Ивайло Д. Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари Получих потвърждение, че заявката ми за е-виза е получена, но при проверка на статус ми казва " Your entry date is long. We will be processing approval near your entry date". Като изключим правописа им, кога да очаквам включване горе-долу ? Заявил съм дата на влизане 24,02,
Monika_Koko Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари @Ивайло Д., ти през https://www.evisa.gov.kh/ ,ли си подаде за виза ? Плати ли 36$? Да не си кликнал на Submit e -Arrival, защото това е форма , която се попълва 7 дена преди пристигането.
Ивайло Д. Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари 30 $ са взели от сметката , отговорът ми е от (noreply@evisa.gov.kh, и започва с : Thank you for submitting an e-visa application. Има си REF. NUMBER, с който проверявам тук : https://www.evisa.gov.kh/check_change. ПП. Сега погледнах в банкирането , парите са отразени чак вчера, 28.01, а аз пуснах заявката още на 24.01. Може би сега ще приемат плащането за направено и ще ч обработят. Ще пиша. 1
T.E.Lawrence Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари Няма проблем с това. Стандартно забавяне, като наближи датата ще я изпратят.
elzbieta Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март Разглеждам сайта за онлай виза за Кмбоджа и виждам два типа визи Visa T и Visa E. Не мога да разбера каква е раликата. Първата струва 30$, втората 35$. Коя трябав да избера? И двете са за еднократно влизане, срок 1 месец и срок на издаване 3 дни.
stanislavpp Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март Избери тази виза , която е за твоите цели на посещение. Visa Т ( Туризъм) Visa E ( бизнес, студентска , работна ) 1
elzbieta Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март Благодаря! Точно това търсех -коя виза за какво е.
Препоръчани мнения
Публикувано от T.E.Lawrence,
еVisa за Камбоджа само от този сайт!
Препоръчано от chandni
9 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега