kiriku Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 (редактирано) И аз се регистрирах днес. Поръчах пластиката и си чакам чинно. Редактирано 14 декември, 2018 от kiriku Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 (редактирано) преди 7 минути , plamenk каза: Ако ги обмениш предварително ще си ги обменил на курса който виждаш по време на обмяната. Ако ги преведеш автоматично ще ти ги превалутира по курса към момента на превода. Сега в момента курса е много добър. На мен картата трябваше да ми пристигне вчера. Да дам ли още няколко дена на пощите или да пускам заявка за нова пластика? Тези които си получиха пластиките навреме ли им пристигаха или закъсняваха с доставката? Дай им няколко дни. Все пак се намираме между Черния петък и Коледа. Редактирано 14 декември, 2018 от ven62 2 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 И аз така мисля, да изчакам до вторник и ако не се появи ще пусна втори път. Все пак е един плик, не е цял пакет, че да го бавят толкова много. А Кралските пощи би трябвало да са бързи, за нашите не гарантирам 🙂 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 Имайте предвид, че сега с промоцията за безплатен шипинг, със сигурност заявките и обработването на самите карти отнема много повече време от колкото, когато бяха за 6 евро доставка. Така, че забавяне от 3-4 до 5 дни мисля е нормално. 2 Връзка към коментар
savagejo Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 преди 1 минута , plamenk каза: И аз така мисля, да изчакам до вторник и ако не се появи ще пусна втори път. Все пак е един плик, не е цял пакет, че да го бавят толкова много. А Кралските пощи би трябвало да са бързи, за нашите не гарантирам 🙂 Моята пристигна буквално в последната минута. Мисля, че даже беше на следващия ден след крайния срок, точно мислех да пускам искане за нова, че тази не е пристигнала. А за нашите пощи... особено покрай празниците, човек трябва да се въоръжи с голямо търпения. 1 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 преди 13 минути , plamenk каза: А Кралските пощи би трябвало да са бързи, за нашите не гарантирам 🙂 Моите карти дойдоха от Германия /мисля, че издават и пращат и от там/ - първата навреме, втората с три седмици закъснение. 2 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 Споменах Кралските пощи, защото ми се стори, че сметките са в английска банка и от там направих асоциация с Англия, но не съм обърнал внимание каква е фирмата и къде е седалището й. Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 преди 36 минути , plamenk каза: И аз така мисля, да изчакам до вторник и ако не се появи ще пусна втори път. Все пак е един плик, не е цял пакет, че да го бавят толкова много. А Кралските пощи би трябвало да са бързи, за нашите не гарантирам 🙂 Ами, не е точно така. Аз от Лондон за Лондон (Габиели) чаках един пакет 6 дена. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 Аз съм поръчвал две карти и двете дойдоха по-рано, максимум на петия ден. Връзка към коментар
jiva Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 Получих картата с 6 дни закъснение. преди ден поръчах и друга мислех първата за изгубена. Доиде в плик с германските пощи на домашен адрес. Пробвах да я активирам през чата и ми поискаха такса. така че при мен не проработи с безплатната активация 🙂 1 Връзка към коментар
locke Публикувано: 15 декември, 2018 Сподели Публикувано: 15 декември, 2018 21 hours ago, plamenk said: И аз така мисля, да изчакам до вторник и ако не се появи ще пусна втори път. Все пак е един плик, не е цял пакет, че да го бавят толкова много. А Кралските пощи би трябвало да са бързи, за нашите не гарантирам 🙂 Провери на място в пощата. На мен обикновено ми звънят да отида да си взема пратката или идват до нас да я оставят в кутията. Но нямам загубена пратка, която вече е влезнала в България. Иначе наистина няма bgn в приложението, но може да се зарежда от сметка в лв. На мен ми е ок така, курсът не е толкова лош 1 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 15 декември, 2018 Сподели Публикувано: 15 декември, 2018 На 14.12.2018 г. в 11:40, plamenk каза: А Кралските пощи би трябвало да са бързи🙂 Напротив. Трагични са. 1 1 Връзка към коментар
Vyara Публикувано: 17 декември, 2018 Сподели Публикувано: 17 декември, 2018 Сигурна съм, че е обсъждано в темата, но не успявам да го открия. Как мога да видя личния си IBAN, по който да получа превод (най-вероятно от австрийска сметка) и има ли някакви особености като основание, референция или нещо друго, което трябва да се попълни, за да получа парите. Не съм получавала входящ превод досега. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 17 декември, 2018 Сподели Публикувано: 17 декември, 2018 преди 4 минути , Vyara каза: Сигурна съм, че е обсъждано в темата, но не успявам да го открия. Как мога да видя личния си IBAN, по който да получа превод (най-вероятно от австрийска сметка) и има ли някакви особености като основание, референция или нещо друго, което трябва да се попълни, за да получа парите. Не съм получавала входящ превод досега. Като отвориш приложението, отиваш на евровата наличност и кликваш върху сумата. Данните за сметката са най-долу на появилия се екран. Не е нужна референция, тъй като сметката е лична, а не обща на Revolut, от която да трябва в последствие да ти превеждат партите според референтния номер. 2 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 (редактирано) хора, опитвам се да си поръчам карта, като дадох данните на банковата карта излезе verification - please wait и стои така вече 3 мин. нормално ли е. имам само акаунт но не съм се верифицирала - с лк или друго, т.к. не знаех много за картата. Продължава да стои вече повече от 5 мин. дали да го прекъсна и да правя нещо друго на ново. Помагайте моля, много съм зле. Редактирано 18 декември, 2018 от EliDion Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 на кое чака, искаш да заредиш пари през дебитна карта ли? там имаше някакъв проблем с 3Д, ако имаш включено, като че не минаваше, а всъщност минава спри го и виж дали е заредил Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 Според мен верификацията на личния документ е "забила". Ти снима ли го (ЛК, паспорт, книжка)? А селфи направи ли си? 1 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 не съм, затова мисля да го спра и да се върна да видя какво трябва да направя 1 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 (редактирано) Верификацията мина, сега като топъп-на от левова сметка по курса на банката ще се превалутира нали, защото не видях възможност за се захранва в лв. или трябва да имам валутна сметка. Редактирано 18 декември, 2018 от EliDion 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 Няма нужда да е еврова сметката. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 преди 2 минути , EliDion каза: Верификацията мина, сега като топъп-на от левова сметка по курса на банката ще се превалутира нали, защото не видях възможност за се захранва в лв. или трябва да имам валутна сметка. Ако зареждаш от ДСК, @ven62 беше показал на какъв курс му ги обменят - 1,96 лв за 1€. Аз с карта на ПИБ зареждам на 1.958 лв / 1€, но от Райфайзен има такса превалутиране и еврото струва над 2 лв. Връзка към коментар
Тони Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 Пробвала съм с райфайзенската-1,978 ги отразява с превалутирането. Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 (редактирано) чакам вече 7 мин код за 3д не е истина. Иначе да от ДСК дебитна се пробвам. курса е 1,958, ама май 1,96. Пробвах отново, не ми изпраща парола. Някой имал ли е такъв проблем. През компютър ако пробвам? Страшен карък . Редактирано 18 декември, 2018 от EliDion Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 аз писах по-горе, минава си без 3Д, въпреки, че уж иска 1 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 (редактирано) преди 42 минути , neuromancer каза: аз писах по-горе, минава си без 3Д, въпреки, че уж иска при мен очевидно не минава, нищо не е заредено и нищо не е изтеглено. С кредитната на wizz като пос ли минава или като превод и се начислява лихва. Пробвах с виртуалната ама май няма да я приеме пак започна някакви верификации 100 години. П.п. очевидно с виртуалната мина. В директа ми излизат блокирани. В револута, пак верифицира нещо и пише да чакам. Всеки път ли е така. Редактирано 18 декември, 2018 от EliDion Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега