Прескочи до съдържание

Transavia - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Връзка към коментар

Тъкмо щях да пиша за продължението на линия 14 на метрото до Орли, което пуснаха преди Олимпиадата (трябва обаче дневен билет за 10.30 евро).

Друг вариант (по-бюджетен, но по-дълъг) е с метро линия 7 до Villejuif-Louis Aragon и после с трамвай Т9 до летището (цена - два билета - по един за метрото и трамвая, около 4.50 евро).

• Харесвам 10
Връзка към коментар
Преди 1 час, Роца каза:

Тъкмо щях да пиша за продължението на линия 14 на метрото до Орли, което пуснаха преди Олимпиадата (трябва обаче дневен билет за 10.30 евро).

Друг вариант (по-бюджетен, но по-дълъг) е с метро линия 7 до Villejuif-Louis Aragon и после с трамвай Т9 до летището (цена - два билета - по един за метрото и трамвая, около 4.50 евро).

Вече имам билет София-Орли-София за 1-11 май. Ако не намеря изгоден билет за Мартиника и др. карибски страни, ще ти дойда на гости.

• Харесвам 3
  • Браво 1
Връзка към коментар

От май тръгват полети и до Варна. Или не е нещо ново?

Screenshot_20241024-112753.png.c45787449b48f3df44b9321f11a26996.png

Аз много се надявам на експанзия над нашата страна. Цените им вече не се различават чак толкова от обичайните нискотарифки опериращи тук. И да, дано да върнат Амстердам.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 3 часа, Дани Магелани каза:

Вече имам билет София-Орли-София за 1-11 май. Ако не намеря изгоден билет за Мартиника и др. карибски страни, ще ти дойда на гости.

Добре си ми дошла, ама може да се наложи да си махаме от летищата 😂.

Понеже аз веднага взех да обмислям едно Орли-София-Орли за 01-08 май, само да видим с Благоверния как ще натъманим отпуските и може този уикенд и аз да се похваля с билети 😆.

Връзка към коментар
преди 20 минути , Роца каза:

Добре си ми дошла, ама може да се наложи да си махаме от летищата 😂.

Понеже аз веднага взех да обмислям едно Орли-София-Орли за 01-08 май, само да видим с Благоверния как ще натъманим отпуските и може този уикенд и аз да се похваля с билети 😆.

Е, между 8 и 11 има шанс да се засечем.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
В момента, Фил каза:

Някой да е открил подходящо лекарство за полетите на Transavia?  Аз освен варианти с Diners и MC prepaid :mellow: , друго не намирам ... 

Трип,английската версия намалява с десет евро. Аз си купих вече за средата на май.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 10 минути , Фил каза:

Някой да е открил подходящо лекарство за полетите на Transavia?  Аз освен варианти с Diners и MC prepaid :mellow: , друго не намирам ... 

Trip.uk намалява с 10тина евро, opodo.de и edreams.uk с 11-12евро, но там ти трябва прайм. Между другото Трансавия често правеха промоции с ниски цени около Черен петък, ноември-декември, първа пролет и т.н. Според мен е рано да се купуват конкретните полети до Орли, освен ако не гоните дати за празници. Не вижам цените да са особено атрактивни, може би за юли ми се мернаха по-ниски.

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.