П.Кръстев Публикувано: 5 декември, 2016 Публикувано: 5 декември, 2016 Края на Януари месец с 3-4 приятели ще ходим на гости при друг наш приятел в Мюнхен за 3-4 дни. Обикалянето на забележителностите е лесно, но основна част са и бирариите. Та въпроса ми е дали знаете някоя автентична баварска бирария/пивоварна, която бихте препоръчали ?
Дани Магелани Публикувано: 5 декември, 2016 Публикувано: 5 декември, 2016 (редактирано) Виж и: http://magelanci.com/topic/402-%D0%B1%D0%B8%D0%B8%D0%B8%D1%80%D0%B0/page-48 Не пия бира, но на това култово място в Мюнхен е грехота да си поръчаш розе, бяло вино или сайдер. И аз изпих една изпотена бира за здравето на всички магеланци. ____________________________ И също препоръчвам един ресторант с история, традиции. Прилагам снимки: Интериорът на ресторанта. Сервитьорката - "германка" от Сърбия. И култовата бирария. Редактирано 5 декември, 2016 от Dani Magelan 2
ECC Публикувано: 5 декември, 2016 Публикувано: 5 декември, 2016 Края на Януари месец с 3-4 приятели ще ходим на гости при друг наш приятел в Мюнхен за 3-4 дни. Обикалянето на забележителностите е лесно, но основна част са и бирариите. Та въпроса ми е дали знаете някоя автентична баварска бирария/пивоварна, която бихте препоръчали ? Вашият приятел въздържател ли е,че вие проучвате кръчмите?В неделя съм в Мюнхен и ще пиша,ако ме впечатли някоя бирария.
П.Кръстев Публикувано: 5 декември, 2016 Автор Публикувано: 5 декември, 2016 Вашият приятел въздържател ли е,че вие проучвате кръчмите? В неделя съм в Мюнхен и ще пиша,ако ме впечатли някоя бирария. Той въздържател не е, но аз и магеланско мнение търся по въпроса. :D 1
Bore Публикувано: 5 декември, 2016 Публикувано: 5 декември, 2016 С две ръце за НВ. Задължително е. Аз до момента не съм попадал в лоша бирария в Мюнхен. 1
Oldkozel Публикувано: 5 декември, 2016 Публикувано: 5 декември, 2016 schneider-brauhaus.de Имат собствено производство и ние като уважителни гости започнахме - TAP 1, TAP 2, ... Горещо препоръчвам и платото с наденички, но да се има предвид, че 1 стига за двама мъже. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега