eugene.kn Публикувано: 13 март, 2020 Сподели Публикувано: 13 март, 2020 Информация от последната минута: Дата на публикуване: 12 март 2020 г. https://www.diplomatie.gouv.fr/fr/conseils-aux-voyageurs/conseils-par-pays-destination/sri-lanka/?fbclid=IwAR00fpXsgiLdJ9eM-idIU7hwoFL0OpmPzzBfXiwVR9004v6MUjzuGh5lS_s Връзка към коментар
Адриан ХН Публикувано: 22 май Сподели Публикувано: 22 май Преди около месец ми беше попаднала статия, че визите за Шри Ланка са станали по 97 $. Ако има някой пътувал наскоро може ли ад го потвърди? Връзка към коментар
Pepi Публикувано: 22 май Сподели Публикувано: 22 май Пътувахме през април. VOA - плаща се при предварителната регистрация в електронна система - 52USD. 1 1 Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 22 май Сподели Публикувано: 22 май преди 3 часа, Pepi каза: Пътувахме през април. VOA - плаща се при предварителната регистрация в електронна система - 52USD. Ние също в април бяхме заявили предварително визи онлайн. Но от май или от юни ще са 85 долара. Държавата се изхранва от туристическите визи. Плюс такса обработка, получава се веднага та мейл потвърждение. Но никой на входяща митница не ми поиска кода за потвърждение на визата. Връзка към коментар
DanieleS Публикувано: 3 юни Сподели Публикувано: 3 юни Здравейте, предстои ми екскурзия до Шри Ланка в края на октомври. Намерих сайта за издаване на виза, ако някой е правил такава, моля да ми даде по-подробна информация. Благодаря Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 3 юни Сподели Публикувано: 3 юни преди 1 час, DanieleS каза: Здравейте, предстои ми екскурзия до Шри Ланка в края на октомври. Намерих сайта за издаване на виза, ако някой е правил такава, моля да ми даде по-подробна информация. Благодаря Може да погледнеш тази тема или да кажеш какво по-точно те интересува Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 4 юни Сподели Публикувано: 4 юни На 3.06.2024 г. в 10:37, DanieleS каза: Здравейте, предстои ми екскурзия до Шри Ланка в края на октомври. Намерих сайта за издаване на виза, ако някой е правил такава, моля да ми даде по-подробна информация. Благодаря Аз през март, много бързо и лесно. Връзка към коментар
Адриан ХН Публикувано: 19 август Сподели Публикувано: 19 август Има промяна в сайта за издаване на електронни визи. Старата платформа е спряна по решение на Върховния съд на Шриланка, считано от 02.08.2024 г. На нея има препратка към новия сайт. 1 Връзка към коментар
Джимбо Публикувано: 3 септември Сподели Публикувано: 3 септември На 19.08.2024 г. в 9:44, Адриан ХН каза: Има промяна в сайта за издаване на електронни визи. Старата платформа е спряна по решение на Върховния съд на Шриланка, считано от 02.08.2024 г. На нея има препратка към новия сайт. Да де, ама от тоя сайт пак се стига до въпросния със съобщението, нещо като омагьосан кръг. По непотвърдено инфо, 30 дневните турист. визи се издавали на летището. Връзка към коментар
Адриан ХН Публикувано: 3 септември Сподели Публикувано: 3 септември Преди 1 час, Джимбо каза: Да де, ама от тоя сайт пак се стига до въпросния със съобщението, нещо като омагьосан кръг. По непотвърдено инфо, 30 дневните турист. визи се издавали на летището. Погледнете тук и, ако става ще помоля за обратна връзка. https://eservices.immigration.gov.lk/vs/home.php мисля, че ще трябва регистрация Връзка към коментар
ivailo_radev Публикувано: 3 септември Сподели Публикувано: 3 септември Моето потвърдено инфо от немските групи за Шри Ланка е, че визи се издават на летището без проблеми и че онлайн издаването в момента не работи. 2 Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 3 септември Сподели Публикувано: 3 септември преди 3 часа, Адриан ХН каза: Погледнете тук и, ако става ще помоля за обратна връзка. https://eservices.immigration.gov.lk/vs/home.php мисля, че ще трябва регистрация Ние минахме за по 1-2 минути, след онлайн попълване и плащане на визите месец по-рано. На другите им отнемаше по 10 минути да попълват на летището. Връзка към коментар
Адриан ХН Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември преди 13 часа, Bella A каза: Ние минахме за по 1-2 минути, след онлайн попълване и плащане на визите месец по-рано. На другите им отнемаше по 10 минути да попълват на летището. Да, но сега Върховния съд на Шри Ланка е наложил някакви забрани и сайта за онлайн попълване не работи. Другите, за които говорите, че им е отнело по 10 минути с VOA ли са влезли в страната? Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември преди 9 часа, Адриан ХН каза: Да, но сега Върховния съд на Шри Ланка е наложил някакви забрани и сайта за онлайн попълване не работи. Другите, за които говорите, че им е отнело по 10 минути с VOA ли са влезли в страната? С виза на място има формуляри, гишета за плащане. Връзка към коментар
Джимбо Публикувано: 5 септември Сподели Публикувано: 5 септември На 3.09.2024 г. в 16:50, Адриан ХН каза: Погледнете тук и, ако става ще помоля за обратна връзка. https://eservices.immigration.gov.lk/vs/home.php мисля, че ще трябва регистрация Доколкото разбрах, това е за удължаване срока на вече издадена виза Връзка към коментар
Адриан ХН Публикувано: 10 септември Сподели Публикувано: 10 септември Проведох разговор с почетния консул на Шри Ланка в България господин Борислав Сарандев. В момента се взимат туристически визи при пристигане, тъй като сайта за еВиза е спрян за реконструкция. 3 1 Връзка към коментар
bonboneva Публикувано: 18 октомври Сподели Публикувано: 18 октомври На 10.09.2024 г. в 15:17, Адриан ХН каза: Проведох разговор с почетния консул на Шри Ланка в България господин Борислав Сарандев. В момента се взимат туристически визи при пристигане, тъй като сайта за еВиза е спрян за реконструкция. А каква е цената там? Връзка към коментар
Адриан ХН Публикувано: 18 октомври Сподели Публикувано: 18 октомври като гледам в интернет VOA е 60 долара. Но пак са пуснали възможност за ETA и цената за туристическа до 30 дни е 50 долара. Излиза ми този сайт https://eta.gov.lk/etaslvisa/etaNavServ 1 Връзка към коментар
Адриан ХН Публикувано: 19 октомври Сподели Публикувано: 19 октомври https://eservices.immigration.gov.lk/emb/eEmbarkation/'#/home-page Тук се попълва седмица по-рано. Пести време на летището 1 Връзка към коментар
Джимбо Публикувано: 28 октомври Сподели Публикувано: 28 октомври На 19.10.2024 г. в 9:16, Адриан ХН каза: https://eservices.immigration.gov.lk/emb/eEmbarkation/'#/home-page При попълване това как го разбирате 5.Name with initials - Само инициали или да се попълни името с главни букви Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 28 октомври Сподели Публикувано: 28 октомври разбирам го, ако имаш някакви инициали там да ги напишеш примерно John R Smith, а не само John Smith абе пиши както е в паспорта Връзка към коментар
Адриан ХН Публикувано: 28 октомври Сподели Публикувано: 28 октомври Преди 1 час, Джимбо каза: При попълване това как го разбирате 5.Name with initials - Само инициали или да се попълни името с главни букви Написах отново трите имена с главни букви 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега