Прескочи до съдържание

Да изпием по питие на 9-дек? :)

Гост

Препоръчани мнения

Можем да наминем, но не знам дали сме поканени, предвид че до сега не се познаваме :)

Множественото число за колко човека да ми подскаже? :)

Бройката е почти уточнена.

Сега остава да намеря и заведение. :lol:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Бих предпочела да се запознаем и да благодаря лично за помощта при организацията на моите пътувания, но ще кажа виртуално наздраве от Италия. Весело на всички:)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Всички изявили желание да пийнем по питие с Rainy, а защо не и по две, да хапнем по нещо и да побърборим сладко, моля да заповядат утре вечер в Петлето.

Адреса е: гр.София ул. Неофит Рилски 44.

Ето го и на картата.

Петлето1.png

Резервацията е на името на Мария Иванова, а часа е 19.

Така ще се съберем всички преди да е долетяла Rainy. :)

Редактирано от Mary
  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Малко късно ви прочетох , но с желание ще се присъединя , ако  резервацията позволява ,разбира се!

Аууу, чак сега виждам темата. Ще приспя децата и ще дойда. Моля, пазете ми едно местенце :-))))

Знаех си, че трябва да ви броя и вас! :lol:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Малко късно ви прочетох , но с желание ще се присъединя , ако  резервацията позволява ,разбира се!

Сосче, (ах, ама разкошен ник) :),

Аз ще си позволя да съм щедра, нищо че не правих аз резервацията (наготово било лесно  :lol:). Намини, моля те, пък ще се сбутаме. Един приятел каза, че ще дойде от Габрово, айде холан да го върна... Помня първата ми среща с магеланци - май изобщо не седнах, а обикалях като пумпал... хахаххахаа... Май и втората, и третата, и колкото :) Само гледах да имам ракия в чашата и като децата боцках в чужди чинии, и много сме се забавлявали! Поне аз... хах.. Винаги е било прелест. 

Заповядай!

Аууу, чак сега виждам темата. Ще приспя децата и ще дойда. Моля, пазете ми едно местенце :-))))

:lol:  :lol:  :lol:

Редактирано от Гост
Връзка към коментар

Абе каква завист бе, Снежанке?!

Жалостивото ми сърце се сви.

Охххх...

Неее, не може да не е завист! :P

Още повече ... не е сигурно, че ще е само той мъж. :lol:

Какво по-хубаво от това да чуруликат с нежни гласчета повече от дузина магеланки?!  ;)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Абе моля ти се бе, Мари!

Докато Рейнито ме рита по кокалчетата, ти ми тъпчеш бонбони в устата, Теди ме щрака с включена светкавица, сосчето ме... цапа, примерно (нали е сосче) и другите също така нещо действат, и въобще...

Ко? Не!!!

Александре, дръж се, пич! Да не кажеш, че не съм те предупредил. И си сложи Фичо и още няколко магеланци на бързо набиране в телефона, за зор-заман! :)

Редактирано от captain_oveur
  • Харесвам 12
Връзка към коментар

Мили ми смехурковци,

аз като видна пенсионерка, след работа ще се прибера и ще гледам малко да поспя преди ранния полет в събота, но виртуално ще бъда с вас.

Пийнете едно и за мен (който знае как пия е наясно,че е нужно само да си поръча една малка водка и цяла вечер да седи на нея :) )

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Мили ми смехурковци,

аз като видна пенсионерка, след работа ще се прибера и ще гледам малко да поспя преди ранния полет в събота, но виртуално ще бъда с вас.

Пийнете едно и за мен (който знае как пия е наясно,че е нужно само да си поръча една малка водка и цяла вечер да седи на нея :) )

На добър път! За водката - обещавам да изпия една малка за твое здраве! Очаквам репортаж!

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Леле, Александрееее.... Не те ли е страх сам с толкова много жени??? :blink::wacko:

Имаше един Диан, който така се подлъга преди време, а после се наложи Матеев да му се притича на помощ. Сега на Александър освен Фичо (кой друг?), не виждам кой е в състояние да му се притече на помощ. Във всички случаи от толкова много чуруликане само като си го представя и ме заболява главата... :(

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Олеее, момчета, до там ли я докарахте - да ви спасяват!

Как се обръща палачинката! В моите млади години момчетата атакуваха, ние, момичетата, се спасявахме!

Какво става с това младо поколение?! 

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Имаше един Диан, който така се подлъга преди време, а после се наложи Матеев да му се притича на помощ. Сега на Александър освен Фичо (кой друг?), не виждам кой е в състояние да му се притече на помощ. Във всички случаи от толкова много чуруликане само като си го представя и ме заболява главата... :(

Ха-ха-ха! И Вие ли Другарю Duke?

Ама няма нужда да си го представяте, вземете нежната част от вашето семейство ... и заповядайте! ;)

Иначе на почетната стълбичка ще си останат Фичо, Диан и ... Александър! :P

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.