mililia Публикувано: 18 декември, 2016 Публикувано: 18 декември, 2016 Абе тоя или е бил нещо нетипичен или ти си била по-чувствителна. Италианците са големи свалячи, но обикновено го правят така, че на жените им харесва и искат още. Много точно казано. Италианците са ценители на красивото и щом го фиксират е въпрос на престиж да покажат отношението си. Плащане на сметка, почерпка или огромно намаление на сметката е напълно в рамките на нормалното за италианеца. Особено, ако си руса може пътуването да ти излезе много бюджетно в кръга на майтапа. И в повечето пъти се прави заради усмивка или просто за възможността да поухажват красивата жена. 3
Дани Магелани Публикувано: 18 декември, 2016 Публикувано: 18 декември, 2016 Права си, но май много се отклонихме от темата. Сама жена в Азия - опасно или безопасно е? Ясно е, че нито ще се обличаме, нито ще се държим предизвикателно. Нормално е да уважаваме тяхната религия и порядки, но дано и те ни уважават! Дано не си мислят за нас, че щом не сме бременни, боси и зад печката, значи може и трябва да понесем нагли погледи и неуважение! 1
iMari Публикувано: 18 декември, 2016 Публикувано: 18 декември, 2016 Точно в Южна Италия един и същ италианец в рамките на половин час,предложи първо на мен питие след вечеря,а след като отказах предложил и на майка ми,която се прибра в хотела малко след мен.Така че възрастта въобще не е критерий.
Zaro Публикувано: 18 декември, 2016 Публикувано: 18 декември, 2016 Да не ви шашкам, ама всички здрави хетеросексуални мъже заглеждат жените. Така де. Това, че съм на диета, не означава, че не мога да разгледам менюто. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега