Nemak Публикувано: 4 декември, 2016 Сподели Публикувано: 4 декември, 2016 (редактирано) Привет казвам се Камен. От София съм и много обичам да пътувам. Като по-сериозни пътувания мога да споделя обиколката ни (със съпругата) на Турция, Сирия, Йордания и обратно с мотор през 2008 и до Тунис и обратно отново с мотор през следващата година. За съжаление и Сирия и Тунис вече не са същите места. Имаме и няколко обиколки на Европа (без мотор) които не броя за интересни. Увличаме се от ски, кайт, гмуркане и всякакви други щуротии ... През 2014 претърпях кофти катастрофа с мотор което малко ни пооряза в пътуванията. Към днешна дата все още се възстановявам и куцукам насам натам с бастун ... През февруари - март 2017 ни предстои пътуване до Австралия, Нова Зенландия и Тонга и бих бил блгодарен на всяка информация която може да ни помогне за организацията на пътуването. Ами това е май, май ... Мисля, че някъде из нета има пътеписи за пътуванията ни с мотор, но вече не знам къде са ...... Редактирано 4 декември, 2016 от Nemak 9 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 4 декември, 2016 Сподели Публикувано: 4 декември, 2016 Добре дошъл! На правилното място си. Тук има огромно количество информация. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 декември, 2016 Сподели Публикувано: 4 декември, 2016 Добре дошъл! Поне си успял да видиш Сирия в предишния и вид. Относно Австралия, Нова Зеландия и Тонга, можеш да поразгледаш темите в този раздел: http://magelanci.com/forum/34-%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D0%BA%D0%B5%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0/ Ако няма нужната информация, директно пускай нова тема. Връзка към коментар
Nemak Публикувано: 4 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 4 декември, 2016 Всички които не са могли да видят онази Сирия могат само да съжаляват. Беше прекрасна страна и много ме е яд, че децата ми няма да могат да я видят ... 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега