Прескочи до съдържание

VOA за Шри Ланка?

Препоръчани мнения

• 4 години по-късно ...
преди 3 часа, Pepi каза:

Пътувахме през април. VOA - плаща се при предварителната регистрация в електронна система - 52USD.

Ние също в април бяхме заявили предварително визи онлайн. Но от май или от юни ще са 85 долара. Държавата се изхранва от туристическите визи. Плюс такса обработка, получава се веднага та мейл потвърждение. Но никой на входяща митница не ми поиска кода за потвърждение на визата. 

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Здравейте,

предстои ми екскурзия до Шри Ланка в края на октомври. Намерих сайта за издаване на виза, ако някой е правил такава, моля да ми даде по-подробна информация.

Благодаря

Връзка към коментар
преди 1 час, DanieleS каза:

Здравейте,

предстои ми екскурзия до Шри Ланка в края на октомври. Намерих сайта за издаване на виза, ако някой е правил такава, моля да ми даде по-подробна информация.

Благодаря

Може да погледнеш тази тема или да кажеш какво по-точно те интересува 

Връзка към коментар
На 3.06.2024 г. в 10:37, DanieleS каза:

Здравейте,

Благодаря

Аз през март, много бързо и лесно.

Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...

Има промяна в сайта за издаване на електронни визи. Старата платформа е спряна по решение на Върховния съд на Шриланка, считано от 02.08.2024 г.

На нея има препратка към новия сайт.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
На 19.08.2024 г. в 9:44, Адриан ХН каза:

Има промяна в сайта за издаване на електронни визи. Старата платформа е спряна по решение на Върховния съд на Шриланка, считано от 02.08.2024 г.

На нея има препратка към новия сайт.

Да де, ама от тоя сайт пак се стига до въпросния със съобщението, нещо като омагьосан кръг. По непотвърдено инфо, 30 дневните турист. визи се издавали на летището.

Връзка към коментар
Преди 1 час, Джимбо каза:

Да де, ама от тоя сайт пак се стига до въпросния със съобщението, нещо като омагьосан кръг. По непотвърдено инфо, 30 дневните турист. визи се издавали на летището.

Погледнете тук и, ако става ще помоля за обратна връзка.

https://eservices.immigration.gov.lk/vs/home.php

мисля, че ще трябва регистрация

Връзка към коментар
преди 3 часа, Адриан ХН каза:

Ние минахме за по 1-2 минути, след онлайн попълване  и плащане на визите месец по-рано. На другите им отнемаше по 10 минути да попълват на летището. 

Връзка към коментар
преди 13 часа, Bella A каза:

Ние минахме за по 1-2 минути, след онлайн попълване  и плащане на визите месец по-рано. На другите им отнемаше по 10 минути да попълват на летището. 

Да, но сега Върховния съд на Шри Ланка е наложил някакви забрани и сайта за онлайн попълване не работи. 

Другите, за които говорите, че им е отнело по 10 минути  с VOA ли са влезли в страната? 

Връзка към коментар
преди 9 часа, Адриан ХН каза:

Да, но сега Върховния съд на Шри Ланка е наложил някакви забрани и сайта за онлайн попълване не работи. 

Другите, за които говорите, че им е отнело по 10 минути  с VOA ли са влезли в страната? 

С виза на място има формуляри, гишета за плащане. 

Връзка към коментар
На 3.09.2024 г. в 16:50, Адриан ХН каза:

Доколкото разбрах, това е за удължаване срока на вече издадена виза

Връзка към коментар

Проведох разговор с почетния консул на Шри Ланка в България господин Борислав Сарандев. В момента се взимат туристически визи при пристигане, тъй като сайта за еВиза е спрян за реконструкция.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...
На 10.09.2024 г. в 15:17, Адриан ХН каза:

Проведох разговор с почетния консул на Шри Ланка в България господин Борислав Сарандев. В момента се взимат туристически визи при пристигане, тъй като сайта за еВиза е спрян за реконструкция.

А каква е цената там?

Връзка към коментар

като гледам в интернет VOA е 60 долара. Но пак са пуснали възможност за ETA и цената за туристическа до 30 дни е 50 долара.

Излиза ми този сайт

https://eta.gov.lk/etaslvisa/etaNavServ

• Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
На 19.10.2024 г. в 9:16, Адриан ХН каза:

При попълване това как го разбирате  5.Name with initials  - Само инициали или да се попълни името с главни букви

Връзка към коментар
Преди 1 час, Джимбо каза:

При попълване това как го разбирате  5.Name with initials  - Само инициали или да се попълни името с главни букви

Написах отново трите имена с главни букви

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.