Прескочи до съдържание

Да изпием по питие на 9-дек? :)

Гост

Препоръчани мнения

Всичко зависи от слуха на човека и нагласата.

На накого му звучи като куд....дякане, на друг - чуруликане. :)

А звуците са едни и същи.

С което отбелязвам тъчдаун срещу Кептън! :P Сега остава да се преборя и с Фичо, ама там не виждам как ще стане работата. Дето се вика, срещу Фичо да тичаме, пак няма как да го стигнем с тези негови услужливи колена... :lol:

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Фичо, не бой се! Това не е ринг! 

А и за любимецът на магеланки - само хубаво!

С което отбелязвам тъчдаун срещу Кептън! :P

Няма такова нещо! ;)

Само се налага понякога да напомням, че всички нас жена ни е раждала. :)

Редактирано от Dani Magelan
Връзка към коментар

Стига, че ще вземеш да ме откажеш!

Сбирките показват, че и Диан и Фичо са оцелели след срещи с познати и непознати женски екземпляри от магелански вид. И ти ще оцелееш!

А вие, Дидо и Фичо, след толкова  "изтракани на клавиатури" редове, май трябва да дойдете довечера, за да отгворите на провокаторите! :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Хубава вечер с прекрасни хора!

И една магеланска гордост - малка, но известна вече, принцеса! Да продължава, все така, да радва мама!

Рейни, благодаря за идеята!

Мари, благодаря за чудесните бонбони!

А на Сосче - за приятната изненада!

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Радвам се , че се запознах с нови хора , казах "здравей " на вече познати лица , похапнах от чудесните бонбони на Мари и се заредих с позитивни емоции. Благодаря и до скоро ...Коледната сбирка чука на вратата:).

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Здравейте.

Аз също искам да Благодаря на всички за чудесната среща и за топлото посрещане.

Поради... да кажем - обективни (и субективни) причини - не успях да запомня имената на повече хора.

Затова ще помоля, ако някой има желание - да ме добави като приятел тук, или във Фейсбук.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Аз смятах да напиша "няколко" думи, когато приключат разгулните софийски дни и се добера до лаптоп - с този телефон... кххх... Само две думи, за да не сметнете, че съм невъзпитана :) Почувствах се безкрайно неудобно от вниманието на всички. И толкова подаръци... Много ме зарадвахте! И се радвам толкова много, че видях прекрасни магеланци - които не познавах - на живо. Сполайте!

Редактирано от Гост
Връзка към коментар

И толкова подаръци... Много ме зарадвахте! Сполайте!

Еееее, така е в живота:)Един път няма подарък , друг тъй идва половин, трети път - неочаквано много:))Да си жива и здрава и все така усмихната и позитивна.

А пък аз те мисля, че вече си в Бразилия.:)))

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Еееее, така е в живота:)Един път няма подарък , друг тъй идва половин, трети път - неочаквано много:))Да си жива и здрава и все така усмихната и позитивна.

А пък аз те мисля, че вече си в Бразилия.:)))

Умня жена си ти :) Така е, "И това ще премине". Много ме трогна с подаръка си! Викам, ще пиша лично от Англия - този телефон ме изнервя :) Но и сега става да пратя прегръдка! Бразилия - идния четвъртък вечер...

Връзка към коментар

Умня жена си ти :) Така е, "И това ще премине". Много ме трогна с подаръка си! Викам, ще пиша лично от Англия - този телефон ме изнервя :) Но и сега става да пратя прегръдка! Бразилия - идния четвъртък вечер...

И аз ти пращааам!Важното е да ти е усмихнато. :))

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.