chandni Публикувано: 8 октомври, 2018 Публикувано: 8 октомври, 2018 преди 4 минути , Shlosera каза: До сега във форума чета, че има 1% такса за зареждане с кредитна карта. Тук чета, че май няма. Дали нещо не съм разбрал? Отдавна я премахнаха таксата за зареждане с КК. Пробвай да заредиш и се увери сам. Преди предупреждаваше, че зареждаш от КК и има 1% такса. Сега това съобщение го няма. Питала съм лично съпорта им да ми потвърдят, че няма и действително е така. 1
bad kid Публикувано: 8 октомври, 2018 Публикувано: 8 октомври, 2018 преди 38 минути , atrencheva каза: И как доказа, че сис е регистрирал от тях. Аз си дръпнах приложението през този линк, но не ми дава безплатна карта ( на мъжа ми му даде 😞 май напоследък аз съм каръка.). Не са ми искали обяснения, само им копирах линка, от който се регистрирах и където пише, че е безплатна картата. 1
Everest Публикувано: 8 октомври, 2018 Публикувано: 8 октомври, 2018 преди 19 часа, georgebg каза: Entropay е отговора, авторизираш се до Pro и имаш 10 активни едновременно, иначе май няма ограничение, колко можеш да създаваш и триеш. Таксата за топ-ъп е 1%. При Револют, възможността е Disposable Virtual, но тя е само за премиум потребители и има месечна такса ... Имам Entropay, но търся алтернатива. Там лимита е 20 виртуални карти на месец. Доколкото разбрах при Revolut се създава виртуална карта и след плащането изчезва. Колко такива еднократни карти мога да създавам? Има ли ограничение в бройката при Премиум потребител ?
chandni Публикувано: 8 октомври, 2018 Публикувано: 8 октомври, 2018 преди 7 минути , Everest каза: Доколкото разбрах при Revolut се създава виртуална карта и след плащането изчезва. Точно така. Може да се създаде 1 виртуална карта, която след плащането изчезва. Следователно колкото плащания, толкова карти. Следващата вече ще е с нов номер - именно това е идеята на disposable картата - ползваш и "хвърляш"
Everest Публикувано: 8 октомври, 2018 Публикувано: 8 октомври, 2018 Значи би трябвало да ми свърши работа този Revolut. Дано само верификацията да е бърза. Някой ползвал ли е UpayCard ? Там също гледам че няма ограничение при виртуалните карти..?
招き猫 Публикувано: 8 октомври, 2018 Публикувано: 8 октомври, 2018 Обаче за тези диспозибъл карти ти теябва Премиум с месечна такса.
Everest Публикувано: 8 октомври, 2018 Публикувано: 8 октомври, 2018 Месечната такса не е проблем, важното е да има възможности..Някой ползвал ли е UpayCard или Epayments ?
edbloom Публикувано: 8 октомври, 2018 Публикувано: 8 октомври, 2018 Някой ползвал ли е застраховките в Revolut ? Сега гледах, че има и за счупен дисплей на телефон ?
cybersimo Публикувано: 8 октомври, 2018 Публикувано: 8 октомври, 2018 преди 3 минути , edbloom каза: Някой ползвал ли е застраховките в Revolut ? Сега гледах, че има и за счупен дисплей на телефон ? имам 3 устройства застраховани, но засега нямам щети
edbloom Публикувано: 8 октомври, 2018 Публикувано: 8 октомври, 2018 преди 1 минута , cybersimo каза: имам 3 устройства застраховани, но засега нямам щети Е дано и да няма, а колко струва на устройство ?
cybersimo Публикувано: 8 октомври, 2018 Публикувано: 8 октомври, 2018 преди 10 минути , edbloom каза: Е дано и да няма, а колко струва на устройство ? различно, според цената на устройството, която посочиш iphone 8 - 1.44 евро / седмица ipad pro - 1.50 евро / седмица 2
T.E.Lawrence Публикувано: 8 октомври, 2018 Публикувано: 8 октомври, 2018 Имаше обаче някаква хватка, че трябва да ти е до 6-месечно устройството. 1
Звелина Публикувано: 9 октомври, 2018 Публикувано: 9 октомври, 2018 На 8.10.2018 г. в 7:58, stanislavpp каза: Виждам , че буукинг и револют мелят зърно заедно - ще взема да се възползвам и да си поръчам безплатен револют. Как стигате до тази оферта?
Гост Публикувано: 9 октомври, 2018 Публикувано: 9 октомври, 2018 Получих следното съобщение от Revolut за металната им карта - към която нямам аспирации засега, но за някой може да е полезен текста. Извинявам се, ако някой вече го е публикувал. A few weeks ago we announced the launch of Revolut eMetal to a select group of our users. We were amazed with the response, with over 10,000 upgrades on the first day! Good news is; from today you can head to the app to reserve your spot for our Metal plan and find out your position in the queue. You won’t be charged until you actually upgrade and we have a Metal card ready to send you. Revolut Metal comes with a whole host of exclusive features we think you’re going to love, including: Our stainless steel Revolut Metal card Up to 1% cashback on all purchases in either fiat or cryptocurrency £600 free international ATM withdrawals per month Free global travel insurance that covers you for medical, dental, flight and baggage delays A dedicated concierge service for booking everything from flights to festivals Plus all of the features and benefits that come with Revolut Premium! If you reserve Metal and change your mind later, simply select ‘Remove Me’ on the Metal dashboard to remove yourself from the queue. To reserve your plan just update to the latest version of our app, head to the ‘More’ tab and select ‘Upgrade’.
Radostna Публикувано: 10 октомври, 2018 Публикувано: 10 октомври, 2018 Днес получихме карта Revolut за друг член от семейството. Аз имам отдавна. Доставиха я точно за седмица по стандартната тарифа 5.99 евро. 2
Everest Публикувано: 10 октомври, 2018 Публикувано: 10 октомври, 2018 Колеги някой ползвал ли е продукта виртуален номер на Транскарт..?
Everest Публикувано: 10 октомври, 2018 Публикувано: 10 октомври, 2018 Искам да попитам, при депозиране с диспозибъл карта в бубмейкър, след това при теглене идват ли парите, тъй като при мен изчезва картата?
nomad Публикувано: 10 октомври, 2018 Публикувано: 10 октомври, 2018 (редактирано) Предполагам, е правописна грешка и имаш предвид букмейкър. Аз лично, не бих препоръчал депозит към букмейкър с виртуална карта, а още по-малко с disposable. Практика е при букмейкърите да верифицират картите на клиента, преди да разрешат теглене на пари към тях. Това е стандарт в индустрията и се съблюдава от всички, независимо дали е exchange(betfair, matchbook),евробуки, азиатски или pinnacle. Нормално, искат от клиента да изпрати снимка на картата с която е депозирал, като може да скрие част от 16те цифри отпред, но да остави видими последните и първите 4. С disposable карта, тази процедура по верификация, няма как да стане. Ще трябва да им доказваш по друг начин, че картата е била disposable, например със скрийншот от revolut или друго и тогава може като жест, да ти разрешат, да изтеглиш към банкова сметка на твое име, но ако им се сториш подозрителен, е твърде вероятно, да не ти верифицират акаунта и да не ти разрешат да теглиш. Редактирано 10 октомври, 2018 от nomad 2
Guinness Публикувано: 11 октомври, 2018 Публикувано: 11 октомври, 2018 На 9.10.2018 г. в 12:11, Rainy каза: A few weeks ago we announced the launch of Revolut eMetal to a select group of our users. We were amazed with the response, with over 10,000 upgrades on the first day! Good news is; from today you can head to the app to reserve your spot for our Metal plan and find out your position in the queue. You won’t be charged until you actually upgrade and we have a Metal card ready to send you. Revolut Metal comes with a whole host of exclusive features we think you’re going to love, including: Our stainless steel Revolut Metal card Up to 1% cashback on all purchases in either fiat or cryptocurrency £600 free international ATM withdrawals per month Free global travel insurance that covers you for medical, dental, flight and baggage delays A dedicated concierge service for booking everything from flights to festivals Plus all of the features and benefits that come with Revolut Premium! If you reserve Metal and change your mind later, simply select ‘Remove Me’ on the Metal dashboard to remove yourself from the queue. To reserve your plan just update to the latest version of our app, head to the ‘More’ tab and select ‘Upgrade’. И аз получих преди малко това съобщение, но не разбрах само едно нещо - ще има ли някаква такса за тази карта или ще трябва само да си платя евентуално доставката?
ven62 Публикувано: 11 октомври, 2018 Публикувано: 11 октомври, 2018 преди 1 минута , Guinness каза: И аз получих преди малко това съобщение, но не разбрах само едно нещо - ще има ли някаква такса за тази карта или ще трябва само да си платя евентуално доставката? Като стигнеш най-долу ще видиш и таксата … само 15 евро/месец. Но мен ме отказа друго. Тая метална карта е дълга около 8.5 см … и рискувам да не ме пуснат в самолета с нея. 3
ANONIMNIQ Публикувано: 13 октомври, 2018 Публикувано: 13 октомври, 2018 Здравейте, искам да попитам има ли някакъв начин да поръчам физическата карта с безплатна доставка и да запазя виртуалната или е нужно да изтрия виртуалната и тогава ще мога да поръчам физическата безплатно? Ако изчакам дали е възможно да получа някаква оферта да я поръчам с безплатна доставка или няма смисъл да чакам?
Ivan Ivanich Публикувано: 14 октомври, 2018 Публикувано: 14 октомври, 2018 Опитай от тук трябва все още да работи.😀
ANONIMNIQ Публикувано: 14 октомври, 2018 Публикувано: 14 октомври, 2018 преди 2 минути , Ivan Ivanich каза: Опитай от тук трябва все още да работи.😀 Благодаря, но аз вече имам изтеглено приложението с пари вътре и виртуална карта, как мога да се възползвам от този линк?
Doctor Who Публикувано: 14 октомври, 2018 Публикувано: 14 октомври, 2018 преди 3 минути , ANONIMNIQ каза: Благодаря, но аз вече имам изтеглено приложението с пари вътре и виртуална карта, как мога да се възползвам от този линк? Регистрация на друг човек е работещ вариант. Има опция да се сподели наличието на активна лична виртуална карта, но не съм пробвал дали ще мине към безплатна физическа. Според правилата за линка през Букинг би трябвало да стане. Опитай, не губиш нищо. 1
Ivan Ivanich Публикувано: 14 октомври, 2018 Публикувано: 14 октомври, 2018 На 08.10.2018 г. в 10:44, foxer каза: Направи 3,4 транзакции през виртуалната и след месец ще ти предложат безплатна, поне на мен ми предложиха. Влизах на няколко пъти за физическа и след като ми поискат пари се отказвах :))) може и това да гледат. 1
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега