Боян Димитров Публикувано: 8 септември Сподели Публикувано: 8 септември преди 4 часа, Lyubina каза: Търся помощ: колега от Германия се пенсионира. Имаме стройна организация за изпращането му. Тъй като винаги ни е бил приятел на нас, българите, решихме ние допълнително да му подарил нещо. И едно от подаръка ни трябва да е вино. Дайте идея за истинско и добро българско червено вино (но да мога да си го купя от магазин в София, че нямам време да ходя по винарни). Цената няма да е сериозно ограничение. Най-евтиното добро вино, което няма да разочарова според мене е Старосел Тероар. Лесно се открива в Аванти. Интересен вариант е белия мавруд, който е мутация, (ако правилно си спомням какво разправяше гая на дегустацията) на традиционния български сорт мавруд. Вкусово , може би е по-добре да се придържа човек към червения вариант, но белия е доста инзенадващ. Тук открих една статия, но тя е стара и нещата са доста променени от тогава: Най-оригиналният мавруд - Bacchus.bg Иначе за пари без значение, аз бих погледнал тука: https://seewines.com/ Знам, че на сайта са представени почти всички български производители. Дори бих им звъннал за консултация. По принцип, продават по-скъпо от самите изби, така че може да се ползва и само за ориентация, и да се търсят местние произодители, но предполагам, че за еднокранто ползване е ок. 3 Връзка към коментар
Nayden Bondzhev Публикувано: 22 септември Сподели Публикувано: 22 септември Сира и Каберне Фран 5 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 19 октомври Сподели Публикувано: 19 октомври На 28.04.2024 г. в 22:35, Дани Магелани каза: Това е. Сама си изпих бутиилката, макар че никога не съм го правила до сега. Второто беше австралийско мерло. Нищо специално. Това го препоръчвам отново. @Zdravko Nestorov 4 1 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 19 октомври Сподели Публикувано: 19 октомври Бих препоръчала на 19 crimes бялото шардоне и червеното вино Red blend. Шардонето е сухо и не е сладко (казвам го като човек, който не обича шардоне по принцип). В момента са по 11.90 лв в безмитните магазини, имат и сайт за доставка. Оценките им във vivino са 4/5. 3 Връзка към коментар
Zdravko Nestorov Публикувано: 19 октомври Сподели Публикувано: 19 октомври преди 9 часа, Дани Магелани каза: Това го препоръчвам отново. @Zdravko Nestorov @Дани Магелани - огромни благодарности! Това си го добавям в плана и ще е първото нещо, което ще потърсим още при кацането! Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 19 октомври Сподели Публикувано: 19 октомври преди 22 минути , Zdravko Nestorov каза: @Дани Магелани - огромни благодарности! Това си го добавям в плана и ще е първото нещо, което ще потърсим още при кацането! Аз издирих производителя. Това е малка бутикова винарна, която изнася само в Австралия. Не продава по интернет. 1 Връзка към коментар
Zdravko Nestorov Публикувано: 19 октомври Сподели Публикувано: 19 октомври преди 15 минути , Дани Магелани каза: Аз издирих производителя. Това е малка бутикова винарна, която изнася само в Австралия. Не продава по интернет. Хммм - доста интересно. Важното е да продават на място в НЗ 😄 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 19 октомври Сподели Публикувано: 19 октомври преди 12 минути , Zdravko Nestorov каза: Хммм - доста интересно. Важното е да продават на място в НЗ 😄 Продават го в голяма верига супермаркети в НЗ, намира се в сутерените на молове, но не помня името и. Има секции само за НЗ вина. 1 Връзка към коментар
Nayden Bondzhev Публикувано: 1 ноември Сподели Публикувано: 1 ноември Разкошно розе, мястото е GALLIARD Brasserie в EMAAR. 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега