Венцито Публикувано: 18 декември, 2016 Сподели Публикувано: 18 декември, 2016 Някой може ли да ми помогне с информация.Интересувам се дали има фирми, които те вземат от летището и те карат до хотела за твърда сума.Има такава услуга на летището в Прага.Благодаря. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 18 декември, 2016 Сподели Публикувано: 18 декември, 2016 Някой може ли да ми помогне с информация. Интересувам се дали има фирми, които те вземат от летището и те карат до хотела за твърда сума. Има такава услуга на летището в Прага. Благодаря. http://www.airporttransferbudapest.com/ Проверени. Даже ми намериха къде да си оставя багажа за няколко часа, защото полетът беше вечерен, а трябваше да освободя апартамента сутринта. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 декември, 2016 Сподели Публикувано: 18 декември, 2016 (редактирано) В темата за Будапеща съм написала. Като се излезе от паспортния контрол, веднага има две линии на пода -едната е за такси, другата за аеропорт-шатъл сервиз.Там има едно гише, като дадох хотелската резервация, определиха цената. Ритърн за двама излезе 8900 форинта,което е около 30 Евро.Или по 15 Евро на човек отиване -връщане. Дадоха визитка с телефон, за да звъннем кога да ни вземат за обратния полет. Това е микробус, освен нас имаше още 3 пътнички. За обратния полет показахме билетчето, че сме платили и те им се обадиха точно в колко да ни вземат.Оставиха ни и ни взеха от вратата на хотела. Редактирано 18 декември, 2016 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
Венцито Публикувано: 20 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 20 декември, 2016 Голямо мерси! Благодаря за отговорите. Много ми помогнахте. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 декември, 2016 Сподели Публикувано: 21 декември, 2016 Голямо мерси! Благодаря за отговорите. Много ми помогнахте. Моля, винаги с удоволствие!) Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега