Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

преди 6 минути , Gambrinus каза:

ВЕрвай ми - нищо не разбрах!...
Какъв "линк на booking"?!?

Правиш регистрацията от тук:

https://www.booking.com/promotions/revolut.en-gb.html?label=gen173nr-1DEgpwcm9tb3Rpb25zMgdyZXZvbHV0QgJYWEgJWARoF4gBAZgBLsIBCndpbmRvd3MgMTDIAQzYAQPoAQH4AQKSAgF5qAID;sid=50b1755e2d4d3d7ad44d1ef08b7d4541;tmpl=promotions%2Frevolut

😉 линка го има на няколко пъти споменат в темата 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 10 минути , Gambrinus каза:

Какъв "линк на booking"?!?

За нов акаунт поръчай безплатно първа физическа от този линк. Днес поръчах за колежка, благодарение на @foxer

https://www.booking.com/promotions/revolut.en-gb.html?aid=898409;label=affnetawin-bannerindex-us-index-1_pub-78888_site-Skimlinks_pname-Skimlinks_clkid-6776_1537521673_a2e51c736404c033388a8266f0f8358a;sid=7ea2821db508199c1059a817fc9b9aa7;tmpl=promotions%2Frevolut

П.П. Писали сме едновременно.

Редактирано от Яничка
Връзка към коментар
преди 6 минути , foxer каза:

Правиш регистрацията от тук:

https://www.booking.com/promotions/revolut.en-gb.html?label=gen173nr-1DEgpwcm9tb3Rpb25zMgdyZXZvbHV0QgJYWEgJWARoF4gBAZgBLsIBCndpbmRvd3MgMTDIAQzYAQPoAQH4AQKSAgF5qAID;sid=50b1755e2d4d3d7ad44d1ef08b7d4541;tmpl=promotions%2Frevolut

😉 линка го има на няколко пъти споменат в темата 🙂

А, благодаря!
Защото ровнах в букинга и нищо Револютско не открих, а линка ми е убягнал... Сори. 😉

@Яничка и @foxer - ей, голяма работа сте! 😉
Ако наминете на 25-и - имате по пиво от мен!

THANK YOU PEOPLE!!!

Редактирано от Гост561#
Връзка към коментар
На 12.09.2018 г. в 7:56, Георги Матеев каза:

В такъв случай и аз се "надувам" 🙂 Годишният ми лимит неочаквано и мистериозно е премахнат изцяло и гордо се нареждам до теб в редицата на "красивите" 🤣

Аз съм същия! 🤑 😊 🤑

Връзка към коментар

Имам проблем със зареждането на Револют. Опитвам се да използвам кредитна карта Виза на пощенска банка, но ми излиза, че транзакцията е отхвърлена. На някой да се е случвало подобно нещо?

Връзка към коментар
преди 34 минути , anichka_p каза:

Имам проблем със зареждането на Револют. Опитвам се да използвам кредитна карта Виза на пощенска банка, но ми излиза, че транзакцията е отхвърлена. На някой да се е случвало подобно нещо?

Да, и мен на ЦКБ и ДСК не ми приема някой карти - с други става.На късмет е работата.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Дойде и мой ред. Някой е хапнал тая нощ Dominos някъде из арабския свят и си е напазарувал в Netflix,  след трети опит за транзакция вече над наличната сума  картата ми е блокирана. 

С чата се разбрахме да изчакам седем дни,  през това време плащанията са pending,  и ако търговеца си ги изтегли тогава да се свържа с Revolut за възстановяване.  Страхотен съпорт имат. 

Също така замяната на физическата карта ще е базплатна.  Лошo ,  че вече е Visa 😞

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Трябва ама няма.  Между другото опитите продължават - към търговци в САЩ,  Англия ,Люксембург и Израел 🙂

Интересно е,  че са правени опити за плащания и от Visa Credit на FIB c която  си зареждам Revoluta, но явно само опипват почвата,  щото са  нулеви или само ауторизации за по 1$

Единственото друго място,  където точно тези карти ги имам накуп е Booking и предвид някой постинги тук те са основните заподозрени. 

Никога няма да разбера де 😄

Засега щетите са овладяни,  здраве да е !  

Редактирано от stanimir
  • Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 25 минути , stanimir каза:

Единственото друго място,  където точно тези карти ги имам накуп е Booking и предвид някой постинги тук те са основните заподозрени. 

Никога няма да разбера де 😄

Сега като се замисля и май наистина от букинг изтича информация. Явно ще трябва да сме по-внимателни там...

Иначе наскоро и на мен се опитваха да ми точат точно от революта. Въпреки, че нямаха нито една успешна транзакция 4-5 дни подред се опитваха от различни държави да дърпат за какви ли не щуротии.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз в букинга имам 20-30 хотела проблеми съм нямал, едва ли там виждат целите данни на картата предполагам всичко минава през системата и повечето крайни точки не виждат данните. По скоро си вижте компютрите за малуери и вируси!

Връзка към коментар
преди 6 минути , 招き猫 каза:

Аз в букинга имам 20-30 хотела проблеми съм нямал, едва ли там виждат целите данни на картата предполагам всичко минава през системата и повечето крайни точки не виждат данните. По скоро си вижте компютрите за малуери и вируси!

Revolut обикновено се ползва чрез апликация от телефон... Не че той не може да се зарази, но е по-малко вероятно - сякаш. 

Иначе скоро бях писала за друга карта - която си я бяха назобили точно от Англия, и знаех много добре кой търговец е, защото бях правила една транзакция само в Англия. Не съм убедена, че гаранции има... 

Браво на поддръжката на Revolut! 

Връзка към коментар

Не обвинявам никой,  просто съм подозрителен иначе и аз  съм правил десетки резервации през тях и не е имало проблем. 

Няма смисъл да гадая.   Важното,  че Revolut са на ниво и разбира се ще си ги ползвам и занапред!  

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Каква апликация за телефон, нали си пишете номерата на картата в букинга и по сайтове на компютъра също? Освен това ако ползвате Андроид и то рутнат с кракнати приложения вероятността е голяма 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар

А не си ли държите револютските карти замразени и да ги размразявате само при транзакция? 

преди 2 часа, stanimir каза:

Лошo ,  че вече е Visa 😞

А защо е лошо? :unsure:

Връзка към коментар
преди 4 часа, 招き猫 каза:

Аз в букинга имам 20-30 хотела проблеми съм нямал, едва ли там виждат целите данни на картата предполагам всичко минава през системата и повечето крайни точки не виждат данните. 

Напротив, виждат ги и ръчно си ги преписват на POS терминалите.  Всеки недобросъвестен рецепционист може да ти източи картата. Затова в букинга (пред)плащам само с виртуалка на Revolut, която поччти винаги стои деактивирана.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Давал съм я в booking, защото в нея държа малки суми и смятам,  че  така е по-безопасно,  отколкото с  кредитна карта. 

Някой хотели имат условие,  че могат да си изтеглят сума за първата нощувка,  10% предплата и т. н.  във всеки един момент и се е случвало това да стане седмици след резервацията или дори в деня на пристигане.  Друг път блокират,  след време освобождават,  и  после на място пак си взимат парите.  Знаете колко много и различни политики имат различните места за настаняване. 

Не искам да изпадна в ситуация при която пристигайли на място ми отказват настаняване поради неуспешен опит за теглене от картата и междувременно настанени други хора. 

Това е причината да не стои замразена. 

Знам,  че едва ли се случва често,  но пък и за 18 години опит с дебитни / по-малко с кредитни карти това ми е пръв случай с реално компрометирана карта. 

Унищожих и Visa-та на ПИБ,   ще я сменя за по-сигурно. 

Разбира се занапред ще взема мерки и пак казвам,  не мога да съм сигурен в източника на атаките 🙂

Редактирано от stanimir
  • Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 6 минути , stanimir каза:

Давал съм я в booking, защото в нея държа малки суми и смятам,  че  така е по-безопасно отколкото с  кредитна карта. 

Някой хотели имат условие,  че могат да си изтеглят сума за първата нощувка,  10% предплата и т. н.  във всеки един момент и се е случвало това да стане седмици след резервацията или дори в деня на пристигане.  Друг път блокират,  след време освобождават,  и на после на място пак си взимат парите.  Знаете колко много и различни политики имат различните места за настаняване. 

Не искам да изпадна в ситуация при която пристигайли на място ми отказват настаняване поради неуспешен опит за теглене от картата и междувременно настанени други хора.  🙂

Моите аргументи са същите и съм оставила кредитна карта с неприлично високо покритие - просто разчитам на кредитните институции да реагират адекватно, а не искам да остана без покрив заради моя некоректност.  Макар че все повече отивам - замислям се - за вариант предварително заплащане (с безплатна отмяна) - каквато е практиката на Матеев... 

Редактирано от Гост
Връзка към коментар
преди 15 минути , Rainy каза:

Моите аргументи са същите и съм оставила кредитна карта с неприлично високо покритие - просто разчитам на кредитните институции да реагират адекватно, а не искам да остана без покрив заради моя некоректност.  Макар че все повече отивам - замислям се - за вариант предварително заплащане (с безплатна отмяна) - каквато е практиката на Матеев... 

Определено по-добър вариант. Пореден пример от онзи ден. Настаняваме се в хотела в Бали, в който имаме 5 стаи - 4 предплатени през Orbitz и 1 резервирана от booking.

В рамките на минута ни дадоха ключовете за четирите предплатени стаи.

За последната стая чекина обаче отне 20 минути. Докато се уточни и провери дръпнали ли са депозит, ама колко точно и от коя карта, ама колко остава за доплащане на място и колко е в локална валута и тн. После докато мине плащането на пос-терминала и тн и тн... Супер изнервящо и непрактично, особено в 2:00 сутринта след 24 часа път. Отделно риска, че хотелът има директен достъп до картата.

Като за капак стаята през букинг - както обикновено - струваше 20-ина % повече спрямо предплатените стаи.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Да ама букинга си остава може би единственното място (не че знам много) където можеш да резервираш и да не платиш и стотинка до настаняването или там само едното евро верификация от самия букинг. 

Връзка към коментар
преди 46 минути , 招き猫 каза:

Да ама букинга си остава може би единственното място (не че знам много) където можеш да резервираш и да не платиш и стотинка до настаняването или там само едното евро верификация от самия букинг. 

Оттам и предпочитанието към него... 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.