Прескочи до съдържание

Виза за Камбоджа

Препоръчани мнения

Публикувано:

Получих потвърждение, че заявката ми за е-виза е получена, но при проверка на статус ми казва " Your entry date is long. We will be processing approval near your entry date". Като изключим правописа им, кога да очаквам включване горе-долу ? Заявил съм дата на влизане 24,02,

Публикувано:

30 $   са взели от сметката , отговорът ми е от (noreply@evisa.gov.kh, и започва с Thank you for submitting an e-visa application. Има си REF. NUMBER, с който проверявам  тук : https://www.evisa.gov.kh/check_change.

ПП. Сега погледнах в банкирането , парите са отразени чак вчера, 28.01, а аз пуснах заявката още на 24.01. Може би сега ще приемат плащането за направено и ще ч обработят. Ще пиша. 

• Харесвам 1
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Разглеждам сайта за онлай виза за Кмбоджа  и виждам два типа визи Visa T и Visa E. Не мога да разбера каква е раликата. Първата струва 30$, втората 35$. Коя трябав да избера? И двете са за еднократно влизане, срок 1 месец и срок на издаване 3 дни.

Публикувано:

Избери тази виза , която е за твоите цели на посещение.

Visa Т Туризъм)

Visa  E ( бизнес, студентска , работна ) 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.