frequent_flyer Публикувано: 20 декември, 2016 Сподели Публикувано: 20 декември, 2016 (редактирано) Здравейте, Както вече написах в една предишна тема - от доста време чета форума - благодаря на Георги още за "аерохрoники"-те и на всички, които допринасят с опита си ежедневно, но чак сега добих смелост и аз да се включа. Ще се опиша накратко - Иво, 25г. Имам известен опит с живота на разнообразни и по нищо приличащи си места - започвайки от Северна Шотландия, преминавайки през Коста Бланка (Аликанте) и завършвайки закратко в Ню Йорк. Причината да съм тук е очевидна - пътешествия, пътешествия и пак пътешествия. Обожавам да пътувам - определям се като budget traveller и не минава ден, без да проверя current deals за самолетни билети в редица сайтове и форуми. Travelling is a state of mind, after all! В последната година-две интересът ми се пренасочи към по-"екзотичните" от българска гледна точка дестинации - Мароко, андалусийските селца в Сиера Невада, Camino de Santiago, Иран и Япония (надявам се една от последните две да се осъществи през 2017г.!). Мога да пътувам и с малко средства в джоба, за мен е важно главно преживяването, а фактори като "лукс", "удобства" често попадат на по-заден план в името на новите приключения. Другите ми интересни са свързни с hospitality и авиационната индустрии, тениса и производството на вино. Ще се радвам да бъда част от тази общност, да научавам от богатия опит на пътешествениците в Magelanci и ако бъда полезен - да допринеса с моя собствен такъв. Поздрави! Редактирано 20 декември, 2016 от super_sunshine 23 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 20 декември, 2016 Сподели Публикувано: 20 декември, 2016 Hola, buenvenido! С производството на вино сериозно ме заинтригува 1 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 21 декември, 2016 Сподели Публикувано: 21 декември, 2016 Добре дошъл! Дано през новата година успееш да посетиш мечтаните дестинации и да споделиш своя опит с нас. Успехи 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 декември, 2016 Сподели Публикувано: 21 декември, 2016 Добре дошъл 1 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 21 декември, 2016 Сподели Публикувано: 21 декември, 2016 Е ти би всички рекорди за най-късно регистриране/представяне от феновете на Аерохрониките Добре дошъл и весело във форума 4 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 21 декември, 2016 Сподели Публикувано: 21 декември, 2016 Мен ме заинтригува с андалусийските селца в Сиера Невада и Камино де Сантяго. Ще се радвам да споделиш впечатления от първо лице (ако вече си ги обходил) или планове, ако тепърва смяташ да ги обхождаш. А добре дошъл! 1 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 21 декември, 2016 Сподели Публикувано: 21 декември, 2016 Здравей,и добре дошъл! Със Samuraika за съмишленик, Япония ти е в кърпа вързана. Иран пък е наблизо и напоследък не е така невъзможен! Ще успееш! Пожелавам ти да сбъднеш всички свои мечти! 1 Връзка към коментар
frequent_flyer Публикувано: 22 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 22 декември, 2016 Благодаря на всички за хубавите думи! Meidj, Camino все още предстои. Няма да е накуп, а по-скоро на 2-3 пъти, за да се разтегне удоволствието от пътя. За андалусийските селца ще споделя с удоволствие - преките ми впечатления са свързани с los Pueblos Blancos (те бяха на фокус по време на една обиколка с кола под наем, започнала в Аликанте, преминала през Гранада, Малага, Ронда, Гибралтар и приключила в Севиля). 4 Връзка към коментар
alis_word Публикувано: 26 декември, 2016 Сподели Публикувано: 26 декември, 2016 Здравей, и аз съм се насочила към Мароко и търся съмишленици. Ти планирал ли си нещо вече? Поздрави, Алис Връзка към коментар
Алексал Публикувано: 26 декември, 2016 Сподели Публикувано: 26 декември, 2016 Здравейте, Както вече написах в една предишна тема - от доста време чета форума - благодаря на Георги още за "аерохрoники"-те и на всички, които допринасят с опита си ежедневно, но чак сега добих смелост и аз да се включа. Ще се опиша накратко - Иво, 25г. Имам известен опит с живота на разнообразни и по нищо приличащи си места - започвайки от Северна Шотландия, преминавайки през Коста Бланка (Аликанте) и завършвайки закратко в Ню Йорк. Причината да съм тук е очевидна - пътешествия, пътешествия и пак пътешествия. Обожавам да пътувам - определям се като budget traveller и не минава ден, без да проверя current deals за самолетни билети в редица сайтове и форуми. Travelling is a state of mind, after all! В последната година-две интересът ми се пренасочи към по-"екзотичните" от българска гледна точка дестинации - Мароко, андалусийските селца в Сиера Невада, Camino de Santiago, Иран и Япония (надявам се една от последните две да се осъществи през 2017г.!). Мога да пътувам и с малко средства в джоба, за мен е важно главно преживяването, а фактори като "лукс", "удобства" често попадат на по-заден план в името на новите приключения. Другите ми интересни са свързни с hospitality и авиационната индустрии, тениса и производството на вино. Ще се радвам да бъда част от тази общност, да научавам от богатия опит на пътешествениците в Magelanci и ако бъда полезен - да допринеса с моя собствен такъв. Поздрави! Здравей и добре дошъл. Аз също съм Ню-ню, така че чувствай се като у дома си . Бройкай и мен за Камино де Сантиаго, ако освен сам не си решил да го правиш и може би да не е тази година, че за сега съм си съсредоточила вниманието към други две места. Честита Коледа! 1 Връзка към коментар
frequent_flyer Публикувано: 26 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 26 декември, 2016 (редактирано) Alis, Мароко мина вече, за огромно съжаление. Ще публикувам кратък пътепис тук с моите впечатления! Алексал, честита Коледа и на теб! Камино засега е резервен план за края на пролетта в зависимост от работата ми. Желая ти много пътешествия и през 2017!! Редактирано 26 декември, 2016 от super_sunshine 1 Връзка към коментар
alis_word Публикувано: 26 декември, 2016 Сподели Публикувано: 26 декември, 2016 (редактирано) Ех жалко, нищо, ще продължавам да търся . Чакам с нетърпение пътеписа ти. Редактирано 26 декември, 2016 от alis_word Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега