Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

6 minutes ago, Фичо said:

Какво ще стане ако пристигне refund във валута, с каквато нямам сметка?

Ще се превалутира в такава, която имаш. Най-добре си направи сметка във валутата, която очакваш рефънд.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , Фичо каза:

Какво ще стане ако пристигне refund във валута, с каквато нямам сметка?

Ще бъде превалутирана автоматично във валутата по подразбиране, която при теб трябва да е евро. Първият ми refund от Booking по схемата 80/40 беше автоматично зареден в евровата ми сметка, тъй като нямах доларова.

Връзка към коментар
преди 13 минути , chandni каза:

Първият ми refund от Booking по схемата 80/40 беше автоматично зареден в евровата ми сметка, тъй като нямах доларова.

Хммм, интересно. :rolleyes:
И аз нямах доларова, но когато дойде първият refund в $$ , някак автоматично се създаде доларова сметка и те отидоха там.  :scratch_one-s_head: 
Сега чакам един refund в CAD и затова създадох и сметка в CAD току-що.

Редактирано от Фичо
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Какво се предполага, че ще стане, ако си запазя номера на Disposal Virtual card от Revolut в букинг? Дали има шанс да се получи кешбек по нея, ако съм платил вече със същата карта? Мисля, че ме разбирате на къде бия 🙂

Връзка към коментар
На 30.09.2018 г. в 20:05, Фичо каза:

Сега чакам един refund в CAD и затова създадох и сметка в CAD току-що.

Мисля, че беше писано, но все пак - ако си резервирам 80/40 или нещо от сорта с Revolut виртуална, а си дам реалната Revolut като получаваща ОК ли е ? Тествано ли е, до колкото разбирам ?

Връзка към коментар

Ако говориш за два отделни акаунта,по които да получиш рефънд.Бях го пробвал в началото,когато се появиха линковете покани приятел.При мен не стана,само че едната беше мастер а виртуалната виза.В акаунта с мастер карт изписа проблем с картата или нещо от сорта,смених я с друга  и рефънда пристигна.

Ако става дума от един акаунт да направиш резервация и от него да вземеш рефънд няма да има проблем

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 52 минути , boogy83 каза:

Какво се предполага, че ще стане, ако си запазя номера на Disposal Virtual card от Revolut в букинг? Дали има шанс да се получи кешбек по нея, ако съм платил вече със същата карта? Мисля, че ме разбирате на къде бия 🙂

Ще си ги получиш, но трябва да питаш колко време след плащането картата може да получава рефънд. Стандартно мисля, че е поне 6 месеца, но в някои банки може и до 1 година след закриването (картата предполагам се закрива след първото плащане). А иначе става и с повече Entropay виртуални карти. Проверено е и работи.

Редактирано от koliob
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, boogy83 каза:

не мисля, че ще стане, тя картата изчезва след употреба...

можеш да ги питаш, ама след като е еднократна употреба, пък ти искаш да я ползваш повече пъти, макар и за refund, малко се съмнявам да стане

Връзка към коментар
преди 6 часа, neuromancer каза:

не мисля, че ще стане, тя картата изчезва след употреба...

можеш да ги питаш, ама след като е еднократна употреба, пък ти искаш да я ползваш повече пъти, макар и за refund, малко се съмнявам да стане

Аз бях регнал стандартна виртуална в paypal, те взимат 1 паунд при регистрацията и после рефъндват. Изтрих картата рефънда дойде след 2 дена. Тоест въпреки, че картата не беше налична рефънада си ми влезе в сметката.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 14 часа, edbloom каза:

Мисля, че беше писано, но все пак - ако си резервирам 80/40 или нещо от сорта с Revolut виртуална, а си дам реалната Revolut като получаваща ОК ли е ? Тествано ли е, до колкото разбирам ?

Тествано е, работи.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Хайде и аз с един въпрос за revolut. Мъжът ми иска да прехвърли едни пари от Betfair, та въпроса (ако някой има идея) ще има ли такса т.к. са хазартно дружество и сметката е английска? Някаква идея 🙂

Връзка към коментар

Няма значение, че сметката е английска и е сайт за залози, няма да има такса. Въпроса е, че Betfair, както и останалите сайтове за залози, имат строга политика, относно тегленията. За да изтегли към картата на Revolut, трябва, основните му депозити в Betfair, да са направени с тази карта. Преди не разрешаваха теглене с MasterCard и в случай на депозит с такава, се налагаше теглене към банкова сметка, но от скоро го промениха и вече може да се тегли и с MasterCard. Обикновено, на клиента се разрешава да тегли само към картата с която е реализирал депозита, ако тази карта вече не е активна, изискват доказателство, бележка от банката че дадената карта не е активна и едва тогава разрешават да се тегли чрез банков трансфер.

Редактирано от nomad
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Колеги искам да попитам колко най- много виртуални карти могат да се създават в Revolut ? На мен са ми необходими еднократни плащания с различна виртуална карта в интернет около 30 на месец. Ползвам сам Икард и Леупей, но вече не ми вършат работа. Ако някои има идея къде позволяват повече бройки ще съм благодарен да пише.

Връзка към коментар
35 minutes ago, Everest said:

Колеги искам да попитам колко най- много виртуални карти могат да се създават в Revolut ? На мен са ми необходими еднократни плащания с различна виртуална карта в интернет около 30 на месец. Ползвам сам Икард и Леупей, но вече не ми вършат работа. Ако някои има идея къде позволяват повече бройки ще съм благодарен да пише.

Entropay е отговора, авторизираш се до Pro и имаш 10 активни едновременно, иначе май няма ограничение, колко можеш да създаваш и триеш. Таксата за топ-ъп е 1%.

При Револют, възможността е Disposable Virtual, но тя е само за премиум потребители и има месечна такса ...

Редактирано от Гост 23*6
Връзка към коментар

Зависи от сумите, но при 30 плащания на месец, вероятно е по-изгодно да  плащаш месечна такса на revolut, за premium акаунт и да използваш Disposable Virtual, отколкото да плащаш на  Entropay , такса от 1% за захранване на сметката.

Редактирано от nomad
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, bad kid каза:

И аз от тая промоция поръчах картата лятото, само дето не ми отрази безплатата доставка и трябваше да им пиша да ми върнат парите.

И как доказа, че сис е регистрирал от тях. Аз си дръпнах приложението през този линк, но не ми дава безплатна карта ( на мъжа ми му даде 😞  май напоследък аз съм каръка.).

Връзка към коментар
преди 8 минути , atrencheva каза:

И как доказа, че сис е регистрирал от тях. Аз си дръпнах приложението през този линк, но не ми дава безплатна карта ( на мъжа ми му даде 😞  май напоследък аз съм каръка.).

Направи 3,4 транзакции през виртуалната и след месец ще ти предложат безплатна, поне на мен ми предложиха. Влизах на няколко пъти за физическа и след като ми поискат пари се отказвах :))) може и това да гледат.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.