p7valkova Публикувано: 27 декември, 2016 Сподели Публикувано: 27 декември, 2016 Здравейте. Предстои ми пътуване - Тайланд- Камбоджа - Куала Лампур - Сингапур така като гледам основно ще се лети между отделните дестинации. Моля за отзиви за местните лоу кост компании кои стават и кои не. Цената не винаги ми е решаваща. не говоря за комфорт в случая... час и нещо ще ги преживееш - по скоро от техническа гледна точка се интересувам. Като пример - аз не бих летяла с Ryanair повече, за мен те са чавдарките на лоукоста.. ... но пък харесвам easyjet Предварително благодаря на всички отзовали се. Връзка към коментар
Rositsa88 Публикувано: 27 декември, 2016 Сподели Публикувано: 27 декември, 2016 (редактирано) Между Тайланд и Камбоджа ползвахме - AirAsia. Ние сме доволни от тях, но са много подобни на WizzAir. Редактирано 27 декември, 2016 от Rositsa88 Връзка към коментар
p7valkova Публикувано: 27 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 27 декември, 2016 (редактирано) Благодаря... http://www.jetstar.com/au/en/home http://www.tigerair.com/sg/en/ тези интересуват ме в частност... както и http://www.airasia.com/ot/en/home.page?cid=1 Редактирано 27 декември, 2016 от p7valkova Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 27 декември, 2016 Сподели Публикувано: 27 декември, 2016 Airasia са няколко поредни години най-добрата лоукост компания в света. Където можеш, лети с тях из региона. Тайгър са добър избор от Сингапур, хъбът им е там. 3 Връзка към коментар
feel_the_rush Публикувано: 27 декември, 2016 Сподели Публикувано: 27 декември, 2016 Аз бих приперъчала JetStar, където е възможно и цените им не са по-високи. Те са дъщерни на Quantas, а всички знаем за какво качество на обслужването става въпрос ти тях. Едни приятели си бяхе взели билет Auckland - Singapore с Jetstar. Имаше проблем със самолети и ги прехвърлиха на Quantas на момента. Иначе аз също имам билети Куала-Сием Реап на Air Asia. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 27 декември, 2016 Сподели Публикувано: 27 декември, 2016 Най-добре да кажеш какво точно не ти хареса в Ryanair, така може да се избегне неподходяща препоръка Tigerair, когато ги ползвах преди 5 години бяха точно най-изрязаният откъм екстри лоу кост, който съм виждал, сега не знам как са, но аз и тогава нямах проблем с тях, както и с ryanair Air Asia и Jetstar мисля, че може да се сравняват по-скоро с easyjet. Scoot може би са още по-добре. 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 27 декември, 2016 Сподели Публикувано: 27 декември, 2016 (редактирано) Съвсем прясно по темата за топ 10 в света. http://www.businessinsider.com/best-low-cost-airlines-in-the-world-skytrax-air-asia-2016-12/#8-indigo-3 Редактирано 27 декември, 2016 от T.E.Lawrence 1 Връзка към коментар
GlobeRider Публикувано: 27 декември, 2016 Сподели Публикувано: 27 декември, 2016 (редактирано) Да попитам, горепосочените авиокомпании мерят ли ръчния багаж за килограми ? Редактирано 27 декември, 2016 от IPBurov Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 28 декември, 2016 Сподели Публикувано: 28 декември, 2016 (редактирано) С Air Asia никога не ми се е случвало, дори един приятел фотограф пътуваше няколко пъти с тежка фотографска техника, пак без проблем. Тази идиотщина с меренето на ръчния багаж май е чисто европейски идиотски прийом. За чекирания обаче ми се е случвало същия багаж да излезе по-тежък с Air Asia, отколкото с Катар еъруейз. Пак беше в лимита, но ако се излезе от него, доплащането е доста на килограм. Иначе предварително може да се купи евтино допълнително. Редактирано 28 декември, 2016 от T.E.Lawrence 1 Връзка към коментар
Rositsa88 Публикувано: 28 декември, 2016 Сподели Публикувано: 28 декември, 2016 за AirAsia за единия полет видяха, че сме с големи раници и въпроса беше - под 5 кг са нали?Реално бяха доста повече, но след като казах да под 5 кг са, минахме само с въпроса. Раниците ни и малко бяха над разрешените см., но нямаше драма 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 28 декември, 2016 Сподели Публикувано: 28 декември, 2016 Аз също не съм имала проблеми с Air Asia. Поне при мен не се е случвало нито закъснения, нито мерене на ръчен багаж. Но по принцип азиатските low cost са си класи над европейските. С Tigerair летях само веднъж, Сингапур-Себу и имаше малко закъснение, но в рамките на 1 час. Така че избери каквото е най-удобно и на добра цена, другото си е късмет ;-))) Връзка към коментар
christuff Публикувано: 28 декември, 2016 Сподели Публикувано: 28 декември, 2016 На нас на единия полет с AirAsia ни ги мериха и се принудих да прехвърлям от моята в раницата на жената.При другите полети съм нямал проблем. Връзка към коментар
Mary Публикувано: 28 декември, 2016 Сподели Публикувано: 28 декември, 2016 Да кажа и за моя опит с AirAsia - чекирам онлайн и отивам направо на гейта. Дори не са ми поглеждали багажа. Там няма и къде да го измерят. Това при пътуване само с ръчен багаж. 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега