Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Преди 1 час, edbloom каза:

имаше пица на корем и си изядох няколко парчета, взех и няколко карти Revolut, та бива, не бях капо 🙂

Браво за пицата, явно е била вкусна 🙂

А тези карти Revolut, за които няколко пъти споменахте....каква е далаверата с тях? За какво могат да се ползват?

Връзка към коментар

Ами връзваш си ги към акаунта и имаш още една активна карта. Като за сайтовете за билети, където има карантина след ползване 3месеца. За наградите от линкове в букинг, където има ограничение по 10награди на карта и други подобни

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 13 минути , boogy83 каза:

Не не, не ме разбра 😉

Имам предвид картите без имена, които са раздавали на събирането?

по-напред пишеше, безименни карти, за свързване с виртуалните.... и с по един биткойн в тях :biggrin:$$$🤓

• Смея се 1
Връзка към коментар

Може да спечелите от металните карти ако при изпращане на пари, поставите 🎃 като бележка. Важи до 31.10.2018 🙂 Сумата няма значение - 1 евро или 1 цент, важна е бройката на плащанията. С всяко плащане добавят още един запис за жребия и шансът ви се увеличава 🙂

Връзка към коментар

Днес ми пратиха съобщение, че мога да си поръчам физическа карта с безплатна доставка, 2 седмици след като се регистрирах 🙂 Очаква се да пристигне на 8-ми ноември. Ако не пристигне до тогава колко време да почакам преди да я обявявам за неполучена?

Връзка към коментар
5 hours ago, ANONIMNIQ said:

Днес ми пратиха съобщение, че мога да си поръчам физическа карта с безплатна доставка, 2 седмици след като се регистрирах 🙂 Очаква се да пристигне на 8-ми ноември. Ако не пристигне до тогава колко време да почакам преди да я обявявам за неполучена?

Чакаш 8-ми и веднага пишеш, че я няма, колко си разочарован и т.н. - казват ти да поръчаш пак, съответно безплатно .... и така след месец имаш 2 безплатни карти - аз бях ги направил 3 неумишлено, но после се оказа , че мога да активирам само до 2 физически, та си останах с 2....

Връзка към коментар
преди 2 часа, georgebg каза:

Чакаш 8-ми и веднага пишеш, че я няма, колко си разочарован и т.н. - казват ти да поръчаш пак, съответно безплатно .... и така след месец имаш 2 безплатни карти - аз бях ги направил 3 неумишлено, но после се оказа , че мога да активирам само до 2 физически, та си останах с 2....

А как я активира 1-та и двете карти на отделни сметки ли са или са вързани към една обща?

Връзка към коментар
59 minutes ago, Ivan Ivanich said:

А как я активира 1-та и двете карти на отделни сметки ли са или са вързани към една обща?

Сметката е една, активация става като пристигне, ако вече не е листната в приложението, съпорта я добавя наново, след като удостовериш, че все пак е получена ...

Връзка към коментар

Пратиха ми съобщение, че вече пътува насам, но сега като вляза в приложението ми пише "Use card PIN first" ... за какво е това? И също като отида на картите, вече не ми показва кога се очаква да пристигне а има само опции за ПИН, замразяване, блокиране и т.н. все едно е активна вече... дори не виждам опцията ако не пристигне да се свържа с тях. Да не би като натиснах на съобщението им да се е активирала автоматично и какво да направя докато я получа, да я замразя ли?

Редактирано от ANONIMNIQ
Връзка към коментар
преди 2 часа, Branko каза:

Като отидеш в хелп имаш опция за връзка с чат онлайн. 

Вкарваш си пин за картата

А за какво да го вкарвам този пин, нали при самата поръчка на картата вече си избрах пин?

Връзка към коментар
преди 2 часа, ANONIMNIQ каза:

... като вляза в приложението ми пише "Use card PIN first" ... за какво е това?

Имат предвид да и направиш сефтето с пин, т.е. контактно и да въведеш пин-а.

По това разбират че картата е пристигнала и е ок.

На мен след пътвото плащане ( контактно с пин ) ми пратиха съобщение оот сорта - Честито, вашата карта .... ала-бала...

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 2 минути , baiKolio каза:

Имат предвид да и направиш сефтето с пин, т.е. контактно и да въведеш пин-а.

По това разбират че картата е пристигнала и е ок.

На мен след пътвото плащане ( контактно с пин ) ми пратиха съобщение оот сорта - Честито, вашата карта .... ала-бала...

А всъщност къде мога да направя плащане с пин, само на ПОС ли?

Връзка към коментар

Един леко тъповат въпрос. Това ограничение от 200 евро/паунда месечно, което е без комисиона, важи ли и за Великобритания, ако теглиш паунди? Всепак картата еиздадена от британска банка, та за това питам и може би има някакво изключение за там. 

Иначе и аз станах горд собственик на карта, която се очаква около 10 ноември да пристигне. Благодаря

Връзка към коментар
13 minutes ago, BlackArt77 said:

Един леко тъповат въпрос. Това ограничение от 200 евро/паунда месечно, което е без комисиона, важи ли и за Великобритания, ако теглиш паунди? Всепак картата еиздадена от британска банка, та за това питам и може би има някакво изключение за там. 

Иначе и аз станах горд собственик на карта, която се очаква около 10 ноември да пристигне. Благодаря

Ограничението важи навсякъде и е в зависимост от профила, който ползваш. Този без месечна такса е с ограничение 200 евро, следващия е дабъл и т.н  виж тук: https://www.revolut.com/bg/pricing

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Имам малко малоумен въпрос, в опциите за сигурност на картата, как трябва да бъдат за да са включени или изключени - от там когато е активирана опцията изключват ли се, или трябва да е изключена дадената опция, за да не работят - имам предвид безконтактното плащане,магнитната лента, теглене от банкомат, онлайн разплащанията.

Връзка към коментар
преди 1 час, ANONIMNIQ каза:

Имам малко малоумен въпрос, в опциите за сигурност на картата, как трябва да бъдат за да са включени или изключени - от там когато е активирана опцията изключват ли се, или трябва да е изключена дадената опция, за да не работят - имам предвид безконтактното плащане,магнитната лента, теглене от банкомат, онлайн разплащанията.

Когато са активирани съответните опции, са включени т.е. работят.

Редактирано от zhivko7
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.