коментар

Дали няма да ни зарадват с левчета🙂

Цитат

Revolut lands in Bulgaria and we are happy to invite you to the first ever community event in Sofia!

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 28 минути , Яничка каза:

Не го виждам при мен това съобщение. Може би не се вижда при всички?

Всъшност не е съобщение, а писмо. Провери си пощата. Изпратили са го на много клиенти, но не на всички. Ето линк, за който не го е получил и иска да се регистрира.

https://www.eventbrite.com/e/revrally-sofia-tickets-50432423737?aff=ebdshpsearchautocomplete

Редактирано от koliob
  • Благодаря 2
Връзка към коментар

Доста странно/неловко от тяхна страна ще е ако правят официално събитие в БГ и най-питаният въпрос относто валутата остане във въздуха, така че имам доста надежди.

Връзка към коментар
преди 57 минути , Георги Матеев каза:

Мисля да намина, кой ще ходи още,

Аз

Предлагам и мини Магеланска сбирка на по бирка след ивента

Редактирано от cybersimo
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 6 минути , bad kid каза:

да не стане overbooking  само

А дано, тъкмо ще вземем и по €250 компенсация за да имаме за почерпките после 🙂

• Благодаря 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

А дано, тъкмо ще вземем и по €250 компенсация за да имаме за почерпките после 🙂

Щом ще се черпим ще гледам да дойда 🙂

• Браво 1
Връзка към коментар
преди 21 часа, Георги Матеев каза:

Мисля да намина, кой ще ходи още,

25-и ми е малко далеч, но и аз мисля да намина. Даже се рег-нах! 😉

@Георги Дали да не отделим ивента в друга тема, че много разводнихме?...

Редактирано от Гост561#
Предложение за нова тема
Връзка към коментар

Сигурно е писано в темата,но искам да питам защо не успях да прехвърля пари от един Револют на името на майка в мой Револют.Пише такава карта не се поддържа.Благодаря предварително.🙂

Връзка към коментар
преди 21 часа, Яничка каза:

Ще ходя и аз.

Между другото, някой скоро да е правил първа виртуална карта на нов акаунт? Безплатна ли е, както преди?

едит: Виртуалната е безплатна. Помислих, че питаш за физическа 🙂

Безплатно е ако го регистрираш през линка на booking. На един нов акаунт, който изпуснах да регна от там пратиха оферта за безплатна карта един месец след регистрирането има 4-5 транзакции за около 200 евро.

"We totally get it. Your phone is cluttered with useless apps. You were going to give us a shot but then something came up. It’s cool, we’re not mad - we just think you made a huge mistake. 😉 

So, how about a free Revolut card to break the ice? Whether you plan to spend abroad with no fees or instantly buy some cryptocurrencies, we’re pretty confident that Revolut will give you the value, speed and technology that the bigger banks cannot. 

Simply head on over to the cards tab in the app to order your free Revolut card. Hurry though, this offer ends on the 2018-09-27."

Редактирано от foxer
Грешно прочетен въпрос :)
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 6 часа, foxer каза:

Безплатно е ако го регистрираш през линка на booking. На един нов акаунт, който изпуснах да регна от там пратиха оферта за безплатна карта един месец след регистрирането има 4-5 транзакции за около 200 евро.

ВЕрвай ми - нищо не разбрах!...
Какъв "линк на booking"?!?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.