Lyubina Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 Аз, да потвърдя присъствие, та Mary като резервира, да знае бройката 2 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 Можем да наминем, но не знам дали сме поканени, предвид че до сега не се познаваме Множественото число за колко човека да ми подскаже? *** Бройката е почти уточнена. Сега остава да намеря и заведение. 3 Връзка към коментар
temporary Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 Два броя 1 Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 Бих предпочела да се запознаем и да благодаря лично за помощта при организацията на моите пътувания, но ще кажа виртуално наздраве от Италия. Весело на всички 2 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 При мен има смяна на плановете. Ще мога да дойда още в началото на срещата, ако се намери заведение. 3 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 При мен има смяна на плановете. Ще мога да дойда още в началото на срещата, ако се намери заведение. Чудесно! Вярвам Mary ще напише заведението тази вечер Връзка към коментар
Mary Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 (редактирано) Всички изявили желание да пийнем по питие с Rainy, а защо не и по две, да хапнем по нещо и да побърборим сладко, моля да заповядат утре вечер в Петлето. Адреса е: гр.София ул. Неофит Рилски 44. Ето го и на картата. Резервацията е на името на Мария Иванова, а часа е 19. Така ще се съберем всички преди да е долетяла Rainy. Редактирано 8 декември, 2016 от Mary 6 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 (редактирано) Малко късно ви прочетох , но с желание ще се присъединя , ако резервацията позволява ,разбира се! Редактирано 8 декември, 2016 от Сосче! 3 Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 Аууу, чак сега виждам темата. Ще приспя децата и ще дойда. Моля, пазете ми едно местенце :-)))) 4 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 Малко късно ви прочетох , но с желание ще се присъединя , ако резервацията позволява ,разбира се! Аууу, чак сега виждам темата. Ще приспя децата и ще дойда. Моля, пазете ми едно местенце :-)))) Знаех си, че трябва да ви броя и вас! 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 (редактирано) Малко късно ви прочетох , но с желание ще се присъединя , ако резервацията позволява ,разбира се! Сосче, (ах, ама разкошен ник) , Аз ще си позволя да съм щедра, нищо че не правих аз резервацията (наготово било лесно ). Намини, моля те, пък ще се сбутаме. Един приятел каза, че ще дойде от Габрово, айде холан да го върна... Помня първата ми среща с магеланци - май изобщо не седнах, а обикалях като пумпал... хахаххахаа... Май и втората, и третата, и колкото Само гледах да имам ракия в чашата и като децата боцках в чужди чинии, и много сме се забавлявали! Поне аз... хах.. Винаги е било прелест. Заповядай! Аууу, чак сега виждам темата. Ще приспя децата и ще дойда. Моля, пазете ми едно местенце :-)))) Редактирано 8 декември, 2016 от Гост Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 Леле, Александрееее.... Не те ли е страх сам с толкова много жени??? 5 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 Леле, Александрееее.... Не те ли е страх сам с толкова много жени??? Черна завист ли, капитане?! :lol: 3 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 Черна завист ли, капитане?! :lol: Аз тук се хиля като изоглава Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 Абе каква завист бе, Снежанке?! Жалостивото ми сърце се сви. Охххх... 7 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 Абе каква завист бе, Снежанке?! Жалостивото ми сърце се сви. Охххх... Неее, не може да не е завист! Още повече ... не е сигурно, че ще е само той мъж. Какво по-хубаво от това да чуруликат с нежни гласчета повече от дузина магеланки?! 4 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 (редактирано) Абе моля ти се бе, Мари! Докато Рейнито ме рита по кокалчетата, ти ми тъпчеш бонбони в устата, Теди ме щрака с включена светкавица, сосчето ме... цапа, примерно (нали е сосче) и другите също така нещо действат, и въобще... Ко? Не!!! Александре, дръж се, пич! Да не кажеш, че не съм те предупредил. И си сложи Фичо и още няколко магеланци на бързо набиране в телефона, за зор-заман! Редактирано 8 декември, 2016 от captain_oveur 12 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 Абе моля ти се бе, Мари! ... ти ми тъпчеш бонбони в устата... Ей от това досега никой не се е оплакал. Винаги има първи път де! 4 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 Леле, Александрееее.... Не те ли е страх сам с толкова много жени??? Стига, че ще вземеш да ме откажеш! 3 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 Мили ми смехурковци, аз като видна пенсионерка, след работа ще се прибера и ще гледам малко да поспя преди ранния полет в събота, но виртуално ще бъда с вас. Пийнете едно и за мен (който знае как пия е наясно,че е нужно само да си поръча една малка водка и цяла вечер да седи на нея ) 7 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 Мили ми смехурковци, аз като видна пенсионерка, след работа ще се прибера и ще гледам малко да поспя преди ранния полет в събота, но виртуално ще бъда с вас. Пийнете едно и за мен (който знае как пия е наясно,че е нужно само да си поръча една малка водка и цяла вечер да седи на нея ) На добър път! За водката - обещавам да изпия една малка за твое здраве! Очаквам репортаж! 5 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 Леле, Александрееее.... Не те ли е страх сам с толкова много жени??? Имаше един Диан, който така се подлъга преди време, а после се наложи Матеев да му се притича на помощ. Сега на Александър освен Фичо (кой друг?), не виждам кой е в състояние да му се притече на помощ. Във всички случаи от толкова много чуруликане само като си го представя и ме заболява главата... 6 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 Олеее, момчета, до там ли я докарахте - да ви спасяват! Как се обръща палачинката! В моите млади години момчетата атакуваха, ние, момичетата, се спасявахме! Какво става с това младо поколение?! 6 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 Имаше един Диан, който така се подлъга преди време, а после се наложи Матеев да му се притича на помощ. Сега на Александър освен Фичо (кой друг?), не виждам кой е в състояние да му се притече на помощ. Във всички случаи от толкова много чуруликане само като си го представя и ме заболява главата... Ха-ха-ха! И Вие ли Другарю Duke? Ама няма нужда да си го представяте, вземете нежната част от вашето семейство ... и заповядайте! Иначе на почетната стълбичка ще си останат Фичо, Диан и ... Александър! 4 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 Във всички случаи от толкова много чуруликане само като си го представя и ме заболява главата... Чуру-, ъъъъъъ.... дякане 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега