kiriku Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 Преди 1 час, EliDion каза: Иначе да от ДСК дебитна се пробвам. курса е 1,958, ама май 1,96. И при мен така. В сайта на уникредит пише курс 1,9585. А за 10евро ми взе точно 19,60лв. Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 Най- после стана. Поръчах. А защо на примерчето пише viza, нали и мастъркарт? Вероятно ви досадих до смърт с моите въпроси, за което се извинявам и благодаря на тези, които ми помогнаха. 😳 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 VISA са към този момент. И не е примерче- това са ти реалните номер и CVV. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 сменят ги, понякога издават виза, понякога мастъркард 1 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 днес явно не ми е ден с револута. Реших да отворя апп-а и да поразгледам - не ще. Като си напиша кода върти едно синьо колелце и това е. Друг има ли такъв проблем. Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 преди 8 минути , EliDion каза: днес явно не ми е ден с револута. Реших да отворя апп-а и да поразгледам - не ще. Като си напиша кода върти едно синьо колелце и това е. Друг има ли такъв проблем. Понякога се случва това, не много често. Аз съм забелязал, че при мен става в зависимост от връзката с интернет колко е добра в дадения момент. Проблема със зареждането на пари също понякога ми се получава, но много много рядко. По мои наблюдения пак проблема е в интернета. Аз зареждам от карта на Уникредит и имам 3D верификация, като винаги ми иска кода, когато зареждам пари. 1 1 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 Избощо не се оправи. Деинсталирах го и го инсталирах отново. Сега работи. Та, може и да ми е от скапания ми стар телефон. 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 3 minutes ago, EliDion said: Избощо не се оправи. Деинсталирах го и го инсталирах отново. Сега работи. Та, може и да ми е от скапания ми стар телефон. А картата стои ли си? Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 Нямам още карта, днес поръчах, нямах и виртуална, така че не мога да ти отговоря. Само акаунт имах. Той си е там със сумата от 10евро, която приведох днес. Връзка към коментар
GrigiM Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 Здравейте! Аз се регистрирах преди около месец, но безплатната ми виза още я няма. А трябваше да пристигне на единайсти декември, но преди два дни реших да премина към премиум акаунт, и сега чакам и премиум Мастеркарт. Въпросите ми са: Премиум картата пак ли идва по пощата или с куриер, и като съм поръчал първо безплатната Виза ще дойде ли и тя, и ще могат ли и двете да са активни, да се ползват. Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 Визата може би трябва да спреш да я чакаш. Но от приложението можеш да я обявиш като непристигнала и ще ти пратят нова безплатно. На мен трябваше да пристигне на 13-ти и днес ми даде възможност да си заявя повторно карта. Сега ще чакам до 31-ви декември. 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 1 hour ago, EliDion said: Нямам още карта, днес поръчах, нямах и виртуална, така че не мога да ти отговоря. Само акаунт имах. Той си е там със сумата от 10евро, която приведох днес. Това, че нямаш физическа карта, не означава, че нямаш виртуална такава в профила си- т.е. данните на физическата ти карта, която трябва да дойде. Тя се появява в меню CARDS. Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 Всичко си е там. 1 Връзка към коментар
locke Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 Днес трябваше да пристигне моята карта, но в пощата казаха, че я няма. Ще пробвам с нова поръчка пък ако дойдат и двете няма лошо 😀 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 Пускат ти я в пощенската кутия, изчакайте още време. И преди имаше забавяния и на повечето заявили картите им дойдоха. Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 4 hours ago, GrigiM said: Здравейте! Аз се регистрирах преди около месец, но безплатната ми виза още я няма. А трябваше да пристигне на единайсти декември, но преди два дни реших да премина към премиум акаунт, и сега чакам и премиум Мастеркарт. Въпросите ми са: Премиум картата пак ли идва по пощата или с куриер, и като съм поръчал първо безплатната Виза ще дойде ли и тя, и ще могат ли и двете да са активни, да се ползват. Премиума пристига с куриер. Да, можеш и двете. 1 Връзка към коментар
GrigiM Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 А ще получа ли известие от куриера по телефона когато пристигне, аз понеже не се намирам на титулярният ми адрес и съм задал моментният ми адрес за доставка на който се намирам сега, и с коя куриерска фирма ги доставят, адреса го въведох на английски, дано да се оправят и поне тази карта да пристигне на време. 🙄 Връзка към коментар
Slavimir Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 8 minutes ago, GrigiM said: А ще получа ли известие от куриера по телефона когато пристигне, аз понеже не се намирам на титулярният ми адрес и съм задал моментният ми адрес за доставка на който се намирам сега, и с коя куриерска фирма ги доставят, адреса го въведох на английски, дано да се оправят и поне тази карта да пристигне на време. 🙄 https://community.revolut.com/t/total-mixup-with-card-delivery/30183 1 Връзка към коментар
kiriku Публикувано: 19 декември, 2018 Сподели Публикувано: 19 декември, 2018 (редактирано) Аз получавам нотификации, че картата ми е на път и мога да я следя, но в приложението никъде не намирам такава опция? Даже никъде в приложението не пише по никакъв начин, че чакам доставка на карта. Физическата карта си я виждам сякаш е при мен вече. Докато преди да я изпратят имаше един timeline. Редактирано 19 декември, 2018 от kiriku Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 19 декември, 2018 Сподели Публикувано: 19 декември, 2018 Първото плащане с Револют го направете с чип- да не е безконтактно. После вече може и безконтактно. 1 Връзка към коментар
GrigiM Публикувано: 19 декември, 2018 Сподели Публикувано: 19 декември, 2018 Премиум картата ми пристигна днес 😀, този път бяха бързи за три дни, достави ми я куриер от DHL. А безплатната ми Виза все още я няма, вече закъснява осем дни след обявената дата за получаване, ще изчакам още малко и направо ще я изтрия. Изобщо ще имам ли някаква полза от нея след като имам вече Мастеркарт? Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 19 декември, 2018 Сподели Публикувано: 19 декември, 2018 В разните сайтове за намаления на билети, понякога върви намаление с Visa, друг път с Mastercard. Та все ще има полза и от нея. А и ако я изтриете и тя дойде, ще трябва да я активират отново. 1 Връзка към коментар
GrigiM Публикувано: 19 декември, 2018 Сподели Публикувано: 19 декември, 2018 Благодаря ви за бързите отговори! Тогава ще си я чакам и нея, пък когато дойде тогава. 😀👏😃 1 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 19 декември, 2018 Сподели Публикувано: 19 декември, 2018 Аз, като един отявлен идиот да си попитам, освен преводи без такса, теглене без такса в чужбина и добро превалутиране, какви други преимущества има. Четох, четох, ама то толкова много, че се оплетох. Пък гледам тука добрите души ми отговарят на тъпите въпроси, та да се възползвам предколедно, докато сте на кеф.🤭 имаше и идно засрамено човече, ама не го намерих. Та срамувам се. 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 19 декември, 2018 Сподели Публикувано: 19 декември, 2018 Тегленето без такса е с лимит обаче. Плащането на ПОС не е. Може да се изкарат няколко виртуални карти към този акаунт (за плащане в разни jetcost-ове, rumbo-та и т.н.) ... Иначе зареждането е за секунди. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега