Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Е срамота, имах билет от деня когато обявиха събитието още и не ме пуснаха - била се напълнила залата. Долу в кафето сега гледаме live streaming, поне раздават реални карти на корем - без име са и после си ги връзваш с виртуалната 🙂

• Харесвам 1
  • Шок 2
Връзка към коментар
преди 22 минути , Hollywood каза:

Нещо пари  в кеш не раздаваха ли?:sarcastic:

Да, току-що вкараха по 1 биткойн в сметката на всеки в залата.

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 8
Връзка към коментар
преди 4 часа, 招き猫 каза:

Къв е смисълът на събитието и рекламата когато да плащаме в евро....

Аз погледах малко от предаването на живо и нямам претенции да съм голям разбирач, но от въпросите които  задаваше аудиторията и отговорите които даваше представителят на Revolut ми стана ясно, че.....презентацията е повече Revolut да разберат какво мислят клиентите в България (тънкости, критики, тарикатлъци и т.н.) отколкото Revolut да ни предоставят нещо. 🙂

Редактирано от chandni
Моля без епитети и неуважителни обръщения.
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Нищо ново,  но аз ползвам само най-основните опции които предлага тази карта. Описвал съм опита си с тях и мога да изкажа само суперлативи относно удобство и отношение към клиента.  Оборотите ми не са чак големи ,  та ония 0.5% отгоре  в  уикендите да са проблем,  дори при теглене в кеш. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Според изнесената информация излиза, че в момента Revolut имат в България малко повече клиенти, отколкото Diners Club. Не знам защо, но ми се стори забавен този факт 🙂

И да, водещият на презентацията или въобще нямаше отговори на конкретните въпроси или беше силно уклончив. Мисля, че значително подцени аудиторията. Е, надявам се поне да предаде на шефчетата си, че сме по-напреднали отколкото са си представяли.

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 20 часа, Branko каза:

Платих в сайта на Раян билет с революта на цена 9.99€.

От революта ми го хванаха 10.62€,като го минаха 9.39£

А в акаунта съм си задал да ми е евро

Някой има ли идея защо така се получава? 

Точно преди плащането има опция за смяна на валутата. Но не е описано “смени валутата”, а нещо завъртяно беше и все пак се разпознава. Щом човек с не добър английски като мен го видя... 

Намира се най-отдолу в синтезираната информация за детайлите на полета ти. Чукваш и автоматично обръща в евро.

Точно с Райън съм го правил няколко пъти тази година. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

От 5-10 минути гледане останах с подобно впечатление за водещия - че мисли, че група невежи са в залата. Голям смях падна като някой го пита за загуба или кражба на смартфон. Кое пък беше толкова смешно?... 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 34 минути , Sun4o каза:

Точно преди плащането има опция за смяна на валутата. Но не е описано “смени валутата”, а нещо завъртяно беше и все пак се разпознава. Щом човек с не добър английски като мен го видя... 

Намира се най-отдолу в синтезираната информация за детайлите на полета ти. Чукваш и автоматично обръща в евро.

Точно с Райън съм го правил няколко пъти тази година. 

Проблема е, че при плащането цената си стоеше в евро а не в паунди, за да се налага смяна на валутата. В същия момент купих три билета за същата дата и дестинация с к.к на дск уиз и такъв проблем нямаше

• Харесвам 1
Връзка към коментар
41 minutes ago, Branko said:

Проблема е, че при плащането цената си стоеше в евро а не в паунди, за да се налага смяна на валутата. В същия момент купих три билета за същата дата и дестинация с к.к на дск уиз и такъв проблем нямаше

дск уиз няма как да я разпознае като английска, а бг картите никой не ги брои, та си остава еврото като чарж валута ...

Редактирано от Гост 23*6
Връзка към коментар

Събитието беше наистина под всякаква критика.

• На неподходящо място – залата е по-подходяща за физкултурен салон – зумба, аеробика, нещо такова…

• зле организирано – закъсня с 15-20 мин., пластмасови столчета, сякаш взети от кварталното заведение в трафопоста, смотана мултимедия.

• Неподходящ презентатор – най-малкото - нямаше сцена (подиум) а презентатора беше 152 см.

• Слаба презентация – и като оформление, и като съдържание.

• Почти нулев бюджет – поканените трябваше да си мъкнем чая/кафето/бирата от кафето на долния етаж - под „залата“

•  

Ако аз за първи път се сблъсквах с Revolut на това събитие, никога не бих си доверил и един цент на тях.

Но знаете ли кое за мен беше най-разочароващо:

Малко след началото (а то закъсня, както казах вече) влезнаха двама-трима. Единия, полуаржентинец, постоя 20-30 мин. прав. Нямаше свободни места. Зададе си въпроса. Познайте от първия път за какво беше? За салоните по летищатата, естествено. … И се изниза.

А аз исках да го пипна, да се запозная с него.

Ра-зо-ча-ро-ва-що!

:smile:

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Смея се 9
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 12 минути , ven62 каза:

Събитието беше наистина под всякаква критика.

• На неподходящо място – залата е по-подходяща за физкултурен салон – зумба, аеробика, нещо такова…

• зле организирано – закъсня с 15-20 мин., пластмасови столчета, сякаш взети от кварталното заведение в трафопоста, смотана мултимедия.

• Неподходящ презентатор – най-малкото - нямаше сцена (подиум) а презентатора беше 152 см.

• Слаба презентация – и като оформление, и като съдържание.

• Почти нулев бюджет – поканените трябваше да си мъкнем чая/кафето/бирата от кафето на долния етаж - под „залата“

•  

Ако аз за първи път се сблъсквах с Revolut на това събитие, никога не бих си доверил и един цент на тях.

Но знаете ли кое за мен беше най-разочароващо:

Малко след началото (а то закъсня, както казах вече) влезнаха двама-трима. Единия, полуаржентинец, постоя 20-30 мин. прав. Нямаше свободни места. Зададе си въпроса. Познайте от първия път за какво беше? За салоните по летищатата, естествено. … И се изниза.

А аз исках да го пипна, да се запозная с него.

Ра-зо-ча-ро-ва-що!

Напълно съгласен! Иначе ако беше индикирал присъствие на събитието по някакъв начин... полуаржентинецът със сигурност щеше да дойде да те щипне по бузката, ама не би 🙂

А отговорът на въпроса ми за салоните беше особено незадоволителен. Наистина очаквах доста повече от тази презентация като цяло.

• Смея се 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 11 минути , Георги Матеев каза:

със сигурност щеше да дойде да те щипне по бузката

И като тръгнат после едни приказки...  :laugh1:

• Смея се 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 37 минути , ven62 каза:

. Зададе си въпроса. Познайте от първия път за какво беше? За салоните по летищатата, естествено. … И се изниза.

преди 20 минути , Георги Матеев каза:

А отговорът на въпроса ми за салоните беше особено незадоволителен. Наистина очаквах доста повече от тази презентация като цяло.

Мога ли да помоля за разяснение (вкратце)  какъв беше въпросът (и респективно отговорът) за салоните, че е много дълго видеото, а и звукът ми нещо не е добре ...

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Нека споделя и аз впечатленията си от събитието.

При положение, че най-вероятно повечето слушатели са поканени предварително с имейл от Револют, както повечето от нас, можеше да има по-добра организация и по-голяма зала.

Водещият каза, че нямало да бъде корпоративна презентация, но в крайна сметка се оказа такава, говори само той и имаше няколко въпроса. Много добре избягваше конкретните отговори на корнкретни въпроса, като например за поддръжката на БЪЛГАРСКИ ЛЕВ в приложението.

Дори при мой наблюдения в началото като попита колко са Premium потребителите и Metal такива, леко беше учуден от голямата бройка поне в първия сегмет, май е очаквал доста по-малко в България. 🙂

Все пак е добре, че явно с това събитие имаха за цел да проучат нагласите на българската публика, а не толкова да представят нещо ново, което не знаем.

Аз поне бих се радвал и след време да има подобно и да видим развитие.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 27 минути , Фичо каза:

Мога ли да помоля за разяснение (вкратце)  какъв беше въпросът (и респективно отговорът) за салоните, че е много дълго видеото, а и звукът ми нещо не е добре ...

Питах какво е станало с идеята им да пуснат достъп до салони по летищата (това в един момент беше рекламирано като бъдеща екстра на Premium пакета, но после инфото изцяло изчезна). Отговорът, както се досещаш, беше едно голямо извъртане и в общи линии почти каза, че няма идея 🙂 "Ама иначе идвало скоро". Дрън дрън, та пляс.

Този пич или нямаше никаква конкретна информация за бъдещето на продукта или просто не беше упълномощен да я споделя. И в двата случая - разочароващо. Добре поне, че на долния етаж раздаваха безименни Револют пластики и се обзаведохме с резервни, та не беше тотална загуба на време.

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Пълен фарс беше събитието 🙂 В началото се ядосах, че не ме пуснаха въпреки че имах билети от преди месец, но после долу докато гледах live stream-a 20-30 мин бях благодарен, че не бях вътре и си тръгнах с чиста съвест. И за протокола, напитките се плащаха, но имаше пица на корем и си изядох няколко парчета, взех и няколко карти Revolut, та бива, не бях капо 🙂

• Харесвам 3
  • Браво 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.