AlexandraKo Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 (редактирано) преди 8 часа, ven62 каза: Така е. В този ред на мисли има и български карти, които могат да се заключват/отключват - напр. ДСК. Аз преди време също бях към Пиреус, но по индиректни съвети на @Георги минах на ДСК. Не са идеални, но като цяло са ОК. Кешбек 1%, и отклюване/заключване, а и нямат процент за превалотиране като Пиреус. --- Малко не е по темата - извинявам се. Не са ми любимци тия, ама, хич.Не ми се рзкарва.А и нали опитах да си извадя,от оная Виза за Уиз, дето ми зискаха данъчни декларации и ги отсвирих. Револютът ми хареса, че всичко стана он-лайн и няма излишни разправии. Вече пробвах с едно плащане, в нета, мина си нормално. Ще я пробвам и на ПОС терминал и мисля, че ще свикна с особеностите . Сетих се още мещо: Мога ли, да я зареждам всеки път, от различни карти или трябва да е регистрирана само една? И има ли значение, дали е ДК или КК. Редактирано 24 февруари, 2019 от AlexandraKo Връзка към коментар
funny Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 преди 2 часа, AlexandraKo каза: Мога ли, да я зареждам всеки път, от различни карти или трябва да е регистрирана само една? И има ли значение, дали е ДК или КК. Може да зареждаш от колкото искаш карти , като даже не е нужно да са на твое име ( на мъжа са идеалните) Няма значение ДК или КК 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 В момента, funny каза: Може да зареждаш от колкото искаш карти , като даже не е нужно да са на твое име ( на мъжа са идеалните) Няма значение ДК или КК А,точно туй ме интересуваше:))))) Викаш, даже, мъжовите са най- подходящи. 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 @AlexandraKo, първото физическо плащане да го направиш с пин (с чип по-точно)- дали на пос терминал или банкомат- да не е безконтактно. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 преди 21 минути , aleksandrina каза: @AlexandraKo, първото физическо плащане да го направиш с пин (с чип по-точно)- дали на пос терминал или банкомат- да не е безконтактно. Да платя нещо в магазин ли? Да, ама, те , като видят, че е безконтактна, ще бъде така. Или, да изтегля малка сума на банкомат? Дали второто е по- добре, давайте съвет, моля! Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 Аз платих в магазин и изрично казах да използват чип-а (за да вкарам пин). Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 (редактирано) 14 minutes ago, AlexandraKo said: Да платя нещо в магазин ли? Да, ама, те , като видят, че е безконтактна, ще бъде така. Или, да изтегля малка сума на банкомат? Дали второто е по- добре, давайте съвет, моля! Не оставяйте касиерките да ви казват как да платите, това е ваш избор. Преди да подадеш картата казваш, че искаш да платиш с чипа, а не безконтактно. Веднъж една касиерка беше адски нагла и въпреки, че и казах, че не искам да платя безконтактно тя пусна транзакцията така, та се наложи да викам управител и да сторнира транзакцията за да се научи следващия път да не си прави своеволия, а да слуша клиентите си. Това разбира се е по-скоро изключение може би 1 от 10 касиерки не ви слуша 😄 Редактирано 24 февруари, 2019 от Jorro 2 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Да платя нещо в магазин ли? Да, ама, те , като видят, че е безконтактна, ще бъде така. Или, да изтегля малка сума на банкомат? Дали второто е по- добре, давайте съвет, моля! От настройките на картата си забрани безконтактното плащане и нека си пробват касиерките, накрая сами ще пробват и с чип. Само може да ги хлъзнеш в началото, че безконтакното ти плащане не работи и да ги гледаш след това. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 преди 14 минути , Alexander каза: От настройките на картата си забрани безконтактното плащане и нека си пробват касиерките, накрая сами ще пробват и с чип. Само може да ги хлъзнеш в началото, че безконтакното ти плащане не работи и да ги гледаш след това. Благодаря, не знаех, че и това може да се блокира. :))) Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 (редактирано) . преди 4 часа, AlexandraKo каза: Такамисля и аз да започна да правя. А зареждането на Революта, не е ли, също слабият момент за другата карта? Изобщо не е, стига да не използваш автоматично зареждане. Редактирано 24 февруари, 2019 от Ilian359 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 (редактирано) преди 5 минути , Ilian359 каза: . Ти какво каза? Че при мен не се вижда. Видя се, много ти благодаря! Това е важно. Редактирано 24 февруари, 2019 от AlexandraKo Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 Оправих го. 1 Връзка към коментар
Loverboy Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 Свалих си Револют. Даде ми Виза. Има ли как да искам Мастъркард, без да минавам на платените планове? Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 20 minutes ago, Loverboy said: Свалих си Револют. Даде ми Виза. Има ли как да искам Мастъркард, без да минавам на платените планове? На мен при поръчване на нова ми даде и MC, може да пробваш отвреме навреме, не се сещам преди поръчка дали дава каква карта ще издаде ... Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 преди 2 часа, Ilian359 каза: Оправих го. Да, да, разбрах те. Благодаря! Връзка към коментар
funny Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 (редактирано) Не зная дали някой го вълнува и дали е обърнал внимание, но в момента тече промоция да поканиш 5 приятеля да се присъединят и поръчат безплатно физическа карта а канещия получава безплатно 1 година Metal ниво. Редактирано 24 февруари, 2019 от funny 2 Връзка към коментар
vl_stamboliev Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 преди 44 минути , funny каза: Не зная дали някой го вълнува и дали е обърнал внимание, но в момента тече промоция да поканиш 5 приятеля да се присъединят и поръчат безплатно физическа карта а канещия получава безплатно 1 година Metal ниво. На всеки дават различен период явно. Моят беше до снощи. Зарибих хора и днес ми отключи и поръчах карта Metal за 1 година безплатно. 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 2 hours ago, funny said: Не зная дали някой го вълнува и дали е обърнал внимание, но в момента тече промоция да поканиш 5 приятеля да се присъединят и поръчат безплатно физическа карта а канещия получава безплатно 1 година Metal ниво. 1 hour ago, vl_stamboliev said: На всеки дават различен период явно. Моят беше до снощи. Зарибих хора и днес ми отключи и поръчах карта Metal за 1 година безплатно. Aз я нямам тая далаверка, а съм навитак 😄 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 (редактирано) Това вече го свърших миналата седмица и си чакам металното ниво, въпреки че в момента ми е по-интерсно да си "играя" със Curve и съвсем умишлено я рекламирам тук, че другата тема ми се струва много пуста засега... 😎 Редактирано 24 февруари, 2019 от Adventurer Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 7 minutes ago, Adventurer said: Това вече го свърших миналата седмица и си чакам металното ниво, въпреки че в момента ми е по-интерсно да си "играя" със Curve и съвсем умишлено я рекламирам тук, че другата тема ми се струва много пуста засега... 😎 А поканените могат ли да си изкарат безплатно физическа карта или се плаща? Връзка към коментар
funny Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 преди 7 минути , Jorro каза: А поканените могат ли да си изкарат безплатно физическа карта или се плаща? Ако говориш за Революта - да , поканените получават безплатна физическа карта 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 16 minutes ago, funny said: Ако говориш за Революта - да , поканените получават безплатна физическа карта Да. А къде я виждате тази промоция, да не съм я пропуснал? Ще ми излезе ли push notification или трябва да го видя при влизане в приложението и къде>? Връзка към коментар
funny Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 преди 1 минута , Jorro каза: Ще ми излезе ли push notification или трябва да го видя при влизане в приложението и къде>? На мен ми излезе нотификация. 1 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 Ще ти излезе push notification, едва ли ще я изпуснеш и периода за всички е различен, някои ги получиха преди седмица. 2 Връзка към коментар
locke Публикувано: 25 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2019 И двете ми револют карти са блокирани след 2-3 седмично неизползване. При вас така ли е? 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега