SeeKnDestroY Публикувано: 2 август, 2013 Сподели Публикувано: 2 август, 2013 (редактирано) Ами, май е време да кажа поне едно "здравей" преди да пиша из някоя тема Тааа - здравейте и от мен! Рег'нах се отдавна, но общо-взето само "попивам" инфо , т.к. не съм пътешествал много-много. Вече позабравих точно как открих Аеро Хроники'те, но може би и покрай WizzAir да е било, когато съм търсил инфо из нета - т.е. докато бях "зелен" Благодаря на Георги за ценната информация, която предоставя - и оферти, и инфо за самолетите... и какво ли още не Както и на всички останалите, които помагат за развитието на сайта/форума! Редактирано 2 август, 2013 от SeeKnDestroY 2 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 2 август, 2013 Сподели Публикувано: 2 август, 2013 Ми мисля, че е редно да благодариш и на тези, от нас които пълнят форума предимно с глупости Добре дошъл от мен Връзка към коментар
SeeKnDestroY Публикувано: 2 август, 2013 Автор Сподели Публикувано: 2 август, 2013 Еее, бива ли така, все си мислих, че и хората, които пълнят форума с "глупости" пак допринасят за неговото развитие Така че постът ми е към абсолютно всички! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 август, 2013 Сподели Публикувано: 2 август, 2013 Айде добре дошъл, Елена не я слушай какво говори, че няма да усетиш как ще се наложи да се прибираш с магнитчета и луковици в джоба следващия път, от опит знам 3 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 2 август, 2013 Сподели Публикувано: 2 август, 2013 Добре дошъл, добре дошъл... Слушай я, Ленчето, слушай я... добре пее :lol: . 1 Връзка към коментар
danimarkova Публикувано: 2 август, 2013 Сподели Публикувано: 2 август, 2013 Добре дошъл! Интересен ник 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 6 август, 2013 Сподели Публикувано: 6 август, 2013 Относно ника ти - мисля че е любимото парче на българската публика на групата, и винаги се изпълнява от тях когато минават през България. Ако не е включена в репертоара, си я искаме на бисовете В тази връзка имам молба да предупреждаваш тук в коя държава мислиш да отидеш, да ходим преди теб, за да може все пак да я видим...цяла Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега