Йосиф Милчов Публикувано: 25 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2019 1 hour ago, locke said: И двете ми револют карти са блокирани след 2-3 седмично неизползване. При вас така ли е? Моята не е блокирана, но току що влязох в приложението и ми изписа съобщение за повторно верифициране на мейла ми, явно някой се е опитвал да прави. Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 25 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2019 преди 2 минути , BlackArt77 каза: Моята не е блокирана, но току що влязох в приложението и ми изписа съобщение за повторно верифициране на мейла ми, явно някой се е опитвал да прави. Аз имам същото съобщение. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 25 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2019 И аз имах, но не я бях ползвал от много време, но пък преди 1-2 дни имаше актуализация на приложението. Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 25 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2019 И аз преди малко верифицирах мейл. Връзка към коментар
Zornitsa Публикувано: 26 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2019 (редактирано) В момента при избор на физическа и виртуална карта предлагат Mastercard. И аз верифицирах мейл преди малко. Редактирано 26 февруари, 2019 от Zornitsa 1 Връзка към коментар
RadoslavP Публикувано: 26 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2019 Здравейте, Може ли да ми кажете в България с кой куриер идва картата, защото моята трябваше да дойде преди 4 дена, а още не е дошла. 1 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 26 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2019 В момента, RadoslavP каза: Здравейте, Може ли да ми кажете в България с кой куриер идва картата, защото моята трябваше да дойде преди 4 дена, а още не е дошла. Здравей и добре дошъл. Картата идва с български пощи, може да закъснее и един месец. Връзка към коментар
RadoslavP Публикувано: 26 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2019 10 minutes ago, Таньо said: Здравей и добре дошъл. Картата идва с български пощи, може да закъснее и един месец. Здравей, Добре, че първият път ми пишеше една дата в приложението и точно на нея дойде, а сега се позабави. Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 26 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2019 (редактирано) Я да питам и аз- в момента наистина предлага MC за виртуални- синя и розова. На едната пише Virtual, на другата Disposable Virtual. Тази втората е еднократна ли е, що ли? Редактирано 26 февруари, 2019 от aleksandrina Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 26 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2019 8 minutes ago, aleksandrina said: Я да питам и аз- в момента наистина предлага MC за виртуални- синя и розова. На едната пише Virtual, на другата Disposable Virtual. Тази втората е еднократна ли е, що ли? Тази втората си сменя номера всеки път след като я ползваш, но май е само за премиум потребители ... Аз си изтрих виртуалната Виза и си направих MC, даже два пъти, та после трябваше лайв чат, за да ми махнат едната, защото на втората взе 6 евро 🙂 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2019 преди 10 минути , RadoslavP каза: Здравейте, Може ли да ми кажете в България с кой куриер идва картата, защото моята трябваше да дойде преди 4 дена, а още не е дошла. Моята пристигна за десетина дни и си я намерих в пощенската кутия. 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 26 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2019 @RadoslavP, не може да публикувате лични връзки тук. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 27 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2019 На 14.02.2019 г. в 13:07, chandni каза: Старата ми беше Visa, изтрих я и пак ми даде Visa. Да се самоцитирам... При изтриване на старата виртуална карта и искане на нова, дава не каквато е била старата, а каквато дават в момента. Вчера (26.02) си изтрих Visa Virtual картата (която бях сменила на 14-ти този месец) и при опит за добавяне на нова виртуална (вече MasterCard) ми поискаха 5.99€. Отказах и останах само с физическата МС. Днес отново опитах издаване на виртуална карта и ми даде MasterCard без да ми иска пари. 8 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 27 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2019 И аз да допълня- MasterCard Virtual я рапознава като Viabuy в онези сайтове (rumbo.es и latminute.es). 5 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 27 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2019 Информация от приложението на Revolut Връзка към коментар
iMari Публикувано: 27 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2019 (редактирано) преди 9 часа, chandni каза: Да се самоцитирам... При изтриване на старата виртуална карта и искане на нова, дава не каквато е била старата, а каквато дават в момента. Вчера (26.02) си изтрих Visa Virtual картата (която бях сменила на 14-ти този месец) и при опит за добавяне на нова виртуална (вече MasterCard) ми поискаха 5.99€. Отказах и останах само с физическата МС. Днес отново опитах издаване на виртуална карта и ми даде MasterCard без да ми иска пари. Или ако ми позволите да обобщя - използвайте си виртуалната Виза за латино сайтовете и трийте за да си използвате виртуалната МС в останалите,където искат Виабай.Не сещам за по-добра комбинация Редактирано 27 февруари, 2019 от Мари Николова Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 27 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2019 Някой има ли идея защо като обявя картата като не пристигнала и поискам нова безплатно ми изписва това Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 27 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2019 Много карти са се загубили в нашите географски ширини. Нямат файда от нас! 😄 Връзка към коментар
bico Публикувано: 28 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2019 На 7.02.2019 г. в 21:13, GrigiM каза: Револют не поддържа вече, депозиране, зареждане на пари към P2P платформи като Mintos, Bondora и т.н. както и хазартни сайтове bet365 и подобни. Така ми отговориха от поддръжката, като ги попитах защо? Заради по голяма прозрачност и сигурност.😆 Взеха да изчаткват малко.🙄 Към момента няма проблеми с преводи към Р2Р Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 28 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2019 На 27.2.2019 г. в 9:51, chandni каза: Да се самоцитирам... При изтриване на старата виртуална карта и искане на нова, дава не каквато е била старата, а каквато дават в момента. Вчера (26.02) си изтрих Visa Virtual картата (която бях сменила на 14-ти този месец) и при опит за добавяне на нова виртуална (вече MasterCard) ми поискаха 5.99€. Отказах и останах само с физическата МС. Днес отново опитах издаване на виртуална карта и ми даде MasterCard без да ми иска пари. На 27.2.2019 г. в 10:04, aleksandrina каза: И аз да допълня- MasterCard Virtual я рапознава като Viabuy в онези сайтове (rumbo.es и latminute.es). Някой хора не вярват, че се печели от четене. Ето доказателството: Днес си изтрих старата виртуална карта (Visa), Revolut ми даде нова (MasterCard) И с нея за пореден път в rumbo.es - Амстердам-София от 40 евро на 26 - 14 евро надолу Много благодаря на @chandni и @aleksandrina 8 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 28 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2019 @ven62, даже минава и многократно! 1 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 28 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2019 Мерси за инфото и аз си направих Мастъркард 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 28 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2019 преди 2 часа, ven62 каза: Днес си изтрих старата виртуална карта (Visa), Revolut ми даде нова (MasterCard) И с нея за пореден път в rumbo.es - Амстердам-София от 40 евро на 26 - 14 евро надолу Понеже и аз чета, ама не ми пречи да проспивам някои работи 🙂 Нямам premium, но ако си изтрия виртуалната Visa, има шанс да ми дадат втора и така многократно? Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 28 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2019 преди 15 минути , Яничка каза: Понеже и аз чета, ама не ми пречи да проспивам някои работи 🙂 Нямам premium, но ако си изтрия виртуалната Visa, има шанс да ми дадат втора и така многократно? Почти - в момента виртуалните са Мастъркард, а не Виза, както и има лимит на броя виртуални карти, които могат да се създадат в рамките на 30 дни - до 5 карти. Но иначе да - можеш да си изтриеш виртуалката и ще можеш да създадеш нова. 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 28 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2019 42 minutes ago, Яничка said: Понеже и аз чета, ама не ми пречи да проспивам някои работи 🙂 Нямам premium, но ако си изтрия виртуалната Visa, има шанс да ми дадат втора и така многократно? При премиум, доколкото разбрах, дава виртуална с постоянно сменящ се номер. Иначе дава в МК в момента. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега